Nova vest
Rukomet

Nedelja, 11.11.2007.

21:27

Pančevke u osmini finala Kupa EHF

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Rukometašice Dinama plasirale su se u osminu finala Kupa EHF pošto su u revanšu na domaćem terenu u Pančevu protiv portugalskog predstavnika Madeire igrale nerešeno 29:29 (18:12). Prvi meč, odigran u petak takodje u Pančevu, Dinamo je dobio sa 33:19.

Pred oko 800 gledalaca u dvorani "Strelište", sudile su Katalin Pek i i Marija Vadjvoldji iz Madjarske.

Dinamo: Davidović, Čubrić, Pokrajac 4, Žiga 6, Pavlov 6, Damnjanović 3, Prvanov 1, Vrbljanac 1, Bojana Matijašević 2, Balać 2, Svetslana Matijašević, Bogdan 3, Perušina 1, Guteša.

Madeira: Guveja, Horvat 5, Agijar 3, Mendonsa, Koreja 2, Sabino 7 (3), Gonsalves 2, Tavareš, Franko 2, Gomeš 2, Sijabra 6 (2), Ganau.

Sedmerci: Dinamo 1 (0), Madeira 6 (5). Isključenja: Dinamo 6, Madeira 4 minuta.

Obzirom na rezultat prvog duela, ovaj meč je odigran u opuštenijoj atmosferi. Pokazalo se da je to više pogodovalo Portugalkama, koje su tako dobile mogućnost da prikažu nešto više iz svog rukometnog repertoara nego pre dva dana.

To se odnosi pre svega na brzinu i lepršavost akcija, naročito preko sjajnih krila Sijabre i Horvatove, ali je više prostora dobila i igračica na crti Sabino. Uz ranije zapaženu Guveju na golu, bila je to sasvim druga slika portugalske ekipe.

S druge strane, Pančevke su igrale sasvim opušteno, pa je nerešen rezultat na kraju i najrealniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve