Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 23.04.2007.

18:51

Perić selektor rukometašica Tunisa

Izvor: Ilija Kovačić

Autor:Ilija Kovačić

Default images

Poznati pančevački rukometni stručnjak Bogosav Perić novi je selektor ženske reprezentacije Tunisa, koju će voditi u naredne četiri velike akcije sa ciljem da postigne što bolje rezultate. Perić je rukometnom federacijom Tunisa sklopio jednogodišnji ugovor.

"Već od 4. do 21. jula su afričke igre u Alžiru. Potom u decembru sledi učešće na prvenstvu sveta u Francuskoj, a u januaru naredne godine Kup Afrike u Angoli. Posle tih takmičenja čeka nas glavni zadatak - kvalifikacije za Olimpijske igre u Pekingu", izjavio je Perić.

"Ponosan sam što sam prvi stranac selektor Tunišanki. Pre sklapanja ugovora jedno vreme sam posmatrao najvažnije mečeve njihove ženske lige, a desetak dana sam radio sa reprezentativkama i procenio da imaju kvalitet", naglasio je iskusni trener.

Mušku rukometnu reprezentaciju Tunisa jedno vreme je vodio naš proslavljeni stručnjak Zoran Živković, a aktuelni selektor najboljih rukometaša te severnoafričke zemlje je Sead Hasanefendić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve