Vujović za B92: "Sada sam ja kriv?"

Željko ČačijaIzvor: B92
Podeli

Bivši selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vujovićem u izjavi za B92 kaže da navodna svađa između njega i Šterbika nije razlog zbog kog je jedan od najboljih svetskih golmana odlučio da promeni državjanstvo.

"Arpad je nastupio za nacionalni tim Srbije na prvom baraž meču sa Češkom. Na revanš nije došao zbog venčanja jednog od braće Krivokapić. Napominjem da je Krivokapić već pet godina oženjen i bilo je čudno što su oni baš tada odlučili da to obeleže. Mislim da je nešto drugo razlog. On je ranije primio mađarsko državljanstvo, a onda su mu prišli i Španci sa ponudom da im se pridruži. Rečeno mu je da će mu to pomoći u klubu jer neće imati status stranca, a svakako da je pomenuta i pozamašna suma novca. Uz to je i veoma primamljivo imati pasoš jedne tako moćne zemlje" , rekao je Vujović.

Vujović kaže da je Šterbik sve to izjavio da bi skinuo pritisak javnosti sa sebe.

"Sve to što su Španci ponudili bilo je dovoljan razlog da donese odluku o promeni državljanstva. Iako je dobio navodnu podršku od svojih Vojvođana, da bi skrenuo pažnju sa sebe, on je kao razlog naveo svađu sa mnom", izjavio je bivši selektor Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.