Nova vest
Rukomet

Sreda, 16.11.2005.

22:10

"Večiti" rukometni derbi u četvrtak

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Jedina muška rukometna ekipa bez pobede u Superligi Srbije - Crvena zvezda i jedina neporažena ekipa - Partizan, sastaće se u četvrtak u derbiju 7. kola tog takmičenja. Utakmica se od 18h u "Šumicama".

Crvena zvezda je domaćin susreta, a do sada je u Superligi upisala pet poraza i nalazi se na poslednjem, 12. mestu na tabeli. Partizan, sa druge strane, vodi na tabeli sa maksimalnih 12 bodova iz šest mečeva.

Upravni odbor Zvezde saopštio je da očekuje da taj klub u narednim utakmicama prebroditi krizu.

"Crvena zvezda ima mladu i perspektivnu ekipu, koja će u saradnji sa trenerskim timom i upravom prebroditi krizu i iz nje sigurno izaći u sledećim utakmicama", navodi se u saopštenju.

Upravni odbor "crveno-belih" je dodao i da vrlo revnosno ispunjava sve obaveze prema igračima, sportskim dvoranama, pružaocima
ugostiteljskih usluga i matičnom savezu".

Sa druge strane, Partizan nema problema sa rezultatima, a u tim se vraća i Predrag Peruničić, koji se oporavio od povrede. "crno-beli" su favoriti u večitom derbiju rukometaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve