Nova vest
Rukomet

Nedelja, 26.12.2004.

22:37

DIN pobedio u Šapcu za prvo mesto

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rukometašice niškog DIN-a pobedile su u Šapcu ekipu Medicinara sa 30:25 (18:15), u 6. kolu Superlige. Ovom pobedom DIN je izbio na prvo mesto rukometne Superlige.

Najefikasnija u Medicinaru bila je Popović sa osam pogodaka, a sledile su je Jovanović sa šest i Radović sa pet golova. Za pobedničku ekipu DIN-a 14 golova je postigla Ljiljana Knežević.

Sudijski par Gojko Vučković i Mladen Lakić dosudili su 17 sedmeraca, za DIN 11 od kojih je realizovano 10. Medicinar je od šest dosuđenih sedmeraca u gol pretvorio pet.

U obostrano gruboj igri niška ekipa je kažnjena šest puta sa po dva minuta isključenja, dok su rukometašice Medicinara imale tri isključenja.

Gostujuće rukometašice u prvih desetak minuta meča došle su do prednosti od četiri pogotka, što su održale do kraja, a domaći tim uspeo je samo da se u pojedinim trenucima približi na dva gola minusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve