Petak, 27.05.2022.

12:10

Običan dan u kancelariji za Novaka Đokovića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković vrlo sigurnom igrom i rutinskom partijom plasirao se u osminu finala Rolan Garosa.

Izvor: SS

Obièan dan u kancelariji za Novaka Ðokoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

Nikol Dž. Femija

pre 1 godinu

(Milica, 27. maj 2022 16:43)

Milice, paklen je u više od 90 posto slučajeva za Novaka Đokovića iz Srbije, kada je prvi a i kada je drugi ili treći. Ne znam otkad pratite tenis i koliko imate godina, ali je tako što možete i da proverite ako Vas ne mrzi.

Znači , kada si prvi ili kada si najbolji đak u odeljenju,recimo,to pored obaveza i odgovornosti nosi,naravno,kao što i treba i NEKE PRIVILEGIJE.

ALI TO VAŽI SAMO KADA NOVAK NIJE PRVI,TE PRIVILEGIJE NO1 VAŽE KADA JE PRVI FEDERER, KADA JE PRVI NADAL I KADA JE PRVI MAREJ. Kada je prvi Đoković nema privlilegija, jer Zapad uvek traži ustupke samo za sebe a drugima smešta, perfidno tako da oni koji ne vide dobro ili ne žele da vide, budu zapadnjački obožavaoci.

A TO ZNAČI - KADA JE NOVAK PRVI ON RECIMO REDIVNO IGRA PROTIV TREĆEG I TO SAMO ON, a kada je NOvak recimo bio četvrti opet je igrao on protiv prvog a ne protiv drugog . Kada je NOvak bio drugi on je igrao protiv trećeg a ne protiv četvrtog i to proverite lepo, sve ima zabeleženo i ko je s kim igrao i koji su bili na listi.

Zatim , vrlo perfidno, kod Novaka u žrebu uvek budu na Garosu dobri šljakaši ili oni koji su u formi na šljaci, dok kod Mareja, Feda ili Rafe budu serveri a igra se na šljaci gde serva nije bitna.

Zatim, zna se i nije tajna, proverite, na Vimbldonu serveri uvek budu kod Novaka.

ZNAČI NO 1 POZICIJA NOSI PRIVILEGIJE, da vam bude lakše, osim kada dolazite iz Srbije i zovete se Novak i niste mačji kašalj poput lepe Ane, recimo.

Farmaceutska

pre 1 godinu

Vudi Harleson, Oven Vilson, Arsen Venger, Sedorf, svi oni su ipak zabrali da gledaju Djokovica pre Nadala. Neka neka.
(Kole, 27. maj 2022 15:55)

Obožavam Novaka, ali hajde da ne preterujemo... Danas je Novak igrao na Centralnom terenu, a Nadal nije.

Obojica su jednako velike zvezde i velikani svog sporta.

Oj, Milice, čobanice...

pre 1 godinu

Sta bi od "paklenog zreba"? Bedene je "samo" 195 na ATRP listi. Nadal kao 5.igra protiv 29. Zreb jeste paklen, ali za koga?
(Milica, 27. maj 2022 16:43)

Interesantno je da je u prethodnom kolu od svih nosilaca i onih koji su "upali" na mesta nekih nosilaca samo Zverev imao bolje plasiranog protivnika (36.) Novak je imao 38. Tada se nije raspravljalo o težini protivnika! Bilo bi interesantno proceniti projektovani prosečni plasman protivnika svih polufinalista. Kasnije i realizovani.Pa da nam stručnjaci tipa Milice izvedu detaljnu analizu ko je koliko i zašto imao teže protivnike!

e

pre 1 godinu

Sve je kopjuterizovano na teniskim terenima, ali ima još nešto što nije. Neki igrači to zloupotrebljavaju a sudije mekog srca to im tolerišu. Priprema za servis može trajati do 25 skundi. Da teniser koji prima servis nebi bio oštećen možda bi trebalo instalirati na sat jak alarm da sudije i gledaoci čuju da je server prekoračio vreme. Posle sudija bi postupio po propisima.

GoranH

pre 1 godinu

Ноло никада неће освојити Базел. Бухахахаха
(говњеkadžija, 27. maj 2022 16:48)

Ti nikad nećeš biti normalan.

dejan76

pre 1 godinu

Novak ekspresno u tri seta a ne kao ranije kada je značajno slabijim protivnicima poklanjao jedan set da publici bude zabavnije. Čuva svaki atom snage za meč sa Rafom. Biće kidanje.

Sinke

pre 1 godinu

Prerano dolazi mec izmedju Nadala i Novaka...A posle cetvrtfinala ako Novak dobije,ostala su jos 2 meca do titule....Mozemo reci da se tu lomi istorija.....Zabranili su mu da igra u Australiji,to je Nadal iskoristio,i sada Novak mora da zaustavi Rafu u Parizu,inace ode na 22.

Gambeeet

pre 1 godinu

Nole brate, ostavi nešto od ovog besprekornog serviranja danas i za Švarcmana i Nadala, ko Boga te molim :D
Idealan meč danas, u svakom smislu!

Nebojša

pre 1 godinu

Na šljaci Bedene je treća liga Svarcman je prva liga samo maksimalno ozbiljno i bez opuštanja u svakom drugom slučaju ostaćemo bez živaca napred Nole.

Goran

pre 1 godinu

Nisam siguran da ce Novak osvojiti ovaj Raros. Nadal igra za sada mnogo sigurnije nego sto je iko verovao i nije dobro sto je Novak posle Rima odmah postao favorit. Kao da danas igra losije nego u prva 2 meca. Ako kiksira na Garosu izgubice toliko bodova posle Vimbldona da nece biti ni u Top 10. Suvise pritiska na njegovim plecima.

mlekadžijа

pre 1 godinu

Досадни пребацивач лоптице...нема елеганције ни мало...ни жара за победом као код неких....

sale

pre 1 godinu

U Srbiji ima skoro 8 miliona stanovnika tj skoro 2 miliona televizora. Dakle RTS mesec no dobija 6 miliona evra od nas, odnosno godisnje 72 miliona evra. Bilo bi lepo da neko objasni gde su te pare kad ih nema dovoljno za prenos reprezentacije srbije, kosarke, Rolan Garosa... Na sta ih trose? ta nasa megalomanija. u srbiji 8 miliona stanovnika haha. 2011 bilo 7 miliona. danas nema vise od 5.8 do 6 koji stalno zive. u stanovnistvo u srbiji se uracunavaju i oni koji nisu odjavljeni a zive decenijama van srbije i oni kojisu 6 meseci odsutni. verujem da ce da laziraju popis bice vise biraca na ovim izborima nego stanovnistva .

hfnafh

pre 1 godinu

Ovaj luzer pesikan ajd sto vezu nema o tenisu, on ne zna ni glumce u krupnom kadru da prepozna. a lik je, pazite, REZISER po vokaciji.

Koje leglo dunstera je ovaj jurosport, samo onaj lik sto radi biciklizam je pro. ostali budi bog sa nama.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Капирам да не могу баш сви да имају врхунски смисао за хумор, али брате... Чуо сам боље досетке од десетогодишњака.
(питам за друга, 27. maj 2022 15:26)
Pa i ne čuo kad po ceo dan botuješ na forumu. Šta to beše život…

Kg

pre 1 godinu

U Srbiji ima skoro 8 miliona stanovnika tj skoro 2 miliona televizora. Dakle RTS mesec no dobija 6 miliona evra od nas, odnosno godisnje 72 miliona evra. Bilo bi lepo da neko objasni gde su te pare kad ih nema dovoljno za prenos reprezentacije srbije, kosarke, Rolan Garosa... Na sta ih trose?

Djordje P

pre 1 godinu

0-40 ne iskoristi, a onda u sledecem gemu na kom servira protivnik 40-0 pretvori u brejk. Samo Nole to moze i siguran sam da drzi neki apsolutni rekord po tome... i po kolicini zivaca koje je pokidao svojim navijacima :-D Idemo, Nole!

питам за друга

pre 1 godinu

Pošto Nolo voli ruske pisce,da li je možda čuo za poznatog književnika Goatenka Nadalova i njegovo delo "Kako sam odučavao foliranta na RG 2020"? Sledeće nedelje izlazi nastavak- "Kako sam vakcinisao Monačanina".
(Perivoje, 27. maj 2022 14:44)

Капирам да не могу баш сви да имају врхунски смисао за хумор, али брате... Чуо сам боље досетке од десетогодишњака.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Alkaras ga čeka sa osmehom
(Saša, 27. maj 2022 13:23)

To znači da je Rafa već ispao. Najverovatnije baš od Noleta...
(Milan_PT, 27. maj 2022 14:05) Kao 2020. PT sendvičko?

Pitam za druga

pre 1 godinu

Капирам да не могу баш сви да имају врхунски смисао за хумор, али брате... Чуо сам боље досетке од десетогодишњака.
(питам за друга, 27. maj 2022 15:26)

Kad igra Nolo?

kiza

pre 1 godinu

Ajooj ove Belinde Bencic sto je igrala prije Djokovica na centralnom terenu. Cura jednostavno ne zna. Jel znate kad neko nešto ne zna. Tuga je ko je sve uzima milione i milione evra.

žeks

pre 1 godinu

Kako trbušni mišić, zna li se šta?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 27. maj 2022 15:33)

Sine sto si bolestan toliko sine, jel.? To je bilo pre godinu ipo dana.

Xp

pre 1 godinu

Molim vas , neka neko skloni ovog komentatora!! Na kadar Woody Harelsona i Owen Wilsona on komentarise: "Kakva guzva!" Pojma nema gde se on nalazi a kamoli ko su ti ljudi.

najdobrata firma

pre 1 godinu

Daj bre, teraj ove zene nedelju dana pre/posle Roland Garosa, ovo sto one igraju je hobi, pa to niko ne prati. Kakav zenski tenis, uza rodbina ovih zena ne zna sta igraju, pitaju se gde su sad, sto ne odgovaraju na poruke. Davati isti nagradni fond zenama i muskarcima je komedija.

draganTenis

pre 1 godinu

Ako prodje Slovenca, onda u osmini finala nema sta da trazi protiv atomskog mrava Svarcmana
(Mile, 27. maj 2022 13:29)

Švarcman je odličan i vrlo simpatičan. Ali je kratak, ne stiže da pokrije uglove.

black_mirror

pre 1 godinu

ATP I WIMBLEDON se dogovorili da nagovore Bencic i Fernandez da igraju sto duze, kako bi demotivisali nestrpjivog Djokovica i tako ga omeli u tome da skoncentrisano udje u mec. Zapadnjacka stoka, cega se sve nece dosetiti.

hvala

pre 1 godinu

Procitas vest na svim portalima i sledi standardno pitanje , gde ima prenos ,tj. koja tv prenosi ,jer ni jedan novinar nije nasao za shodno da navede gde moze da se gleda mec.Neverovatno, ali istinito.Imam preko 1000 kanala na IPTV, i da nadjem mec mi treba 20 minuta da nadjem, plus se u isto vreme odrzava vise meceva pa i kad nadjem to nije taj mec.

Napo Leon

pre 1 godinu

Idemo Nolo!
(Napo Leon Send Vičar, 27. maj
Nisam druže sendvičar,živim u Kanadi,pa je malo teško da mi ih neko dostavi iz Bg,iskreno voleo bih ponekad...puno mi fali naša čajna kobasica

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Ajmo Nole brate snažno i danas. Zna Bedene da odigra dobar meč ali odigra li Nole na svom nivou naravno Bedene onda nema ni malo šanse za pobedu.

Liverpool Man

pre 1 godinu

Da li samo mene nervira ove lose procene oko toga kad recimo Nole izlazi na teren. Znaci program krece u 12, sinoc pise Nole oko pola 2. Kako da ne...15min zagrevanje i 15min pauza izmedju meceva tako da ostaje sat vremena za mec na sljaci? Evo, tek je prvi set gotov u pola 2.

Napo Leon

pre 1 godinu

Opasan je ovaj Slovenac
Osvojio je neke čelindžere
Plus bio je malo i Britanac
Nole treba da doda gas od starta i da ga pomete i da se što kraće zadrži na terenu,baš kao i njevov sledeći rival Švarcman

питам за друга

pre 1 godinu

Pošto Nolo voli ruske pisce,da li je možda čuo za poznatog književnika Goatenka Nadalova i njegovo delo "Kako sam odučavao foliranta na RG 2020"? Sledeće nedelje izlazi nastavak- "Kako sam vakcinisao Monačanina".
(Perivoje, 27. maj 2022 14:44)

Капирам да не могу баш сви да имају врхунски смисао за хумор, али брате... Чуо сам боље досетке од десетогодишњака.

najdobrata firma

pre 1 godinu

Daj bre, teraj ove zene nedelju dana pre/posle Roland Garosa, ovo sto one igraju je hobi, pa to niko ne prati. Kakav zenski tenis, uza rodbina ovih zena ne zna sta igraju, pitaju se gde su sad, sto ne odgovaraju na poruke. Davati isti nagradni fond zenama i muskarcima je komedija.

Djordje P

pre 1 godinu

0-40 ne iskoristi, a onda u sledecem gemu na kom servira protivnik 40-0 pretvori u brejk. Samo Nole to moze i siguran sam da drzi neki apsolutni rekord po tome... i po kolicini zivaca koje je pokidao svojim navijacima :-D Idemo, Nole!

Xp

pre 1 godinu

Molim vas , neka neko skloni ovog komentatora!! Na kadar Woody Harelsona i Owen Wilsona on komentarise: "Kakva guzva!" Pojma nema gde se on nalazi a kamoli ko su ti ljudi.

GoranH

pre 1 godinu

Ноло никада неће освојити Базел. Бухахахаха
(говњеkadžija, 27. maj 2022 16:48)

Ti nikad nećeš biti normalan.

Kg

pre 1 godinu

U Srbiji ima skoro 8 miliona stanovnika tj skoro 2 miliona televizora. Dakle RTS mesec no dobija 6 miliona evra od nas, odnosno godisnje 72 miliona evra. Bilo bi lepo da neko objasni gde su te pare kad ih nema dovoljno za prenos reprezentacije srbije, kosarke, Rolan Garosa... Na sta ih trose?

Gambeeet

pre 1 godinu

Nole brate, ostavi nešto od ovog besprekornog serviranja danas i za Švarcmana i Nadala, ko Boga te molim :D
Idealan meč danas, u svakom smislu!

Sinke

pre 1 godinu

Prerano dolazi mec izmedju Nadala i Novaka...A posle cetvrtfinala ako Novak dobije,ostala su jos 2 meca do titule....Mozemo reci da se tu lomi istorija.....Zabranili su mu da igra u Australiji,to je Nadal iskoristio,i sada Novak mora da zaustavi Rafu u Parizu,inace ode na 22.

dejan76

pre 1 godinu

Novak ekspresno u tri seta a ne kao ranije kada je značajno slabijim protivnicima poklanjao jedan set da publici bude zabavnije. Čuva svaki atom snage za meč sa Rafom. Biće kidanje.

žeks

pre 1 godinu

Kako trbušni mišić, zna li se šta?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 27. maj 2022 15:33)

Sine sto si bolestan toliko sine, jel.? To je bilo pre godinu ipo dana.

Nebojša

pre 1 godinu

Na šljaci Bedene je treća liga Svarcman je prva liga samo maksimalno ozbiljno i bez opuštanja u svakom drugom slučaju ostaćemo bez živaca napred Nole.

hfnafh

pre 1 godinu

Ovaj luzer pesikan ajd sto vezu nema o tenisu, on ne zna ni glumce u krupnom kadru da prepozna. a lik je, pazite, REZISER po vokaciji.

Koje leglo dunstera je ovaj jurosport, samo onaj lik sto radi biciklizam je pro. ostali budi bog sa nama.

Napo Leon

pre 1 godinu

Opasan je ovaj Slovenac
Osvojio je neke čelindžere
Plus bio je malo i Britanac
Nole treba da doda gas od starta i da ga pomete i da se što kraće zadrži na terenu,baš kao i njevov sledeći rival Švarcman

sale

pre 1 godinu

U Srbiji ima skoro 8 miliona stanovnika tj skoro 2 miliona televizora. Dakle RTS mesec no dobija 6 miliona evra od nas, odnosno godisnje 72 miliona evra. Bilo bi lepo da neko objasni gde su te pare kad ih nema dovoljno za prenos reprezentacije srbije, kosarke, Rolan Garosa... Na sta ih trose? ta nasa megalomanija. u srbiji 8 miliona stanovnika haha. 2011 bilo 7 miliona. danas nema vise od 5.8 do 6 koji stalno zive. u stanovnistvo u srbiji se uracunavaju i oni koji nisu odjavljeni a zive decenijama van srbije i oni kojisu 6 meseci odsutni. verujem da ce da laziraju popis bice vise biraca na ovim izborima nego stanovnistva .

kiza

pre 1 godinu

Ajooj ove Belinde Bencic sto je igrala prije Djokovica na centralnom terenu. Cura jednostavno ne zna. Jel znate kad neko nešto ne zna. Tuga je ko je sve uzima milione i milione evra.

Oj, Milice, čobanice...

pre 1 godinu

Sta bi od "paklenog zreba"? Bedene je "samo" 195 na ATRP listi. Nadal kao 5.igra protiv 29. Zreb jeste paklen, ali za koga?
(Milica, 27. maj 2022 16:43)

Interesantno je da je u prethodnom kolu od svih nosilaca i onih koji su "upali" na mesta nekih nosilaca samo Zverev imao bolje plasiranog protivnika (36.) Novak je imao 38. Tada se nije raspravljalo o težini protivnika! Bilo bi interesantno proceniti projektovani prosečni plasman protivnika svih polufinalista. Kasnije i realizovani.Pa da nam stručnjaci tipa Milice izvedu detaljnu analizu ko je koliko i zašto imao teže protivnike!

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Ajmo Nole brate snažno i danas. Zna Bedene da odigra dobar meč ali odigra li Nole na svom nivou naravno Bedene onda nema ni malo šanse za pobedu.

Farmaceutska

pre 1 godinu

Vudi Harleson, Oven Vilson, Arsen Venger, Sedorf, svi oni su ipak zabrali da gledaju Djokovica pre Nadala. Neka neka.
(Kole, 27. maj 2022 15:55)

Obožavam Novaka, ali hajde da ne preterujemo... Danas je Novak igrao na Centralnom terenu, a Nadal nije.

Obojica su jednako velike zvezde i velikani svog sporta.

draganTenis

pre 1 godinu

Ako prodje Slovenca, onda u osmini finala nema sta da trazi protiv atomskog mrava Svarcmana
(Mile, 27. maj 2022 13:29)

Švarcman je odličan i vrlo simpatičan. Ali je kratak, ne stiže da pokrije uglove.

Napo Leon

pre 1 godinu

Idemo Nolo!
(Napo Leon Send Vičar, 27. maj
Nisam druže sendvičar,živim u Kanadi,pa je malo teško da mi ih neko dostavi iz Bg,iskreno voleo bih ponekad...puno mi fali naša čajna kobasica

hvala

pre 1 godinu

Procitas vest na svim portalima i sledi standardno pitanje , gde ima prenos ,tj. koja tv prenosi ,jer ni jedan novinar nije nasao za shodno da navede gde moze da se gleda mec.Neverovatno, ali istinito.Imam preko 1000 kanala na IPTV, i da nadjem mec mi treba 20 minuta da nadjem, plus se u isto vreme odrzava vise meceva pa i kad nadjem to nije taj mec.

e

pre 1 godinu

Sve je kopjuterizovano na teniskim terenima, ali ima još nešto što nije. Neki igrači to zloupotrebljavaju a sudije mekog srca to im tolerišu. Priprema za servis može trajati do 25 skundi. Da teniser koji prima servis nebi bio oštećen možda bi trebalo instalirati na sat jak alarm da sudije i gledaoci čuju da je server prekoračio vreme. Posle sudija bi postupio po propisima.

Liverpool Man

pre 1 godinu

Da li samo mene nervira ove lose procene oko toga kad recimo Nole izlazi na teren. Znaci program krece u 12, sinoc pise Nole oko pola 2. Kako da ne...15min zagrevanje i 15min pauza izmedju meceva tako da ostaje sat vremena za mec na sljaci? Evo, tek je prvi set gotov u pola 2.

mlekadžijа

pre 1 godinu

Досадни пребацивач лоптице...нема елеганције ни мало...ни жара за победом као код неких....

black_mirror

pre 1 godinu

ATP I WIMBLEDON se dogovorili da nagovore Bencic i Fernandez da igraju sto duze, kako bi demotivisali nestrpjivog Djokovica i tako ga omeli u tome da skoncentrisano udje u mec. Zapadnjacka stoka, cega se sve nece dosetiti.

Goran

pre 1 godinu

Nisam siguran da ce Novak osvojiti ovaj Raros. Nadal igra za sada mnogo sigurnije nego sto je iko verovao i nije dobro sto je Novak posle Rima odmah postao favorit. Kao da danas igra losije nego u prva 2 meca. Ako kiksira na Garosu izgubice toliko bodova posle Vimbldona da nece biti ni u Top 10. Suvise pritiska na njegovim plecima.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Alkaras ga čeka sa osmehom
(Saša, 27. maj 2022 13:23)

To znači da je Rafa već ispao. Najverovatnije baš od Noleta...
(Milan_PT, 27. maj 2022 14:05) Kao 2020. PT sendvičko?

Pitam za druga

pre 1 godinu

Капирам да не могу баш сви да имају врхунски смисао за хумор, али брате... Чуо сам боље досетке од десетогодишњака.
(питам за друга, 27. maj 2022 15:26)

Kad igra Nolo?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Капирам да не могу баш сви да имају врхунски смисао за хумор, али брате... Чуо сам боље досетке од десетогодишњака.
(питам за друга, 27. maj 2022 15:26)
Pa i ne čuo kad po ceo dan botuješ na forumu. Šta to beše život…

Nikol Dž. Femija

pre 1 godinu

(Milica, 27. maj 2022 16:43)

Milice, paklen je u više od 90 posto slučajeva za Novaka Đokovića iz Srbije, kada je prvi a i kada je drugi ili treći. Ne znam otkad pratite tenis i koliko imate godina, ali je tako što možete i da proverite ako Vas ne mrzi.

Znači , kada si prvi ili kada si najbolji đak u odeljenju,recimo,to pored obaveza i odgovornosti nosi,naravno,kao što i treba i NEKE PRIVILEGIJE.

ALI TO VAŽI SAMO KADA NOVAK NIJE PRVI,TE PRIVILEGIJE NO1 VAŽE KADA JE PRVI FEDERER, KADA JE PRVI NADAL I KADA JE PRVI MAREJ. Kada je prvi Đoković nema privlilegija, jer Zapad uvek traži ustupke samo za sebe a drugima smešta, perfidno tako da oni koji ne vide dobro ili ne žele da vide, budu zapadnjački obožavaoci.

A TO ZNAČI - KADA JE NOVAK PRVI ON RECIMO REDIVNO IGRA PROTIV TREĆEG I TO SAMO ON, a kada je NOvak recimo bio četvrti opet je igrao on protiv prvog a ne protiv drugog . Kada je NOvak bio drugi on je igrao protiv trećeg a ne protiv četvrtog i to proverite lepo, sve ima zabeleženo i ko je s kim igrao i koji su bili na listi.

Zatim , vrlo perfidno, kod Novaka u žrebu uvek budu na Garosu dobri šljakaši ili oni koji su u formi na šljaci, dok kod Mareja, Feda ili Rafe budu serveri a igra se na šljaci gde serva nije bitna.

Zatim, zna se i nije tajna, proverite, na Vimbldonu serveri uvek budu kod Novaka.

ZNAČI NO 1 POZICIJA NOSI PRIVILEGIJE, da vam bude lakše, osim kada dolazite iz Srbije i zovete se Novak i niste mačji kašalj poput lepe Ane, recimo.

mlekadžijа

pre 1 godinu

Досадни пребацивач лоптице...нема елеганције ни мало...ни жара за победом као код неких....

Goran

pre 1 godinu

Nisam siguran da ce Novak osvojiti ovaj Raros. Nadal igra za sada mnogo sigurnije nego sto je iko verovao i nije dobro sto je Novak posle Rima odmah postao favorit. Kao da danas igra losije nego u prva 2 meca. Ako kiksira na Garosu izgubice toliko bodova posle Vimbldona da nece biti ni u Top 10. Suvise pritiska na njegovim plecima.

Pitam za druga

pre 1 godinu

Капирам да не могу баш сви да имају врхунски смисао за хумор, али брате... Чуо сам боље досетке од десетогодишњака.
(питам за друга, 27. maj 2022 15:26)

Kad igra Nolo?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Капирам да не могу баш сви да имају врхунски смисао за хумор, али брате... Чуо сам боље досетке од десетогодишњака.
(питам за друга, 27. maj 2022 15:26)
Pa i ne čuo kad po ceo dan botuješ na forumu. Šta to beše život…

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Alkaras ga čeka sa osmehom
(Saša, 27. maj 2022 13:23)

To znači da je Rafa već ispao. Najverovatnije baš od Noleta...
(Milan_PT, 27. maj 2022 14:05) Kao 2020. PT sendvičko?

black_mirror

pre 1 godinu

ATP I WIMBLEDON se dogovorili da nagovore Bencic i Fernandez da igraju sto duze, kako bi demotivisali nestrpjivog Djokovica i tako ga omeli u tome da skoncentrisano udje u mec. Zapadnjacka stoka, cega se sve nece dosetiti.

sale

pre 1 godinu

U Srbiji ima skoro 8 miliona stanovnika tj skoro 2 miliona televizora. Dakle RTS mesec no dobija 6 miliona evra od nas, odnosno godisnje 72 miliona evra. Bilo bi lepo da neko objasni gde su te pare kad ih nema dovoljno za prenos reprezentacije srbije, kosarke, Rolan Garosa... Na sta ih trose? ta nasa megalomanija. u srbiji 8 miliona stanovnika haha. 2011 bilo 7 miliona. danas nema vise od 5.8 do 6 koji stalno zive. u stanovnistvo u srbiji se uracunavaju i oni koji nisu odjavljeni a zive decenijama van srbije i oni kojisu 6 meseci odsutni. verujem da ce da laziraju popis bice vise biraca na ovim izborima nego stanovnistva .

e

pre 1 godinu

Sve je kopjuterizovano na teniskim terenima, ali ima još nešto što nije. Neki igrači to zloupotrebljavaju a sudije mekog srca to im tolerišu. Priprema za servis može trajati do 25 skundi. Da teniser koji prima servis nebi bio oštećen možda bi trebalo instalirati na sat jak alarm da sudije i gledaoci čuju da je server prekoračio vreme. Posle sudija bi postupio po propisima.

najdobrata firma

pre 1 godinu

Daj bre, teraj ove zene nedelju dana pre/posle Roland Garosa, ovo sto one igraju je hobi, pa to niko ne prati. Kakav zenski tenis, uza rodbina ovih zena ne zna sta igraju, pitaju se gde su sad, sto ne odgovaraju na poruke. Davati isti nagradni fond zenama i muskarcima je komedija.

питам за друга

pre 1 godinu

Pošto Nolo voli ruske pisce,da li je možda čuo za poznatog književnika Goatenka Nadalova i njegovo delo "Kako sam odučavao foliranta na RG 2020"? Sledeće nedelje izlazi nastavak- "Kako sam vakcinisao Monačanina".
(Perivoje, 27. maj 2022 14:44)

Капирам да не могу баш сви да имају врхунски смисао за хумор, али брате... Чуо сам боље досетке од десетогодишњака.

žeks

pre 1 godinu

Kako trbušni mišić, zna li se šta?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 27. maj 2022 15:33)

Sine sto si bolestan toliko sine, jel.? To je bilo pre godinu ipo dana.

Napo Leon

pre 1 godinu

Opasan je ovaj Slovenac
Osvojio je neke čelindžere
Plus bio je malo i Britanac
Nole treba da doda gas od starta i da ga pomete i da se što kraće zadrži na terenu,baš kao i njevov sledeći rival Švarcman

Kg

pre 1 godinu

U Srbiji ima skoro 8 miliona stanovnika tj skoro 2 miliona televizora. Dakle RTS mesec no dobija 6 miliona evra od nas, odnosno godisnje 72 miliona evra. Bilo bi lepo da neko objasni gde su te pare kad ih nema dovoljno za prenos reprezentacije srbije, kosarke, Rolan Garosa... Na sta ih trose?

Sinke

pre 1 godinu

Prerano dolazi mec izmedju Nadala i Novaka...A posle cetvrtfinala ako Novak dobije,ostala su jos 2 meca do titule....Mozemo reci da se tu lomi istorija.....Zabranili su mu da igra u Australiji,to je Nadal iskoristio,i sada Novak mora da zaustavi Rafu u Parizu,inace ode na 22.

GoranH

pre 1 godinu

Ноло никада неће освојити Базел. Бухахахаха
(говњеkadžija, 27. maj 2022 16:48)

Ti nikad nećeš biti normalan.

Oj, Milice, čobanice...

pre 1 godinu

Sta bi od "paklenog zreba"? Bedene je "samo" 195 na ATRP listi. Nadal kao 5.igra protiv 29. Zreb jeste paklen, ali za koga?
(Milica, 27. maj 2022 16:43)

Interesantno je da je u prethodnom kolu od svih nosilaca i onih koji su "upali" na mesta nekih nosilaca samo Zverev imao bolje plasiranog protivnika (36.) Novak je imao 38. Tada se nije raspravljalo o težini protivnika! Bilo bi interesantno proceniti projektovani prosečni plasman protivnika svih polufinalista. Kasnije i realizovani.Pa da nam stručnjaci tipa Milice izvedu detaljnu analizu ko je koliko i zašto imao teže protivnike!

Liverpool Man

pre 1 godinu

Da li samo mene nervira ove lose procene oko toga kad recimo Nole izlazi na teren. Znaci program krece u 12, sinoc pise Nole oko pola 2. Kako da ne...15min zagrevanje i 15min pauza izmedju meceva tako da ostaje sat vremena za mec na sljaci? Evo, tek je prvi set gotov u pola 2.

hvala

pre 1 godinu

Procitas vest na svim portalima i sledi standardno pitanje , gde ima prenos ,tj. koja tv prenosi ,jer ni jedan novinar nije nasao za shodno da navede gde moze da se gleda mec.Neverovatno, ali istinito.Imam preko 1000 kanala na IPTV, i da nadjem mec mi treba 20 minuta da nadjem, plus se u isto vreme odrzava vise meceva pa i kad nadjem to nije taj mec.

dejan76

pre 1 godinu

Novak ekspresno u tri seta a ne kao ranije kada je značajno slabijim protivnicima poklanjao jedan set da publici bude zabavnije. Čuva svaki atom snage za meč sa Rafom. Biće kidanje.

Napo Leon

pre 1 godinu

Idemo Nolo!
(Napo Leon Send Vičar, 27. maj
Nisam druže sendvičar,živim u Kanadi,pa je malo teško da mi ih neko dostavi iz Bg,iskreno voleo bih ponekad...puno mi fali naša čajna kobasica

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Ajmo Nole brate snažno i danas. Zna Bedene da odigra dobar meč ali odigra li Nole na svom nivou naravno Bedene onda nema ni malo šanse za pobedu.

kiza

pre 1 godinu

Ajooj ove Belinde Bencic sto je igrala prije Djokovica na centralnom terenu. Cura jednostavno ne zna. Jel znate kad neko nešto ne zna. Tuga je ko je sve uzima milione i milione evra.

Djordje P

pre 1 godinu

0-40 ne iskoristi, a onda u sledecem gemu na kom servira protivnik 40-0 pretvori u brejk. Samo Nole to moze i siguran sam da drzi neki apsolutni rekord po tome... i po kolicini zivaca koje je pokidao svojim navijacima :-D Idemo, Nole!

Farmaceutska

pre 1 godinu

Vudi Harleson, Oven Vilson, Arsen Venger, Sedorf, svi oni su ipak zabrali da gledaju Djokovica pre Nadala. Neka neka.
(Kole, 27. maj 2022 15:55)

Obožavam Novaka, ali hajde da ne preterujemo... Danas je Novak igrao na Centralnom terenu, a Nadal nije.

Obojica su jednako velike zvezde i velikani svog sporta.

draganTenis

pre 1 godinu

Ako prodje Slovenca, onda u osmini finala nema sta da trazi protiv atomskog mrava Svarcmana
(Mile, 27. maj 2022 13:29)

Švarcman je odličan i vrlo simpatičan. Ali je kratak, ne stiže da pokrije uglove.

Xp

pre 1 godinu

Molim vas , neka neko skloni ovog komentatora!! Na kadar Woody Harelsona i Owen Wilsona on komentarise: "Kakva guzva!" Pojma nema gde se on nalazi a kamoli ko su ti ljudi.

Gambeeet

pre 1 godinu

Nole brate, ostavi nešto od ovog besprekornog serviranja danas i za Švarcmana i Nadala, ko Boga te molim :D
Idealan meč danas, u svakom smislu!

hfnafh

pre 1 godinu

Ovaj luzer pesikan ajd sto vezu nema o tenisu, on ne zna ni glumce u krupnom kadru da prepozna. a lik je, pazite, REZISER po vokaciji.

Koje leglo dunstera je ovaj jurosport, samo onaj lik sto radi biciklizam je pro. ostali budi bog sa nama.

Nebojša

pre 1 godinu

Na šljaci Bedene je treća liga Svarcman je prva liga samo maksimalno ozbiljno i bez opuštanja u svakom drugom slučaju ostaćemo bez živaca napred Nole.

Nikol Dž. Femija

pre 1 godinu

(Milica, 27. maj 2022 16:43)

Milice, paklen je u više od 90 posto slučajeva za Novaka Đokovića iz Srbije, kada je prvi a i kada je drugi ili treći. Ne znam otkad pratite tenis i koliko imate godina, ali je tako što možete i da proverite ako Vas ne mrzi.

Znači , kada si prvi ili kada si najbolji đak u odeljenju,recimo,to pored obaveza i odgovornosti nosi,naravno,kao što i treba i NEKE PRIVILEGIJE.

ALI TO VAŽI SAMO KADA NOVAK NIJE PRVI,TE PRIVILEGIJE NO1 VAŽE KADA JE PRVI FEDERER, KADA JE PRVI NADAL I KADA JE PRVI MAREJ. Kada je prvi Đoković nema privlilegija, jer Zapad uvek traži ustupke samo za sebe a drugima smešta, perfidno tako da oni koji ne vide dobro ili ne žele da vide, budu zapadnjački obožavaoci.

A TO ZNAČI - KADA JE NOVAK PRVI ON RECIMO REDIVNO IGRA PROTIV TREĆEG I TO SAMO ON, a kada je NOvak recimo bio četvrti opet je igrao on protiv prvog a ne protiv drugog . Kada je NOvak bio drugi on je igrao protiv trećeg a ne protiv četvrtog i to proverite lepo, sve ima zabeleženo i ko je s kim igrao i koji su bili na listi.

Zatim , vrlo perfidno, kod Novaka u žrebu uvek budu na Garosu dobri šljakaši ili oni koji su u formi na šljaci, dok kod Mareja, Feda ili Rafe budu serveri a igra se na šljaci gde serva nije bitna.

Zatim, zna se i nije tajna, proverite, na Vimbldonu serveri uvek budu kod Novaka.

ZNAČI NO 1 POZICIJA NOSI PRIVILEGIJE, da vam bude lakše, osim kada dolazite iz Srbije i zovete se Novak i niste mačji kašalj poput lepe Ane, recimo.