Ponedeljak, 28.09.2020.

15:10

Kirjos odbrusio Vilanderu: Mats, ućuti!

Nakon što je Endi Mari odigrao veoma loš meč protiv Stana Vavrinke i to je oštro prokomentarisao Mats Vilander, oglasio se i Nik Kirjos.

Izvor: SS

Kirjos odbrusio Vilanderu: Mats, uæuti! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

nislija

pre 3 godine

znam od kada to Srbi vole i brane Vilandera? Mozda od kako je prestao da kritikuje Novak. Prema mom misljenju, vise je neprimjerena izjava Vilandera nego Kirjosa. Uostalom, ne odlucuje Mari da li ce mu organizatori RG ili bilo kog turnira dati specijalnu pozivnicu. Sramotno je komentarisati na ovaj nacin i Vilander treba da se zapita zasto organizatori pozivaju Marija a ne nekog mladjanog igraca.
(Srdjan, 28. septembar 2020 17:06
treba da pistoji kritika , i na mestu je kritika ....svakako Marej moze da igra kad mu daju specijalnu pozivnicu ali kritika je dobra stvar

DrOn

pre 3 godine

Opa, nolovci... Ovaj sto bije Djokovica, napada Vilandera! Sta cemo sad? Kolaps u glavi, a?
(Jumko, 28. septembar 2020 15:14)

Jumko brate mili tvoja opsesija Novakom Djokovicem je za proucavanje. Na medicinskom fakultetu trebaju uvesti predmet na temu Jumko i Novak.

Mima

pre 3 godine

Prviput se slažrm sa Kirjosom taj isti Vikander je tvrdio kako je Marej veći i bolji igrač if Noleta on jeste komentator i bivši teniser ali pojima nema o tenisu.

Cph

pre 3 godine

Da,niko nema pravo da kritikuje bilo koga. Samo Kirgos moze kritikovati sve i svakoga. Ni ja se ne slazem sa Vilanderom,ali on ima pravo da iznese svoje misljenje. Isto kao i Kirgos.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Svakome je jasno,da če luzera koji mrzi Novaka braniti jedan luzer pa tako kad bi Nik bio recimo Hitler i Rekao,da je Nole loš našao bi se Jumko u hiljadu primeraka sa različitim potpisima naravno,da ga brani.Bravo legendo idi legni sa Kiriosom možda ti nedostaje.

Jumko

pre 3 godine

@konobar Bravo! Jos bih dodao ljubav prema Ibrahimovicu, Maradoni, Kantoni, Kinu... I to bas divljenje kada naprave neku nenormalnost. Onda su face, bez dlake na jeziku itd. A Kirjos? Ali to je isto kao ona da je svaki sport pre bio bolji, sa vecim zvezdama, ali eto, samo je tenis danas ludilo od konkurencije!

Srdjan

pre 3 godine

Ne znam od kada to Srbi vole i brane Vilandera? Mozda od kako je prestao da kritikuje Novak. Prema mom misljenju, vise je neprimjerena izjava Vilandera nego Kirjosa. Uostalom, ne odlucuje Mari da li ce mu organizatori RG ili bilo kog turnira dati specijalnu pozivnicu. Sramotno je komentarisati na ovaj nacin i Vilander treba da se zapita zasto organizatori pozivaju Marija a ne nekog mladjanog igraca.

olimp

pre 3 godine

@edberg
A nego sa cim je majke ti,ovde je Kirjos neko ko je u pravu ali se po difoltu pljuje jer je trenutno fanovima neprijatelj br.1 otkada je Mats promenio plocu,ko sto neko rece,da Hitler vaskrsne i pocne da hvali Djokovica,Hitler bi odjednom postao ok

konobar

pre 3 godine

@detektiv kokni kol
zasto?dirao vam Nola?a da je hvalio Nola bio bi brat pravoslavni pretpostavljam,prosto mi volimo sportske bad guys-e,od Mekinroa,Kanidje,Rona Artesta,Gaskojna i gle cuda jedino nam Kirjos smeta,jerbo nam dira nasu svetu kravu koga da,ne Gering i Hese vec firer licno,pohvali,bio bi nam dobar taj isti Hitler,koliko je ovde ludilo mozga kada je Djokovic u pitanju.A taj isti Djokovic nas nema ni u malom mozgu,njemu je bitna ljubav stranaca,zapadnjaka,i ocajnicki pati sto nije voljen kao ona dvojica,ljubav zemljaka mu ne znaci nista,eto ko vam je idol

Marketing ekspert

pre 3 godine

Ovaj decko je ukapirao marketing...zasto bi se mucio na terenu kad moze samo jezikom da mlatara. Efekakat je isti. Samo neki multimilionski ugovor da ubode i ne mora na teren vise
...obezbedio se ;)

Skoba

pre 3 godine

za ovo je u pravu, realno šta Vilandera briga da l će Mari da koristi zaštićeni renking ili ne, čovek na to ima pravo, bori se i dalje, i to je ok..Kad je mogao naš Janko Tipsarević posle svih onih povreda da se vrati i da proba nešto da uradi, zašto ne bi mogao Endi

Vasa

pre 3 godine

Ljudi, sve je to predstava zarad marketinga. Svakome je potreban klovn, pa i tenisu. Kao sto je jedan nas politicar izigravao klovna u Skupstini- nije to radio slucajno, rezimu treba takav covek.
Tenis je u krizi, publika je sve starija, i potrebno je nesto da se mladi zainteresuju za tenis.
Nemojte se mnogo loziti.

Goran

pre 3 godine

"Ne ras-pravlj-ljaj se s njim na-bo-di-ga, na-bo-di-ga, na-bo-di-ga!!!"
(John, 28. septembar 2020 15:34)
Evo ga, jos jedan komentar nebeskog naroda od sportskog i ljudskog znacaja za Srbiju. Intelektualni domet psihohaoticne kisne gliste.

edberg

pre 3 godine

Najsmešniji i najjadniji u isto vreme su ovi što se oholo iščuđavaju što narod pozitivno komentariše Vilandera i sve to povezuju sa Đokovićem na silu Boga.

Cinique

pre 3 godine

po cemu je to tacno Andy jedan od najvecih? titulama ? stilu igre ?.... niti ima titule .. a igra mu je jedna od najgorih ..
(bata, 28. septembar 2020 15:39)
Na primer po duplo više olimpijskih zlatnih medalja nego sva tri GOAT-a zajedno?

Steva Signal

pre 3 godine

Opa, nolovci... Ovaj sto bije Djokovica, napada Vilandera! Sta cemo sad? Kolaps u glavi, a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 28. septembar 2020 15:14)

Ta dva poraza su poremetila Novaka,taman koliko kad ga je i jedan Čekinato pobedio.

Goran

pre 3 godine

A ko je Nik Kirjos?Neki fjučers igrač?
(Goran Loznica, 28. septembar 2020 15:12) Za skupljaca plusica je bogotac licno
(No1vak, 28. septembar 2020 15:57)
1. Onaj sto je rabio Djokovica 2 puta.
2. Onaj sto ga Djokovic ne moze pobediti.
3. A ko si ti? Ni u fjuceru egzaktnom nece biti nista od tebe i tvog poroda.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Elementarno vaspitanje nalaže da koga napadne Nik Kirijos, taj mora da se brani!

Mislim kada bi kojim slučajem Kirijos napao Rudolfa Hesa ili Hermana Geringa, morao bi da stanem u odbranu te dvojice zlikovaca.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Šta očekivati od primitivca poput Kirjosa osim da i dalje bude ono što jeste, primitivac naravno. Ove Kirjosove gluposti Vilander ne da neće komentarisati, već se neće ni osvrnuti na to. Čujte ga, uživao je u igri Endija Marija juče? On se to sprda sa Britancem izgleda? Jer kako drugačije opisati takvu jednu besmislenu izjavu? U čemu je to uživao? Šta je to juče Endi Mari od igre pružio protiv Vavrinke na terenu? Apsolutno jedno VELIKO NIŠTA! A ovaj primitivčina je "uživao" u to ništa! Trebao bi Endi Mari da ga zamoli da prestane da mu bude internet advokat, jer ga ovako izlaže podsmehu! U Endijevoj igri juče nije bilo ništa za uživanje, bio je to očaj od igre, očaj jednog trostrukog GS šampiona koji sada služi kao kanta za napucavanje ozbiljnijim igračima i trening za teže mečeve koji te igrače očekuju u nastavku turnira. Juče Vavrinka se poigravao sa Endijem na terenu, nije morao ni 50% svojih kapaciteta da uloži a pobedio ga je rutinski i veoma ubedljivo. Bio je to jedan lagani trening za Švajcarca naravno. Što se tiče primitivnog Kirjosa teško je to njemu objasniti, i Vilander se na te njegove gluposti neće ni osvrtati. Još kaže: "Nisam video ni jedan poen Vilandera na terenu" hahahaha koja glupost, koji zgubidan od čoveka. Pa imaš bre INTERNET pred sobom, ionako se ne skidaš 24 časa sa onlajna, pa ukucaj malo na JuTjubu i videćeš pregršt Vilanderovih velikih mečeva. Mečeva kojima ti ni izbliza nećeš moći prići niti ćeš ikada ni blizu prići Vilanderu u svetu tenisa.

CroFed

pre 3 godine

Prgavi Nick ne bi imao ništa protiv da Andy igra do 40-te a Roger do 50-te. Jedan mu je dobar kompanjon, a u drugog najviše cijeni zbog stila igre...

aaaauuuu breeee

pre 3 godine

Noline, sada vam Vilander valja a? Stao je uz vaše božanstvo jer mu tako u krokodilu naredili, a znate da sve što on ovih dana bude rekao desi se ustvari suprotno.

Smeško

pre 3 godine

Kirjos i ja zajedno nula Grand Slam i Master 1000 titula. A pri tome ja ni ne igram tenis. Novak je u Kirjosovim godinama imao 34 titule a od toga 5 Grand Slam titula.....ajmo sad kako ga je Kirjos 2 puta dobio. Pa dobio je i Novaka Ivo Karlović, samo se ne susreću više u završnici turnira. Od 2017 Kirjos nije naleteo na Novaka pošto ispadne u prvim rundama na terenu broj 17...

Harry

pre 3 godine

" "...ja nikada nisam odgledao ni poen Matsa Vilandera", napisao je Nik Kirjos."

Ono cega se pametan stidi, budala se time hvali.
(ninepi, 28. septembar 2020 16:35)

Ja sam generacija koja je imala priliku da gleda Vilandera tokom cele njegove karijere. Covek je igrao jako dosadan tenis, mada je tenis uopsteno gledano u to vreme bio jako dosadan sport. Cinjenica da je u to doba Ivan Lendl bio tata-mata za tenis govori sve.

Caw

pre 3 godine

Lik je samo slika današnjeg društva, njegovo ponašanje i stavovi su već kod velike većine omladine potpuno usađeni a buduće generacije će ga ubrzo i prestići po pitanju nekulture, arogancije i da ne nabrajam ostale osobine niskog morala

Вук Караџић

pre 3 godine

Каријес брани Мареја. да се упишаш. дечко нема два грама мозга. коментарише Виландера, и мисли да гас је увредио што није погледао никада видео како је Виландер играо. за остале који не знају, Виландер је био комплетнији тенисер од Мареја, и мислим да је статистички био и успешнији, већи шампион.

samo jako

pre 3 godine

Opa jumko,ovaj sto bije tebe napada tvoju glavu sa svih strana ludilo u glavi ...o kako je dobro videti te opet ,staviti glavu na moju pesnaju..

срле

pre 3 godine

Овај твитераш је заратио са свим бившим и садашњим тенисерима који су нешто урадили у тенису, за разлику од њега. Има ли Кирјос нека друга посла, осим да буде утицајни твитераш.

King Roger

pre 3 godine

Opa, nolovci... Ovaj sto bije Djokovica, napada Vilandera! Sta cemo sad? Kolaps u glavi, a?
(Jumko, 28. septembar 2020 15:14)

Hahahahahah bravo Jumko.

Bok

pre 3 godine

Jumko i Kiros dva ozbiljna kompleksaša... Imamo jednog domaćeg pacova i jednog stranog oposuma... Onaj strani nesretnik svakim svojim tvitom se predstavlja širokim svetskim masama kao vrhunski tupson... Dežurni smarač...

Aleksa Pufta

pre 3 godine

Ha, sada ce biti zanimljivo da gledaju kako Srbi vrane Vilandera koji je rekao istinu.
Mozsa Marej ima neki unosan ugovor zbog koga se grci da igra ali igrati sa vestackim kukom vrhunske turnire je zalosno.

brka

pre 3 godine

A dobro, pokušava da preuzme taj epilog lošeg momka.
U fazonu, kada već ne mogu da budem dobar(konkurentan) teniser, ajde barem da budem mangup, to jest internet huligan, opasan samo iza tastature..
Dečko je penal..

stoka17

pre 3 godine

Ako je to Mats zaista izjavio to je skandalozno. Andy je jedan od najvećih, ne mora nikome nista dokazivati, igra zbog ljubavi prema sportu i takmičenju. S umjetnim kukom je napravio neke senzacionalne pobjede, mislim da je cak osvojio i Antwerpen. Sto je najvažnije, ljudima koji imaju problem poput njegovog je dao nadu da neki normalan zivot ne završava nakon jedne takve operacije.

TurboNator

pre 3 godine

Bez obzira ko je u pravu - ovaj sakupljač sekundarnih sirovina postaje previše bahat! U stvari već je i bio...

Vreme je da mu neko lupi par vaspitnih... krajnje vreme.

Eugen

pre 3 godine

Cuj Srbe, svi od reda stadose u odbranu Vilandera koga su do juce pljuvali i nazivali pogrdnim imenima jer im se neka Vilanderova izjava o Noletu nije svidela. Uskoro ce Mats izgleda postati "Mats Srbin", a neki Srbi ce cak i da tvrde da su culi od nekoga da je Mats iz ateizma presao u pravoslavlje. Mats Srbin, pravoslavac... Ma divota bozija.

Eggy

pre 3 godine

Tako ti je to u zivotu, onaj koji moze da igra, TviterNik, on nece, lakse je moralistai preko tvitera. Onaj koji, ocigleno je, ne moze da igra na GS novu, Andy, e on zapeo da igra dok se ne raspadne....

Darko

pre 3 godine

Mats je pre 5 godina Niku Kirjosu predviđao da će biti GOAT nakon završetka karijere. Sad mu vraća...

foxsports.com.au/tennis/mens-tour/tennis-legend-mats-wilander-says-theres-no-limit-to-nick-kyrgios-potential-and-he-can-win-wimbledon/story-fn2msdm4-1227430990256

bata

pre 3 godine

@stoka17, 28. septembar 2020 15:26)

po cemu je to tacno Andy jedan od najvecih? titulama ? stilu igre ?.... niti ima titule .. a igra mu je jedna od najgorih ..

CTPAX

pre 3 godine

Ovoga puta se potpuno slažem sa Kirjosom. Kako da zna da li može dok ne proba. Igrao je protiv Vavrinke koji kada igra na 100% dobija svakog na turu. a siguran sam da će Endi pobeđivati u budućnosti još dosta.

Вук Караџић

pre 3 godine

Каријес брани Мареја. да се упишаш. дечко нема два грама мозга. коментарише Виландера, и мисли да гас је увредио што није погледао никада видео како је Виландер играо. за остале који не знају, Виландер је био комплетнији тенисер од Мареја, и мислим да је статистички био и успешнији, већи шампион.

срле

pre 3 godine

Овај твитераш је заратио са свим бившим и садашњим тенисерима који су нешто урадили у тенису, за разлику од њега. Има ли Кирјос нека друга посла, осим да буде утицајни твитераш.

TurboNator

pre 3 godine

Bez obzira ko je u pravu - ovaj sakupljač sekundarnih sirovina postaje previše bahat! U stvari već je i bio...

Vreme je da mu neko lupi par vaspitnih... krajnje vreme.

stoka17

pre 3 godine

Ako je to Mats zaista izjavio to je skandalozno. Andy je jedan od najvećih, ne mora nikome nista dokazivati, igra zbog ljubavi prema sportu i takmičenju. S umjetnim kukom je napravio neke senzacionalne pobjede, mislim da je cak osvojio i Antwerpen. Sto je najvažnije, ljudima koji imaju problem poput njegovog je dao nadu da neki normalan zivot ne završava nakon jedne takve operacije.

brka

pre 3 godine

A dobro, pokušava da preuzme taj epilog lošeg momka.
U fazonu, kada već ne mogu da budem dobar(konkurentan) teniser, ajde barem da budem mangup, to jest internet huligan, opasan samo iza tastature..
Dečko je penal..

Smeško

pre 3 godine

Kirjos i ja zajedno nula Grand Slam i Master 1000 titula. A pri tome ja ni ne igram tenis. Novak je u Kirjosovim godinama imao 34 titule a od toga 5 Grand Slam titula.....ajmo sad kako ga je Kirjos 2 puta dobio. Pa dobio je i Novaka Ivo Karlović, samo se ne susreću više u završnici turnira. Od 2017 Kirjos nije naleteo na Novaka pošto ispadne u prvim rundama na terenu broj 17...

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Šta očekivati od primitivca poput Kirjosa osim da i dalje bude ono što jeste, primitivac naravno. Ove Kirjosove gluposti Vilander ne da neće komentarisati, već se neće ni osvrnuti na to. Čujte ga, uživao je u igri Endija Marija juče? On se to sprda sa Britancem izgleda? Jer kako drugačije opisati takvu jednu besmislenu izjavu? U čemu je to uživao? Šta je to juče Endi Mari od igre pružio protiv Vavrinke na terenu? Apsolutno jedno VELIKO NIŠTA! A ovaj primitivčina je "uživao" u to ništa! Trebao bi Endi Mari da ga zamoli da prestane da mu bude internet advokat, jer ga ovako izlaže podsmehu! U Endijevoj igri juče nije bilo ništa za uživanje, bio je to očaj od igre, očaj jednog trostrukog GS šampiona koji sada služi kao kanta za napucavanje ozbiljnijim igračima i trening za teže mečeve koji te igrače očekuju u nastavku turnira. Juče Vavrinka se poigravao sa Endijem na terenu, nije morao ni 50% svojih kapaciteta da uloži a pobedio ga je rutinski i veoma ubedljivo. Bio je to jedan lagani trening za Švajcarca naravno. Što se tiče primitivnog Kirjosa teško je to njemu objasniti, i Vilander se na te njegove gluposti neće ni osvrtati. Još kaže: "Nisam video ni jedan poen Vilandera na terenu" hahahaha koja glupost, koji zgubidan od čoveka. Pa imaš bre INTERNET pred sobom, ionako se ne skidaš 24 časa sa onlajna, pa ukucaj malo na JuTjubu i videćeš pregršt Vilanderovih velikih mečeva. Mečeva kojima ti ni izbliza nećeš moći prići niti ćeš ikada ni blizu prići Vilanderu u svetu tenisa.

Marketing ekspert

pre 3 godine

Ovaj decko je ukapirao marketing...zasto bi se mucio na terenu kad moze samo jezikom da mlatara. Efekakat je isti. Samo neki multimilionski ugovor da ubode i ne mora na teren vise
...obezbedio se ;)

Steva Signal

pre 3 godine

Opa, nolovci... Ovaj sto bije Djokovica, napada Vilandera! Sta cemo sad? Kolaps u glavi, a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 28. septembar 2020 15:14)

Ta dva poraza su poremetila Novaka,taman koliko kad ga je i jedan Čekinato pobedio.

Caw

pre 3 godine

Lik je samo slika današnjeg društva, njegovo ponašanje i stavovi su već kod velike većine omladine potpuno usađeni a buduće generacije će ga ubrzo i prestići po pitanju nekulture, arogancije i da ne nabrajam ostale osobine niskog morala

Bok

pre 3 godine

Jumko i Kiros dva ozbiljna kompleksaša... Imamo jednog domaćeg pacova i jednog stranog oposuma... Onaj strani nesretnik svakim svojim tvitom se predstavlja širokim svetskim masama kao vrhunski tupson... Dežurni smarač...

Cph

pre 3 godine

Da,niko nema pravo da kritikuje bilo koga. Samo Kirgos moze kritikovati sve i svakoga. Ni ja se ne slazem sa Vilanderom,ali on ima pravo da iznese svoje misljenje. Isto kao i Kirgos.

Vasa

pre 3 godine

Ljudi, sve je to predstava zarad marketinga. Svakome je potreban klovn, pa i tenisu. Kao sto je jedan nas politicar izigravao klovna u Skupstini- nije to radio slucajno, rezimu treba takav covek.
Tenis je u krizi, publika je sve starija, i potrebno je nesto da se mladi zainteresuju za tenis.
Nemojte se mnogo loziti.

Eggy

pre 3 godine

Tako ti je to u zivotu, onaj koji moze da igra, TviterNik, on nece, lakse je moralistai preko tvitera. Onaj koji, ocigleno je, ne moze da igra na GS novu, Andy, e on zapeo da igra dok se ne raspadne....

CTPAX

pre 3 godine

Ovoga puta se potpuno slažem sa Kirjosom. Kako da zna da li može dok ne proba. Igrao je protiv Vavrinke koji kada igra na 100% dobija svakog na turu. a siguran sam da će Endi pobeđivati u budućnosti još dosta.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Svakome je jasno,da če luzera koji mrzi Novaka braniti jedan luzer pa tako kad bi Nik bio recimo Hitler i Rekao,da je Nole loš našao bi se Jumko u hiljadu primeraka sa različitim potpisima naravno,da ga brani.Bravo legendo idi legni sa Kiriosom možda ti nedostaje.

Aleksa Pufta

pre 3 godine

Ha, sada ce biti zanimljivo da gledaju kako Srbi vrane Vilandera koji je rekao istinu.
Mozsa Marej ima neki unosan ugovor zbog koga se grci da igra ali igrati sa vestackim kukom vrhunske turnire je zalosno.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Elementarno vaspitanje nalaže da koga napadne Nik Kirijos, taj mora da se brani!

Mislim kada bi kojim slučajem Kirijos napao Rudolfa Hesa ili Hermana Geringa, morao bi da stanem u odbranu te dvojice zlikovaca.

Skoba

pre 3 godine

za ovo je u pravu, realno šta Vilandera briga da l će Mari da koristi zaštićeni renking ili ne, čovek na to ima pravo, bori se i dalje, i to je ok..Kad je mogao naš Janko Tipsarević posle svih onih povreda da se vrati i da proba nešto da uradi, zašto ne bi mogao Endi

Srdjan

pre 3 godine

Ne znam od kada to Srbi vole i brane Vilandera? Mozda od kako je prestao da kritikuje Novak. Prema mom misljenju, vise je neprimjerena izjava Vilandera nego Kirjosa. Uostalom, ne odlucuje Mari da li ce mu organizatori RG ili bilo kog turnira dati specijalnu pozivnicu. Sramotno je komentarisati na ovaj nacin i Vilander treba da se zapita zasto organizatori pozivaju Marija a ne nekog mladjanog igraca.

Eugen

pre 3 godine

Cuj Srbe, svi od reda stadose u odbranu Vilandera koga su do juce pljuvali i nazivali pogrdnim imenima jer im se neka Vilanderova izjava o Noletu nije svidela. Uskoro ce Mats izgleda postati "Mats Srbin", a neki Srbi ce cak i da tvrde da su culi od nekoga da je Mats iz ateizma presao u pravoslavlje. Mats Srbin, pravoslavac... Ma divota bozija.

CroFed

pre 3 godine

Prgavi Nick ne bi imao ništa protiv da Andy igra do 40-te a Roger do 50-te. Jedan mu je dobar kompanjon, a u drugog najviše cijeni zbog stila igre...

DrOn

pre 3 godine

Opa, nolovci... Ovaj sto bije Djokovica, napada Vilandera! Sta cemo sad? Kolaps u glavi, a?
(Jumko, 28. septembar 2020 15:14)

Jumko brate mili tvoja opsesija Novakom Djokovicem je za proucavanje. Na medicinskom fakultetu trebaju uvesti predmet na temu Jumko i Novak.

bata

pre 3 godine

@stoka17, 28. septembar 2020 15:26)

po cemu je to tacno Andy jedan od najvecih? titulama ? stilu igre ?.... niti ima titule .. a igra mu je jedna od najgorih ..

Goran

pre 3 godine

A ko je Nik Kirjos?Neki fjučers igrač?
(Goran Loznica, 28. septembar 2020 15:12) Za skupljaca plusica je bogotac licno
(No1vak, 28. septembar 2020 15:57)
1. Onaj sto je rabio Djokovica 2 puta.
2. Onaj sto ga Djokovic ne moze pobediti.
3. A ko si ti? Ni u fjuceru egzaktnom nece biti nista od tebe i tvog poroda.

Goran

pre 3 godine

"Ne ras-pravlj-ljaj se s njim na-bo-di-ga, na-bo-di-ga, na-bo-di-ga!!!"
(John, 28. septembar 2020 15:34)
Evo ga, jos jedan komentar nebeskog naroda od sportskog i ljudskog znacaja za Srbiju. Intelektualni domet psihohaoticne kisne gliste.

Harry

pre 3 godine

" "...ja nikada nisam odgledao ni poen Matsa Vilandera", napisao je Nik Kirjos."

Ono cega se pametan stidi, budala se time hvali.
(ninepi, 28. septembar 2020 16:35)

Ja sam generacija koja je imala priliku da gleda Vilandera tokom cele njegove karijere. Covek je igrao jako dosadan tenis, mada je tenis uopsteno gledano u to vreme bio jako dosadan sport. Cinjenica da je u to doba Ivan Lendl bio tata-mata za tenis govori sve.

konobar

pre 3 godine

@detektiv kokni kol
zasto?dirao vam Nola?a da je hvalio Nola bio bi brat pravoslavni pretpostavljam,prosto mi volimo sportske bad guys-e,od Mekinroa,Kanidje,Rona Artesta,Gaskojna i gle cuda jedino nam Kirjos smeta,jerbo nam dira nasu svetu kravu koga da,ne Gering i Hese vec firer licno,pohvali,bio bi nam dobar taj isti Hitler,koliko je ovde ludilo mozga kada je Djokovic u pitanju.A taj isti Djokovic nas nema ni u malom mozgu,njemu je bitna ljubav stranaca,zapadnjaka,i ocajnicki pati sto nije voljen kao ona dvojica,ljubav zemljaka mu ne znaci nista,eto ko vam je idol

Darko

pre 3 godine

Mats je pre 5 godina Niku Kirjosu predviđao da će biti GOAT nakon završetka karijere. Sad mu vraća...

foxsports.com.au/tennis/mens-tour/tennis-legend-mats-wilander-says-theres-no-limit-to-nick-kyrgios-potential-and-he-can-win-wimbledon/story-fn2msdm4-1227430990256

King Roger

pre 3 godine

Opa, nolovci... Ovaj sto bije Djokovica, napada Vilandera! Sta cemo sad? Kolaps u glavi, a?
(Jumko, 28. septembar 2020 15:14)

Hahahahahah bravo Jumko.

Cinique

pre 3 godine

po cemu je to tacno Andy jedan od najvecih? titulama ? stilu igre ?.... niti ima titule .. a igra mu je jedna od najgorih ..
(bata, 28. septembar 2020 15:39)
Na primer po duplo više olimpijskih zlatnih medalja nego sva tri GOAT-a zajedno?

samo jako

pre 3 godine

Opa jumko,ovaj sto bije tebe napada tvoju glavu sa svih strana ludilo u glavi ...o kako je dobro videti te opet ,staviti glavu na moju pesnaju..

edberg

pre 3 godine

Najsmešniji i najjadniji u isto vreme su ovi što se oholo iščuđavaju što narod pozitivno komentariše Vilandera i sve to povezuju sa Đokovićem na silu Boga.

olimp

pre 3 godine

@edberg
A nego sa cim je majke ti,ovde je Kirjos neko ko je u pravu ali se po difoltu pljuje jer je trenutno fanovima neprijatelj br.1 otkada je Mats promenio plocu,ko sto neko rece,da Hitler vaskrsne i pocne da hvali Djokovica,Hitler bi odjednom postao ok

Mima

pre 3 godine

Prviput se slažrm sa Kirjosom taj isti Vikander je tvrdio kako je Marej veći i bolji igrač if Noleta on jeste komentator i bivši teniser ali pojima nema o tenisu.

Jumko

pre 3 godine

@konobar Bravo! Jos bih dodao ljubav prema Ibrahimovicu, Maradoni, Kantoni, Kinu... I to bas divljenje kada naprave neku nenormalnost. Onda su face, bez dlake na jeziku itd. A Kirjos? Ali to je isto kao ona da je svaki sport pre bio bolji, sa vecim zvezdama, ali eto, samo je tenis danas ludilo od konkurencije!

aaaauuuu breeee

pre 3 godine

Noline, sada vam Vilander valja a? Stao je uz vaše božanstvo jer mu tako u krokodilu naredili, a znate da sve što on ovih dana bude rekao desi se ustvari suprotno.

nislija

pre 3 godine

znam od kada to Srbi vole i brane Vilandera? Mozda od kako je prestao da kritikuje Novak. Prema mom misljenju, vise je neprimjerena izjava Vilandera nego Kirjosa. Uostalom, ne odlucuje Mari da li ce mu organizatori RG ili bilo kog turnira dati specijalnu pozivnicu. Sramotno je komentarisati na ovaj nacin i Vilander treba da se zapita zasto organizatori pozivaju Marija a ne nekog mladjanog igraca.
(Srdjan, 28. septembar 2020 17:06
treba da pistoji kritika , i na mestu je kritika ....svakako Marej moze da igra kad mu daju specijalnu pozivnicu ali kritika je dobra stvar

Goran

pre 3 godine

A ko je Nik Kirjos?Neki fjučers igrač?
(Goran Loznica, 28. septembar 2020 15:12) Za skupljaca plusica je bogotac licno
(No1vak, 28. septembar 2020 15:57)
1. Onaj sto je rabio Djokovica 2 puta.
2. Onaj sto ga Djokovic ne moze pobediti.
3. A ko si ti? Ni u fjuceru egzaktnom nece biti nista od tebe i tvog poroda.

konobar

pre 3 godine

@detektiv kokni kol
zasto?dirao vam Nola?a da je hvalio Nola bio bi brat pravoslavni pretpostavljam,prosto mi volimo sportske bad guys-e,od Mekinroa,Kanidje,Rona Artesta,Gaskojna i gle cuda jedino nam Kirjos smeta,jerbo nam dira nasu svetu kravu koga da,ne Gering i Hese vec firer licno,pohvali,bio bi nam dobar taj isti Hitler,koliko je ovde ludilo mozga kada je Djokovic u pitanju.A taj isti Djokovic nas nema ni u malom mozgu,njemu je bitna ljubav stranaca,zapadnjaka,i ocajnicki pati sto nije voljen kao ona dvojica,ljubav zemljaka mu ne znaci nista,eto ko vam je idol

Eugen

pre 3 godine

Cuj Srbe, svi od reda stadose u odbranu Vilandera koga su do juce pljuvali i nazivali pogrdnim imenima jer im se neka Vilanderova izjava o Noletu nije svidela. Uskoro ce Mats izgleda postati "Mats Srbin", a neki Srbi ce cak i da tvrde da su culi od nekoga da je Mats iz ateizma presao u pravoslavlje. Mats Srbin, pravoslavac... Ma divota bozija.

CTPAX

pre 3 godine

Ovoga puta se potpuno slažem sa Kirjosom. Kako da zna da li može dok ne proba. Igrao je protiv Vavrinke koji kada igra na 100% dobija svakog na turu. a siguran sam da će Endi pobeđivati u budućnosti još dosta.

stoka17

pre 3 godine

Ako je to Mats zaista izjavio to je skandalozno. Andy je jedan od najvećih, ne mora nikome nista dokazivati, igra zbog ljubavi prema sportu i takmičenju. S umjetnim kukom je napravio neke senzacionalne pobjede, mislim da je cak osvojio i Antwerpen. Sto je najvažnije, ljudima koji imaju problem poput njegovog je dao nadu da neki normalan zivot ne završava nakon jedne takve operacije.

King Roger

pre 3 godine

Opa, nolovci... Ovaj sto bije Djokovica, napada Vilandera! Sta cemo sad? Kolaps u glavi, a?
(Jumko, 28. septembar 2020 15:14)

Hahahahahah bravo Jumko.

Cinique

pre 3 godine

po cemu je to tacno Andy jedan od najvecih? titulama ? stilu igre ?.... niti ima titule .. a igra mu je jedna od najgorih ..
(bata, 28. septembar 2020 15:39)
Na primer po duplo više olimpijskih zlatnih medalja nego sva tri GOAT-a zajedno?

aaaauuuu breeee

pre 3 godine

Noline, sada vam Vilander valja a? Stao je uz vaše božanstvo jer mu tako u krokodilu naredili, a znate da sve što on ovih dana bude rekao desi se ustvari suprotno.

Goran

pre 3 godine

"Ne ras-pravlj-ljaj se s njim na-bo-di-ga, na-bo-di-ga, na-bo-di-ga!!!"
(John, 28. septembar 2020 15:34)
Evo ga, jos jedan komentar nebeskog naroda od sportskog i ljudskog znacaja za Srbiju. Intelektualni domet psihohaoticne kisne gliste.

Вук Караџић

pre 3 godine

Каријес брани Мареја. да се упишаш. дечко нема два грама мозга. коментарише Виландера, и мисли да гас је увредио што није погледао никада видео како је Виландер играо. за остале који не знају, Виландер је био комплетнији тенисер од Мареја, и мислим да је статистички био и успешнији, већи шампион.

olimp

pre 3 godine

@edberg
A nego sa cim je majke ti,ovde je Kirjos neko ko je u pravu ali se po difoltu pljuje jer je trenutno fanovima neprijatelj br.1 otkada je Mats promenio plocu,ko sto neko rece,da Hitler vaskrsne i pocne da hvali Djokovica,Hitler bi odjednom postao ok

Harry

pre 3 godine

" "...ja nikada nisam odgledao ni poen Matsa Vilandera", napisao je Nik Kirjos."

Ono cega se pametan stidi, budala se time hvali.
(ninepi, 28. septembar 2020 16:35)

Ja sam generacija koja je imala priliku da gleda Vilandera tokom cele njegove karijere. Covek je igrao jako dosadan tenis, mada je tenis uopsteno gledano u to vreme bio jako dosadan sport. Cinjenica da je u to doba Ivan Lendl bio tata-mata za tenis govori sve.

Srdjan

pre 3 godine

Ne znam od kada to Srbi vole i brane Vilandera? Mozda od kako je prestao da kritikuje Novak. Prema mom misljenju, vise je neprimjerena izjava Vilandera nego Kirjosa. Uostalom, ne odlucuje Mari da li ce mu organizatori RG ili bilo kog turnira dati specijalnu pozivnicu. Sramotno je komentarisati na ovaj nacin i Vilander treba da se zapita zasto organizatori pozivaju Marija a ne nekog mladjanog igraca.

Jumko

pre 3 godine

@konobar Bravo! Jos bih dodao ljubav prema Ibrahimovicu, Maradoni, Kantoni, Kinu... I to bas divljenje kada naprave neku nenormalnost. Onda su face, bez dlake na jeziku itd. A Kirjos? Ali to je isto kao ona da je svaki sport pre bio bolji, sa vecim zvezdama, ali eto, samo je tenis danas ludilo od konkurencije!

TurboNator

pre 3 godine

Bez obzira ko je u pravu - ovaj sakupljač sekundarnih sirovina postaje previše bahat! U stvari već je i bio...

Vreme je da mu neko lupi par vaspitnih... krajnje vreme.

срле

pre 3 godine

Овај твитераш је заратио са свим бившим и садашњим тенисерима који су нешто урадили у тенису, за разлику од њега. Има ли Кирјос нека друга посла, осим да буде утицајни твитераш.

CroFed

pre 3 godine

Prgavi Nick ne bi imao ništa protiv da Andy igra do 40-te a Roger do 50-te. Jedan mu je dobar kompanjon, a u drugog najviše cijeni zbog stila igre...

bata

pre 3 godine

@stoka17, 28. septembar 2020 15:26)

po cemu je to tacno Andy jedan od najvecih? titulama ? stilu igre ?.... niti ima titule .. a igra mu je jedna od najgorih ..

Skoba

pre 3 godine

za ovo je u pravu, realno šta Vilandera briga da l će Mari da koristi zaštićeni renking ili ne, čovek na to ima pravo, bori se i dalje, i to je ok..Kad je mogao naš Janko Tipsarević posle svih onih povreda da se vrati i da proba nešto da uradi, zašto ne bi mogao Endi

brka

pre 3 godine

A dobro, pokušava da preuzme taj epilog lošeg momka.
U fazonu, kada već ne mogu da budem dobar(konkurentan) teniser, ajde barem da budem mangup, to jest internet huligan, opasan samo iza tastature..
Dečko je penal..

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Elementarno vaspitanje nalaže da koga napadne Nik Kirijos, taj mora da se brani!

Mislim kada bi kojim slučajem Kirijos napao Rudolfa Hesa ili Hermana Geringa, morao bi da stanem u odbranu te dvojice zlikovaca.

samo jako

pre 3 godine

Opa jumko,ovaj sto bije tebe napada tvoju glavu sa svih strana ludilo u glavi ...o kako je dobro videti te opet ,staviti glavu na moju pesnaju..

Aleksa Pufta

pre 3 godine

Ha, sada ce biti zanimljivo da gledaju kako Srbi vrane Vilandera koji je rekao istinu.
Mozsa Marej ima neki unosan ugovor zbog koga se grci da igra ali igrati sa vestackim kukom vrhunske turnire je zalosno.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Šta očekivati od primitivca poput Kirjosa osim da i dalje bude ono što jeste, primitivac naravno. Ove Kirjosove gluposti Vilander ne da neće komentarisati, već se neće ni osvrnuti na to. Čujte ga, uživao je u igri Endija Marija juče? On se to sprda sa Britancem izgleda? Jer kako drugačije opisati takvu jednu besmislenu izjavu? U čemu je to uživao? Šta je to juče Endi Mari od igre pružio protiv Vavrinke na terenu? Apsolutno jedno VELIKO NIŠTA! A ovaj primitivčina je "uživao" u to ništa! Trebao bi Endi Mari da ga zamoli da prestane da mu bude internet advokat, jer ga ovako izlaže podsmehu! U Endijevoj igri juče nije bilo ništa za uživanje, bio je to očaj od igre, očaj jednog trostrukog GS šampiona koji sada služi kao kanta za napucavanje ozbiljnijim igračima i trening za teže mečeve koji te igrače očekuju u nastavku turnira. Juče Vavrinka se poigravao sa Endijem na terenu, nije morao ni 50% svojih kapaciteta da uloži a pobedio ga je rutinski i veoma ubedljivo. Bio je to jedan lagani trening za Švajcarca naravno. Što se tiče primitivnog Kirjosa teško je to njemu objasniti, i Vilander se na te njegove gluposti neće ni osvrtati. Još kaže: "Nisam video ni jedan poen Vilandera na terenu" hahahaha koja glupost, koji zgubidan od čoveka. Pa imaš bre INTERNET pred sobom, ionako se ne skidaš 24 časa sa onlajna, pa ukucaj malo na JuTjubu i videćeš pregršt Vilanderovih velikih mečeva. Mečeva kojima ti ni izbliza nećeš moći prići niti ćeš ikada ni blizu prići Vilanderu u svetu tenisa.

Darko

pre 3 godine

Mats je pre 5 godina Niku Kirjosu predviđao da će biti GOAT nakon završetka karijere. Sad mu vraća...

foxsports.com.au/tennis/mens-tour/tennis-legend-mats-wilander-says-theres-no-limit-to-nick-kyrgios-potential-and-he-can-win-wimbledon/story-fn2msdm4-1227430990256

Bok

pre 3 godine

Jumko i Kiros dva ozbiljna kompleksaša... Imamo jednog domaćeg pacova i jednog stranog oposuma... Onaj strani nesretnik svakim svojim tvitom se predstavlja širokim svetskim masama kao vrhunski tupson... Dežurni smarač...

Steva Signal

pre 3 godine

Opa, nolovci... Ovaj sto bije Djokovica, napada Vilandera! Sta cemo sad? Kolaps u glavi, a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 28. septembar 2020 15:14)

Ta dva poraza su poremetila Novaka,taman koliko kad ga je i jedan Čekinato pobedio.

Marketing ekspert

pre 3 godine

Ovaj decko je ukapirao marketing...zasto bi se mucio na terenu kad moze samo jezikom da mlatara. Efekakat je isti. Samo neki multimilionski ugovor da ubode i ne mora na teren vise
...obezbedio se ;)

edberg

pre 3 godine

Najsmešniji i najjadniji u isto vreme su ovi što se oholo iščuđavaju što narod pozitivno komentariše Vilandera i sve to povezuju sa Đokovićem na silu Boga.

Cph

pre 3 godine

Da,niko nema pravo da kritikuje bilo koga. Samo Kirgos moze kritikovati sve i svakoga. Ni ja se ne slazem sa Vilanderom,ali on ima pravo da iznese svoje misljenje. Isto kao i Kirgos.

Mima

pre 3 godine

Prviput se slažrm sa Kirjosom taj isti Vikander je tvrdio kako je Marej veći i bolji igrač if Noleta on jeste komentator i bivši teniser ali pojima nema o tenisu.

DrOn

pre 3 godine

Opa, nolovci... Ovaj sto bije Djokovica, napada Vilandera! Sta cemo sad? Kolaps u glavi, a?
(Jumko, 28. septembar 2020 15:14)

Jumko brate mili tvoja opsesija Novakom Djokovicem je za proucavanje. Na medicinskom fakultetu trebaju uvesti predmet na temu Jumko i Novak.

Caw

pre 3 godine

Lik je samo slika današnjeg društva, njegovo ponašanje i stavovi su već kod velike većine omladine potpuno usađeni a buduće generacije će ga ubrzo i prestići po pitanju nekulture, arogancije i da ne nabrajam ostale osobine niskog morala

Smeško

pre 3 godine

Kirjos i ja zajedno nula Grand Slam i Master 1000 titula. A pri tome ja ni ne igram tenis. Novak je u Kirjosovim godinama imao 34 titule a od toga 5 Grand Slam titula.....ajmo sad kako ga je Kirjos 2 puta dobio. Pa dobio je i Novaka Ivo Karlović, samo se ne susreću više u završnici turnira. Od 2017 Kirjos nije naleteo na Novaka pošto ispadne u prvim rundama na terenu broj 17...

slaviša šmigič

pre 3 godine

Svakome je jasno,da če luzera koji mrzi Novaka braniti jedan luzer pa tako kad bi Nik bio recimo Hitler i Rekao,da je Nole loš našao bi se Jumko u hiljadu primeraka sa različitim potpisima naravno,da ga brani.Bravo legendo idi legni sa Kiriosom možda ti nedostaje.

nislija

pre 3 godine

znam od kada to Srbi vole i brane Vilandera? Mozda od kako je prestao da kritikuje Novak. Prema mom misljenju, vise je neprimjerena izjava Vilandera nego Kirjosa. Uostalom, ne odlucuje Mari da li ce mu organizatori RG ili bilo kog turnira dati specijalnu pozivnicu. Sramotno je komentarisati na ovaj nacin i Vilander treba da se zapita zasto organizatori pozivaju Marija a ne nekog mladjanog igraca.
(Srdjan, 28. septembar 2020 17:06
treba da pistoji kritika , i na mestu je kritika ....svakako Marej moze da igra kad mu daju specijalnu pozivnicu ali kritika je dobra stvar

Eggy

pre 3 godine

Tako ti je to u zivotu, onaj koji moze da igra, TviterNik, on nece, lakse je moralistai preko tvitera. Onaj koji, ocigleno je, ne moze da igra na GS novu, Andy, e on zapeo da igra dok se ne raspadne....

Vasa

pre 3 godine

Ljudi, sve je to predstava zarad marketinga. Svakome je potreban klovn, pa i tenisu. Kao sto je jedan nas politicar izigravao klovna u Skupstini- nije to radio slucajno, rezimu treba takav covek.
Tenis je u krizi, publika je sve starija, i potrebno je nesto da se mladi zainteresuju za tenis.
Nemojte se mnogo loziti.