Ponedeljak, 28.09.2020.

12:51

"Obećavam da ću uraditi sve da Federer ostane 'broj jedan'"

Mnogi Dominika Tima vide kao nekog ko će pomrsiti račune Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu na velikim turnirima.

Izvor: MT

"Obeæavam da æu uraditi sve da Federer ostane 'broj jedan'" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

168 Komentari

Sortiraj po:

kkk

pre 3 godine

Besmislena izjava. Svaki igrac na ATP turu zeli Gran Slam titulu, neko ima vece sanse a neko manje, sto znaci da svako moze biti u ulozi Tima kako on kaze ili mediji prenose da "oteza" posao Noletu i Rafi.

Miroslav Todorovic

pre 3 godine

TO ĆE SE DESITI KAD JA POSTANEM KRALJ AMERIKE ZNAČI NIKAD.NOLETA NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI DA SRUŠI RODZERA I RAFAELA.A VEĆ JE SADA BOLJI OD NJIH DVOJICE.
UZDRAVLJE NOLE...

Грисина.

pre 3 godine

Браво Доминик. Желим ти да после Нолета и Рафе покупиш највише турнира?

ultrasrbin

pre 3 godine

MILENA, 28. septembar 2020 13:36

Slazem se sa tobom.
Federeru treba dati sledce titule:

-Najbolji umetnicki dojam
-Najveci Ljigavac
-Naj gubitnik kada imas dve mec lopte

Srdjan

pre 3 godine

Nista lose momak nije izjavio. Naravno da ce uraditi sve da Federer ostane prvi po broju GS titule, a to „sve“ podrazumjeva da ce se truditi da osvaja GS titule sto je cilj svakog tenisera.

Boža Badovinac

pre 3 godine

Sjajan teniser.
Kontekst izjave je potpuno drugačiji od ovoga što polupismeni komentatori pišu.
Naravno da je Đoković na putu da postane najveći ikada i da Tim ne želi to da spreči direktno već da on sma osvoji što više GS.

ultrasrbin

pre 3 godine

Sofronije, 28. septembar 2020 13:03

Odavno ti je vreme da zavrsis u nekog supi, kao i svaki pevac krelac. A Novak sudiju nije gadjao, a ni pogodio, posebno u jabucicu.Da je lopta od navodno 130 km na sat pogodila u jabucicu ona se ne bi javila nego bi na mestu pala, ako ne mrtva onda u komu sigurno. Dobro odradjena gluma i delegat iz Svakcarske su bili dovoljni. A taj tvoj sto ne gadja zveknuo je dete koje skuplja lopte i umesto izvinjenja pravio sprdnju. Naravno da nije kaznjen kao ni Slovenac koji je zategao kamermana. Ako umes da citas izmedju redova sve ti je jasno, ali mislim da se dzabe trudim posto nisi ni za supu, a kamoli za intelektualnu razmenu misljenja. Jedino gde skidam kapu Federeru je elegancija sa kojom prokocka 2 mec lopte. To mu ide od ruke bolje nego ikom.

E brate...

pre 3 godine

Joj, lik na jedvite jade osvojio jedan gs i to u najgorem finalu koje sam ja gledao u životu, a gledao sam ih brdo. Kako će ga spustiti na zemlju. Što više poletiš to ti je pad brutalniji.

Sin lovca na međede

pre 3 godine

@Petar... Bravo majstore Tim je mator sa 27 godina i za 3 je veteran. A sta je onda Nolo sa 34 i za tri godine 37. On je mlad igrač? Komentar ti je antologija lupetanja.

Votson

pre 3 godine

Ocigledno nisi ni shvatio izjavu, kao i preko 200 njih koji ti udarise plus. Covjek je rekao da ce se potruditi da Federer ostane prvi sto se tice GS titula, u prevodu, zeli on da ih osvoji a briga ga za Federerove rekorde..
(Zoki, 28. septembar 2020 14:21)

Ono što je očigledno je, da nismo informisani da se Federer penzionisao! Jer, ako napr. nije, onda je ova izjava, pošto, očigledno, ovde ima mnogo stručnih tumača 'šta je pisac hteo da kaže', dakle, ova izjava bukvalno govori da Federer nikada više ništa neće osvojiti. Čovek se podsmeva Federeru, iako, što je najsmešnije, nije imao tu nameru.

Јабучило

pre 3 godine

Samo se vi Anglosaksonci tešite.
(Jevdja, 28. septembar 2020 12:55)

Nisu bre svi anglosaksonci.Angli i Sasi su dva germanska plemena koji su iz danasnje Severne Nemacke dosli u danasnju Britaniju i tako su nastali Englezi.Englezi i Nemci su bratski narod i ako se ne podnose mnogo.Ali nisu svi anglosaksonci niti su oni razlicita grupa naroda od germana.
(King Roger, 28. septembar 2020 13:09)

Све су то Швабе.

Јабучило

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01)

Побогу, не мисли заиста да брани Федерера, него да он сам покупи ГС-ове. Изјава је чак духовита :)

Pjer

pre 3 godine

Ko je bre ovaj? Osvojio na lepe oci gren slem i sad umislja da je jedan od najboljih. Pa on ne moze obrisati patike ni Nablandijanu, a kamoli da se poredi sa ovom trojicom. Kakve sve izjave necu procitati.

Bizmark

pre 3 godine

I ne gadja sudije u jabučicu frustriran evidentnim gubitkom seta i meča verovatno!!!
(Sofronije, 28. septembar 2020 13:03) #

Naravno da ne gađa sudije, zrele i odrasle ljude! Taj gađa sitnu dečicu i još im se podsmeva kada ih lopticom brzine 100 na sat opali u osetljivo mesto.

Za svakog ponešto.

pre 3 godine

Rokaj Novace samo rokaj.
Da sam na Novakovom mjestu, pojavljivao bih se na pojedinim turnirima narednih 10 godina.
Da dobro zapamte ko je najveci ikad.

Stojko

pre 3 godine

Dace ti Nole dzabe kartu da posetis njegov muzej u BG za 5 god pa da sam prebrojis sve titule i ukapiras kakvi si glupost odvalio u vezi tvog truda da Federer ostane br 1

Pa šta?

pre 3 godine

@ jelka.Nema veze da li Rodžer pakostan(posle WB 2019)svakako mora da bude,jer je najbolji,jer igra najlepši tenis,svi ga vole a ima neki momak iz Srbije koji ga je tri puta otresao u finalu omiljenog mu turnira.Ono što je bitno je Novak i njegova igra(čitaj psihofizičko stanje).Sa druge strane, nikad ali nikad ne otpisujte Rafu.Negde je neko lepo napisao da su sva trojica zaslužila naziv GOATA jer te brojeve koje imaju(svakako su njih trojica najbolji svih vremena)nikad u jednoj eri se nije dogodilo ni blizu,da tri igrača imaju u svojoj biografiji,i još je ispisuju.

iosonostefan

pre 3 godine

Kakvi likovi ovde komentsrišu. Daleko bilo. I da je kojim slučajem rekao to bilo bi sasvim normalno. Ne boriće se Švajcarac za Srbiju...

milutin

pre 3 godine

Ama, optimista jesi. I dobar teniser jesi! Svaka čast.
Ali to oko tvoje uloge spasavanja Rogerovog rekorda u broju titula...nećeš moći.
To ti se samo priviđa.
Fatamorgana - privid likova u pustinji.
Kasno si stigao da braniš rekord Rogera. Teško njemu kad mu tvoja ruka češe svrab!

Danica

pre 3 godine

@ Miki Bilo sarkasticno ili ne , preterano je ishvalio Federera, koji je mozda igrao estetski najlepse sto ne znaci da je GOAT, to cemo jos videti, kako god iako nisam, od sada cu navijati protiv austrijanca, mozda jedino za njega kada bude igrao protiv spanca i protiv svog idola.

Sil

pre 3 godine

Hhhhhaaaaa samo ti decko idi napred ,nema problema za Novaka ,seti se USA kada je Novak 2-5 zadnji set stajao sa Federerom ,dalje da ne nabrajam,imas brza usta od mozga
Federer ostaje tvoj broj jedan ? ne nas broj jedan

No1e

pre 3 godine

Ala boli Nolo vernike to sto 99% igraca i publike voli Rodju. A ne vole ga sto je Švajcarac ili sto sprema špagete nego zato sto je Velemajstor tenisa. Gospodin! I ne voli ga samo Zapad vole ga jos vise Kinezi i Japanci. Čovek je teniski Bog.
Goran

Timovom izjavom je zapravo zakopan tvoj teniski Bog, jer na njega više i ne računa da može bilo šta da uradi. Nemamo mi “Nolovi obozavatelji” sta da se nerviramo, samo uzivamo u realnosti.
Znam.... ne mozes ti ovu izjavu da ukapiraš, pitaj nekog da ti pomogne, objasni.
Jak Vam je on GOAT kada mora ATP, Korona i mladi igrači da ga čupaju... smešno.....

Сретен Жујкић

pre 3 godine

Nemoguce da ima ovoliko ogranicenih ljudi koji ne kapiraju sta je momak mislio.
(Petar, 28. septembar 2020 14:00)
Апсолутно.

Lane

pre 3 godine

Kako su se krezubi Srbi odmah podigli i brane Novaka, a nisu shvatili sta je momak u stvari rekao. Do juce nisu znali za tenis, a sada su svi teniski velemajstori.

Zoran

pre 3 godine

Pa nemas mnogo vremena, u Februaru Djokovic postaje Br 1.
I po nedelja, i po trofeja i u medjusobnih duela.
Jel znas da je Djokovic imao 16.950 bodova.

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Dominik je skroz dobar momak.Novinari prave svoju priču i naglašavaju ono sto može podići tiraž.To im je biznis.
Inače,priča je slučajno realna.
Novak je mora sprečiti,ali to se radi na terenu.Videcemo šta će biti do eventualnog,ocekivanog,finala.Dominik ima Zvereva i Rafu na putu.Novak Medvedova i eventualno nekoga ko može da bljesne.
Argentinac Svarcman može protiv Nadala,ali male s mu šanse protiv Tima.
Novak-Tim=50:50%,ako dođje do tog finala.
Novak-Rafa=60:40%,ako se to dogodi.

Zoki

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rale, 28. septembar 2020 13:01

Ocigledno nisi ni shvatio izjavu, kao i preko 200 njih koji ti udarise plus. Covjek je rekao da ce se potruditi da Federer ostane prvi sto se tice GS titula, u prevodu, zeli on da ih osvoji a briga ga za Federerove rekorde..

miodrag

pre 3 godine

Tuzno je biti Starac Foco od 100 ljeta u ova turbulentna vremena....kada nista vise ne zavisi od njega vec samo od "milosrdja" drugih.

II

pre 3 godine

Naravno da se Tim salio a ono sto je stvarno zeleo da kaze je da ce se truditi da osvoji sto vise GS trofeja. Svako od aktivnih tenisera bi to zeleo za sebe, u to nema sumnje, a sto se time sprecavaju Nadal i Djokovic da prestignu Federera to je vec nesto drugo.

Vertigo

pre 3 godine

Samo opušteno i bez nervoze. Ako je "velikom Rodžeru" potrebno da drugi brane njegove (ozbiljno ugrožene) rekorde - to onda znači da je "veliki Rodžer" već u penziji... Dominik je samo implicitno potvrdio ono što je svim ozbiljnijim ljubiteljima tenisa odavno jasno...

Milan Indjija

pre 3 godine

Primecujem, da ako se podrzava Nole, administratori prenose i komentare u kojima su psovke, vulgarnosti i ruzne reci prema drugima. Znaci ako zelis da si pravi Srbin, smes da psujes, pljujes, vredjas...E jadni smo postali.

Bobi

pre 3 godine

Zapravo je podsvesno rekao da ne očekuje više nikada Federera u nekom finalu GS, pa ni protiv njega.

Možda i nije podsvesno, nego da mu "kulturno" zavuče u formi komplimenta. Meni je ovo zvučalo kao meda kad kara lava i govori mu "To, care! Niko ne meša tako elegantno kao ti, care".

To je to...

pre 3 godine

Jer nije stvorio rivalitet sa njim kao sto je stvorio sa Nadalom i Noletom.
Da su igrali vise puta i da ga je Tim pobedio jednom a ovaj da ga skoro uvek pobedjuje u finalima
, ne bi ga ovaj ovako hvalio.

tuzno

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01)

Tipican komentar neostvarenog i nesrecnog srbina kome je novak jedino svetlo u zivotu... pa sta je lose rekao bre??? Stoji cak i 'smiling'...

Proka

pre 3 godine

Kakav autogol i kakav luzer. Trebao je da kaze . ucinicu sve da ja budem broj 1. Ovako deluje kao federerov potrcko. Da li to znaci i da ce da izgubi od Federera da mu ucini ...

xxxl

pre 3 godine

Tim je to izjavio iz sale,misleci da ce igrati jos bolje i jace i osvajati najvece turnire a ne iz ljubavi prema Federeru ili mrznji prema Noletu.

Dior

pre 3 godine

@đak iz zadnje klupe Videli smo ko je tata na prošlom roland garrosu, sreća živa što je kiša 3 puta spasila Novaka baš kad je Thiem uhvatio ritam inače bi izgubio sa 3:1 ili 3:0 verovatno. A ovi koji kažu da je vetar smetao Novaku više nego Thiemu verovatno nikad nisu ni držali reket u ruci a pogotovo probali da odigraju jedan jednoručni bekhend, jer da jesu, znali bi koliko je smešno to što pričaju.

petarczv

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rale, 28. septembar 2020 13:01

Ocigledno nisi ni shvatio izjavu, kao i preko 200 njih koji ti udarise plus. Covjek je rekao da ce se potruditi da Federer ostane prvi sto se tice GS titula, u prevodu, zeli on da ih osvoji a briga ga za Federerove rekorde..
(Zoki, 28. septembar 2020 14:21)

"Rodžer mi je čestitao titulu na US openu. Obećavam da ću uraditi sve da Federer ostane broj 1. (smeh) Nijedan drugi igrač ne može da se poredi sa Rodžerom. On je jedinstven, igra mnogo lepši i elegantniji tenis od mene", rekao je Tim.

Izgleda da ti nisi shvatio

dartanjan

pre 3 godine

Realno pametno sa njegove strane u cilju preuzimanja Federerovih navijača kad se ovaj povuče ili u trenutcima kad Ferederer samo trenutno ne igra (kao sto je slučaj sad). Sa PR tacke gledišta, pametna izjava. E sad to sto neće uspeti da sacuva njegov rekord niti ga to zapravo interesuje je neka druga priča... ajmo Nole!

Сретен Жујкић

pre 3 godine

Срби одма мисле завера против њих. Човек се нашалио у фазону надам се да ћу побеђивати против најбољих.

mail

pre 3 godine

Dominiče Time, imaš 27 godina i jedan osvojen GS. I taj jedan bi bio veoma upitan da Djoković nije diskvalifikovan, a da Nadal i Federer ipak igrali. Jednom u 27 godina si dočekao diskvalifikaciju favorita i tek tada osvojio GS. Šta si se uzdig'o pobogu. Tek za jedno 2-3 godine će početi masovnije da osvaja GS, pa koliko osvoji do kraja karijere, ali da bude prepreka Nadalu da osvoji još jedan GS, a Novaku još 4 GS, neće sigurno. A Federer ne verujem da će više išta veliko osvajati.

Dobros-AV

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01)

Zasto? Sto je obecao da ce da se bori da osvoji svaki GS narednih par godina?
Pa to smo znali i da nije rekao.
Kako moze da te razocara neko ko obeca da ce da se bori?
Ovo je dvosmislena, visprena izjava, ali samo za one koji su u stanju da to razumeju.
Za tebe je ovo visa matematika, Rale!

Najiram Yogi

pre 3 godine

ufonjalo ga da izbace No1eta, pa se lima osilio

mislim da ovakve izjave prijaju No1etu

ima to veze s inatom, borba nas je odrzala zato njoze hvala

cepaj do 30 GS da sledecem kome padne na pamet da razmislja o eleganciji samo o tome i moze da razmislja i nek predju na modne piste

Ja

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale,

Rekao uz osmeh, sali se covek, svi znaju na sta misli, nije dosao da igra zbog postera federera u decijoj sobi nego da osvaja trofeje i bogatstvo. Zabole ga baš i za Federera, Nadala i Novaka....

Heatovac

pre 3 godine

Nije decko nista lose rekao, ovim je aludirao na to da ce on vise imati GS ako Federe bude i dalje na prvom mestu po broju GS.Svako gleda prvenstveno sebe, ima Djokovic je mnogo sto sta da kaze, a verovatno i Nadal prelazi Federera.

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Ljudi, potpuno ste izvukli izjavu iz konteksta. On je ovo rekao u smislu da će dati sve od sebe da osvojio što više slemova u narednom periodu. Dakle, čisto sportski motivi, nema ničega nesportskog ili protiv Novaka... ali ima mnogo nefunkcionalnog razumevanja pročitanog.

Misko

pre 3 godine

Sto pre uvedite umetnicki utisak kao ocenu u tenisu kako bi Federer bio vecito najbolji bez obzira na broj GS Mastersa ili nedelja na vrhu atp liste.

Kralj mača

pre 3 godine

Какав несувисли коментар. То би значило да ће он освајати сваки Грен Слем турнир одсад па надаље. Колико је реално да то пође за руком Тиму, кад није ником пре њега пошло за руком?

Sofronije

pre 3 godine

...... On je jedinstven, igra mnogo lepši i elegantniji tenis od mene", rekao je Tim.
I ne gadja sudije u jabučicu frustriran evidentnim gubitkom seta i meča verovatno!!!

Goran

pre 3 godine

Ala boli Nolo vernike to sto 99% igraca i publike voli Rodju. A ne vole ga sto je Švajcarac ili sto sprema špagete nego zato sto je Velemajstor tenisa. Gospodin! I ne voli ga samo Zapad vole ga jos vise Kinezi i Japanci. Čovek je teniski Bog.

Miki

pre 3 godine

Meni je ovo vise izgledalo sarkasticno,nego stvarno misljenje.Pa naravno da ce se zalagati da on osvoji sto vise titula,jer ce u tom smislu na indirektan nacin pomoci Federeru,ali njegov primarni cilj je njegov licni interes !Sto je sasvim normalno.

Miloš Obilić

pre 3 godine

Time malo si ga preterao, kakav gren slem us open si uzeo svi znamo kako a dok se rafa i novak ne povuku nista od gren slema.

xyz#

pre 3 godine

Sto pre uvedite umetnicki utisak kao ocenu u tenisu kako bi Federer bio vecito najbolji bez obzira na broj GS Mastersa ili nedelja na vrhu atp liste.
(Misko, 28. septembar 2020 13:05)

I da se njegovi najlepši udarci ubuduće prikazuju na ogromnim bilbordima u švajcarskim parkovima i to u slow motion-u zauvek...

Dobros-AV

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01)

Zasto? Sto je obecao da ce da se bori da osvoji svaki GS narednih par godina?
Pa to smo znali i da nije rekao.
Kako moze da te razocara neko ko obeca da ce da se bori?
Ovo je dvosmislena, visprena izjava, ali samo za one koji su u stanju da to razumeju.
Za tebe je ovo visa matematika. Zasto? Zato sto ne kapiras sta je pisac hteo da kaze.

milankooo utreht

pre 3 godine

Cujem da se snima novi nastavak filma Ko je smestio Zeki Rodzeru. Kazu da ce glavna uloga biti Novak Djokovic.
(Goran, 28. septembar 2020 13:30)

Umro Goran Paskaljevic,nema nista od filma!

Ivan

pre 3 godine

Prvo treba da pobedi zajebanog Hercegovca
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boris, 28. septembar 2020 13:22) # Link komentara

Njega bi i moja baba pobedila

Hmm

pre 3 godine

Brale nije čudo što smo najgori na testovima funkcionalne nepismenosti...Dečko je rekao da ce se potruditi dakle da ce on početi osvajati a ne ostali, nije ni razočarao ni uvredio nikoga. Vidite u zagradi (smeh), to je jer je skroman, i nije rekao da ce on sve rasturiti...Ajde opet u klupe.

odlazi cirkus iz naseg grada

pre 3 godine

Ne bi ti momce ni ovaj GS osvojio da nisu na pokvaren nacin diskvalifikovali Novaka. Sto se tice toga da li ce novak prevazici Federera to se uopste ne postavlja kao pitanje, vec se postavlja kada ce ga pregaziti sa br.osvojenoh GS. Nadam se da ce posle sledeceg RG i Vimbldona se to desiti.Mnogo jos pasulja decko ti treba da pojedes da bi dosao u situaciju da uzmes uzastopno bar dva GS.

Mikii

pre 3 godine

Au, Dominice, sta to uradi, covece?! Da se usudis da imas svoje misljenje i da ti Federer bude omiljeni igrac?! Necuveno! Cekaj da ti nolomanija pokaze kakav sad status imas u Srbiji, hahahahahaha

Sin lovca na međede

pre 3 godine

A da je rekao da je Nolo najbolji bio bi Car za ove sto mrze ceo svet radi Nola. Decko se nasalio ali je kroz šalu rekao ono sto svi misle. Sem dvesta botova u Srbiji. Pa RF Ima vise navijača u Srbiji od Nola.

MILENA

pre 3 godine

Dominik je rekao ono sto misli ceo teniski svet RF je tenis! Ajde sada da ga vredjamo sto je rekao istinu da RF igra najlepše i najelegantnije. A igra!

King Roger

pre 3 godine

Samo se vi Anglosaksonci tešite.
(Jevdja, 28. septembar 2020 12:55)

Nisu bre svi anglosaksonci.Angli i Sasi su dva germanska plemena koji su iz danasnje Severne Nemacke dosli u danasnju Britaniju i tako su nastali Englezi.Englezi i Nemci su bratski narod i ako se ne podnose mnogo.Ali nisu svi anglosaksonci niti su oni razlicita grupa naroda od germana.

Beobrad

pre 3 godine

Plakaces decko kao u Melburnu, vezbaj do finala.
Posto ces Nadala zvanog, "nekad sam bio brz" pobediti.
A Feder moze da predaje tenis sa elementima baleta, ima on tu umetnost tenisa u sebi, s kojom odavno ne moze vise nikoga da pobedi.

Doktor

pre 3 godine

Uh,uh,uh nemoj to da radis,pa to je kontraproduktivno po tebe,ovom našem nedostaje motiva , a sa ovom izjavom mu ga dajes, plasim se da ne ostanes na ovoj poklonjenoj US Open tituli.

veliki strumf

pre 3 godine

Ne palite se, ljudi! Prvo, sigurno nije ovako nesto rekao kao sto je ovaj lik preneo (tj. izmislio, dodao par stvari da pojaca utisak). Sto se tice toga da ce se boriti da Federer ostane broj 1 - pa ljudi nije stvar u tome da ce se boriti za Federera, vec za sebe. Covek ce pokusati da osvoji svaki Grend Slem turnir zbog sebe, a tako ce posredno pokusati da pomogne federeru. Naravno, primio se sada kad je slucajno uzeo US open... Ovaj drugi deo za jedinstvenost - pa svaki igrac je jedinstven.

lalo

pre 3 godine

Time pazi samo da te vec u prvom kolu Cilic ne zvekne pa da budes prvi osvajac jednog Grand Slama koji je ispao u prvom kolu sldeceg Grand Slama. Hoce to kada si neozbiljan i favorizujes cica Federera u odnosu na Nadala i Novaka.

Veljko

pre 3 godine

Federer je psihički davno u penziji. I sam zna da ne može Novaku i Nadalu ništa. A za Tima sam mislio da je malo pametniji. Osvojio prvi GS i to bez Novaka i Nadala na turniru i odmah se isprsio nešto. Čekamo finale RG Nole-Nadal i ako Bog da Novakovu titulu!

vlasta

pre 3 godine

Pa sine valjda igras tenis za sebe ne za Federera, boze ko sve daje izjave i zaradjuje milione
(zoc, 28. septembar 2020 13:10)
Pa to je i rekao. Pokusace da sto bolje igra i da osvoji svaki turnir na kome ucestvuje. To bi za posledicu imalo da Federer ostane najbolji. Ako on bude osvajao turnire Novak i Rafa nece i Fedja ostaje ispred. Sta je sporno? Decko se i nadmejao na to, sto je verovatno znak da je to vrlo tesko ostvarivo i na nivou snova.
E sad sto bratija ovde sve vidi kako vidi.. A za ovog sto komentarise kako ce Novaka ova izjava motivisati da jos vise zapne, samo da kazem da kad bi Novaka ovakve stvari motivisale, on nikad ne bi dosao tu gde jeste. Verovatno ima pametnijih stvari da radi nego da razmislja o izjavama kolega.

Zoran

pre 3 godine

Samo se vi Anglosaksonci tešite.
(Jevdja, 28. septembar 2020 12:55)

Malo si omašio. Nisu Anglosaksonci. Ni blizu.

Inače, 2016, Federer je rečima: "Zato je sada na svima nama da ponovo pronađemo sebe i smislimo plan kako da zaustavimo Đokovića." praktično najavio "Sveti rat" koji traje sve vreme.

Optimista pripravnik

pre 3 godine

Dragi Domi, za ovaj Rolan Garos ne moras uopste da se trudis. Jasno je da i Nole i Rafa ispadaju jos pre polufinala, prema tome ... I bez truda ce ti uspeti da ostane na 20-19-17.
A posle... Ceraces se ti sa Noletom, a i sa Rafom jos duze nego sto mislis.

max

pre 3 godine

Kapiram da se šali ali nešto drugo mi bode oči ako nekog kopira u igri najbliže je Novaku a kao divi se Federerovoj igri pa kopiraj onda njega bre.

Milan Indjija

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01

A sto te je razocarao i sta je lose rekao? Ako se nekome svidja igra i nacin igre Federera, zar je to greh?

Rounder

pre 3 godine

Kakva potpala od naslova. Pa naravno da ce da ucini sve da osvoji GS koje bude igrao, nece da se sklanja nikome.
E sad sto mu to nece poci za rukom, to je do kvaliteta ove dvojice koja su za petama Federeru :)

Cinique

pre 3 godine

Pametno zbori. Nije mudro konfrontirati se sa Federerovim klanom jer to umanjuje šanse da ikad više osvoji bilo šta. Jasno, nema to veze sa tenisom, ali u svetskom tenisu već odavno mnogo štošta nema veze sa tenisom.

T67

pre 3 godine

Zar je moguće da komentatori ne razumiju šta je čovek hteo reći. Tim će se truditi da osvaja GS-ove tako da Novak i Rafa neće imati šta da osvoje, ako bute tako ne mogu njih dvoica da stignu Rodžera. To nedostizanje Rodžera bi mu došlo kao koolateralna šteta.

jelka

pre 3 godine

Čudo jedno,kakvi se komentari mogu pročitati,kad je naslov izvučen iz konteksta.Kad pročitate celu izjavu,shvatite da je dečko to izjavio u šali.Sa druge strane, sve i da je bio ozbiljan,to je valjda nešto što se zove,sporsko razmišljanje i opet ne vidim ništa sporno u tome.
(Svašta, 28. septembar 2020 13:33
Nije ovde Dominik bitan već pakosni Federer , koji samo može da se nada da neko drugi odbrani umesto njega njegove rekorde.
To je toliko nesportski ali naravno nama neće dati da to kažemo već će napraviti priču kako je on srećan što je Tim osvojio USO zaboga

Svašta

pre 3 godine

Čudo jedno,kakvi se komentari mogu pročitati,kad je naslov izvučen iz konteksta.Kad pročitate celu izjavu,shvatite da je dečko to izjavio u šali.Sa druge strane, sve i da je bio ozbiljan,to je valjda nešto što se zove,sporsko razmišljanje i opet ne vidim ništa sporno u tome.

veliki strumf

pre 3 godine

Ne palite se, ljudi! Prvo, sigurno nije ovako nesto rekao kao sto je ovaj lik preneo (tj. izmislio, dodao par stvari da pojaca utisak). Sto se tice toga da ce se boriti da Federer ostane broj 1 - pa ljudi nije stvar u tome da ce se boriti za Federera, vec za sebe. Covek ce pokusati da osvoji svaki Grend Slem turnir zbog sebe, a tako ce posredno pokusati da pomogne federeru. Naravno, primio se sada kad je slucajno uzeo US open... Ovaj drugi deo za jedinstvenost - pa svaki igrac je jedinstven.

Svašta

pre 3 godine

Čudo jedno,kakvi se komentari mogu pročitati,kad je naslov izvučen iz konteksta.Kad pročitate celu izjavu,shvatite da je dečko to izjavio u šali.Sa druge strane, sve i da je bio ozbiljan,to je valjda nešto što se zove,sporsko razmišljanje i opet ne vidim ništa sporno u tome.

mail

pre 3 godine

Dominiče Time, imaš 27 godina i jedan osvojen GS. I taj jedan bi bio veoma upitan da Djoković nije diskvalifikovan, a da Nadal i Federer ipak igrali. Jednom u 27 godina si dočekao diskvalifikaciju favorita i tek tada osvojio GS. Šta si se uzdig'o pobogu. Tek za jedno 2-3 godine će početi masovnije da osvaja GS, pa koliko osvoji do kraja karijere, ali da bude prepreka Nadalu da osvoji još jedan GS, a Novaku još 4 GS, neće sigurno. A Federer ne verujem da će više išta veliko osvajati.

ultrasrbin

pre 3 godine

MILENA, 28. septembar 2020 13:36

Slazem se sa tobom.
Federeru treba dati sledce titule:

-Najbolji umetnicki dojam
-Najveci Ljigavac
-Naj gubitnik kada imas dve mec lopte

Miki

pre 3 godine

Meni je ovo vise izgledalo sarkasticno,nego stvarno misljenje.Pa naravno da ce se zalagati da on osvoji sto vise titula,jer ce u tom smislu na indirektan nacin pomoci Federeru,ali njegov primarni cilj je njegov licni interes !Sto je sasvim normalno.

Сретен Жујкић

pre 3 godine

Nemoguce da ima ovoliko ogranicenih ljudi koji ne kapiraju sta je momak mislio.
(Petar, 28. septembar 2020 14:00)
Апсолутно.

Bizmark

pre 3 godine

I ne gadja sudije u jabučicu frustriran evidentnim gubitkom seta i meča verovatno!!!
(Sofronije, 28. septembar 2020 13:03) #

Naravno da ne gađa sudije, zrele i odrasle ljude! Taj gađa sitnu dečicu i još im se podsmeva kada ih lopticom brzine 100 na sat opali u osetljivo mesto.

E brate...

pre 3 godine

Joj, lik na jedvite jade osvojio jedan gs i to u najgorem finalu koje sam ja gledao u životu, a gledao sam ih brdo. Kako će ga spustiti na zemlju. Što više poletiš to ti je pad brutalniji.

tuzno

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01)

Tipican komentar neostvarenog i nesrecnog srbina kome je novak jedino svetlo u zivotu... pa sta je lose rekao bre??? Stoji cak i 'smiling'...

Za svakog ponešto.

pre 3 godine

Rokaj Novace samo rokaj.
Da sam na Novakovom mjestu, pojavljivao bih se na pojedinim turnirima narednih 10 godina.
Da dobro zapamte ko je najveci ikad.

Boža Badovinac

pre 3 godine

Sjajan teniser.
Kontekst izjave je potpuno drugačiji od ovoga što polupismeni komentatori pišu.
Naravno da je Đoković na putu da postane najveći ikada i da Tim ne želi to da spreči direktno već da on sma osvoji što više GS.

Јабучило

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01)

Побогу, не мисли заиста да брани Федерера, него да он сам покупи ГС-ове. Изјава је чак духовита :)

Јабучило

pre 3 godine

Samo se vi Anglosaksonci tešite.
(Jevdja, 28. septembar 2020 12:55)

Nisu bre svi anglosaksonci.Angli i Sasi su dva germanska plemena koji su iz danasnje Severne Nemacke dosli u danasnju Britaniju i tako su nastali Englezi.Englezi i Nemci su bratski narod i ako se ne podnose mnogo.Ali nisu svi anglosaksonci niti su oni razlicita grupa naroda od germana.
(King Roger, 28. septembar 2020 13:09)

Све су то Швабе.

Misko

pre 3 godine

Sto pre uvedite umetnicki utisak kao ocenu u tenisu kako bi Federer bio vecito najbolji bez obzira na broj GS Mastersa ili nedelja na vrhu atp liste.

T67

pre 3 godine

Zar je moguće da komentatori ne razumiju šta je čovek hteo reći. Tim će se truditi da osvaja GS-ove tako da Novak i Rafa neće imati šta da osvoje, ako bute tako ne mogu njih dvoica da stignu Rodžera. To nedostizanje Rodžera bi mu došlo kao koolateralna šteta.

ultrasrbin

pre 3 godine

Sofronije, 28. septembar 2020 13:03

Odavno ti je vreme da zavrsis u nekog supi, kao i svaki pevac krelac. A Novak sudiju nije gadjao, a ni pogodio, posebno u jabucicu.Da je lopta od navodno 130 km na sat pogodila u jabucicu ona se ne bi javila nego bi na mestu pala, ako ne mrtva onda u komu sigurno. Dobro odradjena gluma i delegat iz Svakcarske su bili dovoljni. A taj tvoj sto ne gadja zveknuo je dete koje skuplja lopte i umesto izvinjenja pravio sprdnju. Naravno da nije kaznjen kao ni Slovenac koji je zategao kamermana. Ako umes da citas izmedju redova sve ti je jasno, ali mislim da se dzabe trudim posto nisi ni za supu, a kamoli za intelektualnu razmenu misljenja. Jedino gde skidam kapu Federeru je elegancija sa kojom prokocka 2 mec lopte. To mu ide od ruke bolje nego ikom.

Vertigo

pre 3 godine

Samo opušteno i bez nervoze. Ako je "velikom Rodžeru" potrebno da drugi brane njegove (ozbiljno ugrožene) rekorde - to onda znači da je "veliki Rodžer" već u penziji... Dominik je samo implicitno potvrdio ono što je svim ozbiljnijim ljubiteljima tenisa odavno jasno...

petarczv

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rale, 28. septembar 2020 13:01

Ocigledno nisi ni shvatio izjavu, kao i preko 200 njih koji ti udarise plus. Covjek je rekao da ce se potruditi da Federer ostane prvi sto se tice GS titula, u prevodu, zeli on da ih osvoji a briga ga za Federerove rekorde..
(Zoki, 28. septembar 2020 14:21)

"Rodžer mi je čestitao titulu na US openu. Obećavam da ću uraditi sve da Federer ostane broj 1. (smeh) Nijedan drugi igrač ne može da se poredi sa Rodžerom. On je jedinstven, igra mnogo lepši i elegantniji tenis od mene", rekao je Tim.

Izgleda da ti nisi shvatio

Hmm

pre 3 godine

Brale nije čudo što smo najgori na testovima funkcionalne nepismenosti...Dečko je rekao da ce se potruditi dakle da ce on početi osvajati a ne ostali, nije ni razočarao ni uvredio nikoga. Vidite u zagradi (smeh), to je jer je skroman, i nije rekao da ce on sve rasturiti...Ajde opet u klupe.

Ja

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale,

Rekao uz osmeh, sali se covek, svi znaju na sta misli, nije dosao da igra zbog postera federera u decijoj sobi nego da osvaja trofeje i bogatstvo. Zabole ga baš i za Federera, Nadala i Novaka....

Stojko

pre 3 godine

Dace ti Nole dzabe kartu da posetis njegov muzej u BG za 5 god pa da sam prebrojis sve titule i ukapiras kakvi si glupost odvalio u vezi tvog truda da Federer ostane br 1

No1e

pre 3 godine

Ala boli Nolo vernike to sto 99% igraca i publike voli Rodju. A ne vole ga sto je Švajcarac ili sto sprema špagete nego zato sto je Velemajstor tenisa. Gospodin! I ne voli ga samo Zapad vole ga jos vise Kinezi i Japanci. Čovek je teniski Bog.
Goran

Timovom izjavom je zapravo zakopan tvoj teniski Bog, jer na njega više i ne računa da može bilo šta da uradi. Nemamo mi “Nolovi obozavatelji” sta da se nerviramo, samo uzivamo u realnosti.
Znam.... ne mozes ti ovu izjavu da ukapiraš, pitaj nekog da ti pomogne, objasni.
Jak Vam je on GOAT kada mora ATP, Korona i mladi igrači da ga čupaju... smešno.....

Pjer

pre 3 godine

Ko je bre ovaj? Osvojio na lepe oci gren slem i sad umislja da je jedan od najboljih. Pa on ne moze obrisati patike ni Nablandijanu, a kamoli da se poredi sa ovom trojicom. Kakve sve izjave necu procitati.

Bobi

pre 3 godine

Zapravo je podsvesno rekao da ne očekuje više nikada Federera u nekom finalu GS, pa ni protiv njega.

Možda i nije podsvesno, nego da mu "kulturno" zavuče u formi komplimenta. Meni je ovo zvučalo kao meda kad kara lava i govori mu "To, care! Niko ne meša tako elegantno kao ti, care".

Miloš Obilić

pre 3 godine

Time malo si ga preterao, kakav gren slem us open si uzeo svi znamo kako a dok se rafa i novak ne povuku nista od gren slema.

Lane

pre 3 godine

Kako su se krezubi Srbi odmah podigli i brane Novaka, a nisu shvatili sta je momak u stvari rekao. Do juce nisu znali za tenis, a sada su svi teniski velemajstori.

Mikii

pre 3 godine

Au, Dominice, sta to uradi, covece?! Da se usudis da imas svoje misljenje i da ti Federer bude omiljeni igrac?! Necuveno! Cekaj da ti nolomanija pokaze kakav sad status imas u Srbiji, hahahahahaha

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Ljudi, potpuno ste izvukli izjavu iz konteksta. On je ovo rekao u smislu da će dati sve od sebe da osvojio što više slemova u narednom periodu. Dakle, čisto sportski motivi, nema ničega nesportskog ili protiv Novaka... ali ima mnogo nefunkcionalnog razumevanja pročitanog.

Srdjan

pre 3 godine

Nista lose momak nije izjavio. Naravno da ce uraditi sve da Federer ostane prvi po broju GS titule, a to „sve“ podrazumjeva da ce se truditi da osvaja GS titule sto je cilj svakog tenisera.

Rounder

pre 3 godine

Kakva potpala od naslova. Pa naravno da ce da ucini sve da osvoji GS koje bude igrao, nece da se sklanja nikome.
E sad sto mu to nece poci za rukom, to je do kvaliteta ove dvojice koja su za petama Federeru :)

Zoran

pre 3 godine

Samo se vi Anglosaksonci tešite.
(Jevdja, 28. septembar 2020 12:55)

Malo si omašio. Nisu Anglosaksonci. Ni blizu.

Inače, 2016, Federer je rečima: "Zato je sada na svima nama da ponovo pronađemo sebe i smislimo plan kako da zaustavimo Đokovića." praktično najavio "Sveti rat" koji traje sve vreme.

Doktor

pre 3 godine

Uh,uh,uh nemoj to da radis,pa to je kontraproduktivno po tebe,ovom našem nedostaje motiva , a sa ovom izjavom mu ga dajes, plasim se da ne ostanes na ovoj poklonjenoj US Open tituli.

Veljko

pre 3 godine

Federer je psihički davno u penziji. I sam zna da ne može Novaku i Nadalu ništa. A za Tima sam mislio da je malo pametniji. Osvojio prvi GS i to bez Novaka i Nadala na turniru i odmah se isprsio nešto. Čekamo finale RG Nole-Nadal i ako Bog da Novakovu titulu!

Proka

pre 3 godine

Kakav autogol i kakav luzer. Trebao je da kaze . ucinicu sve da ja budem broj 1. Ovako deluje kao federerov potrcko. Da li to znaci i da ce da izgubi od Federera da mu ucini ...

xyz#

pre 3 godine

Sto pre uvedite umetnicki utisak kao ocenu u tenisu kako bi Federer bio vecito najbolji bez obzira na broj GS Mastersa ili nedelja na vrhu atp liste.
(Misko, 28. septembar 2020 13:05)

I da se njegovi najlepši udarci ubuduće prikazuju na ogromnim bilbordima u švajcarskim parkovima i to u slow motion-u zauvek...

Sofronije

pre 3 godine

...... On je jedinstven, igra mnogo lepši i elegantniji tenis od mene", rekao je Tim.
I ne gadja sudije u jabučicu frustriran evidentnim gubitkom seta i meča verovatno!!!

Votson

pre 3 godine

Ocigledno nisi ni shvatio izjavu, kao i preko 200 njih koji ti udarise plus. Covjek je rekao da ce se potruditi da Federer ostane prvi sto se tice GS titula, u prevodu, zeli on da ih osvoji a briga ga za Federerove rekorde..
(Zoki, 28. septembar 2020 14:21)

Ono što je očigledno je, da nismo informisani da se Federer penzionisao! Jer, ako napr. nije, onda je ova izjava, pošto, očigledno, ovde ima mnogo stručnih tumača 'šta je pisac hteo da kaže', dakle, ova izjava bukvalno govori da Federer nikada više ništa neće osvojiti. Čovek se podsmeva Federeru, iako, što je najsmešnije, nije imao tu nameru.

To je to...

pre 3 godine

Jer nije stvorio rivalitet sa njim kao sto je stvorio sa Nadalom i Noletom.
Da su igrali vise puta i da ga je Tim pobedio jednom a ovaj da ga skoro uvek pobedjuje u finalima
, ne bi ga ovaj ovako hvalio.

Sin lovca na međede

pre 3 godine

@Petar... Bravo majstore Tim je mator sa 27 godina i za 3 je veteran. A sta je onda Nolo sa 34 i za tri godine 37. On je mlad igrač? Komentar ti je antologija lupetanja.

Milan Indjija

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01

A sto te je razocarao i sta je lose rekao? Ako se nekome svidja igra i nacin igre Federera, zar je to greh?

Cinique

pre 3 godine

Pametno zbori. Nije mudro konfrontirati se sa Federerovim klanom jer to umanjuje šanse da ikad više osvoji bilo šta. Jasno, nema to veze sa tenisom, ali u svetskom tenisu već odavno mnogo štošta nema veze sa tenisom.

miodrag

pre 3 godine

Tuzno je biti Starac Foco od 100 ljeta u ova turbulentna vremena....kada nista vise ne zavisi od njega vec samo od "milosrdja" drugih.

Miroslav Todorovic

pre 3 godine

TO ĆE SE DESITI KAD JA POSTANEM KRALJ AMERIKE ZNAČI NIKAD.NOLETA NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI DA SRUŠI RODZERA I RAFAELA.A VEĆ JE SADA BOLJI OD NJIH DVOJICE.
UZDRAVLJE NOLE...

Zoran

pre 3 godine

Pa nemas mnogo vremena, u Februaru Djokovic postaje Br 1.
I po nedelja, i po trofeja i u medjusobnih duela.
Jel znas da je Djokovic imao 16.950 bodova.

Milan Indjija

pre 3 godine

Primecujem, da ako se podrzava Nole, administratori prenose i komentare u kojima su psovke, vulgarnosti i ruzne reci prema drugima. Znaci ako zelis da si pravi Srbin, smes da psujes, pljujes, vredjas...E jadni smo postali.

odlazi cirkus iz naseg grada

pre 3 godine

Ne bi ti momce ni ovaj GS osvojio da nisu na pokvaren nacin diskvalifikovali Novaka. Sto se tice toga da li ce novak prevazici Federera to se uopste ne postavlja kao pitanje, vec se postavlja kada ce ga pregaziti sa br.osvojenoh GS. Nadam se da ce posle sledeceg RG i Vimbldona se to desiti.Mnogo jos pasulja decko ti treba da pojedes da bi dosao u situaciju da uzmes uzastopno bar dva GS.

jelka

pre 3 godine

Čudo jedno,kakvi se komentari mogu pročitati,kad je naslov izvučen iz konteksta.Kad pročitate celu izjavu,shvatite da je dečko to izjavio u šali.Sa druge strane, sve i da je bio ozbiljan,to je valjda nešto što se zove,sporsko razmišljanje i opet ne vidim ništa sporno u tome.
(Svašta, 28. septembar 2020 13:33
Nije ovde Dominik bitan već pakosni Federer , koji samo može da se nada da neko drugi odbrani umesto njega njegove rekorde.
To je toliko nesportski ali naravno nama neće dati da to kažemo već će napraviti priču kako je on srećan što je Tim osvojio USO zaboga

II

pre 3 godine

Naravno da se Tim salio a ono sto je stvarno zeleo da kaze je da ce se truditi da osvoji sto vise GS trofeja. Svako od aktivnih tenisera bi to zeleo za sebe, u to nema sumnje, a sto se time sprecavaju Nadal i Djokovic da prestignu Federera to je vec nesto drugo.

Pa šta?

pre 3 godine

@ jelka.Nema veze da li Rodžer pakostan(posle WB 2019)svakako mora da bude,jer je najbolji,jer igra najlepši tenis,svi ga vole a ima neki momak iz Srbije koji ga je tri puta otresao u finalu omiljenog mu turnira.Ono što je bitno je Novak i njegova igra(čitaj psihofizičko stanje).Sa druge strane, nikad ali nikad ne otpisujte Rafu.Negde je neko lepo napisao da su sva trojica zaslužila naziv GOATA jer te brojeve koje imaju(svakako su njih trojica najbolji svih vremena)nikad u jednoj eri se nije dogodilo ni blizu,da tri igrača imaju u svojoj biografiji,i još je ispisuju.

dartanjan

pre 3 godine

Realno pametno sa njegove strane u cilju preuzimanja Federerovih navijača kad se ovaj povuče ili u trenutcima kad Ferederer samo trenutno ne igra (kao sto je slučaj sad). Sa PR tacke gledišta, pametna izjava. E sad to sto neće uspeti da sacuva njegov rekord niti ga to zapravo interesuje je neka druga priča... ajmo Nole!

Грисина.

pre 3 godine

Браво Доминик. Желим ти да после Нолета и Рафе покупиш највише турнира?

max

pre 3 godine

Kapiram da se šali ali nešto drugo mi bode oči ako nekog kopira u igri najbliže je Novaku a kao divi se Federerovoj igri pa kopiraj onda njega bre.

xxxl

pre 3 godine

Tim je to izjavio iz sale,misleci da ce igrati jos bolje i jace i osvajati najvece turnire a ne iz ljubavi prema Federeru ili mrznji prema Noletu.

Zoki

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rale, 28. septembar 2020 13:01

Ocigledno nisi ni shvatio izjavu, kao i preko 200 njih koji ti udarise plus. Covjek je rekao da ce se potruditi da Federer ostane prvi sto se tice GS titula, u prevodu, zeli on da ih osvoji a briga ga za Federerove rekorde..

King Roger

pre 3 godine

Samo se vi Anglosaksonci tešite.
(Jevdja, 28. septembar 2020 12:55)

Nisu bre svi anglosaksonci.Angli i Sasi su dva germanska plemena koji su iz danasnje Severne Nemacke dosli u danasnju Britaniju i tako su nastali Englezi.Englezi i Nemci su bratski narod i ako se ne podnose mnogo.Ali nisu svi anglosaksonci niti su oni razlicita grupa naroda od germana.

Kralj mača

pre 3 godine

Какав несувисли коментар. То би значило да ће он освајати сваки Грен Слем турнир одсад па надаље. Колико је реално да то пође за руком Тиму, кад није ником пре њега пошло за руком?

Beobrad

pre 3 godine

Plakaces decko kao u Melburnu, vezbaj do finala.
Posto ces Nadala zvanog, "nekad sam bio brz" pobediti.
A Feder moze da predaje tenis sa elementima baleta, ima on tu umetnost tenisa u sebi, s kojom odavno ne moze vise nikoga da pobedi.

Heatovac

pre 3 godine

Nije decko nista lose rekao, ovim je aludirao na to da ce on vise imati GS ako Federe bude i dalje na prvom mestu po broju GS.Svako gleda prvenstveno sebe, ima Djokovic je mnogo sto sta da kaze, a verovatno i Nadal prelazi Federera.

milutin

pre 3 godine

Ama, optimista jesi. I dobar teniser jesi! Svaka čast.
Ali to oko tvoje uloge spasavanja Rogerovog rekorda u broju titula...nećeš moći.
To ti se samo priviđa.
Fatamorgana - privid likova u pustinji.
Kasno si stigao da braniš rekord Rogera. Teško njemu kad mu tvoja ruka češe svrab!

Sil

pre 3 godine

Hhhhhaaaaa samo ti decko idi napred ,nema problema za Novaka ,seti se USA kada je Novak 2-5 zadnji set stajao sa Federerom ,dalje da ne nabrajam,imas brza usta od mozga
Federer ostaje tvoj broj jedan ? ne nas broj jedan

Dobros-AV

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01)

Zasto? Sto je obecao da ce da se bori da osvoji svaki GS narednih par godina?
Pa to smo znali i da nije rekao.
Kako moze da te razocara neko ko obeca da ce da se bori?
Ovo je dvosmislena, visprena izjava, ali samo za one koji su u stanju da to razumeju.
Za tebe je ovo visa matematika, Rale!

Ivan

pre 3 godine

Prvo treba da pobedi zajebanog Hercegovca
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boris, 28. septembar 2020 13:22) # Link komentara

Njega bi i moja baba pobedila

Danica

pre 3 godine

@ Miki Bilo sarkasticno ili ne , preterano je ishvalio Federera, koji je mozda igrao estetski najlepse sto ne znaci da je GOAT, to cemo jos videti, kako god iako nisam, od sada cu navijati protiv austrijanca, mozda jedino za njega kada bude igrao protiv spanca i protiv svog idola.

iosonostefan

pre 3 godine

Kakvi likovi ovde komentsrišu. Daleko bilo. I da je kojim slučajem rekao to bilo bi sasvim normalno. Ne boriće se Švajcarac za Srbiju...

Dobros-AV

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01)

Zasto? Sto je obecao da ce da se bori da osvoji svaki GS narednih par godina?
Pa to smo znali i da nije rekao.
Kako moze da te razocara neko ko obeca da ce da se bori?
Ovo je dvosmislena, visprena izjava, ali samo za one koji su u stanju da to razumeju.
Za tebe je ovo visa matematika. Zasto? Zato sto ne kapiras sta je pisac hteo da kaze.

Goran

pre 3 godine

Ala boli Nolo vernike to sto 99% igraca i publike voli Rodju. A ne vole ga sto je Švajcarac ili sto sprema špagete nego zato sto je Velemajstor tenisa. Gospodin! I ne voli ga samo Zapad vole ga jos vise Kinezi i Japanci. Čovek je teniski Bog.

milankooo utreht

pre 3 godine

Cujem da se snima novi nastavak filma Ko je smestio Zeki Rodzeru. Kazu da ce glavna uloga biti Novak Djokovic.
(Goran, 28. septembar 2020 13:30)

Umro Goran Paskaljevic,nema nista od filma!

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Dominik je skroz dobar momak.Novinari prave svoju priču i naglašavaju ono sto može podići tiraž.To im je biznis.
Inače,priča je slučajno realna.
Novak je mora sprečiti,ali to se radi na terenu.Videcemo šta će biti do eventualnog,ocekivanog,finala.Dominik ima Zvereva i Rafu na putu.Novak Medvedova i eventualno nekoga ko može da bljesne.
Argentinac Svarcman može protiv Nadala,ali male s mu šanse protiv Tima.
Novak-Tim=50:50%,ako dođje do tog finala.
Novak-Rafa=60:40%,ako se to dogodi.

lalo

pre 3 godine

Time pazi samo da te vec u prvom kolu Cilic ne zvekne pa da budes prvi osvajac jednog Grand Slama koji je ispao u prvom kolu sldeceg Grand Slama. Hoce to kada si neozbiljan i favorizujes cica Federera u odnosu na Nadala i Novaka.

vlasta

pre 3 godine

Pa sine valjda igras tenis za sebe ne za Federera, boze ko sve daje izjave i zaradjuje milione
(zoc, 28. septembar 2020 13:10)
Pa to je i rekao. Pokusace da sto bolje igra i da osvoji svaki turnir na kome ucestvuje. To bi za posledicu imalo da Federer ostane najbolji. Ako on bude osvajao turnire Novak i Rafa nece i Fedja ostaje ispred. Sta je sporno? Decko se i nadmejao na to, sto je verovatno znak da je to vrlo tesko ostvarivo i na nivou snova.
E sad sto bratija ovde sve vidi kako vidi.. A za ovog sto komentarise kako ce Novaka ova izjava motivisati da jos vise zapne, samo da kazem da kad bi Novaka ovakve stvari motivisale, on nikad ne bi dosao tu gde jeste. Verovatno ima pametnijih stvari da radi nego da razmislja o izjavama kolega.

Sin lovca na međede

pre 3 godine

A da je rekao da je Nolo najbolji bio bi Car za ove sto mrze ceo svet radi Nola. Decko se nasalio ali je kroz šalu rekao ono sto svi misle. Sem dvesta botova u Srbiji. Pa RF Ima vise navijača u Srbiji od Nola.

MILENA

pre 3 godine

Dominik je rekao ono sto misli ceo teniski svet RF je tenis! Ajde sada da ga vredjamo sto je rekao istinu da RF igra najlepše i najelegantnije. A igra!

Najiram Yogi

pre 3 godine

ufonjalo ga da izbace No1eta, pa se lima osilio

mislim da ovakve izjave prijaju No1etu

ima to veze s inatom, borba nas je odrzala zato njoze hvala

cepaj do 30 GS da sledecem kome padne na pamet da razmislja o eleganciji samo o tome i moze da razmislja i nek predju na modne piste

Сретен Жујкић

pre 3 godine

Срби одма мисле завера против њих. Човек се нашалио у фазону надам се да ћу побеђивати против најбољих.

Optimista pripravnik

pre 3 godine

Dragi Domi, za ovaj Rolan Garos ne moras uopste da se trudis. Jasno je da i Nole i Rafa ispadaju jos pre polufinala, prema tome ... I bez truda ce ti uspeti da ostane na 20-19-17.
A posle... Ceraces se ti sa Noletom, a i sa Rafom jos duze nego sto mislis.

Dior

pre 3 godine

@đak iz zadnje klupe Videli smo ko je tata na prošlom roland garrosu, sreća živa što je kiša 3 puta spasila Novaka baš kad je Thiem uhvatio ritam inače bi izgubio sa 3:1 ili 3:0 verovatno. A ovi koji kažu da je vetar smetao Novaku više nego Thiemu verovatno nikad nisu ni držali reket u ruci a pogotovo probali da odigraju jedan jednoručni bekhend, jer da jesu, znali bi koliko je smešno to što pričaju.

kkk

pre 3 godine

Besmislena izjava. Svaki igrac na ATP turu zeli Gran Slam titulu, neko ima vece sanse a neko manje, sto znaci da svako moze biti u ulozi Tima kako on kaze ili mediji prenose da "oteza" posao Noletu i Rafi.

Lane

pre 3 godine

Kako su se krezubi Srbi odmah podigli i brane Novaka, a nisu shvatili sta je momak u stvari rekao. Do juce nisu znali za tenis, a sada su svi teniski velemajstori.

tuzno

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01)

Tipican komentar neostvarenog i nesrecnog srbina kome je novak jedino svetlo u zivotu... pa sta je lose rekao bre??? Stoji cak i 'smiling'...

Sin lovca na međede

pre 3 godine

@Petar... Bravo majstore Tim je mator sa 27 godina i za 3 je veteran. A sta je onda Nolo sa 34 i za tri godine 37. On je mlad igrač? Komentar ti je antologija lupetanja.

Sofronije

pre 3 godine

...... On je jedinstven, igra mnogo lepši i elegantniji tenis od mene", rekao je Tim.
I ne gadja sudije u jabučicu frustriran evidentnim gubitkom seta i meča verovatno!!!

Mikii

pre 3 godine

Au, Dominice, sta to uradi, covece?! Da se usudis da imas svoje misljenje i da ti Federer bude omiljeni igrac?! Necuveno! Cekaj da ti nolomanija pokaze kakav sad status imas u Srbiji, hahahahahaha

Svašta

pre 3 godine

Čudo jedno,kakvi se komentari mogu pročitati,kad je naslov izvučen iz konteksta.Kad pročitate celu izjavu,shvatite da je dečko to izjavio u šali.Sa druge strane, sve i da je bio ozbiljan,to je valjda nešto što se zove,sporsko razmišljanje i opet ne vidim ništa sporno u tome.

Milan Indjija

pre 3 godine

Primecujem, da ako se podrzava Nole, administratori prenose i komentare u kojima su psovke, vulgarnosti i ruzne reci prema drugima. Znaci ako zelis da si pravi Srbin, smes da psujes, pljujes, vredjas...E jadni smo postali.

mail

pre 3 godine

Dominiče Time, imaš 27 godina i jedan osvojen GS. I taj jedan bi bio veoma upitan da Djoković nije diskvalifikovan, a da Nadal i Federer ipak igrali. Jednom u 27 godina si dočekao diskvalifikaciju favorita i tek tada osvojio GS. Šta si se uzdig'o pobogu. Tek za jedno 2-3 godine će početi masovnije da osvaja GS, pa koliko osvoji do kraja karijere, ali da bude prepreka Nadalu da osvoji još jedan GS, a Novaku još 4 GS, neće sigurno. A Federer ne verujem da će više išta veliko osvajati.

Sin lovca na međede

pre 3 godine

A da je rekao da je Nolo najbolji bio bi Car za ove sto mrze ceo svet radi Nola. Decko se nasalio ali je kroz šalu rekao ono sto svi misle. Sem dvesta botova u Srbiji. Pa RF Ima vise navijača u Srbiji od Nola.

petarczv

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rale, 28. septembar 2020 13:01

Ocigledno nisi ni shvatio izjavu, kao i preko 200 njih koji ti udarise plus. Covjek je rekao da ce se potruditi da Federer ostane prvi sto se tice GS titula, u prevodu, zeli on da ih osvoji a briga ga za Federerove rekorde..
(Zoki, 28. septembar 2020 14:21)

"Rodžer mi je čestitao titulu na US openu. Obećavam da ću uraditi sve da Federer ostane broj 1. (smeh) Nijedan drugi igrač ne može da se poredi sa Rodžerom. On je jedinstven, igra mnogo lepši i elegantniji tenis od mene", rekao je Tim.

Izgleda da ti nisi shvatio

Srdjan

pre 3 godine

Nista lose momak nije izjavio. Naravno da ce uraditi sve da Federer ostane prvi po broju GS titule, a to „sve“ podrazumjeva da ce se truditi da osvaja GS titule sto je cilj svakog tenisera.

Грисина.

pre 3 godine

Браво Доминик. Желим ти да после Нолета и Рафе покупиш највише турнира?

Goran

pre 3 godine

Ala boli Nolo vernike to sto 99% igraca i publike voli Rodju. A ne vole ga sto je Švajcarac ili sto sprema špagete nego zato sto je Velemajstor tenisa. Gospodin! I ne voli ga samo Zapad vole ga jos vise Kinezi i Japanci. Čovek je teniski Bog.

MILENA

pre 3 godine

Dominik je rekao ono sto misli ceo teniski svet RF je tenis! Ajde sada da ga vredjamo sto je rekao istinu da RF igra najlepše i najelegantnije. A igra!

Dior

pre 3 godine

@đak iz zadnje klupe Videli smo ko je tata na prošlom roland garrosu, sreća živa što je kiša 3 puta spasila Novaka baš kad je Thiem uhvatio ritam inače bi izgubio sa 3:1 ili 3:0 verovatno. A ovi koji kažu da je vetar smetao Novaku više nego Thiemu verovatno nikad nisu ni držali reket u ruci a pogotovo probali da odigraju jedan jednoručni bekhend, jer da jesu, znali bi koliko je smešno to što pričaju.

Optimista pripravnik

pre 3 godine

Dragi Domi, za ovaj Rolan Garos ne moras uopste da se trudis. Jasno je da i Nole i Rafa ispadaju jos pre polufinala, prema tome ... I bez truda ce ti uspeti da ostane na 20-19-17.
A posle... Ceraces se ti sa Noletom, a i sa Rafom jos duze nego sto mislis.

Сретен Жујкић

pre 3 godine

Nemoguce da ima ovoliko ogranicenih ljudi koji ne kapiraju sta je momak mislio.
(Petar, 28. septembar 2020 14:00)
Апсолутно.

iosonostefan

pre 3 godine

Kakvi likovi ovde komentsrišu. Daleko bilo. I da je kojim slučajem rekao to bilo bi sasvim normalno. Ne boriće se Švajcarac za Srbiju...

veliki strumf

pre 3 godine

Ne palite se, ljudi! Prvo, sigurno nije ovako nesto rekao kao sto je ovaj lik preneo (tj. izmislio, dodao par stvari da pojaca utisak). Sto se tice toga da ce se boriti da Federer ostane broj 1 - pa ljudi nije stvar u tome da ce se boriti za Federera, vec za sebe. Covek ce pokusati da osvoji svaki Grend Slem turnir zbog sebe, a tako ce posredno pokusati da pomogne federeru. Naravno, primio se sada kad je slucajno uzeo US open... Ovaj drugi deo za jedinstvenost - pa svaki igrac je jedinstven.

Pjer

pre 3 godine

Ko je bre ovaj? Osvojio na lepe oci gren slem i sad umislja da je jedan od najboljih. Pa on ne moze obrisati patike ni Nablandijanu, a kamoli da se poredi sa ovom trojicom. Kakve sve izjave necu procitati.

Zoki

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rale, 28. septembar 2020 13:01

Ocigledno nisi ni shvatio izjavu, kao i preko 200 njih koji ti udarise plus. Covjek je rekao da ce se potruditi da Federer ostane prvi sto se tice GS titula, u prevodu, zeli on da ih osvoji a briga ga za Federerove rekorde..

Boža Badovinac

pre 3 godine

Sjajan teniser.
Kontekst izjave je potpuno drugačiji od ovoga što polupismeni komentatori pišu.
Naravno da je Đoković na putu da postane najveći ikada i da Tim ne želi to da spreči direktno već da on sma osvoji što više GS.

Misko

pre 3 godine

Sto pre uvedite umetnicki utisak kao ocenu u tenisu kako bi Federer bio vecito najbolji bez obzira na broj GS Mastersa ili nedelja na vrhu atp liste.

King Roger

pre 3 godine

Samo se vi Anglosaksonci tešite.
(Jevdja, 28. septembar 2020 12:55)

Nisu bre svi anglosaksonci.Angli i Sasi su dva germanska plemena koji su iz danasnje Severne Nemacke dosli u danasnju Britaniju i tako su nastali Englezi.Englezi i Nemci su bratski narod i ako se ne podnose mnogo.Ali nisu svi anglosaksonci niti su oni razlicita grupa naroda od germana.

Milan Indjija

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01

A sto te je razocarao i sta je lose rekao? Ako se nekome svidja igra i nacin igre Federera, zar je to greh?

Hmm

pre 3 godine

Brale nije čudo što smo najgori na testovima funkcionalne nepismenosti...Dečko je rekao da ce se potruditi dakle da ce on početi osvajati a ne ostali, nije ni razočarao ni uvredio nikoga. Vidite u zagradi (smeh), to je jer je skroman, i nije rekao da ce on sve rasturiti...Ajde opet u klupe.

Kralj mača

pre 3 godine

Какав несувисли коментар. То би значило да ће он освајати сваки Грен Слем турнир одсад па надаље. Колико је реално да то пође за руком Тиму, кад није ником пре њега пошло за руком?

T67

pre 3 godine

Zar je moguće da komentatori ne razumiju šta je čovek hteo reći. Tim će se truditi da osvaja GS-ove tako da Novak i Rafa neće imati šta da osvoje, ako bute tako ne mogu njih dvoica da stignu Rodžera. To nedostizanje Rodžera bi mu došlo kao koolateralna šteta.

ultrasrbin

pre 3 godine

MILENA, 28. septembar 2020 13:36

Slazem se sa tobom.
Federeru treba dati sledce titule:

-Najbolji umetnicki dojam
-Najveci Ljigavac
-Naj gubitnik kada imas dve mec lopte

Јабучило

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01)

Побогу, не мисли заиста да брани Федерера, него да он сам покупи ГС-ове. Изјава је чак духовита :)

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Ljudi, potpuno ste izvukli izjavu iz konteksta. On je ovo rekao u smislu da će dati sve od sebe da osvojio što više slemova u narednom periodu. Dakle, čisto sportski motivi, nema ničega nesportskog ili protiv Novaka... ali ima mnogo nefunkcionalnog razumevanja pročitanog.

Heatovac

pre 3 godine

Nije decko nista lose rekao, ovim je aludirao na to da ce on vise imati GS ako Federe bude i dalje na prvom mestu po broju GS.Svako gleda prvenstveno sebe, ima Djokovic je mnogo sto sta da kaze, a verovatno i Nadal prelazi Federera.

Veljko

pre 3 godine

Federer je psihički davno u penziji. I sam zna da ne može Novaku i Nadalu ništa. A za Tima sam mislio da je malo pametniji. Osvojio prvi GS i to bez Novaka i Nadala na turniru i odmah se isprsio nešto. Čekamo finale RG Nole-Nadal i ako Bog da Novakovu titulu!

Votson

pre 3 godine

Ocigledno nisi ni shvatio izjavu, kao i preko 200 njih koji ti udarise plus. Covjek je rekao da ce se potruditi da Federer ostane prvi sto se tice GS titula, u prevodu, zeli on da ih osvoji a briga ga za Federerove rekorde..
(Zoki, 28. septembar 2020 14:21)

Ono što je očigledno je, da nismo informisani da se Federer penzionisao! Jer, ako napr. nije, onda je ova izjava, pošto, očigledno, ovde ima mnogo stručnih tumača 'šta je pisac hteo da kaže', dakle, ova izjava bukvalno govori da Federer nikada više ništa neće osvojiti. Čovek se podsmeva Federeru, iako, što je najsmešnije, nije imao tu nameru.

jelka

pre 3 godine

Čudo jedno,kakvi se komentari mogu pročitati,kad je naslov izvučen iz konteksta.Kad pročitate celu izjavu,shvatite da je dečko to izjavio u šali.Sa druge strane, sve i da je bio ozbiljan,to je valjda nešto što se zove,sporsko razmišljanje i opet ne vidim ništa sporno u tome.
(Svašta, 28. septembar 2020 13:33
Nije ovde Dominik bitan već pakosni Federer , koji samo može da se nada da neko drugi odbrani umesto njega njegove rekorde.
To je toliko nesportski ali naravno nama neće dati da to kažemo već će napraviti priču kako je on srećan što je Tim osvojio USO zaboga

Zoran

pre 3 godine

Samo se vi Anglosaksonci tešite.
(Jevdja, 28. septembar 2020 12:55)

Malo si omašio. Nisu Anglosaksonci. Ni blizu.

Inače, 2016, Federer je rečima: "Zato je sada na svima nama da ponovo pronađemo sebe i smislimo plan kako da zaustavimo Đokovića." praktično najavio "Sveti rat" koji traje sve vreme.

Bobi

pre 3 godine

Zapravo je podsvesno rekao da ne očekuje više nikada Federera u nekom finalu GS, pa ni protiv njega.

Možda i nije podsvesno, nego da mu "kulturno" zavuče u formi komplimenta. Meni je ovo zvučalo kao meda kad kara lava i govori mu "To, care! Niko ne meša tako elegantno kao ti, care".

E brate...

pre 3 godine

Joj, lik na jedvite jade osvojio jedan gs i to u najgorem finalu koje sam ja gledao u životu, a gledao sam ih brdo. Kako će ga spustiti na zemlju. Što više poletiš to ti je pad brutalniji.

ultrasrbin

pre 3 godine

Sofronije, 28. septembar 2020 13:03

Odavno ti je vreme da zavrsis u nekog supi, kao i svaki pevac krelac. A Novak sudiju nije gadjao, a ni pogodio, posebno u jabucicu.Da je lopta od navodno 130 km na sat pogodila u jabucicu ona se ne bi javila nego bi na mestu pala, ako ne mrtva onda u komu sigurno. Dobro odradjena gluma i delegat iz Svakcarske su bili dovoljni. A taj tvoj sto ne gadja zveknuo je dete koje skuplja lopte i umesto izvinjenja pravio sprdnju. Naravno da nije kaznjen kao ni Slovenac koji je zategao kamermana. Ako umes da citas izmedju redova sve ti je jasno, ali mislim da se dzabe trudim posto nisi ni za supu, a kamoli za intelektualnu razmenu misljenja. Jedino gde skidam kapu Federeru je elegancija sa kojom prokocka 2 mec lopte. To mu ide od ruke bolje nego ikom.

Сретен Жујкић

pre 3 godine

Срби одма мисле завера против њих. Човек се нашалио у фазону надам се да ћу побеђивати против најбољих.

max

pre 3 godine

Kapiram da se šali ali nešto drugo mi bode oči ako nekog kopira u igri najbliže je Novaku a kao divi se Federerovoj igri pa kopiraj onda njega bre.

Јабучило

pre 3 godine

Samo se vi Anglosaksonci tešite.
(Jevdja, 28. septembar 2020 12:55)

Nisu bre svi anglosaksonci.Angli i Sasi su dva germanska plemena koji su iz danasnje Severne Nemacke dosli u danasnju Britaniju i tako su nastali Englezi.Englezi i Nemci su bratski narod i ako se ne podnose mnogo.Ali nisu svi anglosaksonci niti su oni razlicita grupa naroda od germana.
(King Roger, 28. septembar 2020 13:09)

Све су то Швабе.

Doktor

pre 3 godine

Uh,uh,uh nemoj to da radis,pa to je kontraproduktivno po tebe,ovom našem nedostaje motiva , a sa ovom izjavom mu ga dajes, plasim se da ne ostanes na ovoj poklonjenoj US Open tituli.

lalo

pre 3 godine

Time pazi samo da te vec u prvom kolu Cilic ne zvekne pa da budes prvi osvajac jednog Grand Slama koji je ispao u prvom kolu sldeceg Grand Slama. Hoce to kada si neozbiljan i favorizujes cica Federera u odnosu na Nadala i Novaka.

vlasta

pre 3 godine

Pa sine valjda igras tenis za sebe ne za Federera, boze ko sve daje izjave i zaradjuje milione
(zoc, 28. septembar 2020 13:10)
Pa to je i rekao. Pokusace da sto bolje igra i da osvoji svaki turnir na kome ucestvuje. To bi za posledicu imalo da Federer ostane najbolji. Ako on bude osvajao turnire Novak i Rafa nece i Fedja ostaje ispred. Sta je sporno? Decko se i nadmejao na to, sto je verovatno znak da je to vrlo tesko ostvarivo i na nivou snova.
E sad sto bratija ovde sve vidi kako vidi.. A za ovog sto komentarise kako ce Novaka ova izjava motivisati da jos vise zapne, samo da kazem da kad bi Novaka ovakve stvari motivisale, on nikad ne bi dosao tu gde jeste. Verovatno ima pametnijih stvari da radi nego da razmislja o izjavama kolega.

milankooo utreht

pre 3 godine

Cujem da se snima novi nastavak filma Ko je smestio Zeki Rodzeru. Kazu da ce glavna uloga biti Novak Djokovic.
(Goran, 28. septembar 2020 13:30)

Umro Goran Paskaljevic,nema nista od filma!

Cinique

pre 3 godine

Pametno zbori. Nije mudro konfrontirati se sa Federerovim klanom jer to umanjuje šanse da ikad više osvoji bilo šta. Jasno, nema to veze sa tenisom, ali u svetskom tenisu već odavno mnogo štošta nema veze sa tenisom.

Miloš Obilić

pre 3 godine

Time malo si ga preterao, kakav gren slem us open si uzeo svi znamo kako a dok se rafa i novak ne povuku nista od gren slema.

Proka

pre 3 godine

Kakav autogol i kakav luzer. Trebao je da kaze . ucinicu sve da ja budem broj 1. Ovako deluje kao federerov potrcko. Da li to znaci i da ce da izgubi od Federera da mu ucini ...

miodrag

pre 3 godine

Tuzno je biti Starac Foco od 100 ljeta u ova turbulentna vremena....kada nista vise ne zavisi od njega vec samo od "milosrdja" drugih.

Stojko

pre 3 godine

Dace ti Nole dzabe kartu da posetis njegov muzej u BG za 5 god pa da sam prebrojis sve titule i ukapiras kakvi si glupost odvalio u vezi tvog truda da Federer ostane br 1

Rounder

pre 3 godine

Kakva potpala od naslova. Pa naravno da ce da ucini sve da osvoji GS koje bude igrao, nece da se sklanja nikome.
E sad sto mu to nece poci za rukom, to je do kvaliteta ove dvojice koja su za petama Federeru :)

Miki

pre 3 godine

Meni je ovo vise izgledalo sarkasticno,nego stvarno misljenje.Pa naravno da ce se zalagati da on osvoji sto vise titula,jer ce u tom smislu na indirektan nacin pomoci Federeru,ali njegov primarni cilj je njegov licni interes !Sto je sasvim normalno.

xyz#

pre 3 godine

Sto pre uvedite umetnicki utisak kao ocenu u tenisu kako bi Federer bio vecito najbolji bez obzira na broj GS Mastersa ili nedelja na vrhu atp liste.
(Misko, 28. septembar 2020 13:05)

I da se njegovi najlepši udarci ubuduće prikazuju na ogromnim bilbordima u švajcarskim parkovima i to u slow motion-u zauvek...

xxxl

pre 3 godine

Tim je to izjavio iz sale,misleci da ce igrati jos bolje i jace i osvajati najvece turnire a ne iz ljubavi prema Federeru ili mrznji prema Noletu.

No1e

pre 3 godine

Ala boli Nolo vernike to sto 99% igraca i publike voli Rodju. A ne vole ga sto je Švajcarac ili sto sprema špagete nego zato sto je Velemajstor tenisa. Gospodin! I ne voli ga samo Zapad vole ga jos vise Kinezi i Japanci. Čovek je teniski Bog.
Goran

Timovom izjavom je zapravo zakopan tvoj teniski Bog, jer na njega više i ne računa da može bilo šta da uradi. Nemamo mi “Nolovi obozavatelji” sta da se nerviramo, samo uzivamo u realnosti.
Znam.... ne mozes ti ovu izjavu da ukapiraš, pitaj nekog da ti pomogne, objasni.
Jak Vam je on GOAT kada mora ATP, Korona i mladi igrači da ga čupaju... smešno.....

milutin

pre 3 godine

Ama, optimista jesi. I dobar teniser jesi! Svaka čast.
Ali to oko tvoje uloge spasavanja Rogerovog rekorda u broju titula...nećeš moći.
To ti se samo priviđa.
Fatamorgana - privid likova u pustinji.
Kasno si stigao da braniš rekord Rogera. Teško njemu kad mu tvoja ruka češe svrab!

Vertigo

pre 3 godine

Samo opušteno i bez nervoze. Ako je "velikom Rodžeru" potrebno da drugi brane njegove (ozbiljno ugrožene) rekorde - to onda znači da je "veliki Rodžer" već u penziji... Dominik je samo implicitno potvrdio ono što je svim ozbiljnijim ljubiteljima tenisa odavno jasno...

Bizmark

pre 3 godine

I ne gadja sudije u jabučicu frustriran evidentnim gubitkom seta i meča verovatno!!!
(Sofronije, 28. septembar 2020 13:03) #

Naravno da ne gađa sudije, zrele i odrasle ljude! Taj gađa sitnu dečicu i još im se podsmeva kada ih lopticom brzine 100 na sat opali u osetljivo mesto.

Ja

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale,

Rekao uz osmeh, sali se covek, svi znaju na sta misli, nije dosao da igra zbog postera federera u decijoj sobi nego da osvaja trofeje i bogatstvo. Zabole ga baš i za Federera, Nadala i Novaka....

Dobros-AV

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01)

Zasto? Sto je obecao da ce da se bori da osvoji svaki GS narednih par godina?
Pa to smo znali i da nije rekao.
Kako moze da te razocara neko ko obeca da ce da se bori?
Ovo je dvosmislena, visprena izjava, ali samo za one koji su u stanju da to razumeju.
Za tebe je ovo visa matematika, Rale!

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Dominik je skroz dobar momak.Novinari prave svoju priču i naglašavaju ono sto može podići tiraž.To im je biznis.
Inače,priča je slučajno realna.
Novak je mora sprečiti,ali to se radi na terenu.Videcemo šta će biti do eventualnog,ocekivanog,finala.Dominik ima Zvereva i Rafu na putu.Novak Medvedova i eventualno nekoga ko može da bljesne.
Argentinac Svarcman može protiv Nadala,ali male s mu šanse protiv Tima.
Novak-Tim=50:50%,ako dođje do tog finala.
Novak-Rafa=60:40%,ako se to dogodi.

II

pre 3 godine

Naravno da se Tim salio a ono sto je stvarno zeleo da kaze je da ce se truditi da osvoji sto vise GS trofeja. Svako od aktivnih tenisera bi to zeleo za sebe, u to nema sumnje, a sto se time sprecavaju Nadal i Djokovic da prestignu Federera to je vec nesto drugo.

Sil

pre 3 godine

Hhhhhaaaaa samo ti decko idi napred ,nema problema za Novaka ,seti se USA kada je Novak 2-5 zadnji set stajao sa Federerom ,dalje da ne nabrajam,imas brza usta od mozga
Federer ostaje tvoj broj jedan ? ne nas broj jedan

Dobros-AV

pre 3 godine

Gotivio sam ovog momka,sada me je mnogo razočarao ovom izjavom
(Rale, 28. septembar 2020 13:01)

Zasto? Sto je obecao da ce da se bori da osvoji svaki GS narednih par godina?
Pa to smo znali i da nije rekao.
Kako moze da te razocara neko ko obeca da ce da se bori?
Ovo je dvosmislena, visprena izjava, ali samo za one koji su u stanju da to razumeju.
Za tebe je ovo visa matematika. Zasto? Zato sto ne kapiras sta je pisac hteo da kaze.

Beobrad

pre 3 godine

Plakaces decko kao u Melburnu, vezbaj do finala.
Posto ces Nadala zvanog, "nekad sam bio brz" pobediti.
A Feder moze da predaje tenis sa elementima baleta, ima on tu umetnost tenisa u sebi, s kojom odavno ne moze vise nikoga da pobedi.

odlazi cirkus iz naseg grada

pre 3 godine

Ne bi ti momce ni ovaj GS osvojio da nisu na pokvaren nacin diskvalifikovali Novaka. Sto se tice toga da li ce novak prevazici Federera to se uopste ne postavlja kao pitanje, vec se postavlja kada ce ga pregaziti sa br.osvojenoh GS. Nadam se da ce posle sledeceg RG i Vimbldona se to desiti.Mnogo jos pasulja decko ti treba da pojedes da bi dosao u situaciju da uzmes uzastopno bar dva GS.

Ivan

pre 3 godine

Prvo treba da pobedi zajebanog Hercegovca
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boris, 28. septembar 2020 13:22) # Link komentara

Njega bi i moja baba pobedila

Miroslav Todorovic

pre 3 godine

TO ĆE SE DESITI KAD JA POSTANEM KRALJ AMERIKE ZNAČI NIKAD.NOLETA NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI DA SRUŠI RODZERA I RAFAELA.A VEĆ JE SADA BOLJI OD NJIH DVOJICE.
UZDRAVLJE NOLE...

Najiram Yogi

pre 3 godine

ufonjalo ga da izbace No1eta, pa se lima osilio

mislim da ovakve izjave prijaju No1etu

ima to veze s inatom, borba nas je odrzala zato njoze hvala

cepaj do 30 GS da sledecem kome padne na pamet da razmislja o eleganciji samo o tome i moze da razmislja i nek predju na modne piste

Pa šta?

pre 3 godine

@ jelka.Nema veze da li Rodžer pakostan(posle WB 2019)svakako mora da bude,jer je najbolji,jer igra najlepši tenis,svi ga vole a ima neki momak iz Srbije koji ga je tri puta otresao u finalu omiljenog mu turnira.Ono što je bitno je Novak i njegova igra(čitaj psihofizičko stanje).Sa druge strane, nikad ali nikad ne otpisujte Rafu.Negde je neko lepo napisao da su sva trojica zaslužila naziv GOATA jer te brojeve koje imaju(svakako su njih trojica najbolji svih vremena)nikad u jednoj eri se nije dogodilo ni blizu,da tri igrača imaju u svojoj biografiji,i još je ispisuju.

dartanjan

pre 3 godine

Realno pametno sa njegove strane u cilju preuzimanja Federerovih navijača kad se ovaj povuče ili u trenutcima kad Ferederer samo trenutno ne igra (kao sto je slučaj sad). Sa PR tacke gledišta, pametna izjava. E sad to sto neće uspeti da sacuva njegov rekord niti ga to zapravo interesuje je neka druga priča... ajmo Nole!

Za svakog ponešto.

pre 3 godine

Rokaj Novace samo rokaj.
Da sam na Novakovom mjestu, pojavljivao bih se na pojedinim turnirima narednih 10 godina.
Da dobro zapamte ko je najveci ikad.

Zoran

pre 3 godine

Pa nemas mnogo vremena, u Februaru Djokovic postaje Br 1.
I po nedelja, i po trofeja i u medjusobnih duela.
Jel znas da je Djokovic imao 16.950 bodova.

Danica

pre 3 godine

@ Miki Bilo sarkasticno ili ne , preterano je ishvalio Federera, koji je mozda igrao estetski najlepse sto ne znaci da je GOAT, to cemo jos videti, kako god iako nisam, od sada cu navijati protiv austrijanca, mozda jedino za njega kada bude igrao protiv spanca i protiv svog idola.

To je to...

pre 3 godine

Jer nije stvorio rivalitet sa njim kao sto je stvorio sa Nadalom i Noletom.
Da su igrali vise puta i da ga je Tim pobedio jednom a ovaj da ga skoro uvek pobedjuje u finalima
, ne bi ga ovaj ovako hvalio.

kkk

pre 3 godine

Besmislena izjava. Svaki igrac na ATP turu zeli Gran Slam titulu, neko ima vece sanse a neko manje, sto znaci da svako moze biti u ulozi Tima kako on kaze ili mediji prenose da "oteza" posao Noletu i Rafi.