Četvrtak, 24.09.2020.

17:30

Đoković saznao ime rivala, Tim u Nadalovoj polovini!

Novak Đoković takmičenje na Rolan Garosu startovaće protiv Šveđanina Mikaela Imera, 80. igrača na ATP listi.

Izvor: MT

Ðokoviæ saznao ime rivala, Tim u Nadalovoj polovini! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Dejan

pre 3 godine

Nadal vec u trecem kolu igra protiv Nisikorija koji je umeo da ga namuci na sljaci, u cetvrtom kolu gotovo sigurno igra protiv Fonjinija koji je umeo cak i da ga pobedi na toj podlozi, u cetvrtfinalu ce najverovatnije ici na Zvereva koji na sljaci ne bi trebalo da mu bude problem, ali koji ume da poludi i odigra iznad ocekivanja, u polufinalu ga ceka najverovatnijeTim koji ce se boriti sa Wavrinkom, Marejem, Svarcmanom, Monfilsom, Rudom, Kepflerom...
Novak sa druge strane u trecem kolu ide na Hurkaca ili Sangrena koji ne bi smeli da budu problem, u cetvrtom kolu ide na Hacanova ili Garina sto takodje ne bi trebalo da bude problem, u cetvrtfinalu ide na Beretinija ili Bautistu po projekciji zreba, mada ja tu ocekujem Strufa kao iznenadjenje, u polufinalu ce ga cekati neko od sledecih tenisera : Medvedev, Sapovalov, Cicipas, Rubljev, Dimitrov koji ce se medjusobno izmoriti do duela sa Novakom. Sve u svemu, zreb vise nego korektan! Najgore je prosao Tim!

Poštovalac igre

pre 3 godine

Ima jedna izreka koja kaže "prvi mačići se bacaju u vodu"

Novak i Nadal imaju jako dobar žreb u jedno su favoriti ali drugi su tu tražiće svoju šansu.

R. J. Goku Black

pre 3 godine

(R. J. Goku Black, 24. septembar 2020 22:50)
Bas dobar osvrt.To je to,ako ne bude velikih iznenadjenja.
(Teta Stana, 25. septembar 2020 04:14)

Veliko hvala na lepim rečima. Ovo su moje prognoze što se tiče potencijalnih protivnika na osnovu poznatog žreba. Naravno, to može sve da se promeni dodavanjem kvalifikanata (jer i tu ima dobrih protivnika, bez obzira na renking...tako da vi, dežurni pojedinci koji čitate ovo, ne pravite se pametni sa vašim: "Oh, nikad jači anonimusi", ili "Nameštanje mečeva, čisto kao suza", itd.), kao i mogućim neočekivanim iznenađenjima (kojima se nadam da će biti što manje, barem po Novaka).

Dosta bre!!!

pre 3 godine

Ma Lacoste umesao prste da Tim zapadne Nadalu... ipak je to Novakov sponzor ;)
(kaja, 24. septembar 2020 19:51)

Pa što ne sredi Nike (koji je po podacima sa interneta više nego deset puta bogatija kompanija od Lacoste-a) da Tim zapadne Noletu?
Imaš li ideju? Zato što je Lacoste Francuska firma?
Hahaha, nema to veze, prijatelju i Dolar i Evro su jako univerzalni!!
Zalosno je što naš narod misli da su ovakve muljavine moguće i da sve uporedjuju sa Balkanom.
Najviše se smejem našim budalama koje su ismevale Noleta (Čitaj: Nolovce) u vreme dok je bio pod Uniqlo-m, da je to nikakva marka, mala i nepoznata... i da pravi šampioni nose samo Nike.... dok se Federer nije prebacio.... Hahaha. Naš seljak zna samo za Nike i Adidas...a zbog Noleta i Lacoste.

vrg

pre 3 godine

nece biti lako protiv aguta vec u 3. rundi, kasnije cicipas ili medvedev. to su glavne mine do finala. barem nema tima.
ajmo noleeee, mozes ti toooo! :D
(vrg, 24. septembar 2020 18:39)

Iako je Spanac, cini mi se da se Agut bolje snalazi na betonu. Kasnije, mislim Cicipas ako je sredio glavu. Medvedev isto bolji na betonu nego na sljaci, tako da je ovo odlican zreb.
(Milan, 24. septembar 2020 18:55)

nadam se. :D
nego ako je agut onakav davez na betonu, mogu da zamislim kolko ce energije da isisava na sljaci (koja ce biti i malo brza u ovo doba + brze loptice).
sa medvedevim i cicipasom se nikad ne zna.
osim njih trojice, ostali su do finala valjda ipak manji rizik.
ako novak uzme rg, mislim da je to kraj price o goat-u. :D

Teta Stana

pre 3 godine

Rafa ima povoljniji žreb do polufinala.Tek tu ima Tima kao nekog nezgodnog po sebe.
Do Polufinala,svi nezgodni po Nadala su u Timovoj polovini.Zvereva ne računam problematičnim na šljaci.
Kod Djokovica su Agut(uvek veoma nezgodan po njega),Beretini koji napreduje i španac koji mu je napravio onu frustraciju na USO,zbog koje je diskvalifikovan.
Ticipas ili Medvedov(ali moguć i Dimitrov,Shapovalov) su mogući polufinalisti.Oba znaju napraviti velike probleme Novaku.
Svarcman i Vavrinka su kod Nadala i umeju bljesnuti,a u Rimu je svarcman bio koban po Nadala.
Vreme će igrati vaznu ulogu(neznam da li je završena pokriva),a ono uvek više utiče na Novaka.
Dakle,neće biti lako Novaku,kao sto se učinilo na prvi momenat.Ja mislim da on nebo bas birao taj žreb.Mozda je Rafi,ipak lakše do polufinala,a tu mu je Tim koji je ipak najteži i jedini dolazi sa podignutim samopouzdanjem.

R. J. Goku Black

pre 3 godine

Rafin deo žreba

1. kolo: Gerasimov - parirao bi Špancu da se igra na tvrdoj podlozi (zbog stila igre koji forsira Belorus), ali na šljaci nema šta da traži.
2. kolo: laganica, nebitno da li je MekDonald ili neko od kvalifikanata.
3. kolo: ista situacija kao i u 2. kolu.
4. kolo: trebalo bi Fonjini, ali me ne bi iznenadilo da to bude Izner, Kukuškin ili neko od kvalifikanata.
Četvrtfinale: teško je reći, protivnici su tu negde; najviše šansi dajem Gofanu; može i Zverev (ako se ne saplete do tada, a velike su šanse zbog protivnika koje je dobio); takođe su interesantni Italijan Siner, kao i Argentinci Delbonis i Londero.
Polufinale: trebalo bi Tim, ali može i Švarcman (od koga je izgubio u 1/4 finalu Rima); Rud može da iznenadi; Monfis slabo; Miomiru želim da dogura što dalje.
Finale: Novak (Bože zdravlje!!!), ali mogu i Cicipas, Medvedev i Bautista Agut; Beretini i ostali nosioci - slabo (tj. ako se ne "povampire").

Srećno Novače!!!

Rafa30

pre 3 godine

E moj Rafa. Nista ne ne ide.

Promjena loptica na gore.

Igra se sad kad je vlazno i nema topline.

Thiem u tvojoj polovici.

Auuu ne pise ti se dobro.


Nole iskoristio nesrecu, kad je pogodio damu.

Nole ima velike sanse da ovo uzme.

Iskreno, nakon izvlacenja sad, pa cak cu bit iznenadjen ako ne uzme.

Leks

pre 3 godine

Bez omalovazavanja ljudi. Ima tu ozbiljnih protivnika. Moglo je teze, naravno, odlicno je sto je Tim na Nadalovoj strani. Setite se samo koliko uspona i padova imaju manje vise svi, u toku samo jednog meca, otkad se sezona vratila na sljaku. Idemo jedan po jedan protivnik, pa cemo u drugoj nedelji moci da diskutujemo ko kako stoji. Puno srece Novace!

DRAGAN

pre 3 godine

Po ovome zrebu Novak
ima velike sanse da uzme
jos jedan RG. Samo da ne
dozvoli sebi glupost poput
one u Njujorku. Sve je do
Novaka i u njegovim rukama. Sretno NOLE....

Boris Banović

pre 3 godine

Zašto niko ne piše na temu da Novak pokuša da uzme i titulu u dublu na GS !? To nikom nije pošlo za rukom od tenisera sa ATP i W TA liste !? Mada, Federer mi je sumnjiv, sprema se da on bude prvi !

problem u najavi

pre 3 godine

Više nego povoljan žreb znači samo jedno;

Isključujem se do četvrt finala, jer se do tada od Nolovih bahatih navijača neće moći živeti...

A posle će mi biti zanimljivo da čitam razna opravdanja zašto je (nepravedno) ispao

R. J. Goku Black

pre 3 godine

Novakov deo žreba

1. kolo: Imer - savršen protivnik u ovoj fazi, čelendžer igrač (na nekom turniru eksplodira, na nekom ne).
2. kolo: najverovatnije Deljijen (Bolivijac, isti igrač koji je diskvalifikovan sa US Opena zajedno sa Argentincem Peljom) - dobar je na šljaci, može da namuči Novaka.
3. kolo: tu može bilo ko, jer niko od tih igrača nije tipičan šljakaš, pa da odskače (jedino ako to bude jedan od kvalifikanata).
4. kolo: najverovatnije Čileanac Garin (šljakaš kao i Deljijen), mada me ne bi iznenadilo ako to bude Amber ili Veseli; Hačanov i Kolšrajber - slabo (jedino ako ne "eksplodiraju", ali čisto sumnjam).
Četvrtfinale: dobri protivnici, najviše mi se izdvajaju Bautista Agut, Pelja i Karenjo Busta; Beretini - tu i tamo; Štruf - ako se ne "razgoropadi".
Polufinale: trebalo bi ili Cicipas ili Medvedev, ali ima tu kvalitetnih igrača koji mogu da iznenade (Šapovalov, Rubljov, Dimitrov); Dušanu, Laslu i Filipu želim da doguraju što dalje.
Finale: Nadal ili Tim, može i Švarcman da "bljesne" (ako ne kiksne na Miomira, a to može da se desi); Zverev i Monfis - slabo; Norvežanin Rud može biti interesantan.

Srećno Novače!!!

Korga

pre 3 godine

Zreb maltene savrsen.Jedini ozbiljan protivnik do finala je Bautista,da se jos i Bautista nije naso u njegovom delu zreba,zreb bi bio bukvalno savrsen za Djokovica.Mislim da Cicipas i Medvedev nisu opasni u pf,mnogo bolja opcija od Tima svakako,a i pitanje je dal ce da dodju do polufinala,Medvedev do sada u karijeri ima samo 10 pobeda na sljaci i 17 poraza,neverovatan podatak.Dakle,mogo je da dobije Svarcmana ili Bautistu u osmini a on dobio nestabilnog Hacanova(ok,Bautista je u cetvrtfinalu ako dodje dotle),mogo je da dobije Zvereva ili Cicipasa u cetvrtfinalu on dobio Beretinija,mogo je Tim da dodje u polufinalu a ipak tu je Medvedev,perfekcija.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

1.Iz meča Grizlija i Suvlakisa Cacikija pobednik posle 5 setova izlazi polu-mrtav !
2.Tim NIJE bolji na šljaci od Novaka! Pregled trofeja i finala to dokazuje.
3.Rafa posle Tima neće biti na 100%(osim ako neko kao pokojni doktor Lopez ne zabuta "magični napitak")
4.Novak je motivisan da uz Levera postane JEDINI koji ima barem po dva od svih "Grand slemova"!

garnet

pre 3 godine

Nadal prelaz žreb. Možda cetvrfinale sa Zverevom.
Ali ovako. Gerasimov,Onda McDonald . Pa onda Nisikori,ako prodje uopšte. E 4.kolo Fognini,ako igra kako treba. Cetvrfinale Zverev. Polufinale ako prodje Tim,biće umoran.
Kod Tima su Cilic,Wawrinka,Murray,Allisame,Svarcman. Bogami,gusto je tu.

Za 18-ti GS

pre 3 godine

Nadal na 35c u sred leta možda i gazi svakoga na RG, ali na 14-20c i vlažnosti vazduha 70-80% i 34 godine malo teže će to da ide.

Da se igrao RG u jesenjim uslovima sve ove godine imao bi on 4-5 tiitule manje ali to stručnjaci iz komentara koji igraju tenis na kladionici na osnovu pozicije igrača na ATP/WTA listi malo teže shvataju.
(gg5+, 24. septembar 2020 18:55)

covek lepo objasnio, a ja bih dodao i promenu loptica sa kojima se igra ("Vilson", lakse "klizaju" na sljaci, teoretski ubrzava igru) sto mnogi pominju kao otezajucu okolnost za Nadala.
Zbog svega navedenog, ove godine moze biti velikih iznenadjenja, a svakako ce biti neizvesnije...

Dejan

pre 3 godine

Ja sam zadovoljan zrebom. Izbegnuti su nezgodni sljakasi Svarcman, Rudd, Kepfler, Monfils, Fonjini, Gofan, Felix, De Minor, izbegnut je uvek nepredvidivi Wavrinka, Marej koji se vraca, Tim u polufinalu... jedini koji moze da bude nezgodan je Agut u cetvrtfinalu (ako isti dodje do tamo), ali to je ipak 8 najboljih i tu i ne treba ocekivati lakog protivnika. Polufinale ce najverovatnije biti Medvedev, Cicipas ili Sapovalov sto je po meni za polufinale skroz OK. A Nadal u finalu i ako da Bog, napokon Novakova pobeda!

Riki

pre 3 godine

@ Bolje nije moglo ljudi. Ma kakav Agut. Pre mislim da će Beretini da igra četvrtfinale sa Novakom. Medvedev je užasan na šljaci. Zadnja 3 RG-a je ispadao u prvom kolu. Jednostavno ne zna kako da se snadje na šljaci. Novak ide u finale sigurno. Druga strana žreba mnogo teža. Tim gori žreb nije mogao da dobije. Ima da se tuče sa svima. Nadal solidno prošao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 24. septembar 2020 19:41)

Nije zadnja tri. Prosle godine je igrao s Gofanom mislim osminu finala.

Kralj mača

pre 3 godine

Ух, добро је да је и Вавринка у Надаловој половини. Боље Медведев или Циципас у полуфиналу, него Тим или Зверев. Добар жреб!

Mik

pre 3 godine

Agut i Medvedev su nezgodni: Protiv Aguta mislis da si zavrsio poen ali ne on uvek vraca i tera na udarac vise ,a Medvedev napaljenko protiv Novaka igra sa 200 posto a i pobedio ga je na sljaci mislim (nisam'siguran)pre dve godine u Rimu ili MC

titulica

pre 3 godine

Nadal nema nikog ozbiljnog do polufinala, skrsice se na Thiema u polufinalu. Djokovic ima posla do finala, ali taman da se spremi za finale sa Thiemom. Finale Djoko Thiem, osvaja Novak u 5 setova!

Kikujiro

pre 3 godine

Težak, težak težak žreb za Novaka, nisam zadovoljan, Agut, Cicipas, Beretini, Medvedev, bolje da je Tim nego Medvedev.

Nadal i Tim šetnja do polufinala, inače Gerasimov je na Nadala u prvom kolu, to je dobro što je Novak izbegao ovu nagaznu minu, Bublik, Nišioka, Opelka, Sugita i Čilić idu na Tima, sjajno.

Katastrofa za Kecmanovića, okrutno, Švarcman u prvom kolu, Krajinović u trećem na Cicipasa, može on to, a u četvrtom kolu na Šapovalova, može i to, a u četvrtfinalu na Medvedeva.

Duci u drugom kolu na Djerea ili Andersona a u trećem na Rubleva, može on to.

sveki

pre 3 godine

Logično da su Nadalu namestili Tima. Nakon udara masonerije u Njujorku, na redu je jezuitska struja da pokaže zube. Ovo se sve radi javno da ne bi izgledalo tajno. Pametno dosta. Ko razume, shvatiće.
(srbi su ih sve provalili, 24. septembar 2020 18:48)Pa onda je sve fer,zar ne?

Eugen

pre 3 godine

ovo istorija ne pamti, koju srecu svaki zreb ima djokovic. i sve mu se favoriti sklanjaju
(Sandzak, 24. septembar 2020 19:28)

Cuti, i favoriti se raduju da ne moraju na Nola pre finala.

kaja

pre 3 godine

Sve mi se nesto cini da ce Tim da ispadne ranije... mislim da jos razmislja o pobedi na USO, nije puno trenirao... naravno, vise bih volela da on pobedi Nadala, a mogao bi i onaj Svarcman ponovo, da dokaze da nije bilo slucajno :)

Beobrad

pre 3 godine

Nema Tima, tacno, ali tu su Agut i Medvedev, a ni Hurkac nije tako naivan.
Naravno, sve od Novaka zavisi i mozda je i dobro sto bi 1/4 i 1/2 finale mogli biti nesto tezi izazovi, kako bi bio potpuno našpanovan za veliko finale!
Srecno Nole, normalna Srbija je uz tebe!

Hak Fin

pre 3 godine

Medvedev do sada na RG nije prosao prvo kolo, pa nema potrebe da kvari savrsen skor od 3 poraza. Mada, svaki put je izgubio od Francuza, tako da mozda i prodje prvo kolo, tj pobedi Fucsovics-a., no ako Manarino stigne do drugog kola veliko je pitanje sta ce biti dalje..

Hak Fin

pre 3 godine

Agutu je na RG najveci uspeh dva puta osmina finala. Novak je pobedio Aguta dva puta na RG, malo teze tj izgubio je po set. Agut na sljaci nije tako opasan kao na tvrdim podlogama i sve meceve na sljaci sa Novkom je izgubio do sada....

Вук

pre 3 godine

Сад би било фантастично видети реванш Мареја за оно полуфинале које га је дословно коштало кука. Заслужио је да победи Стена, који је такође у лошој форми тренутно. Биће јако занимљиво.

Simke

pre 3 godine

Tim ce imati nagaznu minu u 3 rundi...Vjerovatno ce igrati protiv Ruda koji je sljakas i u zivotnoj formi...Igrao je protiv Novaka u polufinalu Rima,i to je bio tezak mec.

Kikujiro

pre 3 godine

Šta je tu problem, što lakši žreb to bolje za Novaka, baš nas briga protiv koga, što slabiji žreb to bolje, šta je tu problematično, možda kao titula manje vredi, baš nas briga, jedino što je bitno to su titule, bilo kako i protiv bilo koga. Kome je to bitno da ne bude tako, znamo kome je to bitno, daleko im i kuća i srce.

mare

pre 3 godine

Bolje nije moglo ljudi. Ma kakav Agut. Pre mislim da će Beretini da igra četvrtfinale sa Novakom. Medvedev je užasan na šljaci. Zadnja 3 RG-a je ispadao u prvom kolu. Jednostavno ne zna kako da se snadje na šljaci. Novak ide u finale sigurno. Druga strana žreba mnogo teža. Tim gori žreb nije mogao da dobije. Ima da se tuče sa svima. Nadal solidno prošao.

Nemanja

pre 3 godine

Zao mi je Miomira Kecmanovica sto ce vec na startu morati da igra sa Svarcmanom, ni Laslo Djere nema lak zadatak,Kevin Anderson, a vec u drugom kolu bi mogao da igra sa Dusanom Lajovicem, bas vole da zakomplikuju srpskim igracima, samo da sto pre ispadnu.

Petar

pre 3 godine

Novak:

1R - Ymer
2R - Dellien
3R - Hurkacz / Sandgren
4R - Khachanov / Kohlschreiber / Humbert
QF - Berrettini / Agut / PCB?
SF - Medvedev / Shapovalov / Tsitsipas
F - Nadal / Thiem

Nadal:

1R - Gerasimov
2R - McDonald
3R - Nishikori / Evans
4R - Fognini / Isner?
QF - Goffin / Zverev
SF - Thiem / Schwartzman / Wawrinka
F - Djokovic / Tsitsipas?

Thiem:

1R - Cilic
2R - Opelka
3R - Ruud / Paul
4R - Wawrinka / FAA
QF - Schwartzman / Monfils
SF - Nadal
F - Djokovic / Tsitsipas?

Nebojša

pre 3 godine

Tim lako moze da ispadne od Cilica na pocetku.
(Simke, 24. septembar 2020 18:49)

Da je ovo Wimbledon sve bi bilo moguće pa i da Thiem izgubi ali na Raland garrosu nema šanse jedimo ako bi bio povredjen.

blender

pre 3 godine

Imam utisak da Tim nece ni stici do Nadala i polufinala...jer na startu ga ceka Cilic, 3.kolo nezgodni Kasper Rud, pa onda Wawrinka ili Mari...Bas puno mina...

Milan

pre 3 godine

@Nebojša Ti mašiš moju poentu nebitno je Nadalu na koga će u polufinalu kad će igrati finale i osvojiti titulu. Jedino ako su ti bitni tih 600 bodova više koje će dobiti Novak.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dior, 24. septembar 2020 18:19)

Naravno da je Nadal lako izasao na kraj s Timom prosle godine. Em je Nadal realno bolji, Tim nije imao samopouzdanje za igru u finalu RG protiv Nadala, jer jos nije imao osvojen GS, imao je manje vremena za odmor, i duzi i tezi mec u polufinalu. Ove godine ce unpolufinalu ici na Tima koji je u boljoj formi nego prosle godine, sad je pun samopouzdanja, pitanje u kakvoj je formi Nadal, drugaciji su uslovi nego kad se inace igra, a onda bi u finalu mogao na odmornijeg Novaka koji jos nije porazen ove godine, i ima duzi kontinuitet takmicarskih meceva posle pauze. To bi bilo najteze finale za Nadala na svim dosadasnjim ucescima na RG.

Postovani Moderatoru, objavi ovu poruku!

pre 3 godine

Ovo je Novaku realno poslednja sansa da osvoji RG. Mislim da su mu Francuzi ovog puta naklonjeni jer je branio neke njihove igrace na US Open-u.

Glavno je da ostane koliko toliko miran u toku turnira i da igra dobro, bez padova u igri!

A polufinale i finale da odigra na svom nivou!

Onda ima realnu sansu da pobedi!

srle

pre 3 godine

За Новака је ово добар жреб, међутим треба да буде максимално опрезан, увек на шљаци може да се појави играч који је специјалиста за ту подлогу као што је то био ономад Чекинато. Који сада не може да се састави, али тада је био његов дан и мало лошији Новака па га је избацио. У сваком случају Новак зна шта га чека и ништа не препушта случају. Кецмановић баш није имао среће уопште, прво коло иде на Шварцмана који је у изузетној форми. Треба истаћи да Крајиновић има солидан жреб, иако у трећем колу иде вероватно на Циципаса, мислим да може да игра са њим. Занимљиво да у првом колу играју гренд слем шампиони, Доминик Тим против Марина Чилића, а Станислас Вавринка против Ендија Мареја. Срећно Нолету и свим осталим српским тенисерима, наравно и Милојевићу да избори своје место у квалификацијама.

Darko

pre 3 godine

Oprez!

Žreb jeste povoljan, ali ovo je ipak Grand Slam. Ne treba ništa prepustiti slučaju, svašta može da se desi.

Dugačak je put do finala, kao i samo finale do titule.

Boki

pre 3 godine

Djoković na Tima u polufinalu. Ovo je 99% sigurica. Zadnje 4 godine je Tim bio u Novakovoj polovini žreba. Teško da je slučajnost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 24. septembar 2020 17:28)

"Tim u Nadalovoj polovini"

Eto, je l' je i sad namešteno? Ništa gore od vas Nolobotova, stalno vam se priviđaju neke zavere i nameštanja.

vrg

pre 3 godine

nece biti lako protiv aguta vec u 3. rundi, kasnije cicipas ili medvedev. to su glavne mine do finala. barem nema tima.
ajmo noleeee, mozes ti toooo! :D

Simke

pre 3 godine

Novak ce da se proseta do cetvrtfinala...E onda vjerovatno igra protiv Bautiste Aguta,pa onda protiv Cicipasa ili Medvedeva u polufinalu,i siguran sam da ga ipak i finalu ceka Nadal,bez obzira sto su uslovi na Rolan Garosu dosta drugaciji nego inace.

whothefuck

pre 3 godine

To je to, Nole lagano osvaja, naročito ako Nadal izbaci Tima jer mu više leži Rafa u uslovima kakvi će biti na ovom RG-u. Realno od restarta sezoni Nole ima sreće sa žrebom, samo to da iskoristi!

soylent green

pre 3 godine

Kakva namestaljka, Novaku su namestili Bautistu Aguta ili Medvedeva i Cicipasa, a Nadalu Tima koji je istrosen posle osvajanja US opena, koji od tada nije igrao i koji verovatno nece ni stici do polufinala i duela sa Nadalom..

RW#0

pre 3 godine

У 100 кинти се кладимо да му запада Тим. Надал неће имати топ 20 противника до финала.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Вук, 24. septembar 2020 17:32)

Ali da ovo napise navijac Novaka koji je svaki osvojen turnir u poslednje tri godine bazirao na lakoci zreba pa imate li duse?

Kikujiro

pre 3 godine

2016 je Novak pobedio Tima u tri seta, 2017 je izgubio kada je imao problema sa povredom, posle je otišao i na operaciju zbog toga, 2019 je izgubio u pet setova, i to pre svega zbog vetra, ko je gledao meč i ko se razume u tenis to zna jako dobro, Timu ne smeta toliko vetar zato što je udarač i ima jake udarce, Novakova igra se zasniva pre svega na preciznosti i na dubini a kada duva vetar on ne može da kontroliše preciznost udaraca i to mu oduzima taj neophodni kvalitet. Tim je u poslednje četiri godine stalno bio u Novakovom delu žreba, tako da šanse nisu pola-pola, postoje naravno ali nisu pola-pola, tako da Novak još kako može da pobedi Tima, i to zavisi pre svega od njega a ne od Tima. Mada trenutno Novak je daleko od svoje najbolje forme, i pitanje je da li će uopšte doći do polufinala. Ne verujem da za ovakvo kratko vreme može da podigne svoju formu na šljaci do potrebnog nivoa, nije nemoguće ali ne izgleda da je mentalno spreman za RG posle svega što se dogodilo na US Openu. najbitnije je ostati na br.jedan i spremiti se za AO.

srbi su ih sve provalili

pre 3 godine

Logično da su Nadalu namestili Tima. Nakon udara masonerije u Njujorku, na redu je jezuitska struja da pokaže zube. Ovo se sve radi javno da ne bi izgledalo tajno. Pametno dosta. Ko razume, shvatiće.

Dior

pre 3 godine

@Nebojša Ti mašiš moju poentu nebitno je Nadalu na koga će u polufinalu kad će igrati finale i osvojiti titulu. Jedino ako su ti bitni tih 600 bodova više koje će dobiti Novak.

Milan

pre 3 godine

nece biti lako protiv aguta vec u 3. rundi, kasnije cicipas ili medvedev. to su glavne mine do finala. barem nema tima.
ajmo noleeee, mozes ti toooo! :D
(vrg, 24. septembar 2020 18:39)

Iako je Spanac, cini mi se da se Agut bolje snalazi na betonu. Kasnije, mislim Cicipas ako je sredio glavu. Medvedev isto bolji na betonu nego na sljaci, tako da je ovo odlican zreb.

Nemo

pre 3 godine

Dobar žreb za Novaka očekivao sam Tima u polufinalu a dobio Medvedeva. Biće tu teških mečeva do puta za finale ali ništa što Đoković ne može da prebrodi.

Aleks

pre 3 godine

Setnja do cetvrtfinala, tano verovatno Bautista, zatim Medvedev ili Cicipas. Sve u svemu odlican zreb, ima Novak ogromne sanse za finale a onda sta bude. :)

petar

pre 3 godine

Nakon dvanaest osvojenih titula Nadal je favorit za naslov,ali on je u silaznoj putanji a Thiem u uzlaznoj putanji,i po meni favoritNo1.Siguran sam da ćemo imati dva mlada dečka u polufinalu..Lp

Realan

pre 3 godine

Da se ja pitam, zrebovi ne bi bili 50:50, vec bi se to menjalo. Recimo ako su dva igraca sa iste strane onda sledeci put bi bilo fer da je 75:25 da budu opet sa iste strane. Pa ako su i drugi put sa iste strane, napravio bih takav program tako da je 87.5:12.5 da treci bud budu sa iste strane. Naravno ne moze ovo za svaka dva moguca igraca da vazi, ali moze da se napravi program da sto vise takvih parova ispostuje. Uzeo bih u obzir naravno i koje su pogloge u pitanju. Na kraju bih nasumicno birao izmedju onakvih zrebova gde su takve stavari najvise ispostovane. Tako da, da se ja pitam, sanse da Tim i Novak sada budu u istoj polovini bi bile mnogo manje od 50%. Naravno retko ko bi mogao da razume takav program, ali to nije ni bitno. Bitno je da bude fer, i da otpilike sto je vise moguce razlicitih match-upova gledamo na turnirima.


Tacno je da ako se recimo novcic baci dovoljno veliki broj puta, broj pojavljivanja pare ce da tezi ka 50%. Medjutim taj broj je mnogo veci nego sto u praksi ( karijeri, delu karijere) dva igraca igraju na turnirima sa slicnim sansama. Zato verovatnoca da je barem neko nije imao srece ( ili obrnuto da je neko imao srece) jako velika.

Plus ako se slazete, minus ako se ne slazete, ajde da se prebrojmo!

delboj

pre 3 godine

Opet namestaljka za Djokovica. Vec godinama 3 igrac ide kod suparnika. Dodatno ovamo je i Vavrinka. Vavirnka i Tim su igraci koje bi svako volio da izbjegne a oni ce se sastati u 1/4 finalu.

Marko

pre 3 godine

Konacno dobar zreb na RG za Novaka! Najopasniji protivnici do finala su definitivno Bautista Agut i Medvedev. Zverev, Thiem i Schwartzman u polovini Nadala. Mozemo da budemo bas zadovoljni. Ocekujem Novaka u finalu!

Nebojša

pre 3 godine

@Kikujiro Da li misliš da je Nadalu bitan žreb? Prošle godine je igrao sa tim Timom. Izgubio je treći set i dao gas za 25% više i pregazio ga kao plitak potok, kao što će i svakoga ove godine. Uozbiljite se ljudi malo.
(Dior, 24. septembar 2020 17:51)

Masiš poentu nije baš fer da treću godinu zaredom Novak mora do titule protiv Thiema i Nadala neka za promenu Nadal ide na Thiema a Novaku ko zapadne.

Simke

pre 3 godine

Ako 4 ili 5 put u nizu Tim bude u Novakovom dijelu kostura,onda je to ocigledno namjestaljka....Nisam teoreticar zavjere nikad bio,ali zaista ne znam sta drugo da mislim...Ali evo vidjecemo.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Tim lako moze da ispadne od Cilica na pocetku.
(Simke, 24. septembar 2020 18:49)

Tim od Čilića, i to na Rolan Garosu, može da ispadne samo ako se ne pojavi na terenu.

gg5+

pre 3 godine

Nadal na 35c u sred leta možda i gazi svakoga na RG, ali na 14-20c i vlažnosti vazduha 70-80% i 34 godine malo teže će to da ide.

Da se igrao RG u jesenjim uslovima sve ove godine imao bi on 4-5 tiitule manje ali to stručnjaci iz komentara koji igraju tenis na kladionici na osnovu pozicije igrača na ATP/WTA listi malo teže shvataju.

matori

pre 3 godine

Novak može da ime teže četvrtfinale od polufinala. ali mislim da ako bude on sav svoj i na 80 posto do finala će stići. tamo će se naći jedan od one dvojice, a onda treba 100 % sigurno.
ali nikad nije imao bolji žreb na RG.
idemoooo!!!!

Kikujiro

pre 3 godine

U Novakom delu žreba: kao i u poslednje 4 godine Tim, pa onda Medvedev, Cicipas, Zverev, Stan, Švarcman, Agut, Monfils, Rublev, Fića i Šapo.

Kod Nadala biće Hačanov, Štrumpf, Bublik, Opelka, Nišioka, Dimitrov, Raonić, Čilić, Djere i Kukuškin, plus Gerasimov i Sugita kao nagazne mine.

Вук

pre 3 godine

У 100 кинти се кладимо да му запада Тим. Надал неће имати топ 20 противника до финала.

Dior

pre 3 godine

@Kikujiro Da li misliš da je Nadalu bitan žreb? Prošle godine je igrao sa tim Timom. Izgubio je treći set i dao gas za 25% više i pregazio ga kao plitak potok, kao što će i svakoga ove godine. Uozbiljite se ljudi malo.

Pedja

pre 3 godine

Ako je vec nasumican zreb, to znaci da je recimo 50:50 na cijoj ce strani da bude Tim. Ako je vec tako, zasto ne postoji mogucnost da se ljudi klade na zreb? Recimo da bude kvota 1.91 za obe polovine gde ce Tim da bude.

Kralj mača

pre 3 godine

Нека буде Медведев и Циципас у Нолетовој, а Тим и Зверев у Надаловој половини. Добро би било да Ноле избегне и Баутисту.

Nebojša

pre 3 godine

@Kikujiro Da li misliš da je Nadalu bitan žreb? Prošle godine je igrao sa tim Timom. Izgubio je treći set i dao gas za 25% više i pregazio ga kao plitak potok, kao što će i svakoga ove godine. Uozbiljite se ljudi malo.
(Dior, 24. septembar 2020 17:51)

Masiš poentu nije baš fer da treću godinu zaredom Novak mora do titule protiv Thiema i Nadala neka za promenu Nadal ide na Thiema a Novaku ko zapadne.

Kralj mača

pre 3 godine

Нека буде Медведев и Циципас у Нолетовој, а Тим и Зверев у Надаловој половини. Добро би било да Ноле избегне и Баутисту.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Tim lako moze da ispadne od Cilica na pocetku.
(Simke, 24. septembar 2020 18:49)

Tim od Čilića, i to na Rolan Garosu, može da ispadne samo ako se ne pojavi na terenu.

Marko

pre 3 godine

Konacno dobar zreb na RG za Novaka! Najopasniji protivnici do finala su definitivno Bautista Agut i Medvedev. Zverev, Thiem i Schwartzman u polovini Nadala. Mozemo da budemo bas zadovoljni. Ocekujem Novaka u finalu!

matori

pre 3 godine

Novak može da ime teže četvrtfinale od polufinala. ali mislim da ako bude on sav svoj i na 80 posto do finala će stići. tamo će se naći jedan od one dvojice, a onda treba 100 % sigurno.
ali nikad nije imao bolji žreb na RG.
idemoooo!!!!

Eugen

pre 3 godine

ovo istorija ne pamti, koju srecu svaki zreb ima djokovic. i sve mu se favoriti sklanjaju
(Sandzak, 24. septembar 2020 19:28)

Cuti, i favoriti se raduju da ne moraju na Nola pre finala.

Milan

pre 3 godine

nece biti lako protiv aguta vec u 3. rundi, kasnije cicipas ili medvedev. to su glavne mine do finala. barem nema tima.
ajmo noleeee, mozes ti toooo! :D
(vrg, 24. septembar 2020 18:39)

Iako je Spanac, cini mi se da se Agut bolje snalazi na betonu. Kasnije, mislim Cicipas ako je sredio glavu. Medvedev isto bolji na betonu nego na sljaci, tako da je ovo odlican zreb.

Hak Fin

pre 3 godine

Agutu je na RG najveci uspeh dva puta osmina finala. Novak je pobedio Aguta dva puta na RG, malo teze tj izgubio je po set. Agut na sljaci nije tako opasan kao na tvrdim podlogama i sve meceve na sljaci sa Novkom je izgubio do sada....

Kralj mača

pre 3 godine

Ух, добро је да је и Вавринка у Надаловој половини. Боље Медведев или Циципас у полуфиналу, него Тим или Зверев. Добар жреб!

whothefuck

pre 3 godine

To je to, Nole lagano osvaja, naročito ako Nadal izbaci Tima jer mu više leži Rafa u uslovima kakvi će biti na ovom RG-u. Realno od restarta sezoni Nole ima sreće sa žrebom, samo to da iskoristi!

Postovani Moderatoru, objavi ovu poruku!

pre 3 godine

Ovo je Novaku realno poslednja sansa da osvoji RG. Mislim da su mu Francuzi ovog puta naklonjeni jer je branio neke njihove igrace na US Open-u.

Glavno je da ostane koliko toliko miran u toku turnira i da igra dobro, bez padova u igri!

A polufinale i finale da odigra na svom nivou!

Onda ima realnu sansu da pobedi!

Kikujiro

pre 3 godine

U Novakom delu žreba: kao i u poslednje 4 godine Tim, pa onda Medvedev, Cicipas, Zverev, Stan, Švarcman, Agut, Monfils, Rublev, Fića i Šapo.

Kod Nadala biće Hačanov, Štrumpf, Bublik, Opelka, Nišioka, Dimitrov, Raonić, Čilić, Djere i Kukuškin, plus Gerasimov i Sugita kao nagazne mine.

Dejan

pre 3 godine

Ja sam zadovoljan zrebom. Izbegnuti su nezgodni sljakasi Svarcman, Rudd, Kepfler, Monfils, Fonjini, Gofan, Felix, De Minor, izbegnut je uvek nepredvidivi Wavrinka, Marej koji se vraca, Tim u polufinalu... jedini koji moze da bude nezgodan je Agut u cetvrtfinalu (ako isti dodje do tamo), ali to je ipak 8 najboljih i tu i ne treba ocekivati lakog protivnika. Polufinale ce najverovatnije biti Medvedev, Cicipas ili Sapovalov sto je po meni za polufinale skroz OK. A Nadal u finalu i ako da Bog, napokon Novakova pobeda!

Aleks

pre 3 godine

Setnja do cetvrtfinala, tano verovatno Bautista, zatim Medvedev ili Cicipas. Sve u svemu odlican zreb, ima Novak ogromne sanse za finale a onda sta bude. :)

Darko

pre 3 godine

Oprez!

Žreb jeste povoljan, ali ovo je ipak Grand Slam. Ne treba ništa prepustiti slučaju, svašta može da se desi.

Dugačak je put do finala, kao i samo finale do titule.

srle

pre 3 godine

За Новака је ово добар жреб, међутим треба да буде максимално опрезан, увек на шљаци може да се појави играч који је специјалиста за ту подлогу као што је то био ономад Чекинато. Који сада не може да се састави, али тада је био његов дан и мало лошији Новака па га је избацио. У сваком случају Новак зна шта га чека и ништа не препушта случају. Кецмановић баш није имао среће уопште, прво коло иде на Шварцмана који је у изузетној форми. Треба истаћи да Крајиновић има солидан жреб, иако у трећем колу иде вероватно на Циципаса, мислим да може да игра са њим. Занимљиво да у првом колу играју гренд слем шампиони, Доминик Тим против Марина Чилића, а Станислас Вавринка против Ендија Мареја. Срећно Нолету и свим осталим српским тенисерима, наравно и Милојевићу да избори своје место у квалификацијама.

Вук

pre 3 godine

Сад би било фантастично видети реванш Мареја за оно полуфинале које га је дословно коштало кука. Заслужио је да победи Стена, који је такође у лошој форми тренутно. Биће јако занимљиво.

Boki

pre 3 godine

Djoković na Tima u polufinalu. Ovo je 99% sigurica. Zadnje 4 godine je Tim bio u Novakovoj polovini žreba. Teško da je slučajnost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 24. septembar 2020 17:28)

"Tim u Nadalovoj polovini"

Eto, je l' je i sad namešteno? Ništa gore od vas Nolobotova, stalno vam se priviđaju neke zavere i nameštanja.

Simke

pre 3 godine

Tim ce imati nagaznu minu u 3 rundi...Vjerovatno ce igrati protiv Ruda koji je sljakas i u zivotnoj formi...Igrao je protiv Novaka u polufinalu Rima,i to je bio tezak mec.

kaja

pre 3 godine

Sve mi se nesto cini da ce Tim da ispadne ranije... mislim da jos razmislja o pobedi na USO, nije puno trenirao... naravno, vise bih volela da on pobedi Nadala, a mogao bi i onaj Svarcman ponovo, da dokaze da nije bilo slucajno :)

Nemo

pre 3 godine

Dobar žreb za Novaka očekivao sam Tima u polufinalu a dobio Medvedeva. Biće tu teških mečeva do puta za finale ali ništa što Đoković ne može da prebrodi.

Petar

pre 3 godine

Novak:

1R - Ymer
2R - Dellien
3R - Hurkacz / Sandgren
4R - Khachanov / Kohlschreiber / Humbert
QF - Berrettini / Agut / PCB?
SF - Medvedev / Shapovalov / Tsitsipas
F - Nadal / Thiem

Nadal:

1R - Gerasimov
2R - McDonald
3R - Nishikori / Evans
4R - Fognini / Isner?
QF - Goffin / Zverev
SF - Thiem / Schwartzman / Wawrinka
F - Djokovic / Tsitsipas?

Thiem:

1R - Cilic
2R - Opelka
3R - Ruud / Paul
4R - Wawrinka / FAA
QF - Schwartzman / Monfils
SF - Nadal
F - Djokovic / Tsitsipas?

mare

pre 3 godine

Bolje nije moglo ljudi. Ma kakav Agut. Pre mislim da će Beretini da igra četvrtfinale sa Novakom. Medvedev je užasan na šljaci. Zadnja 3 RG-a je ispadao u prvom kolu. Jednostavno ne zna kako da se snadje na šljaci. Novak ide u finale sigurno. Druga strana žreba mnogo teža. Tim gori žreb nije mogao da dobije. Ima da se tuče sa svima. Nadal solidno prošao.

gg5+

pre 3 godine

Nadal na 35c u sred leta možda i gazi svakoga na RG, ali na 14-20c i vlažnosti vazduha 70-80% i 34 godine malo teže će to da ide.

Da se igrao RG u jesenjim uslovima sve ove godine imao bi on 4-5 tiitule manje ali to stručnjaci iz komentara koji igraju tenis na kladionici na osnovu pozicije igrača na ATP/WTA listi malo teže shvataju.

blender

pre 3 godine

Imam utisak da Tim nece ni stici do Nadala i polufinala...jer na startu ga ceka Cilic, 3.kolo nezgodni Kasper Rud, pa onda Wawrinka ili Mari...Bas puno mina...

Beobrad

pre 3 godine

Nema Tima, tacno, ali tu su Agut i Medvedev, a ni Hurkac nije tako naivan.
Naravno, sve od Novaka zavisi i mozda je i dobro sto bi 1/4 i 1/2 finale mogli biti nesto tezi izazovi, kako bi bio potpuno našpanovan za veliko finale!
Srecno Nole, normalna Srbija je uz tebe!

Korga

pre 3 godine

Zreb maltene savrsen.Jedini ozbiljan protivnik do finala je Bautista,da se jos i Bautista nije naso u njegovom delu zreba,zreb bi bio bukvalno savrsen za Djokovica.Mislim da Cicipas i Medvedev nisu opasni u pf,mnogo bolja opcija od Tima svakako,a i pitanje je dal ce da dodju do polufinala,Medvedev do sada u karijeri ima samo 10 pobeda na sljaci i 17 poraza,neverovatan podatak.Dakle,mogo je da dobije Svarcmana ili Bautistu u osmini a on dobio nestabilnog Hacanova(ok,Bautista je u cetvrtfinalu ako dodje dotle),mogo je da dobije Zvereva ili Cicipasa u cetvrtfinalu on dobio Beretinija,mogo je Tim da dodje u polufinalu a ipak tu je Medvedev,perfekcija.

garnet

pre 3 godine

Nadal prelaz žreb. Možda cetvrfinale sa Zverevom.
Ali ovako. Gerasimov,Onda McDonald . Pa onda Nisikori,ako prodje uopšte. E 4.kolo Fognini,ako igra kako treba. Cetvrfinale Zverev. Polufinale ako prodje Tim,biće umoran.
Kod Tima su Cilic,Wawrinka,Murray,Allisame,Svarcman. Bogami,gusto je tu.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

1.Iz meča Grizlija i Suvlakisa Cacikija pobednik posle 5 setova izlazi polu-mrtav !
2.Tim NIJE bolji na šljaci od Novaka! Pregled trofeja i finala to dokazuje.
3.Rafa posle Tima neće biti na 100%(osim ako neko kao pokojni doktor Lopez ne zabuta "magični napitak")
4.Novak je motivisan da uz Levera postane JEDINI koji ima barem po dva od svih "Grand slemova"!

Nebojša

pre 3 godine

Tim lako moze da ispadne od Cilica na pocetku.
(Simke, 24. septembar 2020 18:49)

Da je ovo Wimbledon sve bi bilo moguće pa i da Thiem izgubi ali na Raland garrosu nema šanse jedimo ako bi bio povredjen.

Za 18-ti GS

pre 3 godine

Nadal na 35c u sred leta možda i gazi svakoga na RG, ali na 14-20c i vlažnosti vazduha 70-80% i 34 godine malo teže će to da ide.

Da se igrao RG u jesenjim uslovima sve ove godine imao bi on 4-5 tiitule manje ali to stručnjaci iz komentara koji igraju tenis na kladionici na osnovu pozicije igrača na ATP/WTA listi malo teže shvataju.
(gg5+, 24. septembar 2020 18:55)

covek lepo objasnio, a ja bih dodao i promenu loptica sa kojima se igra ("Vilson", lakse "klizaju" na sljaci, teoretski ubrzava igru) sto mnogi pominju kao otezajucu okolnost za Nadala.
Zbog svega navedenog, ove godine moze biti velikih iznenadjenja, a svakako ce biti neizvesnije...

Milan

pre 3 godine

@Nebojša Ti mašiš moju poentu nebitno je Nadalu na koga će u polufinalu kad će igrati finale i osvojiti titulu. Jedino ako su ti bitni tih 600 bodova više koje će dobiti Novak.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dior, 24. septembar 2020 18:19)

Naravno da je Nadal lako izasao na kraj s Timom prosle godine. Em je Nadal realno bolji, Tim nije imao samopouzdanje za igru u finalu RG protiv Nadala, jer jos nije imao osvojen GS, imao je manje vremena za odmor, i duzi i tezi mec u polufinalu. Ove godine ce unpolufinalu ici na Tima koji je u boljoj formi nego prosle godine, sad je pun samopouzdanja, pitanje u kakvoj je formi Nadal, drugaciji su uslovi nego kad se inace igra, a onda bi u finalu mogao na odmornijeg Novaka koji jos nije porazen ove godine, i ima duzi kontinuitet takmicarskih meceva posle pauze. To bi bilo najteze finale za Nadala na svim dosadasnjim ucescima na RG.

Kikujiro

pre 3 godine

Šta je tu problem, što lakši žreb to bolje za Novaka, baš nas briga protiv koga, što slabiji žreb to bolje, šta je tu problematično, možda kao titula manje vredi, baš nas briga, jedino što je bitno to su titule, bilo kako i protiv bilo koga. Kome je to bitno da ne bude tako, znamo kome je to bitno, daleko im i kuća i srce.

Вук

pre 3 godine

У 100 кинти се кладимо да му запада Тим. Надал неће имати топ 20 противника до финала.

titulica

pre 3 godine

Nadal nema nikog ozbiljnog do polufinala, skrsice se na Thiema u polufinalu. Djokovic ima posla do finala, ali taman da se spremi za finale sa Thiemom. Finale Djoko Thiem, osvaja Novak u 5 setova!

R. J. Goku Black

pre 3 godine

Novakov deo žreba

1. kolo: Imer - savršen protivnik u ovoj fazi, čelendžer igrač (na nekom turniru eksplodira, na nekom ne).
2. kolo: najverovatnije Deljijen (Bolivijac, isti igrač koji je diskvalifikovan sa US Opena zajedno sa Argentincem Peljom) - dobar je na šljaci, može da namuči Novaka.
3. kolo: tu može bilo ko, jer niko od tih igrača nije tipičan šljakaš, pa da odskače (jedino ako to bude jedan od kvalifikanata).
4. kolo: najverovatnije Čileanac Garin (šljakaš kao i Deljijen), mada me ne bi iznenadilo ako to bude Amber ili Veseli; Hačanov i Kolšrajber - slabo (jedino ako ne "eksplodiraju", ali čisto sumnjam).
Četvrtfinale: dobri protivnici, najviše mi se izdvajaju Bautista Agut, Pelja i Karenjo Busta; Beretini - tu i tamo; Štruf - ako se ne "razgoropadi".
Polufinale: trebalo bi ili Cicipas ili Medvedev, ali ima tu kvalitetnih igrača koji mogu da iznenade (Šapovalov, Rubljov, Dimitrov); Dušanu, Laslu i Filipu želim da doguraju što dalje.
Finale: Nadal ili Tim, može i Švarcman da "bljesne" (ako ne kiksne na Miomira, a to može da se desi); Zverev i Monfis - slabo; Norvežanin Rud može biti interesantan.

Srećno Novače!!!

Kikujiro

pre 3 godine

2016 je Novak pobedio Tima u tri seta, 2017 je izgubio kada je imao problema sa povredom, posle je otišao i na operaciju zbog toga, 2019 je izgubio u pet setova, i to pre svega zbog vetra, ko je gledao meč i ko se razume u tenis to zna jako dobro, Timu ne smeta toliko vetar zato što je udarač i ima jake udarce, Novakova igra se zasniva pre svega na preciznosti i na dubini a kada duva vetar on ne može da kontroliše preciznost udaraca i to mu oduzima taj neophodni kvalitet. Tim je u poslednje četiri godine stalno bio u Novakovom delu žreba, tako da šanse nisu pola-pola, postoje naravno ali nisu pola-pola, tako da Novak još kako može da pobedi Tima, i to zavisi pre svega od njega a ne od Tima. Mada trenutno Novak je daleko od svoje najbolje forme, i pitanje je da li će uopšte doći do polufinala. Ne verujem da za ovakvo kratko vreme može da podigne svoju formu na šljaci do potrebnog nivoa, nije nemoguće ali ne izgleda da je mentalno spreman za RG posle svega što se dogodilo na US Openu. najbitnije je ostati na br.jedan i spremiti se za AO.

Simke

pre 3 godine

Ako 4 ili 5 put u nizu Tim bude u Novakovom dijelu kostura,onda je to ocigledno namjestaljka....Nisam teoreticar zavjere nikad bio,ali zaista ne znam sta drugo da mislim...Ali evo vidjecemo.

sveki

pre 3 godine

Logično da su Nadalu namestili Tima. Nakon udara masonerije u Njujorku, na redu je jezuitska struja da pokaže zube. Ovo se sve radi javno da ne bi izgledalo tajno. Pametno dosta. Ko razume, shvatiće.
(srbi su ih sve provalili, 24. septembar 2020 18:48)Pa onda je sve fer,zar ne?

DRAGAN

pre 3 godine

Po ovome zrebu Novak
ima velike sanse da uzme
jos jedan RG. Samo da ne
dozvoli sebi glupost poput
one u Njujorku. Sve je do
Novaka i u njegovim rukama. Sretno NOLE....

Leks

pre 3 godine

Bez omalovazavanja ljudi. Ima tu ozbiljnih protivnika. Moglo je teze, naravno, odlicno je sto je Tim na Nadalovoj strani. Setite se samo koliko uspona i padova imaju manje vise svi, u toku samo jednog meca, otkad se sezona vratila na sljaku. Idemo jedan po jedan protivnik, pa cemo u drugoj nedelji moci da diskutujemo ko kako stoji. Puno srece Novace!

Simke

pre 3 godine

Novak ce da se proseta do cetvrtfinala...E onda vjerovatno igra protiv Bautiste Aguta,pa onda protiv Cicipasa ili Medvedeva u polufinalu,i siguran sam da ga ipak i finalu ceka Nadal,bez obzira sto su uslovi na Rolan Garosu dosta drugaciji nego inace.

Mik

pre 3 godine

Agut i Medvedev su nezgodni: Protiv Aguta mislis da si zavrsio poen ali ne on uvek vraca i tera na udarac vise ,a Medvedev napaljenko protiv Novaka igra sa 200 posto a i pobedio ga je na sljaci mislim (nisam'siguran)pre dve godine u Rimu ili MC

vrg

pre 3 godine

nece biti lako protiv aguta vec u 3. rundi, kasnije cicipas ili medvedev. to su glavne mine do finala. barem nema tima.
ajmo noleeee, mozes ti toooo! :D

Nemanja

pre 3 godine

Zao mi je Miomira Kecmanovica sto ce vec na startu morati da igra sa Svarcmanom, ni Laslo Djere nema lak zadatak,Kevin Anderson, a vec u drugom kolu bi mogao da igra sa Dusanom Lajovicem, bas vole da zakomplikuju srpskim igracima, samo da sto pre ispadnu.

R. J. Goku Black

pre 3 godine

Rafin deo žreba

1. kolo: Gerasimov - parirao bi Špancu da se igra na tvrdoj podlozi (zbog stila igre koji forsira Belorus), ali na šljaci nema šta da traži.
2. kolo: laganica, nebitno da li je MekDonald ili neko od kvalifikanata.
3. kolo: ista situacija kao i u 2. kolu.
4. kolo: trebalo bi Fonjini, ali me ne bi iznenadilo da to bude Izner, Kukuškin ili neko od kvalifikanata.
Četvrtfinale: teško je reći, protivnici su tu negde; najviše šansi dajem Gofanu; može i Zverev (ako se ne saplete do tada, a velike su šanse zbog protivnika koje je dobio); takođe su interesantni Italijan Siner, kao i Argentinci Delbonis i Londero.
Polufinale: trebalo bi Tim, ali može i Švarcman (od koga je izgubio u 1/4 finalu Rima); Rud može da iznenadi; Monfis slabo; Miomiru želim da dogura što dalje.
Finale: Novak (Bože zdravlje!!!), ali mogu i Cicipas, Medvedev i Bautista Agut; Beretini i ostali nosioci - slabo (tj. ako se ne "povampire").

Srećno Novače!!!

Hak Fin

pre 3 godine

Medvedev do sada na RG nije prosao prvo kolo, pa nema potrebe da kvari savrsen skor od 3 poraza. Mada, svaki put je izgubio od Francuza, tako da mozda i prodje prvo kolo, tj pobedi Fucsovics-a., no ako Manarino stigne do drugog kola veliko je pitanje sta ce biti dalje..

Riki

pre 3 godine

@ Bolje nije moglo ljudi. Ma kakav Agut. Pre mislim da će Beretini da igra četvrtfinale sa Novakom. Medvedev je užasan na šljaci. Zadnja 3 RG-a je ispadao u prvom kolu. Jednostavno ne zna kako da se snadje na šljaci. Novak ide u finale sigurno. Druga strana žreba mnogo teža. Tim gori žreb nije mogao da dobije. Ima da se tuče sa svima. Nadal solidno prošao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 24. septembar 2020 19:41)

Nije zadnja tri. Prosle godine je igrao s Gofanom mislim osminu finala.

Pedja

pre 3 godine

Ako je vec nasumican zreb, to znaci da je recimo 50:50 na cijoj ce strani da bude Tim. Ako je vec tako, zasto ne postoji mogucnost da se ljudi klade na zreb? Recimo da bude kvota 1.91 za obe polovine gde ce Tim da bude.

Rafa30

pre 3 godine

E moj Rafa. Nista ne ne ide.

Promjena loptica na gore.

Igra se sad kad je vlazno i nema topline.

Thiem u tvojoj polovici.

Auuu ne pise ti se dobro.


Nole iskoristio nesrecu, kad je pogodio damu.

Nole ima velike sanse da ovo uzme.

Iskreno, nakon izvlacenja sad, pa cak cu bit iznenadjen ako ne uzme.

srbi su ih sve provalili

pre 3 godine

Logično da su Nadalu namestili Tima. Nakon udara masonerije u Njujorku, na redu je jezuitska struja da pokaže zube. Ovo se sve radi javno da ne bi izgledalo tajno. Pametno dosta. Ko razume, shvatiće.

RW#0

pre 3 godine

У 100 кинти се кладимо да му запада Тим. Надал неће имати топ 20 противника до финала.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Вук, 24. septembar 2020 17:32)

Ali da ovo napise navijac Novaka koji je svaki osvojen turnir u poslednje tri godine bazirao na lakoci zreba pa imate li duse?

vrg

pre 3 godine

nece biti lako protiv aguta vec u 3. rundi, kasnije cicipas ili medvedev. to su glavne mine do finala. barem nema tima.
ajmo noleeee, mozes ti toooo! :D
(vrg, 24. septembar 2020 18:39)

Iako je Spanac, cini mi se da se Agut bolje snalazi na betonu. Kasnije, mislim Cicipas ako je sredio glavu. Medvedev isto bolji na betonu nego na sljaci, tako da je ovo odlican zreb.
(Milan, 24. septembar 2020 18:55)

nadam se. :D
nego ako je agut onakav davez na betonu, mogu da zamislim kolko ce energije da isisava na sljaci (koja ce biti i malo brza u ovo doba + brze loptice).
sa medvedevim i cicipasom se nikad ne zna.
osim njih trojice, ostali su do finala valjda ipak manji rizik.
ako novak uzme rg, mislim da je to kraj price o goat-u. :D

delboj

pre 3 godine

Opet namestaljka za Djokovica. Vec godinama 3 igrac ide kod suparnika. Dodatno ovamo je i Vavrinka. Vavirnka i Tim su igraci koje bi svako volio da izbjegne a oni ce se sastati u 1/4 finalu.

Kikujiro

pre 3 godine

Težak, težak težak žreb za Novaka, nisam zadovoljan, Agut, Cicipas, Beretini, Medvedev, bolje da je Tim nego Medvedev.

Nadal i Tim šetnja do polufinala, inače Gerasimov je na Nadala u prvom kolu, to je dobro što je Novak izbegao ovu nagaznu minu, Bublik, Nišioka, Opelka, Sugita i Čilić idu na Tima, sjajno.

Katastrofa za Kecmanovića, okrutno, Švarcman u prvom kolu, Krajinović u trećem na Cicipasa, može on to, a u četvrtom kolu na Šapovalova, može i to, a u četvrtfinalu na Medvedeva.

Duci u drugom kolu na Djerea ili Andersona a u trećem na Rubleva, može on to.

Realan

pre 3 godine

Da se ja pitam, zrebovi ne bi bili 50:50, vec bi se to menjalo. Recimo ako su dva igraca sa iste strane onda sledeci put bi bilo fer da je 75:25 da budu opet sa iste strane. Pa ako su i drugi put sa iste strane, napravio bih takav program tako da je 87.5:12.5 da treci bud budu sa iste strane. Naravno ne moze ovo za svaka dva moguca igraca da vazi, ali moze da se napravi program da sto vise takvih parova ispostuje. Uzeo bih u obzir naravno i koje su pogloge u pitanju. Na kraju bih nasumicno birao izmedju onakvih zrebova gde su takve stavari najvise ispostovane. Tako da, da se ja pitam, sanse da Tim i Novak sada budu u istoj polovini bi bile mnogo manje od 50%. Naravno retko ko bi mogao da razume takav program, ali to nije ni bitno. Bitno je da bude fer, i da otpilike sto je vise moguce razlicitih match-upova gledamo na turnirima.


Tacno je da ako se recimo novcic baci dovoljno veliki broj puta, broj pojavljivanja pare ce da tezi ka 50%. Medjutim taj broj je mnogo veci nego sto u praksi ( karijeri, delu karijere) dva igraca igraju na turnirima sa slicnim sansama. Zato verovatnoca da je barem neko nije imao srece ( ili obrnuto da je neko imao srece) jako velika.

Plus ako se slazete, minus ako se ne slazete, ajde da se prebrojmo!

soylent green

pre 3 godine

Kakva namestaljka, Novaku su namestili Bautistu Aguta ili Medvedeva i Cicipasa, a Nadalu Tima koji je istrosen posle osvajanja US opena, koji od tada nije igrao i koji verovatno nece ni stici do polufinala i duela sa Nadalom..

problem u najavi

pre 3 godine

Više nego povoljan žreb znači samo jedno;

Isključujem se do četvrt finala, jer se do tada od Nolovih bahatih navijača neće moći živeti...

A posle će mi biti zanimljivo da čitam razna opravdanja zašto je (nepravedno) ispao

Dior

pre 3 godine

@Nebojša Ti mašiš moju poentu nebitno je Nadalu na koga će u polufinalu kad će igrati finale i osvojiti titulu. Jedino ako su ti bitni tih 600 bodova više koje će dobiti Novak.

Dosta bre!!!

pre 3 godine

Ma Lacoste umesao prste da Tim zapadne Nadalu... ipak je to Novakov sponzor ;)
(kaja, 24. septembar 2020 19:51)

Pa što ne sredi Nike (koji je po podacima sa interneta više nego deset puta bogatija kompanija od Lacoste-a) da Tim zapadne Noletu?
Imaš li ideju? Zato što je Lacoste Francuska firma?
Hahaha, nema to veze, prijatelju i Dolar i Evro su jako univerzalni!!
Zalosno je što naš narod misli da su ovakve muljavine moguće i da sve uporedjuju sa Balkanom.
Najviše se smejem našim budalama koje su ismevale Noleta (Čitaj: Nolovce) u vreme dok je bio pod Uniqlo-m, da je to nikakva marka, mala i nepoznata... i da pravi šampioni nose samo Nike.... dok se Federer nije prebacio.... Hahaha. Naš seljak zna samo za Nike i Adidas...a zbog Noleta i Lacoste.

Dior

pre 3 godine

@Kikujiro Da li misliš da je Nadalu bitan žreb? Prošle godine je igrao sa tim Timom. Izgubio je treći set i dao gas za 25% više i pregazio ga kao plitak potok, kao što će i svakoga ove godine. Uozbiljite se ljudi malo.

Teta Stana

pre 3 godine

Rafa ima povoljniji žreb do polufinala.Tek tu ima Tima kao nekog nezgodnog po sebe.
Do Polufinala,svi nezgodni po Nadala su u Timovoj polovini.Zvereva ne računam problematičnim na šljaci.
Kod Djokovica su Agut(uvek veoma nezgodan po njega),Beretini koji napreduje i španac koji mu je napravio onu frustraciju na USO,zbog koje je diskvalifikovan.
Ticipas ili Medvedov(ali moguć i Dimitrov,Shapovalov) su mogući polufinalisti.Oba znaju napraviti velike probleme Novaku.
Svarcman i Vavrinka su kod Nadala i umeju bljesnuti,a u Rimu je svarcman bio koban po Nadala.
Vreme će igrati vaznu ulogu(neznam da li je završena pokriva),a ono uvek više utiče na Novaka.
Dakle,neće biti lako Novaku,kao sto se učinilo na prvi momenat.Ja mislim da on nebo bas birao taj žreb.Mozda je Rafi,ipak lakše do polufinala,a tu mu je Tim koji je ipak najteži i jedini dolazi sa podignutim samopouzdanjem.

R. J. Goku Black

pre 3 godine

(R. J. Goku Black, 24. septembar 2020 22:50)
Bas dobar osvrt.To je to,ako ne bude velikih iznenadjenja.
(Teta Stana, 25. septembar 2020 04:14)

Veliko hvala na lepim rečima. Ovo su moje prognoze što se tiče potencijalnih protivnika na osnovu poznatog žreba. Naravno, to može sve da se promeni dodavanjem kvalifikanata (jer i tu ima dobrih protivnika, bez obzira na renking...tako da vi, dežurni pojedinci koji čitate ovo, ne pravite se pametni sa vašim: "Oh, nikad jači anonimusi", ili "Nameštanje mečeva, čisto kao suza", itd.), kao i mogućim neočekivanim iznenađenjima (kojima se nadam da će biti što manje, barem po Novaka).

petar

pre 3 godine

Nakon dvanaest osvojenih titula Nadal je favorit za naslov,ali on je u silaznoj putanji a Thiem u uzlaznoj putanji,i po meni favoritNo1.Siguran sam da ćemo imati dva mlada dečka u polufinalu..Lp

Boris Banović

pre 3 godine

Zašto niko ne piše na temu da Novak pokuša da uzme i titulu u dublu na GS !? To nikom nije pošlo za rukom od tenisera sa ATP i W TA liste !? Mada, Federer mi je sumnjiv, sprema se da on bude prvi !

Dejan

pre 3 godine

Nadal vec u trecem kolu igra protiv Nisikorija koji je umeo da ga namuci na sljaci, u cetvrtom kolu gotovo sigurno igra protiv Fonjinija koji je umeo cak i da ga pobedi na toj podlozi, u cetvrtfinalu ce najverovatnije ici na Zvereva koji na sljaci ne bi trebalo da mu bude problem, ali koji ume da poludi i odigra iznad ocekivanja, u polufinalu ga ceka najverovatnijeTim koji ce se boriti sa Wavrinkom, Marejem, Svarcmanom, Monfilsom, Rudom, Kepflerom...
Novak sa druge strane u trecem kolu ide na Hurkaca ili Sangrena koji ne bi smeli da budu problem, u cetvrtom kolu ide na Hacanova ili Garina sto takodje ne bi trebalo da bude problem, u cetvrtfinalu ide na Beretinija ili Bautistu po projekciji zreba, mada ja tu ocekujem Strufa kao iznenadjenje, u polufinalu ce ga cekati neko od sledecih tenisera : Medvedev, Sapovalov, Cicipas, Rubljev, Dimitrov koji ce se medjusobno izmoriti do duela sa Novakom. Sve u svemu, zreb vise nego korektan! Najgore je prosao Tim!

Poštovalac igre

pre 3 godine

Ima jedna izreka koja kaže "prvi mačići se bacaju u vodu"

Novak i Nadal imaju jako dobar žreb u jedno su favoriti ali drugi su tu tražiće svoju šansu.

problem u najavi

pre 3 godine

Više nego povoljan žreb znači samo jedno;

Isključujem se do četvrt finala, jer se do tada od Nolovih bahatih navijača neće moći živeti...

A posle će mi biti zanimljivo da čitam razna opravdanja zašto je (nepravedno) ispao

Dior

pre 3 godine

@Nebojša Ti mašiš moju poentu nebitno je Nadalu na koga će u polufinalu kad će igrati finale i osvojiti titulu. Jedino ako su ti bitni tih 600 bodova više koje će dobiti Novak.

Вук

pre 3 godine

У 100 кинти се кладимо да му запада Тим. Надал неће имати топ 20 противника до финала.

delboj

pre 3 godine

Opet namestaljka za Djokovica. Vec godinama 3 igrac ide kod suparnika. Dodatno ovamo je i Vavrinka. Vavirnka i Tim su igraci koje bi svako volio da izbjegne a oni ce se sastati u 1/4 finalu.

soylent green

pre 3 godine

Kakva namestaljka, Novaku su namestili Bautistu Aguta ili Medvedeva i Cicipasa, a Nadalu Tima koji je istrosen posle osvajanja US opena, koji od tada nije igrao i koji verovatno nece ni stici do polufinala i duela sa Nadalom..

Kikujiro

pre 3 godine

U Novakom delu žreba: kao i u poslednje 4 godine Tim, pa onda Medvedev, Cicipas, Zverev, Stan, Švarcman, Agut, Monfils, Rublev, Fića i Šapo.

Kod Nadala biće Hačanov, Štrumpf, Bublik, Opelka, Nišioka, Dimitrov, Raonić, Čilić, Djere i Kukuškin, plus Gerasimov i Sugita kao nagazne mine.

petar

pre 3 godine

Nakon dvanaest osvojenih titula Nadal je favorit za naslov,ali on je u silaznoj putanji a Thiem u uzlaznoj putanji,i po meni favoritNo1.Siguran sam da ćemo imati dva mlada dečka u polufinalu..Lp

srbi su ih sve provalili

pre 3 godine

Logično da su Nadalu namestili Tima. Nakon udara masonerije u Njujorku, na redu je jezuitska struja da pokaže zube. Ovo se sve radi javno da ne bi izgledalo tajno. Pametno dosta. Ko razume, shvatiće.

RW#0

pre 3 godine

У 100 кинти се кладимо да му запада Тим. Надал неће имати топ 20 противника до финала.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Вук, 24. septembar 2020 17:32)

Ali da ovo napise navijac Novaka koji je svaki osvojen turnir u poslednje tri godine bazirao na lakoci zreba pa imate li duse?

Dior

pre 3 godine

@Kikujiro Da li misliš da je Nadalu bitan žreb? Prošle godine je igrao sa tim Timom. Izgubio je treći set i dao gas za 25% više i pregazio ga kao plitak potok, kao što će i svakoga ove godine. Uozbiljite se ljudi malo.

Realan

pre 3 godine

Da se ja pitam, zrebovi ne bi bili 50:50, vec bi se to menjalo. Recimo ako su dva igraca sa iste strane onda sledeci put bi bilo fer da je 75:25 da budu opet sa iste strane. Pa ako su i drugi put sa iste strane, napravio bih takav program tako da je 87.5:12.5 da treci bud budu sa iste strane. Naravno ne moze ovo za svaka dva moguca igraca da vazi, ali moze da se napravi program da sto vise takvih parova ispostuje. Uzeo bih u obzir naravno i koje su pogloge u pitanju. Na kraju bih nasumicno birao izmedju onakvih zrebova gde su takve stavari najvise ispostovane. Tako da, da se ja pitam, sanse da Tim i Novak sada budu u istoj polovini bi bile mnogo manje od 50%. Naravno retko ko bi mogao da razume takav program, ali to nije ni bitno. Bitno je da bude fer, i da otpilike sto je vise moguce razlicitih match-upova gledamo na turnirima.


Tacno je da ako se recimo novcic baci dovoljno veliki broj puta, broj pojavljivanja pare ce da tezi ka 50%. Medjutim taj broj je mnogo veci nego sto u praksi ( karijeri, delu karijere) dva igraca igraju na turnirima sa slicnim sansama. Zato verovatnoca da je barem neko nije imao srece ( ili obrnuto da je neko imao srece) jako velika.

Plus ako se slazete, minus ako se ne slazete, ajde da se prebrojmo!

Boris Banović

pre 3 godine

Zašto niko ne piše na temu da Novak pokuša da uzme i titulu u dublu na GS !? To nikom nije pošlo za rukom od tenisera sa ATP i W TA liste !? Mada, Federer mi je sumnjiv, sprema se da on bude prvi !

Boki

pre 3 godine

Djoković na Tima u polufinalu. Ovo je 99% sigurica. Zadnje 4 godine je Tim bio u Novakovoj polovini žreba. Teško da je slučajnost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 24. septembar 2020 17:28)

"Tim u Nadalovoj polovini"

Eto, je l' je i sad namešteno? Ništa gore od vas Nolobotova, stalno vam se priviđaju neke zavere i nameštanja.

Kikujiro

pre 3 godine

2016 je Novak pobedio Tima u tri seta, 2017 je izgubio kada je imao problema sa povredom, posle je otišao i na operaciju zbog toga, 2019 je izgubio u pet setova, i to pre svega zbog vetra, ko je gledao meč i ko se razume u tenis to zna jako dobro, Timu ne smeta toliko vetar zato što je udarač i ima jake udarce, Novakova igra se zasniva pre svega na preciznosti i na dubini a kada duva vetar on ne može da kontroliše preciznost udaraca i to mu oduzima taj neophodni kvalitet. Tim je u poslednje četiri godine stalno bio u Novakovom delu žreba, tako da šanse nisu pola-pola, postoje naravno ali nisu pola-pola, tako da Novak još kako može da pobedi Tima, i to zavisi pre svega od njega a ne od Tima. Mada trenutno Novak je daleko od svoje najbolje forme, i pitanje je da li će uopšte doći do polufinala. Ne verujem da za ovakvo kratko vreme može da podigne svoju formu na šljaci do potrebnog nivoa, nije nemoguće ali ne izgleda da je mentalno spreman za RG posle svega što se dogodilo na US Openu. najbitnije je ostati na br.jedan i spremiti se za AO.

Kikujiro

pre 3 godine

Težak, težak težak žreb za Novaka, nisam zadovoljan, Agut, Cicipas, Beretini, Medvedev, bolje da je Tim nego Medvedev.

Nadal i Tim šetnja do polufinala, inače Gerasimov je na Nadala u prvom kolu, to je dobro što je Novak izbegao ovu nagaznu minu, Bublik, Nišioka, Opelka, Sugita i Čilić idu na Tima, sjajno.

Katastrofa za Kecmanovića, okrutno, Švarcman u prvom kolu, Krajinović u trećem na Cicipasa, može on to, a u četvrtom kolu na Šapovalova, može i to, a u četvrtfinalu na Medvedeva.

Duci u drugom kolu na Djerea ili Andersona a u trećem na Rubleva, može on to.

titulica

pre 3 godine

Nadal nema nikog ozbiljnog do polufinala, skrsice se na Thiema u polufinalu. Djokovic ima posla do finala, ali taman da se spremi za finale sa Thiemom. Finale Djoko Thiem, osvaja Novak u 5 setova!

sveki

pre 3 godine

Logično da su Nadalu namestili Tima. Nakon udara masonerije u Njujorku, na redu je jezuitska struja da pokaže zube. Ovo se sve radi javno da ne bi izgledalo tajno. Pametno dosta. Ko razume, shvatiće.
(srbi su ih sve provalili, 24. septembar 2020 18:48)Pa onda je sve fer,zar ne?

Nebojša

pre 3 godine

@Kikujiro Da li misliš da je Nadalu bitan žreb? Prošle godine je igrao sa tim Timom. Izgubio je treći set i dao gas za 25% više i pregazio ga kao plitak potok, kao što će i svakoga ove godine. Uozbiljite se ljudi malo.
(Dior, 24. septembar 2020 17:51)

Masiš poentu nije baš fer da treću godinu zaredom Novak mora do titule protiv Thiema i Nadala neka za promenu Nadal ide na Thiema a Novaku ko zapadne.

gg5+

pre 3 godine

Nadal na 35c u sred leta možda i gazi svakoga na RG, ali na 14-20c i vlažnosti vazduha 70-80% i 34 godine malo teže će to da ide.

Da se igrao RG u jesenjim uslovima sve ove godine imao bi on 4-5 tiitule manje ali to stručnjaci iz komentara koji igraju tenis na kladionici na osnovu pozicije igrača na ATP/WTA listi malo teže shvataju.

Teta Stana

pre 3 godine

Rafa ima povoljniji žreb do polufinala.Tek tu ima Tima kao nekog nezgodnog po sebe.
Do Polufinala,svi nezgodni po Nadala su u Timovoj polovini.Zvereva ne računam problematičnim na šljaci.
Kod Djokovica su Agut(uvek veoma nezgodan po njega),Beretini koji napreduje i španac koji mu je napravio onu frustraciju na USO,zbog koje je diskvalifikovan.
Ticipas ili Medvedov(ali moguć i Dimitrov,Shapovalov) su mogući polufinalisti.Oba znaju napraviti velike probleme Novaku.
Svarcman i Vavrinka su kod Nadala i umeju bljesnuti,a u Rimu je svarcman bio koban po Nadala.
Vreme će igrati vaznu ulogu(neznam da li je završena pokriva),a ono uvek više utiče na Novaka.
Dakle,neće biti lako Novaku,kao sto se učinilo na prvi momenat.Ja mislim da on nebo bas birao taj žreb.Mozda je Rafi,ipak lakše do polufinala,a tu mu je Tim koji je ipak najteži i jedini dolazi sa podignutim samopouzdanjem.

Pedja

pre 3 godine

Ako je vec nasumican zreb, to znaci da je recimo 50:50 na cijoj ce strani da bude Tim. Ako je vec tako, zasto ne postoji mogucnost da se ljudi klade na zreb? Recimo da bude kvota 1.91 za obe polovine gde ce Tim da bude.

Kralj mača

pre 3 godine

Нека буде Медведев и Циципас у Нолетовој, а Тим и Зверев у Надаловој половини. Добро би било да Ноле избегне и Баутисту.

Simke

pre 3 godine

Ako 4 ili 5 put u nizu Tim bude u Novakovom dijelu kostura,onda je to ocigledno namjestaljka....Nisam teoreticar zavjere nikad bio,ali zaista ne znam sta drugo da mislim...Ali evo vidjecemo.

whothefuck

pre 3 godine

To je to, Nole lagano osvaja, naročito ako Nadal izbaci Tima jer mu više leži Rafa u uslovima kakvi će biti na ovom RG-u. Realno od restarta sezoni Nole ima sreće sa žrebom, samo to da iskoristi!

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Tim lako moze da ispadne od Cilica na pocetku.
(Simke, 24. septembar 2020 18:49)

Tim od Čilića, i to na Rolan Garosu, može da ispadne samo ako se ne pojavi na terenu.

Nemanja

pre 3 godine

Zao mi je Miomira Kecmanovica sto ce vec na startu morati da igra sa Svarcmanom, ni Laslo Djere nema lak zadatak,Kevin Anderson, a vec u drugom kolu bi mogao da igra sa Dusanom Lajovicem, bas vole da zakomplikuju srpskim igracima, samo da sto pre ispadnu.

Postovani Moderatoru, objavi ovu poruku!

pre 3 godine

Ovo je Novaku realno poslednja sansa da osvoji RG. Mislim da su mu Francuzi ovog puta naklonjeni jer je branio neke njihove igrace na US Open-u.

Glavno je da ostane koliko toliko miran u toku turnira i da igra dobro, bez padova u igri!

A polufinale i finale da odigra na svom nivou!

Onda ima realnu sansu da pobedi!

vrg

pre 3 godine

nece biti lako protiv aguta vec u 3. rundi, kasnije cicipas ili medvedev. to su glavne mine do finala. barem nema tima.
ajmo noleeee, mozes ti toooo! :D

matori

pre 3 godine

Novak može da ime teže četvrtfinale od polufinala. ali mislim da ako bude on sav svoj i na 80 posto do finala će stići. tamo će se naći jedan od one dvojice, a onda treba 100 % sigurno.
ali nikad nije imao bolji žreb na RG.
idemoooo!!!!

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

1.Iz meča Grizlija i Suvlakisa Cacikija pobednik posle 5 setova izlazi polu-mrtav !
2.Tim NIJE bolji na šljaci od Novaka! Pregled trofeja i finala to dokazuje.
3.Rafa posle Tima neće biti na 100%(osim ako neko kao pokojni doktor Lopez ne zabuta "magični napitak")
4.Novak je motivisan da uz Levera postane JEDINI koji ima barem po dva od svih "Grand slemova"!

R. J. Goku Black

pre 3 godine

Rafin deo žreba

1. kolo: Gerasimov - parirao bi Špancu da se igra na tvrdoj podlozi (zbog stila igre koji forsira Belorus), ali na šljaci nema šta da traži.
2. kolo: laganica, nebitno da li je MekDonald ili neko od kvalifikanata.
3. kolo: ista situacija kao i u 2. kolu.
4. kolo: trebalo bi Fonjini, ali me ne bi iznenadilo da to bude Izner, Kukuškin ili neko od kvalifikanata.
Četvrtfinale: teško je reći, protivnici su tu negde; najviše šansi dajem Gofanu; može i Zverev (ako se ne saplete do tada, a velike su šanse zbog protivnika koje je dobio); takođe su interesantni Italijan Siner, kao i Argentinci Delbonis i Londero.
Polufinale: trebalo bi Tim, ali može i Švarcman (od koga je izgubio u 1/4 finalu Rima); Rud može da iznenadi; Monfis slabo; Miomiru želim da dogura što dalje.
Finale: Novak (Bože zdravlje!!!), ali mogu i Cicipas, Medvedev i Bautista Agut; Beretini i ostali nosioci - slabo (tj. ako se ne "povampire").

Srećno Novače!!!

Rafa30

pre 3 godine

E moj Rafa. Nista ne ne ide.

Promjena loptica na gore.

Igra se sad kad je vlazno i nema topline.

Thiem u tvojoj polovici.

Auuu ne pise ti se dobro.


Nole iskoristio nesrecu, kad je pogodio damu.

Nole ima velike sanse da ovo uzme.

Iskreno, nakon izvlacenja sad, pa cak cu bit iznenadjen ako ne uzme.

Eugen

pre 3 godine

ovo istorija ne pamti, koju srecu svaki zreb ima djokovic. i sve mu se favoriti sklanjaju
(Sandzak, 24. septembar 2020 19:28)

Cuti, i favoriti se raduju da ne moraju na Nola pre finala.

mare

pre 3 godine

Bolje nije moglo ljudi. Ma kakav Agut. Pre mislim da će Beretini da igra četvrtfinale sa Novakom. Medvedev je užasan na šljaci. Zadnja 3 RG-a je ispadao u prvom kolu. Jednostavno ne zna kako da se snadje na šljaci. Novak ide u finale sigurno. Druga strana žreba mnogo teža. Tim gori žreb nije mogao da dobije. Ima da se tuče sa svima. Nadal solidno prošao.

Dejan

pre 3 godine

Ja sam zadovoljan zrebom. Izbegnuti su nezgodni sljakasi Svarcman, Rudd, Kepfler, Monfils, Fonjini, Gofan, Felix, De Minor, izbegnut je uvek nepredvidivi Wavrinka, Marej koji se vraca, Tim u polufinalu... jedini koji moze da bude nezgodan je Agut u cetvrtfinalu (ako isti dodje do tamo), ali to je ipak 8 najboljih i tu i ne treba ocekivati lakog protivnika. Polufinale ce najverovatnije biti Medvedev, Cicipas ili Sapovalov sto je po meni za polufinale skroz OK. A Nadal u finalu i ako da Bog, napokon Novakova pobeda!

R. J. Goku Black

pre 3 godine

Novakov deo žreba

1. kolo: Imer - savršen protivnik u ovoj fazi, čelendžer igrač (na nekom turniru eksplodira, na nekom ne).
2. kolo: najverovatnije Deljijen (Bolivijac, isti igrač koji je diskvalifikovan sa US Opena zajedno sa Argentincem Peljom) - dobar je na šljaci, može da namuči Novaka.
3. kolo: tu može bilo ko, jer niko od tih igrača nije tipičan šljakaš, pa da odskače (jedino ako to bude jedan od kvalifikanata).
4. kolo: najverovatnije Čileanac Garin (šljakaš kao i Deljijen), mada me ne bi iznenadilo ako to bude Amber ili Veseli; Hačanov i Kolšrajber - slabo (jedino ako ne "eksplodiraju", ali čisto sumnjam).
Četvrtfinale: dobri protivnici, najviše mi se izdvajaju Bautista Agut, Pelja i Karenjo Busta; Beretini - tu i tamo; Štruf - ako se ne "razgoropadi".
Polufinale: trebalo bi ili Cicipas ili Medvedev, ali ima tu kvalitetnih igrača koji mogu da iznenade (Šapovalov, Rubljov, Dimitrov); Dušanu, Laslu i Filipu želim da doguraju što dalje.
Finale: Nadal ili Tim, može i Švarcman da "bljesne" (ako ne kiksne na Miomira, a to može da se desi); Zverev i Monfis - slabo; Norvežanin Rud može biti interesantan.

Srećno Novače!!!

Marko

pre 3 godine

Konacno dobar zreb na RG za Novaka! Najopasniji protivnici do finala su definitivno Bautista Agut i Medvedev. Zverev, Thiem i Schwartzman u polovini Nadala. Mozemo da budemo bas zadovoljni. Ocekujem Novaka u finalu!

Nemo

pre 3 godine

Dobar žreb za Novaka očekivao sam Tima u polufinalu a dobio Medvedeva. Biće tu teških mečeva do puta za finale ali ništa što Đoković ne može da prebrodi.

Kikujiro

pre 3 godine

Šta je tu problem, što lakši žreb to bolje za Novaka, baš nas briga protiv koga, što slabiji žreb to bolje, šta je tu problematično, možda kao titula manje vredi, baš nas briga, jedino što je bitno to su titule, bilo kako i protiv bilo koga. Kome je to bitno da ne bude tako, znamo kome je to bitno, daleko im i kuća i srce.

Petar

pre 3 godine

Novak:

1R - Ymer
2R - Dellien
3R - Hurkacz / Sandgren
4R - Khachanov / Kohlschreiber / Humbert
QF - Berrettini / Agut / PCB?
SF - Medvedev / Shapovalov / Tsitsipas
F - Nadal / Thiem

Nadal:

1R - Gerasimov
2R - McDonald
3R - Nishikori / Evans
4R - Fognini / Isner?
QF - Goffin / Zverev
SF - Thiem / Schwartzman / Wawrinka
F - Djokovic / Tsitsipas?

Thiem:

1R - Cilic
2R - Opelka
3R - Ruud / Paul
4R - Wawrinka / FAA
QF - Schwartzman / Monfils
SF - Nadal
F - Djokovic / Tsitsipas?

srle

pre 3 godine

За Новака је ово добар жреб, међутим треба да буде максимално опрезан, увек на шљаци може да се појави играч који је специјалиста за ту подлогу као што је то био ономад Чекинато. Који сада не може да се састави, али тада је био његов дан и мало лошији Новака па га је избацио. У сваком случају Новак зна шта га чека и ништа не препушта случају. Кецмановић баш није имао среће уопште, прво коло иде на Шварцмана који је у изузетној форми. Треба истаћи да Крајиновић има солидан жреб, иако у трећем колу иде вероватно на Циципаса, мислим да може да игра са њим. Занимљиво да у првом колу играју гренд слем шампиони, Доминик Тим против Марина Чилића, а Станислас Вавринка против Ендија Мареја. Срећно Нолету и свим осталим српским тенисерима, наравно и Милојевићу да избори своје место у квалификацијама.

kaja

pre 3 godine

Sve mi se nesto cini da ce Tim da ispadne ranije... mislim da jos razmislja o pobedi na USO, nije puno trenirao... naravno, vise bih volela da on pobedi Nadala, a mogao bi i onaj Svarcman ponovo, da dokaze da nije bilo slucajno :)

blender

pre 3 godine

Imam utisak da Tim nece ni stici do Nadala i polufinala...jer na startu ga ceka Cilic, 3.kolo nezgodni Kasper Rud, pa onda Wawrinka ili Mari...Bas puno mina...

Kralj mača

pre 3 godine

Ух, добро је да је и Вавринка у Надаловој половини. Боље Медведев или Циципас у полуфиналу, него Тим или Зверев. Добар жреб!

Za 18-ti GS

pre 3 godine

Nadal na 35c u sred leta možda i gazi svakoga na RG, ali na 14-20c i vlažnosti vazduha 70-80% i 34 godine malo teže će to da ide.

Da se igrao RG u jesenjim uslovima sve ove godine imao bi on 4-5 tiitule manje ali to stručnjaci iz komentara koji igraju tenis na kladionici na osnovu pozicije igrača na ATP/WTA listi malo teže shvataju.
(gg5+, 24. septembar 2020 18:55)

covek lepo objasnio, a ja bih dodao i promenu loptica sa kojima se igra ("Vilson", lakse "klizaju" na sljaci, teoretski ubrzava igru) sto mnogi pominju kao otezajucu okolnost za Nadala.
Zbog svega navedenog, ove godine moze biti velikih iznenadjenja, a svakako ce biti neizvesnije...

Simke

pre 3 godine

Novak ce da se proseta do cetvrtfinala...E onda vjerovatno igra protiv Bautiste Aguta,pa onda protiv Cicipasa ili Medvedeva u polufinalu,i siguran sam da ga ipak i finalu ceka Nadal,bez obzira sto su uslovi na Rolan Garosu dosta drugaciji nego inace.

Beobrad

pre 3 godine

Nema Tima, tacno, ali tu su Agut i Medvedev, a ni Hurkac nije tako naivan.
Naravno, sve od Novaka zavisi i mozda je i dobro sto bi 1/4 i 1/2 finale mogli biti nesto tezi izazovi, kako bi bio potpuno našpanovan za veliko finale!
Srecno Nole, normalna Srbija je uz tebe!

garnet

pre 3 godine

Nadal prelaz žreb. Možda cetvrfinale sa Zverevom.
Ali ovako. Gerasimov,Onda McDonald . Pa onda Nisikori,ako prodje uopšte. E 4.kolo Fognini,ako igra kako treba. Cetvrfinale Zverev. Polufinale ako prodje Tim,biće umoran.
Kod Tima su Cilic,Wawrinka,Murray,Allisame,Svarcman. Bogami,gusto je tu.

Korga

pre 3 godine

Zreb maltene savrsen.Jedini ozbiljan protivnik do finala je Bautista,da se jos i Bautista nije naso u njegovom delu zreba,zreb bi bio bukvalno savrsen za Djokovica.Mislim da Cicipas i Medvedev nisu opasni u pf,mnogo bolja opcija od Tima svakako,a i pitanje je dal ce da dodju do polufinala,Medvedev do sada u karijeri ima samo 10 pobeda na sljaci i 17 poraza,neverovatan podatak.Dakle,mogo je da dobije Svarcmana ili Bautistu u osmini a on dobio nestabilnog Hacanova(ok,Bautista je u cetvrtfinalu ako dodje dotle),mogo je da dobije Zvereva ili Cicipasa u cetvrtfinalu on dobio Beretinija,mogo je Tim da dodje u polufinalu a ipak tu je Medvedev,perfekcija.

DRAGAN

pre 3 godine

Po ovome zrebu Novak
ima velike sanse da uzme
jos jedan RG. Samo da ne
dozvoli sebi glupost poput
one u Njujorku. Sve je do
Novaka i u njegovim rukama. Sretno NOLE....

Dosta bre!!!

pre 3 godine

Ma Lacoste umesao prste da Tim zapadne Nadalu... ipak je to Novakov sponzor ;)
(kaja, 24. septembar 2020 19:51)

Pa što ne sredi Nike (koji je po podacima sa interneta više nego deset puta bogatija kompanija od Lacoste-a) da Tim zapadne Noletu?
Imaš li ideju? Zato što je Lacoste Francuska firma?
Hahaha, nema to veze, prijatelju i Dolar i Evro su jako univerzalni!!
Zalosno je što naš narod misli da su ovakve muljavine moguće i da sve uporedjuju sa Balkanom.
Najviše se smejem našim budalama koje su ismevale Noleta (Čitaj: Nolovce) u vreme dok je bio pod Uniqlo-m, da je to nikakva marka, mala i nepoznata... i da pravi šampioni nose samo Nike.... dok se Federer nije prebacio.... Hahaha. Naš seljak zna samo za Nike i Adidas...a zbog Noleta i Lacoste.

Hak Fin

pre 3 godine

Medvedev do sada na RG nije prosao prvo kolo, pa nema potrebe da kvari savrsen skor od 3 poraza. Mada, svaki put je izgubio od Francuza, tako da mozda i prodje prvo kolo, tj pobedi Fucsovics-a., no ako Manarino stigne do drugog kola veliko je pitanje sta ce biti dalje..

Вук

pre 3 godine

Сад би било фантастично видети реванш Мареја за оно полуфинале које га је дословно коштало кука. Заслужио је да победи Стена, који је такође у лошој форми тренутно. Биће јако занимљиво.

Aleks

pre 3 godine

Setnja do cetvrtfinala, tano verovatno Bautista, zatim Medvedev ili Cicipas. Sve u svemu odlican zreb, ima Novak ogromne sanse za finale a onda sta bude. :)

Milan

pre 3 godine

nece biti lako protiv aguta vec u 3. rundi, kasnije cicipas ili medvedev. to su glavne mine do finala. barem nema tima.
ajmo noleeee, mozes ti toooo! :D
(vrg, 24. septembar 2020 18:39)

Iako je Spanac, cini mi se da se Agut bolje snalazi na betonu. Kasnije, mislim Cicipas ako je sredio glavu. Medvedev isto bolji na betonu nego na sljaci, tako da je ovo odlican zreb.

Darko

pre 3 godine

Oprez!

Žreb jeste povoljan, ali ovo je ipak Grand Slam. Ne treba ništa prepustiti slučaju, svašta može da se desi.

Dugačak je put do finala, kao i samo finale do titule.

Nebojša

pre 3 godine

Tim lako moze da ispadne od Cilica na pocetku.
(Simke, 24. septembar 2020 18:49)

Da je ovo Wimbledon sve bi bilo moguće pa i da Thiem izgubi ali na Raland garrosu nema šanse jedimo ako bi bio povredjen.

Mik

pre 3 godine

Agut i Medvedev su nezgodni: Protiv Aguta mislis da si zavrsio poen ali ne on uvek vraca i tera na udarac vise ,a Medvedev napaljenko protiv Novaka igra sa 200 posto a i pobedio ga je na sljaci mislim (nisam'siguran)pre dve godine u Rimu ili MC

Hak Fin

pre 3 godine

Agutu je na RG najveci uspeh dva puta osmina finala. Novak je pobedio Aguta dva puta na RG, malo teze tj izgubio je po set. Agut na sljaci nije tako opasan kao na tvrdim podlogama i sve meceve na sljaci sa Novkom je izgubio do sada....

Leks

pre 3 godine

Bez omalovazavanja ljudi. Ima tu ozbiljnih protivnika. Moglo je teze, naravno, odlicno je sto je Tim na Nadalovoj strani. Setite se samo koliko uspona i padova imaju manje vise svi, u toku samo jednog meca, otkad se sezona vratila na sljaku. Idemo jedan po jedan protivnik, pa cemo u drugoj nedelji moci da diskutujemo ko kako stoji. Puno srece Novace!

Milan

pre 3 godine

@Nebojša Ti mašiš moju poentu nebitno je Nadalu na koga će u polufinalu kad će igrati finale i osvojiti titulu. Jedino ako su ti bitni tih 600 bodova više koje će dobiti Novak.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dior, 24. septembar 2020 18:19)

Naravno da je Nadal lako izasao na kraj s Timom prosle godine. Em je Nadal realno bolji, Tim nije imao samopouzdanje za igru u finalu RG protiv Nadala, jer jos nije imao osvojen GS, imao je manje vremena za odmor, i duzi i tezi mec u polufinalu. Ove godine ce unpolufinalu ici na Tima koji je u boljoj formi nego prosle godine, sad je pun samopouzdanja, pitanje u kakvoj je formi Nadal, drugaciji su uslovi nego kad se inace igra, a onda bi u finalu mogao na odmornijeg Novaka koji jos nije porazen ove godine, i ima duzi kontinuitet takmicarskih meceva posle pauze. To bi bilo najteze finale za Nadala na svim dosadasnjim ucescima na RG.

Simke

pre 3 godine

Tim ce imati nagaznu minu u 3 rundi...Vjerovatno ce igrati protiv Ruda koji je sljakas i u zivotnoj formi...Igrao je protiv Novaka u polufinalu Rima,i to je bio tezak mec.

Riki

pre 3 godine

@ Bolje nije moglo ljudi. Ma kakav Agut. Pre mislim da će Beretini da igra četvrtfinale sa Novakom. Medvedev je užasan na šljaci. Zadnja 3 RG-a je ispadao u prvom kolu. Jednostavno ne zna kako da se snadje na šljaci. Novak ide u finale sigurno. Druga strana žreba mnogo teža. Tim gori žreb nije mogao da dobije. Ima da se tuče sa svima. Nadal solidno prošao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 24. septembar 2020 19:41)

Nije zadnja tri. Prosle godine je igrao s Gofanom mislim osminu finala.

vrg

pre 3 godine

nece biti lako protiv aguta vec u 3. rundi, kasnije cicipas ili medvedev. to su glavne mine do finala. barem nema tima.
ajmo noleeee, mozes ti toooo! :D
(vrg, 24. septembar 2020 18:39)

Iako je Spanac, cini mi se da se Agut bolje snalazi na betonu. Kasnije, mislim Cicipas ako je sredio glavu. Medvedev isto bolji na betonu nego na sljaci, tako da je ovo odlican zreb.
(Milan, 24. septembar 2020 18:55)

nadam se. :D
nego ako je agut onakav davez na betonu, mogu da zamislim kolko ce energije da isisava na sljaci (koja ce biti i malo brza u ovo doba + brze loptice).
sa medvedevim i cicipasom se nikad ne zna.
osim njih trojice, ostali su do finala valjda ipak manji rizik.
ako novak uzme rg, mislim da je to kraj price o goat-u. :D

R. J. Goku Black

pre 3 godine

(R. J. Goku Black, 24. septembar 2020 22:50)
Bas dobar osvrt.To je to,ako ne bude velikih iznenadjenja.
(Teta Stana, 25. septembar 2020 04:14)

Veliko hvala na lepim rečima. Ovo su moje prognoze što se tiče potencijalnih protivnika na osnovu poznatog žreba. Naravno, to može sve da se promeni dodavanjem kvalifikanata (jer i tu ima dobrih protivnika, bez obzira na renking...tako da vi, dežurni pojedinci koji čitate ovo, ne pravite se pametni sa vašim: "Oh, nikad jači anonimusi", ili "Nameštanje mečeva, čisto kao suza", itd.), kao i mogućim neočekivanim iznenađenjima (kojima se nadam da će biti što manje, barem po Novaka).

Poštovalac igre

pre 3 godine

Ima jedna izreka koja kaže "prvi mačići se bacaju u vodu"

Novak i Nadal imaju jako dobar žreb u jedno su favoriti ali drugi su tu tražiće svoju šansu.

Dejan

pre 3 godine

Nadal vec u trecem kolu igra protiv Nisikorija koji je umeo da ga namuci na sljaci, u cetvrtom kolu gotovo sigurno igra protiv Fonjinija koji je umeo cak i da ga pobedi na toj podlozi, u cetvrtfinalu ce najverovatnije ici na Zvereva koji na sljaci ne bi trebalo da mu bude problem, ali koji ume da poludi i odigra iznad ocekivanja, u polufinalu ga ceka najverovatnijeTim koji ce se boriti sa Wavrinkom, Marejem, Svarcmanom, Monfilsom, Rudom, Kepflerom...
Novak sa druge strane u trecem kolu ide na Hurkaca ili Sangrena koji ne bi smeli da budu problem, u cetvrtom kolu ide na Hacanova ili Garina sto takodje ne bi trebalo da bude problem, u cetvrtfinalu ide na Beretinija ili Bautistu po projekciji zreba, mada ja tu ocekujem Strufa kao iznenadjenje, u polufinalu ce ga cekati neko od sledecih tenisera : Medvedev, Sapovalov, Cicipas, Rubljev, Dimitrov koji ce se medjusobno izmoriti do duela sa Novakom. Sve u svemu, zreb vise nego korektan! Najgore je prosao Tim!