Nova vest
Tenis

Četvrtak, 23.05.2019.

03:23

B92 je zbog vas ponovo na Rolan Garosu

U nedelju počinje drugi Grend slem turnir sezone, Rolan Garos.

Izvor: ZK

Autor: ZK

B92 je zbog vas ponovo na Rolan Garosu
Photo by Adam Pretty/Getty Images

Najbolji teniseri i teniserke sveta dolaze u Pariz gde će biti kulminacija sezone na šljaci i gde će Novak Đoković pokušati da ispiše istoriju.

Najbolji teniser sveta pokušaće da načini podvig i drugi put u karijeri osvoji "Đoker slem", kao što je to učinio spojivši titule na Vimbldonu i US Openu 2015. sa Australijan Openom i Rolan Garosom 2016. godine.

Novaku neće biti lako jer od te 2016. godine nije igrao finale u Parizu, a titulu brani "kralj šljake", Španac Rafael Nadal, koji je prošle sezone 11. put trijumfovao u Bulonjskoj šumi.

U januaru smo zajedno pratili veličanstven trijumf Novaka Đokovića na Australijan Openu, gde je osvojio 15. Grend slem titulu. Tako ćete i ovog puta na stranicama specijala B92 posvećenog Rolan Garosu imati prilike da čitate o svim dešavanjima na turniru u Parizu.

Imaćete informacije direktno sa terena i oko njih, o svim dešavanjima iza kulisa, čitaćete izjave glavnih aktera, intervjue sa legendama svetskog tenisa, uz neizbežne dnevne blogove i još mnogo toga.

Na licu mesta će kao i na Australijan Openu biti naš novinar Zoran Kecman.

Na vama je samo da nas pratite i navijate!

Vaš B92 Sport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve