Nova vest
Tenis

Sreda, 31.05.2017.

19:40

Troicki: Zasluženo je pobedio, nije mi dao šansu

Viktor Troicki poražen je od Nikoloza Basilašvilija u drugom kolu Rolan Garosa, a posle meča čestitao je Gruzinu na plasmanu u narednu rundu.

Izvor: PT

Autor: PT

Troicki: Zasluženo je pobedio, nije mi dao šansu
Getty Images

Srpski teniser je u sva tri seta imao brejk zaostatka, potom je uspevao da se vraća, ali je uvek gubio u taj-brejku.

Iskreno, zaslužio je da pobedi, bio je bolji i agresivniji. Uvek je imao brejk prednosti, u sva tri seta, nekakako sam se uvek vraćao i uspevao da dođem do taj-brejka. Bio je u ključnim trenucima bolji i čestitam mu na pobedi. Činjenica je da sam mogao možda malo više, ali jednostavno mi nije ni dao šansu. Uvek sam bio na kraju terena, trčao više, ali sam se borio i nisam se predavao i hteo sam pobedu. Osećao sam da imam snage da preokrenem, ali nisam uzeo treći set, iako sam tu imao najbolju šansu, rekao je Viktor posle meča.

Troicki bi uskoro trebalo da postane otac, pošto njegova žena treba da se porodi oko 10. juna.

"To je baš pred sam početak turnira u Štutgartu. Otići ću tamo da treniram na travi, pa ću se vratiti kada me supruga pozove. Videćemo, onda ću se vratiti u Štutgart na meč. Neću moći mnogo da budem na početku sa njima, ali ću se truditi da dodjem kad god dobijem šansu", rekao je Srbin.

Viktor se sada okreće turnirima na travi, a u Štutgartu će odigrati prvi pripremni turnir za Vimldon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

12 h

U fokusu

Vidi sve