Nova vest
Tenis

Sreda, 31.05.2017.

19:02

Zimonjić: Do kraja karijere da odigram sa Nadalom i Rodžerom

Nenad Zimonjić i Fernando Verdasko plasirali su se u drugo kolo Rolan Garosa, a srpski teniser odgovarao je na pitanja novinara posle meča.

Izvor: PT

Autor: PT

Zimonjić: Do kraja karijere da odigram sa Nadalom i Rodžerom
Starsport

Jedno od nekoliko njih, bilo je u vezi budućeg partnera na Vimldonu, a Ziki se tu dotakao i želje sa kojim teniserom bi voleo da odigra jedan dubl meč do kraja karijere.

Igraću sa Viktorom na travi, a trebalo bismo da odigramo Štutgart i Vimldon zajedno. Čekam mogućnost za “vajld-kard“ za Kvins, a tu sam pričao sa Rafom da odigramo zajedno. To bi bilo veoma lepo iskustvo za mene. A do kraja karijere bi mi bilo drago da odigram, bar jednom sa njim i sa Rodžerom", rekao je Zimonjić.

Selektor i igrač Dejvis kup reprezentacije, rekao je da je zadovoljan pobedom, ali isto tako nije formom koju je pokazao na pripremnim turnirima za Otvoreno prvenstvo Francuske.

Ne pamtim da sam ovoliko mečeva izgubio na šljaci pre Rolan Garosa. Biću konkretan, nisam nijedan pobedio. Par puta se dešavalo da dođem neporažen ovde, ali ovo baš i ne. Tako da sam srećan što smo pobedili, bili smo jako dobri, možda smo mogli i lakše na kraju da pobedimo“, kazo je Nenad.

Zimonjić i Verdasko za prolaz u osminu finala igraće sa Džastinom Noulom i Florijanom Majerom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve