Nova vest
Tenis

Utorak, 30.05.2017.

15:13

Verdasko zaustavio Zvereva na startu Rolan Garosa!

Fernando Verdasko pobedio je Aleksandera Zvereva u prvom kolu Rolan Garosa, u meču koji je trajao dva dana.

Izvor:

Autor:

Verdasko zaustavio Zvereva na startu Rolan Garosa!
Getty Images

Iskusni Španac savladao je mlađanog Nemca ruskog porekla posle borbe u četiri seta i gotovo tri časa borbe – 6:4, 3:6, 6:4, 6:2.

Njihov okršaj počeo je u ponedeljak, ali je pri rezultatu 6:4, 3:6 prekinut zbog mraka.

Verdasko je i u utorak nastavio da muču novopečenog masters šampiona (pobeda nad Novakom u finalu Rima prošle nedelje), a peti nosilac svoju frustraciju istresao je ljuteći se na sebe i lomeći rekete.

Nando je igrao pametno, nije srljao, a ni brzao – pošto se nije previše uzbudio zbog ispuštenog brejka. Napravio je još jedan i to u pravom trenutku – za novo vođstvo u setovima.

Zverev je sve više promašivao, nije uspevao da se kontroliše, a Fernando je nastavio da igra u istom ritmu. Odmah na startu četvrtog dela igre još jednom je oduzeo servis rivalu, da bi isto učinio i za overu prolaza u narednu rundu.

Tamo ga čega domaće predstavnik Pjer-Igo Erber, koji je u ponedeljak u tri seta eliminisao Džereda Donaldsona iz Amerike – 6:4, 7:6(5), 6:4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve