Nova vest
Tenis

Utorak, 30.05.2017.

11:55

Beker o Federeru: Dominira u 35, osvojiće Vimbldon

Boris Beker, legendarni igrač i bivši trener Novaka Đokovića, veruje da će Rodžer Federer osvojiti svoj deveti Vimbldon, a devetnaesti Grend Slem u karijeri.

Izvor:

Autor:

Beker o Federeru: Dominira u 35, osvojiće Vimbldon
Getty Images

"Veoma je verovatno da će Rodžer osvojiti Vimbldon ove godine. Osvojio je Australiju, Indijan Vels i Majami, a onda je odlučio da se odmori. Ponavljam, vrlo je moguće da će stići do osme titule na terenima Old Ingland Klaba, odnosno svoj devetnaesti Grend Slem", smatra Beker.

Nemac je istakao i da je saglasan sa odlukom legendarnog Švajcarca da preskoči Rolan Garos, odnosno kompletnu sezonu na šljaci.

"Da sam mu ja trener, isto bih pokušao da ga savetujem i da ga ubedim da preskoči Rolan Garos. Igranje u Parizu ne bi imalo nikakvog smisla. Za sada dominira, ima 35 godina, a i ja sam od starta sezone pomišljao da bi trebalo da preskoči sve do dela sezone na travi. Kada sam saznao da neće igrati u Bulonjskoj šumi pomislio sam da je doneo veoma dobru, sjajnu odluku", zaključio je bivši broj jedan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve