Nova vest
Tenis

Petak, 26.05.2017.

10:59

Agasi: Sa Novakom tek učim, Štefi me nagovorila

Andre Agasi oglasio se prvi put otkako je najavljena njegova saradnja sa Novakom Đokovićem, istakavši da su se dogovorili samo za Rolan Garos.

Izvor: AK

Autor: AK

Agasi: Sa Novakom tek učim, Štefi me nagovorila
Foto: EPA/YOAN VALAT

Proslavljeni američki teniser ima zadatak da vrati Novaka Đokovića na šampionski nivo kojim je dominirao u proteklih pet godina, a u četvrtak su u Parizu imali prvi zajednički trening.

"Sa Novakom tek počinjem da učim. Uživam od prvog dana. Ne mogu mnogo da kažem o tome, jer on je bitan, ne ja. Nadam se da ću mu pomoći psihički i fizički, ali mi je potrebno vreme da naučim. Odlučili smo nedavno da sarađujemo. Moram sledeće nedelje da odem zbog porodičnih stvari, to je odavno planirano", rekao je Agasi.

Agasi još uvek nije zvanično Đokovićev trener, kao što je do pred ovu sezonu bio Boris Beker.

"Novak me pozvao pre tri nedelje. Ja sam prvo rekao ne. Ali, moja žena Štefi mi je rekla da bi trebalo da prihvatim da će mi se svideti. Jedini dogovor koji smo imali je za Pariz, s obzirom na naš razgovor, što se mene tiče to nije stalan posao. Nadam se da ću biti uz Novaka meč ili dva, da pokušam da mu pomognem jer čak i mala promedba može da bude mnogo", dodao je Amerikanac.

"Bio je odličan za prvi dan", kratko je prokomentarisao Đoković posle prvog treninga sa Agasijem.

Đoković brani titulu u Parizu, a žreb parova prvog kola Rolan Garosa je u petak u podne.

Mečeve ćete moći da gledate na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve