Nova vest
Tenis

Sreda, 24.05.2017.

13:05

Rolan Garos se vraća na TV B92!

Mečeve sa Rolan Garosa, koji je na programu od 28. maja do 11. juna u Parizu, moći ćete da pratite u direktnim prenosima na televiziji B92!

Izvor:

Autor:

Rolan Garos se vraća na TV B92!
Getty Images

Novak Đoković u Pariz dolazi kao branilac trofeja, grad u kojem je osvojio svoj najduže čekani trofej dočekuje ga kao jednog od favorita.

Rafael Nadal i Endi Mari sigurno imaju iste ambicije, da slave – Nadal jubilarni deseti put, a Mari prvi. Lista izazivača je duga, mladi Aleksander Zverev, uvek nezgodni Stan Vavrinka, domaće nade Žo-Vilfrid Conga i Gael Monfis.

Kao i uvek, kao i na svakom Grend Slemu, svi žele da zablistaju u dve nedelje pariske teniske mode.

Na terenu ćemo videti i Janka Tipsarevića koji se vraća posle duge pauza, Viktora Troickog i Dušana Lajovića.

Na ženskom turniru imaćemo Jelenu Janković, titulu brani Garbinje Mugurusa, neće biti Serene Vilijams, šampionke iz 2013. i 2015. godine, i Marije Šarapove, a lista kandidatkinja za slavlje duža je, čini se, nego ikada.

B92 će pratiti turnir od početka do kraja, izveštač sajta b92.net/sport Nikola Đukić biće sve vreme u Parizu, a pred mečeve se priprema studijski program sa gostima, intervjuima učesnika i prilozima o istoriji, ali i toku ovogodišnjeg turnira.

Veliko finale 116. muškog turnira na programu je, nadamo se sa Novakom Đokovićem na terenu, 11. juna.

"Drago mi je što se tenis vraća na televiziju na kojoj su prenošeni neki istorijski mečevi i koja ga je uvek volela i pratila. Posebno mi je drago što ćemo, posle pauze, ponovo imati priliku da se sa novinarske i komentatorske strane, 'borimo' sa velikim izazovom. Znam da nas čeka dosta posla u te dve nedelje i veoma mu se radujem" kaže Miloš Šaranović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve