Nova vest
Tenis

Sreda, 24.05.2017.

08:45

Predsednik Unikla: Novak-san, bila nam je čast

Tanaši Janai, japanski milijarder i predsednik kompanije Uniklo, zahvalio se Novaku Đokoviću na saradnji i nazvao ga jednim od najboljih sportista u istoriji.

Izvor:

Autor:

Predsednik Unikla: Novak-san, bila nam je čast
Getty Images

Srbin od ponedeljka, posle petogodišnje saradnje, više nije 'maneken' sportskog brenda iz zemlje 'izlazećeg sunca', pošto je postao novo zaštitno lice francuske 'Lakoste'

"Dragi Novak-san, pre svega, tvoje prijateljstvo ostaće mi veoma blisko srcu zauvek. To se nikada neće promeniti.

Rad sa tobom bila je čast i avantura. Kada smo se upoznali, bio si mladi momak sa talentom koji obećava. A, Uniklo je bio potpuno nov u svetu kompetitivnog sporta. Bili smo tim kada si se popeo na vrh, postizavši uspehe koji su te smestili među najveće sportiste u istoriji.

A, tu je u tvoj predani rad van terena, tvoja ljubav prema miru i tvoj trud za decu širom sveta, smisao za humor i humanost koja oblikuje sve što radiš. Inspirisao si nas tokom naše saradnje.

Takođe, nikada neću zaboraviti uzbuđenje i ponos koje sam osetio kada si prošle godine pobedio u Parizu. Pravo je oduševšljenje bilo biti deo ove avanture!

Ali, znamo da svaka stvar ima svoj početak i kraj. I, sada, tvoje putovanje te vodi na drugi put. Želimo ti puno uspeha i jedva čekamo da vidimo šta će sledeće uraditi.

Hvala ti, Novak-san, za sve ove divne godine
".

Tvoj prijatelj,
Tadaši Janai

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve