Nova vest
Tenis

Utorak, 23.05.2017.

22:30

Nadal: Poslednji napor za Rolan Garos

Rafael Nadal, osvajač devet titula na Rolan Garosu, kaže da se 'potrošio' prethodnih nedelja, ali da je svestan da mora da ide do gornje granice pred Pariz.

Izvor:

Autor:

Nadal: Poslednji napor za Rolan Garos
Getty Images

"Trošio sam dosta energije poslednjih nedelja, prošao sam kroz napete i naporne trenutke, igrajući mečeve na veoma visokom nivou. Dugo vremena nisam proveo četiri uzastopna dana kod kuće, pa mogu da kažem da mi odmor baš prija", kaže Rafa.

'Bik sa Maljorke' osvojio je tri titule u nizu – Masterse u Monte Karlu i Madridu, odnosno turnir u Barseloni na stadionu koji nosi njegovo ime.

Uprkos ogromnom pražnjenju, pre poraza od Dominika Tima na Mastersu u Rimu, Nadal je spreman da pruži sve od sebe za jubilarni uspeh u Bulonjskoj šumi.

"Niko pre nije osvojio četiri titule u nizu uoči Rolan Garosa, ili barem ja to nikada nisam uspeo. Znam da sam radio dobro proteklih nekoliko meseci, ali sada dolazi trenutak kada moram da izvučem sve iz sebe", jasan je Nadal.

Treći Grend Slem sezone počinje 28. maja i traje do 11. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve