Kraj za Viktora i Janka u dublu

Viktor Troicki i Janko Tipsarević završili su učešće na Rolan Garosu u konkurenciji dublova.

Izvor:

Utorak, 30.05.2017.

14:07

Kraj za Viktora i Janka u dublu
Getty Images

Vića i Tipsa poraženi su od petih nosilaca Džejmija Marija i Bruna Soareša u dva seta, posle 72 minuta igre – 6:3, 7:6(0).

Škot i Portugalac su prvi deo igre u svoju korist rešili brejkom u četvrtom gemu, koji su rutinski pretvorili u vođsto u setovima, da bi potom trijumf overili u taj-brejku.

Viktor i Janko uspeli su da se vrati u samom finišu, pošto su vratili izgubljen servis za 6:6, ali onda nisu uzeli nijedan poen u trinaestom gemu.

Srbija ima još jednog predstavnika u dubl konkurenciji na Grend Slemu u Parizu, pošto će Nenad Zimonjić zajedno sa Špancem Fernandom Verdaskom sastaje protiv Rumuna Florina Megree i Indijca Ajsama Kurešija.

Otvoreno prvenstvo Francuske igra se za ukupni nagradni fond od 16.790.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: