Nova vest
Tenis

Sreda, 07.06.2017.

08:30

Tipovi, dan XI: Imamo finale pre finala

Precenili smo Mladenovićevu, isplatilo se poverenje u sjajnu Ostapenko, šta nam donosi 11. dan Rolan Garosa?

Izvor: B92

Autor:B92

Tipovi, dan XI: Imamo finale pre finala
Foto: Getty images

Đoković i Tim zbog kiše nisu stigli da igraju u utorak, pa su nam pik i za sredu, dok se radujemo okršaju Halep i Svitoline. Samo da ne bude opet kiše.

11:00 Novak Đoković – Dominik Tim
1s1 kvota 1,65

Đoković je bez previše problema stigao do četvrtfinala, ali je u vazduhu i dalje osećaj nesigurnosti. Međutim, eliminisao je dvojicu Španaca, Argentinca i Portugalca kojima je šljaka specijalnost, pa se ne može reći ni da se provukao. Tim nije izgubio nijedan set na RG ove godine, ali je pre samo dve nedelje bio nemoćan protiv Srbina u Rimu. Ako Đoković bude bar blizu nivoa koji je pokazao na tom meču (6:1, 6:0) nema šta da se brine.

14:00 Simona Halep – Elina Svitolina
ug više (21,5) kvota 1,90

Pre dve nedelje Svitolina je slavila u međusobnom duelu u finalu Rima sa 2-1. Ukrajinka je u seriji od devet uzastopnih poeda, a izgubila je samo jednom na šljaci ove sezone u 15 mečeva. Halep nije izgubila nijedan set u Parizu, štaviše, rivalke nisu bile ni blizu da je ugroze. Očekujemo žestoku borbu koja bi mogla da protraje.

14:00 Karolina Pliškova – Karolina Garsija
1s1 kvota 1,65

Garsija je već ostvarila najveći uspeh u karijeri na Gren slem turnirima, ali su očekivanja i dalje velika s obizrom da je poslednji adut Francuske. Ubedljivom igrom protiv Aliz Korne je pokazala da ima kvalitet za završnicu turnira. Pliškova je u sličnoj formi, nije joj bilo lako u osmini finala, ali zna kako da pobedi Francuskinju s obzirom da ju je nadigrala u Dohi i februaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve