Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 05.06.2017.

08:48

Tipovi, dan IX: Ima li Hačanov rešenje i za Marija?

Nedelja nije bio naš dan, a ni dan favorita na Rolan Garosu. Druga sedmica turnira bi trebalo da iskristališe kandidate za titule.

Izvor: B92

Autor:B92

Tipovi, dan IX: Ima li Hačanov rešenje i za Marija?

Nema više apsolutnih favorita, bez obzira na stanje na ATP i WTA listi, većina igrača je na vrhuncu svoje igre, sada i detalji mogu da presude.

11:00 Simona Halep – Karla Suares-Navaro
ug više (20,5) kvota 1,90

Do sada su igrale 12 puta i odnos u pobedama je potpuno izjednačen na po šest. Poslednji okršaj pripao je Rumunki u dva seta na US Openu, dok je Španjolka slavila u poslednjem duelu na šljaci, ali pre dve godine u Rimu. Ni Halep ni Suares-Navaro nisu izgubile set u prva tri meča u Bulonjskoj šumi, možda je vreme da se to dogodi prvi put.

12:30 Endi Mari – Karen Hačanov
ug manje (35,5) kvota 1,85

Britanac i Rus se sastaju prvi put. Mari deluje kao da postepeno podiže formu u Parizu, a sva tri meča je dobio nakon dosta problema u prvom setu. Hačanov je jedno od iznenađenja turnira, prošao je Harija, Berdiha i Iznera izgubivši svega dva seta. Mari je favorit, ali je Rus prava enigma pred ovaj meč.

14:30 Stan Vavrinka – Gael Monfis
ug manje (38,5) kvota 1,80

U četiri međusobna duela oba tenisera imaju po dve pobede, ali nikad se nisu sastali na šljaci i poslednji okršaj su imali pre šest godina. Vavrinka je u seriji od sedam pobeda na šljaci, a nije izgubio nijedan set u mečevima sa Kovalikom, Dolgopolovom i Fonjinijem u prva tri kola RG. Monfis je bio maksimalan protiv Brauna i Monteira, dok mu je zemljak Gaske predao u trećem setu meč koji je lako mogao da preraste u maratonski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve