Nova vest
Tenis

Subota, 03.06.2017.

08:45

Tipovi, dan VII: Izner staje na put Kačanovu

Za razliku od prethodnih dana u petak nas je "ispoštovala" samo devojka (Samanta Stosur), a subota donosi zanimljive kvote.

Izvor: B92

Autor:B92

Tipovi, dan VII: Izner staje na put Kačanovu

Jedno od iznenađenja turnira Karen Kačarov možda će morati da se konačno oprosti od Pariza, dok Marin Čilić i Agnješka Radvanjska ne bi trebalo predugo da se zadržavaju dugo na terenu.

11:00 Marin Čilić – Felisijano Lopes
ug manje (36,5) kvota 1,9

Dok je Čilić bio ubedljiv u prva dva kola i na terenu proveo manje od četiri sata, Lopes je toliko bio samo u duelu sa zemljakom Fererom. Upravo na mentalnu i fizičku Španca iscrpljenost računamo pred meča sa Hrvatom koji je u odličnom ritmu na šljaci ove sezone (10-3).

11:00 Agnješka Radvanjska – Aliz Korne
ug manje (20,5) kvota 1,9

Deluje kao da bi Radvanjska mogla ove godine daleko da dogura u Parizu, ali u subotu će imati prvi pravi izazov. Francuskinja Korne je vrlo motivisana na svom terenu, nije se mnogo namučila u prve dve runde. Međutim, Poljakinja je dobila poslednja četiri od pet međusobnih susreta izgubivši u njima samo jedan set.

14:00 Džon Izner – Karen Kačanov
k1 kvota 1,7

Izner je bio više nego siguran u prva dva kola, izgubio je sam jedan set, doduše i njegov rival, koji je "isprašio" Berdiha u tri, ali računamo na iskustvo i servis Amerikanca. Do sada se nikad nisu sastajali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve