Nova vest
Tenis

Utorak, 30.05.2017.

18:00

Moja za B92: Rafa treba da dominira, ko god da je protivnik

Karlos Moja, jedan od trenera Rafaela Nadala, rekao je da je njegov pulen ponovo u dobroj formi i da želi tako da nastavi na Rolan Garosu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Moja za B92: Rafa treba da dominira, ko god da je protivnik
Photo by Julian Finney/Getty Images

Nadal je podigao nivo igre ove sezone, pa je posle nekoliko izgubljenih finala na startu, na šljaci napravio seriju od 17 pobeda uz samo jedan poraz.

U Pariz je stigao sa titulama iz Monte Karla, Barselone i Madrida, i važi za glavnog favorita da u Bulonjskoj šumi podigne jubilarni, 10. trofej.

"Kao što sam više puta govorio, on nije kao drugi sa kojima sam radio. Sa Rafom, uvek možete očekivati najbolje. Njegov nivo igre je izuzetno visok i došao je u pravom vreme", rekao je Moja za B92.

Španac je naveo da se vidi promena u raspoloženju kod momka sa Maljorke.

"Ne mogu da kažem da radimo nešto posebno na treninzima. Sada ipak sve funkcioniše veoma dobro i u pravom smeru. Rafa se bio malo izgubio, ali je ponovo dominantan. Svaku lopticu udara odlično".

On nije želeo mnogo da komentariše druge tenisere, među njima ni Novaka Đokovića, već je koncentrisan na napredak svog igrača.

"Kada krene da dominira u poenima, ne dozvoljava protivnicima da pobegnu. To je nešto što se dešava od početka ove godine i želimo da tako nastavimo, bez obzira na protivnika. Ima odlične varijacije kod servisa, a drugi mu je takođe dobar. Za sada ispunjavamo ciljeve koje smo zacrtali na početku sezone", zaključio je Moja.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve