Nova vest
Tenis

Nedelja, 21.05.2017.

12:00

B92 u Parizu: Nikolin slajs na šljaci Rolan Garosa!

Bulonjska šuma mesto je gde su godinama stasavali najbolji teniseri sveta, a sada je vreme i za novinare.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

B92 u Parizu: Nikolin slajs na šljaci Rolan Garosa!
Photo by Clive Brunskill/Getty Images (edit)

Kao što ste i navikli, pred vama je novi specijal posvećen jednom od četiri najveća turnira i, kako to red nalaže, naša mala ekipa imaće predstavnika među teniskom elitom.

Prošle sezone najbolji srpski teniser Novak Đoković ušao je među besmrtnike ovog sporta titulom na Rolan Garosu kojom je kompletirao pehare sa sva četiri Grend slema.

Đoković je tada postao osmi igrač kojem je to pošlo za rukom, posle Rodžera Federera, Rafaela Nadala, Roja Emersona, Roda Lejvera, Freda Perija, Andrea Agasija i Dona Badža.

Usledio je pad koji traje već neko vreme, ali je turnir u prestonici Francuske pravo mesto za novi početak.

B92 je tokom 2016. imao predstavnika na sva četiri velika teniska turnira i tu tradiciju nastavio je u novoj godini – posle Melburna, utiske iz Pariza svakodnevno će prenositi Nikola Đukić.

U predstojeće dve nedelje trudiću se da donesem mnoge zanimljive priče, intervjue i tekstove u rubriku 'Nikolin slajs'. Jedan od najlepših i najdelotvornijih udaraca u 'belom sportu' bio je inspiracija za novi početak naše redakcije, a na šljaci je još ubitačniji. Očekujte sjajnu defanzivu, kvalitetne udarce, voleje i poneki novinarski čip-en-čardž. :)

Kao i uvek, nije samo to što vam donosimo tokom drugog od četiri Grend slema – svakodnevno ćete sa nama moći da tipujete, ali i da saznajete mnoge zanimljivosti, čitate o herojima, istoriji...

Redovno ću se javljati iz 'grada svetlosti', a vama ostaje da se zavalite i u sledeće tri sedmice uživate uz kvalitetan tenis i B92 sport.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve