Petak, 26.05.2017.

10:59

Agasi: Sa Novakom tek učim, Štefi me nagovorila

Andre Agasi oglasio se prvi put otkako je najavljena njegova saradnja sa Novakom Đokovićem, istakavši da su se dogovorili samo za Rolan Garos.

Izvor: AK

Agasi: Sa Novakom tek uèim, Štefi me nagovorila IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

olja

pre 6 godina

Au, tek uci! Nagovorila ga zena. Pa to nesto govori.
Da li ce Novak dobiti ono sto bi trebalo? Mozda je ipak bilo bolje da mu je trener neko (geografski) blizi. Agasi ima dosta obaveza tako da nece moci cesto da bude uz njega. A to mu je veoma, veoma potrebno.

Space Jam

pre 6 godina

Djoković bi trebao da ima VELIKI motiv da osvoji RG i tako postane JEDINI teniser u istoriji koji je sva 4 GS-a osvojio najmanje 2X.

Mister No

pre 6 godina

Ako se Agasiju ne bude svideo Novakov pristup, njegov angažman će se završiti samo na nivou konsultacija. Pa zar neko stvarno misli da Agasi (i Štefi Graf) ne zna koji je Novakov problem. Rezervisan je iz razloga da vidi koliko će Novak da ga sluša i zagrize. Ako bude zagrizao ko nekad onda će sve ostalo oko Novaka što je izbilo u prvi plan ponovo postati nebitno iako je više nego očigledno da žena, brat i guru traže preko Novaka pažnju javnosti po svaku cenu da bi izlečili neke svoje komplekse i probleme, osetili se važnim u životu ili došli do više novca.

Jelena

pre 6 godina

Vidim da se Agasiju prebrojavaju krvna zrnca ovde. Ako se Novak izjašnjava kao Srbin, bez obzira na to šta su mu otac i majka poreklom, onda je Agasi Amerikanac(ja bih rekla tipičan) bez obzira na to ko su i šta su mu roditelji.

Simple

pre 6 godina

Ovo je super dobro, jer ce Nole morati vise da zapne u Parizu da bi zadovoljio Agasija da ostane. Nece Agasi tolerisati mlitavog Noleta u prva dva seta, pa tek onda da se otrezni. Ili od pocetka 100% ili nema Agasija.

smb

pre 6 godina

Evo vam intervjua za Gazzetta dello Sport https://pbs.twimg.com/media/DAhopx-XkAEtd_E.jpg:large
Novak lepo kaže da je ovo samo proba, pa ako uspeju da se usklade, prava saradnja bi počela za WB

zoran

pre 6 godina

Verovatno covek hoce da vidi koliko onaj Spanac ima upliva i uticaja. Ako je to znacajno nema od saradnje nista. Svaki normalan covek kada vidi Imasa sve mu je jasno, sem Novaku.
Ako Novak misli da je meditacija grljenje drveca i ono slanje, ne znam cega, na kraju meca, onda je u toliko dubokoj zabludi da tesko ko moze da mu pomogne. No, Spanac sigurno dobro zaradjuje , pa prosipa fazone koje je pokupio iz sumnjivih prirucnika. Upala mu kasika u med, sto bi rekao nas narod.

autocorrect off

pre 6 godina

Agasi je rođen u Iranu, al mu je otac Sirijac a majka Jermenka
(Djordje, 26. maj 2017 12:36)

agasi je rođen u las vegasu, a ćale mu je asirsko-jermenskog porijekla iz irana. deda je bio agasian ali je skratio prezime da izbjegne progon od muslimana. majka andreova je amerikanka

Нина

pre 6 godina

Е то су паметни мушкарци, слушају жене, и Бекеру је жена рекла да прихвати сарадњу с Новаком, ево сад и Агасију, и то велика шампионка Штефи

Mica

pre 6 godina

Agasi je previše odgovoran i veliki šampion da bi stvari uzeo olako.Niko ne voli neuspeh ,pa ni bivši šampioni.Obzirom da nikada prije nije nikoga trenirao ,i on ne zna kako ce sve to funkcinisati.Mislim da ce za njega biti vrlo vazno kako ce se sve to odvijati i sa Novakom.Uticaj S.Graf iz senke ce biti vrlo značajan.To kazem iz vlastitog iskustva , jer suprug i ja smo iste struke i kod kuce uvek pričamo o poslu, a takodje mislim i da vecina parova radi isto.

Sen Zil

pre 6 godina

Agasi nije jermenskog vec iranskog(porekla).
(igor, 26. maj 2017 12:16)
Njegov otac je Jermen cija je porodica bila naseljena u Iranu...Reci da je Agasi Iranac a ne Jermenin je isto kao da ste Nikolu Teslu nazvali Hrvatom samo zato sto mu je porodica zivjela na teritoriji danasnje Hrvatske...
Sto se same vijesti tice ovo ni malo ne obecava!Bice tu prve nedelje kada su laksi protivnici a kada se bude uslo u drugu nedelju i budu jaci protivnici njega nece biti tu...Ostaje Novak bez mentalne podrske,taktike i saveta kada je najbitnije!Jos i gore nego da je otisao bez trenera na RG!Igra recimo protiv Nadala i umesto da je tu ,da ga pripremi za mec,oni dvojica komuniciraju preko Skype-a...Kao sto vec rekoh,ne obecava...

Marie

pre 6 godina

@setac
Da, vidi se dobro full- western, odlican za kontrolu jakih top-spinove koji visoko odskacu. A i gleda loptu do poslednjeg momenta. Mislim da ce mu Agassi jako pomoci, jednostavno kao inspiracija i - kao sto Agasi kaze - i mala primedba moze da bude odlucujuca.

vida loca

pre 6 godina

Kao sto sam vec rekao Agasi ce biti na RG neka vrsta konsultanta i to na cela dva meca. Definitivno njega ne mozemo nazvati trenerom Novaka Djokovica. Uostalom sedeo je i Mek kod Raonica na jednom GS u boksu kao " savetnik".

Digla se prasina oko Agasija bez razloga. Vidim ovde neki jos uvek ne shvataju da on nece biti Novakov trener kao sto je Beker bio, a o Vajdi i da ne pricamo.

Oliver

pre 6 godina

Covek je lepo rekao da od ranije provodi vreme s porodicom u terminu koji se poklapa s drugom nedeljom RG i da zbog toga ne moze prisustvovati celom gren slemu.Logicno je da se pocne s nekom vrstom probnog rada,a ne da se odmah potpisuje ugovor na 2,3 godine,a da se posle 2 meseca ispostavi da stvari ne funkcionisu.Drugo,trener nije tu da utice na tehniku,kao sto neki komentarisu "hvat na forhendu".Niko nije lud da menja tehniku udarca sa 30 godina.Jednom je probao Tod Martin da menja tehniku servisa Djokovica pa je to bilo katastrofalno.Inace je Stefi Graf imala tehnicki potpuno nepravilan forhend celu karijeru,a to je bio najbolji forhend u istoriji zenskog tenisa.Trener u ovim godinama sluzi za taktiku meceva,analizu protivnika i pre svega za mentalnu i psiholosku stimulaciju.A ko je bolji za psihologiju nego Agasi koji je doziveo mnogo gori pad nego Djokovic pa se vratio i najveci broj svojih GS osvojio posle 30. godine,sto je bas ono sto treba Djokovicu.Druga velika prednost Agasija je sto je Amerikanac,pa ce sada Amerikanci u neku ruku navijati za Djokovica,jer time navijaju za svoju legendu Agasija,zelece mu uspeh ili ga bar nece kritikovati i provocirati kao ranije.I trece,kao sto neko rece,tu u paketu ide i Stefi Graf,a tesko da i od nje nece cuti neki pametan savet,primedbu,ideju.Dakle,to su tri legende na okupu,srecno!

Henri Chinasky

pre 6 godina

Biće ovo lepa komedija u kojoj će se širiti ljubav na sve strane.Kada se udruže jedan polu Srbin-polu Hrvat, jedan Amerikanac,jedna Srpkinja i jedna Nemica ima sve da puca.

Mikii

pre 6 godina

Zašto neki Rus nije trener??
(Mikoje, 26. maj 2017 12:18)

Jer Djokovica vase misljenje veoma zanima. Zato je i kupio one stanove u Moskvi, hahahaha

Diplomirani difovac

pre 6 godina

Ogradjuje se na vreme.
Eto,ima malo slobodnog vremena viška,pa da pokuša da pomogne.
Niko izgleda neće da radi i trpi Imasa sa njegovom " filozofijom".

AcaNS

pre 6 godina

Hm... od početka mi je čudno to što se Agasi nije oglašavao, a tek sada kada ovo čitam ne znam šta da mislim. Ispada da nije sigurno da će prisustvovati mečevima, i da je pristao samo zato što je u Parizu sa porodicom. Pomalo čudno, ali vreme će pokazati...

šetač

pre 6 godina

Izleda da je ovo part time job pa ako ide onda će raditi ako ne neće. Džaba pos'o ako on zapali za Vegas posle prve nedelje. Agasi je imao semi western hvat na FH Nole više zapadni.

mađar

pre 6 godina

Ne znam zašto ali imam neki čudan osećaj da će Nole ovaj RG odigrati maestralno?! Možda čak i odbrani titulu?!
Zaista, mislim da se nešto prelama na ovom GS na našu radost?!
pozdrav

Dott

pre 6 godina

Agasi je bio velika teniska zvezda, danas iz predjasnje recenice izbacite “bio” I “teniska” I necete ni malo pogresiti. Novakovi treninzi bice neuporedivo poseceniji I sve novine I atmosvera koja se stvara Agasijevim prisutvom prijace Novaku jako. Nestace dosadna rutinirana ucmalost I za pocetak to je I vise nego dovoljno da bi se I manifestovalo na Novakovu bolju igrau.
S druge strane verujem da je Agasi nerado pristao na ovaj angazman, a razlog je znate koji? Agasi od sebe uvek mnogo ocekuje I veoma voli sebi pripisati zasluge, ali plasi se hoce li imati osnova za to ukoliko Novak postigne dobar rezultat, koliko ce to biti njegova zasluga. Medjutim polako shvatice da je to kao I u braku, bez obzira koliko je ko doprineo sticanju imetka, sve se deli na pola.
Stefi Graf je radilica, dok je Agasi covek od poteza koji zeli efekat odmah, ona ga je I odobrovoljila na ovaj potez, pa I ne sumnjam da ce nastojati I da se saradnja nastavi uz licni angazman iz senke. To sam vec u nekom ranijem komentaru I naveo, da je Novak angazovanjem Agasija fakticki dobio I Stefi Graf koja je izuzetno iskusna u svim aspektima ove igre.

Ray Donovan

pre 6 godina

Marketing. Jedan potpisao masan ugovor sa sponzorima a drugi bi da se vrati na scenu. Agasi je vremenom nosio Nike pa je možda i to neki od faktora da se ne zadržava preterano dugo, ne znam, ovo sam lupio. Voleo bi da grešim, ali u svakom slučaju želim Noletu sve najbolje, a za Agasija sam zainteresovan samo onoliko koliko je dobrar za Novaka.

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

Meni sad ništa nije jasno. Jel nastavljaju posle RG ili ne??
(malidzoni, 26. maj 2017 11:06)

Ako Nolo naidje na Kirjosa,Veselog,Goffina ili Zvereva verovatno nece nastaviti.

Mirko

pre 6 godina

Agasi deluje kao znalac, videćemo...
U krajnjoj liniji neka mu i.malo pomogne biće od koristi. Što više ljudi od iskustva uključi - to bolje.

Sinisa

pre 6 godina

Covjek ce biti u lozi 2 meca,i onda ce otici,potpuno neozbiljno.Zato Agasi nije ni davao intervjue.Vjerovatno on nece biti Novakov trener,cisto je tu kao podrska desetak dana,i to je to.

AcaNS

pre 6 godina

Hm... od početka mi je čudno to što se Agasi nije oglašavao, a tek sada kada ovo čitam ne znam šta da mislim. Ispada da nije sigurno da će prisustvovati mečevima, i da je pristao samo zato što je u Parizu sa porodicom. Pomalo čudno, ali vreme će pokazati...

mađar

pre 6 godina

Ne znam zašto ali imam neki čudan osećaj da će Nole ovaj RG odigrati maestralno?! Možda čak i odbrani titulu?!
Zaista, mislim da se nešto prelama na ovom GS na našu radost?!
pozdrav

Oliver

pre 6 godina

Covek je lepo rekao da od ranije provodi vreme s porodicom u terminu koji se poklapa s drugom nedeljom RG i da zbog toga ne moze prisustvovati celom gren slemu.Logicno je da se pocne s nekom vrstom probnog rada,a ne da se odmah potpisuje ugovor na 2,3 godine,a da se posle 2 meseca ispostavi da stvari ne funkcionisu.Drugo,trener nije tu da utice na tehniku,kao sto neki komentarisu "hvat na forhendu".Niko nije lud da menja tehniku udarca sa 30 godina.Jednom je probao Tod Martin da menja tehniku servisa Djokovica pa je to bilo katastrofalno.Inace je Stefi Graf imala tehnicki potpuno nepravilan forhend celu karijeru,a to je bio najbolji forhend u istoriji zenskog tenisa.Trener u ovim godinama sluzi za taktiku meceva,analizu protivnika i pre svega za mentalnu i psiholosku stimulaciju.A ko je bolji za psihologiju nego Agasi koji je doziveo mnogo gori pad nego Djokovic pa se vratio i najveci broj svojih GS osvojio posle 30. godine,sto je bas ono sto treba Djokovicu.Druga velika prednost Agasija je sto je Amerikanac,pa ce sada Amerikanci u neku ruku navijati za Djokovica,jer time navijaju za svoju legendu Agasija,zelece mu uspeh ili ga bar nece kritikovati i provocirati kao ranije.I trece,kao sto neko rece,tu u paketu ide i Stefi Graf,a tesko da i od nje nece cuti neki pametan savet,primedbu,ideju.Dakle,to su tri legende na okupu,srecno!

Dott

pre 6 godina

Agasi je bio velika teniska zvezda, danas iz predjasnje recenice izbacite “bio” I “teniska” I necete ni malo pogresiti. Novakovi treninzi bice neuporedivo poseceniji I sve novine I atmosvera koja se stvara Agasijevim prisutvom prijace Novaku jako. Nestace dosadna rutinirana ucmalost I za pocetak to je I vise nego dovoljno da bi se I manifestovalo na Novakovu bolju igrau.
S druge strane verujem da je Agasi nerado pristao na ovaj angazman, a razlog je znate koji? Agasi od sebe uvek mnogo ocekuje I veoma voli sebi pripisati zasluge, ali plasi se hoce li imati osnova za to ukoliko Novak postigne dobar rezultat, koliko ce to biti njegova zasluga. Medjutim polako shvatice da je to kao I u braku, bez obzira koliko je ko doprineo sticanju imetka, sve se deli na pola.
Stefi Graf je radilica, dok je Agasi covek od poteza koji zeli efekat odmah, ona ga je I odobrovoljila na ovaj potez, pa I ne sumnjam da ce nastojati I da se saradnja nastavi uz licni angazman iz senke. To sam vec u nekom ranijem komentaru I naveo, da je Novak angazovanjem Agasija fakticki dobio I Stefi Graf koja je izuzetno iskusna u svim aspektima ove igre.

Mirko

pre 6 godina

Agasi deluje kao znalac, videćemo...
U krajnjoj liniji neka mu i.malo pomogne biće od koristi. Što više ljudi od iskustva uključi - to bolje.

Mikii

pre 6 godina

Zašto neki Rus nije trener??
(Mikoje, 26. maj 2017 12:18)

Jer Djokovica vase misljenje veoma zanima. Zato je i kupio one stanove u Moskvi, hahahaha

Нина

pre 6 godina

Е то су паметни мушкарци, слушају жене, и Бекеру је жена рекла да прихвати сарадњу с Новаком, ево сад и Агасију, и то велика шампионка Штефи

Mica

pre 6 godina

Agasi je previše odgovoran i veliki šampion da bi stvari uzeo olako.Niko ne voli neuspeh ,pa ni bivši šampioni.Obzirom da nikada prije nije nikoga trenirao ,i on ne zna kako ce sve to funkcinisati.Mislim da ce za njega biti vrlo vazno kako ce se sve to odvijati i sa Novakom.Uticaj S.Graf iz senke ce biti vrlo značajan.To kazem iz vlastitog iskustva , jer suprug i ja smo iste struke i kod kuce uvek pričamo o poslu, a takodje mislim i da vecina parova radi isto.

Sinisa

pre 6 godina

Covjek ce biti u lozi 2 meca,i onda ce otici,potpuno neozbiljno.Zato Agasi nije ni davao intervjue.Vjerovatno on nece biti Novakov trener,cisto je tu kao podrska desetak dana,i to je to.

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

Meni sad ništa nije jasno. Jel nastavljaju posle RG ili ne??
(malidzoni, 26. maj 2017 11:06)

Ako Nolo naidje na Kirjosa,Veselog,Goffina ili Zvereva verovatno nece nastaviti.

Sen Zil

pre 6 godina

Agasi nije jermenskog vec iranskog(porekla).
(igor, 26. maj 2017 12:16)
Njegov otac je Jermen cija je porodica bila naseljena u Iranu...Reci da je Agasi Iranac a ne Jermenin je isto kao da ste Nikolu Teslu nazvali Hrvatom samo zato sto mu je porodica zivjela na teritoriji danasnje Hrvatske...
Sto se same vijesti tice ovo ni malo ne obecava!Bice tu prve nedelje kada su laksi protivnici a kada se bude uslo u drugu nedelju i budu jaci protivnici njega nece biti tu...Ostaje Novak bez mentalne podrske,taktike i saveta kada je najbitnije!Jos i gore nego da je otisao bez trenera na RG!Igra recimo protiv Nadala i umesto da je tu ,da ga pripremi za mec,oni dvojica komuniciraju preko Skype-a...Kao sto vec rekoh,ne obecava...

autocorrect off

pre 6 godina

Agasi je rođen u Iranu, al mu je otac Sirijac a majka Jermenka
(Djordje, 26. maj 2017 12:36)

agasi je rođen u las vegasu, a ćale mu je asirsko-jermenskog porijekla iz irana. deda je bio agasian ali je skratio prezime da izbjegne progon od muslimana. majka andreova je amerikanka

zoran

pre 6 godina

Verovatno covek hoce da vidi koliko onaj Spanac ima upliva i uticaja. Ako je to znacajno nema od saradnje nista. Svaki normalan covek kada vidi Imasa sve mu je jasno, sem Novaku.
Ako Novak misli da je meditacija grljenje drveca i ono slanje, ne znam cega, na kraju meca, onda je u toliko dubokoj zabludi da tesko ko moze da mu pomogne. No, Spanac sigurno dobro zaradjuje , pa prosipa fazone koje je pokupio iz sumnjivih prirucnika. Upala mu kasika u med, sto bi rekao nas narod.

vida loca

pre 6 godina

Kao sto sam vec rekao Agasi ce biti na RG neka vrsta konsultanta i to na cela dva meca. Definitivno njega ne mozemo nazvati trenerom Novaka Djokovica. Uostalom sedeo je i Mek kod Raonica na jednom GS u boksu kao " savetnik".

Digla se prasina oko Agasija bez razloga. Vidim ovde neki jos uvek ne shvataju da on nece biti Novakov trener kao sto je Beker bio, a o Vajdi i da ne pricamo.

Ray Donovan

pre 6 godina

Marketing. Jedan potpisao masan ugovor sa sponzorima a drugi bi da se vrati na scenu. Agasi je vremenom nosio Nike pa je možda i to neki od faktora da se ne zadržava preterano dugo, ne znam, ovo sam lupio. Voleo bi da grešim, ali u svakom slučaju želim Noletu sve najbolje, a za Agasija sam zainteresovan samo onoliko koliko je dobrar za Novaka.

Marie

pre 6 godina

@setac
Da, vidi se dobro full- western, odlican za kontrolu jakih top-spinove koji visoko odskacu. A i gleda loptu do poslednjeg momenta. Mislim da ce mu Agassi jako pomoci, jednostavno kao inspiracija i - kao sto Agasi kaze - i mala primedba moze da bude odlucujuca.

smb

pre 6 godina

Evo vam intervjua za Gazzetta dello Sport https://pbs.twimg.com/media/DAhopx-XkAEtd_E.jpg:large
Novak lepo kaže da je ovo samo proba, pa ako uspeju da se usklade, prava saradnja bi počela za WB

Diplomirani difovac

pre 6 godina

Ogradjuje se na vreme.
Eto,ima malo slobodnog vremena viška,pa da pokuša da pomogne.
Niko izgleda neće da radi i trpi Imasa sa njegovom " filozofijom".

Simple

pre 6 godina

Ovo je super dobro, jer ce Nole morati vise da zapne u Parizu da bi zadovoljio Agasija da ostane. Nece Agasi tolerisati mlitavog Noleta u prva dva seta, pa tek onda da se otrezni. Ili od pocetka 100% ili nema Agasija.

šetač

pre 6 godina

Izleda da je ovo part time job pa ako ide onda će raditi ako ne neće. Džaba pos'o ako on zapali za Vegas posle prve nedelje. Agasi je imao semi western hvat na FH Nole više zapadni.

Jelena

pre 6 godina

Vidim da se Agasiju prebrojavaju krvna zrnca ovde. Ako se Novak izjašnjava kao Srbin, bez obzira na to šta su mu otac i majka poreklom, onda je Agasi Amerikanac(ja bih rekla tipičan) bez obzira na to ko su i šta su mu roditelji.

Henri Chinasky

pre 6 godina

Biće ovo lepa komedija u kojoj će se širiti ljubav na sve strane.Kada se udruže jedan polu Srbin-polu Hrvat, jedan Amerikanac,jedna Srpkinja i jedna Nemica ima sve da puca.

Space Jam

pre 6 godina

Djoković bi trebao da ima VELIKI motiv da osvoji RG i tako postane JEDINI teniser u istoriji koji je sva 4 GS-a osvojio najmanje 2X.

olja

pre 6 godina

Au, tek uci! Nagovorila ga zena. Pa to nesto govori.
Da li ce Novak dobiti ono sto bi trebalo? Mozda je ipak bilo bolje da mu je trener neko (geografski) blizi. Agasi ima dosta obaveza tako da nece moci cesto da bude uz njega. A to mu je veoma, veoma potrebno.

Mister No

pre 6 godina

Ako se Agasiju ne bude svideo Novakov pristup, njegov angažman će se završiti samo na nivou konsultacija. Pa zar neko stvarno misli da Agasi (i Štefi Graf) ne zna koji je Novakov problem. Rezervisan je iz razloga da vidi koliko će Novak da ga sluša i zagrize. Ako bude zagrizao ko nekad onda će sve ostalo oko Novaka što je izbilo u prvi plan ponovo postati nebitno iako je više nego očigledno da žena, brat i guru traže preko Novaka pažnju javnosti po svaku cenu da bi izlečili neke svoje komplekse i probleme, osetili se važnim u životu ili došli do više novca.

Henri Chinasky

pre 6 godina

Biće ovo lepa komedija u kojoj će se širiti ljubav na sve strane.Kada se udruže jedan polu Srbin-polu Hrvat, jedan Amerikanac,jedna Srpkinja i jedna Nemica ima sve da puca.

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

Meni sad ništa nije jasno. Jel nastavljaju posle RG ili ne??
(malidzoni, 26. maj 2017 11:06)

Ako Nolo naidje na Kirjosa,Veselog,Goffina ili Zvereva verovatno nece nastaviti.

mađar

pre 6 godina

Ne znam zašto ali imam neki čudan osećaj da će Nole ovaj RG odigrati maestralno?! Možda čak i odbrani titulu?!
Zaista, mislim da se nešto prelama na ovom GS na našu radost?!
pozdrav

Ray Donovan

pre 6 godina

Marketing. Jedan potpisao masan ugovor sa sponzorima a drugi bi da se vrati na scenu. Agasi je vremenom nosio Nike pa je možda i to neki od faktora da se ne zadržava preterano dugo, ne znam, ovo sam lupio. Voleo bi da grešim, ali u svakom slučaju želim Noletu sve najbolje, a za Agasija sam zainteresovan samo onoliko koliko je dobrar za Novaka.

Dott

pre 6 godina

Agasi je bio velika teniska zvezda, danas iz predjasnje recenice izbacite “bio” I “teniska” I necete ni malo pogresiti. Novakovi treninzi bice neuporedivo poseceniji I sve novine I atmosvera koja se stvara Agasijevim prisutvom prijace Novaku jako. Nestace dosadna rutinirana ucmalost I za pocetak to je I vise nego dovoljno da bi se I manifestovalo na Novakovu bolju igrau.
S druge strane verujem da je Agasi nerado pristao na ovaj angazman, a razlog je znate koji? Agasi od sebe uvek mnogo ocekuje I veoma voli sebi pripisati zasluge, ali plasi se hoce li imati osnova za to ukoliko Novak postigne dobar rezultat, koliko ce to biti njegova zasluga. Medjutim polako shvatice da je to kao I u braku, bez obzira koliko je ko doprineo sticanju imetka, sve se deli na pola.
Stefi Graf je radilica, dok je Agasi covek od poteza koji zeli efekat odmah, ona ga je I odobrovoljila na ovaj potez, pa I ne sumnjam da ce nastojati I da se saradnja nastavi uz licni angazman iz senke. To sam vec u nekom ranijem komentaru I naveo, da je Novak angazovanjem Agasija fakticki dobio I Stefi Graf koja je izuzetno iskusna u svim aspektima ove igre.

AcaNS

pre 6 godina

Hm... od početka mi je čudno to što se Agasi nije oglašavao, a tek sada kada ovo čitam ne znam šta da mislim. Ispada da nije sigurno da će prisustvovati mečevima, i da je pristao samo zato što je u Parizu sa porodicom. Pomalo čudno, ali vreme će pokazati...

Mirko

pre 6 godina

Agasi deluje kao znalac, videćemo...
U krajnjoj liniji neka mu i.malo pomogne biće od koristi. Što više ljudi od iskustva uključi - to bolje.

Diplomirani difovac

pre 6 godina

Ogradjuje se na vreme.
Eto,ima malo slobodnog vremena viška,pa da pokuša da pomogne.
Niko izgleda neće da radi i trpi Imasa sa njegovom " filozofijom".

Sinisa

pre 6 godina

Covjek ce biti u lozi 2 meca,i onda ce otici,potpuno neozbiljno.Zato Agasi nije ni davao intervjue.Vjerovatno on nece biti Novakov trener,cisto je tu kao podrska desetak dana,i to je to.

zoran

pre 6 godina

Verovatno covek hoce da vidi koliko onaj Spanac ima upliva i uticaja. Ako je to znacajno nema od saradnje nista. Svaki normalan covek kada vidi Imasa sve mu je jasno, sem Novaku.
Ako Novak misli da je meditacija grljenje drveca i ono slanje, ne znam cega, na kraju meca, onda je u toliko dubokoj zabludi da tesko ko moze da mu pomogne. No, Spanac sigurno dobro zaradjuje , pa prosipa fazone koje je pokupio iz sumnjivih prirucnika. Upala mu kasika u med, sto bi rekao nas narod.

Mikii

pre 6 godina

Zašto neki Rus nije trener??
(Mikoje, 26. maj 2017 12:18)

Jer Djokovica vase misljenje veoma zanima. Zato je i kupio one stanove u Moskvi, hahahaha

šetač

pre 6 godina

Izleda da je ovo part time job pa ako ide onda će raditi ako ne neće. Džaba pos'o ako on zapali za Vegas posle prve nedelje. Agasi je imao semi western hvat na FH Nole više zapadni.

vida loca

pre 6 godina

Kao sto sam vec rekao Agasi ce biti na RG neka vrsta konsultanta i to na cela dva meca. Definitivno njega ne mozemo nazvati trenerom Novaka Djokovica. Uostalom sedeo je i Mek kod Raonica na jednom GS u boksu kao " savetnik".

Digla se prasina oko Agasija bez razloga. Vidim ovde neki jos uvek ne shvataju da on nece biti Novakov trener kao sto je Beker bio, a o Vajdi i da ne pricamo.

Нина

pre 6 godina

Е то су паметни мушкарци, слушају жене, и Бекеру је жена рекла да прихвати сарадњу с Новаком, ево сад и Агасију, и то велика шампионка Штефи

Oliver

pre 6 godina

Covek je lepo rekao da od ranije provodi vreme s porodicom u terminu koji se poklapa s drugom nedeljom RG i da zbog toga ne moze prisustvovati celom gren slemu.Logicno je da se pocne s nekom vrstom probnog rada,a ne da se odmah potpisuje ugovor na 2,3 godine,a da se posle 2 meseca ispostavi da stvari ne funkcionisu.Drugo,trener nije tu da utice na tehniku,kao sto neki komentarisu "hvat na forhendu".Niko nije lud da menja tehniku udarca sa 30 godina.Jednom je probao Tod Martin da menja tehniku servisa Djokovica pa je to bilo katastrofalno.Inace je Stefi Graf imala tehnicki potpuno nepravilan forhend celu karijeru,a to je bio najbolji forhend u istoriji zenskog tenisa.Trener u ovim godinama sluzi za taktiku meceva,analizu protivnika i pre svega za mentalnu i psiholosku stimulaciju.A ko je bolji za psihologiju nego Agasi koji je doziveo mnogo gori pad nego Djokovic pa se vratio i najveci broj svojih GS osvojio posle 30. godine,sto je bas ono sto treba Djokovicu.Druga velika prednost Agasija je sto je Amerikanac,pa ce sada Amerikanci u neku ruku navijati za Djokovica,jer time navijaju za svoju legendu Agasija,zelece mu uspeh ili ga bar nece kritikovati i provocirati kao ranije.I trece,kao sto neko rece,tu u paketu ide i Stefi Graf,a tesko da i od nje nece cuti neki pametan savet,primedbu,ideju.Dakle,to su tri legende na okupu,srecno!

smb

pre 6 godina

Evo vam intervjua za Gazzetta dello Sport https://pbs.twimg.com/media/DAhopx-XkAEtd_E.jpg:large
Novak lepo kaže da je ovo samo proba, pa ako uspeju da se usklade, prava saradnja bi počela za WB

Jelena

pre 6 godina

Vidim da se Agasiju prebrojavaju krvna zrnca ovde. Ako se Novak izjašnjava kao Srbin, bez obzira na to šta su mu otac i majka poreklom, onda je Agasi Amerikanac(ja bih rekla tipičan) bez obzira na to ko su i šta su mu roditelji.

Marie

pre 6 godina

@setac
Da, vidi se dobro full- western, odlican za kontrolu jakih top-spinove koji visoko odskacu. A i gleda loptu do poslednjeg momenta. Mislim da ce mu Agassi jako pomoci, jednostavno kao inspiracija i - kao sto Agasi kaze - i mala primedba moze da bude odlucujuca.

Sen Zil

pre 6 godina

Agasi nije jermenskog vec iranskog(porekla).
(igor, 26. maj 2017 12:16)
Njegov otac je Jermen cija je porodica bila naseljena u Iranu...Reci da je Agasi Iranac a ne Jermenin je isto kao da ste Nikolu Teslu nazvali Hrvatom samo zato sto mu je porodica zivjela na teritoriji danasnje Hrvatske...
Sto se same vijesti tice ovo ni malo ne obecava!Bice tu prve nedelje kada su laksi protivnici a kada se bude uslo u drugu nedelju i budu jaci protivnici njega nece biti tu...Ostaje Novak bez mentalne podrske,taktike i saveta kada je najbitnije!Jos i gore nego da je otisao bez trenera na RG!Igra recimo protiv Nadala i umesto da je tu ,da ga pripremi za mec,oni dvojica komuniciraju preko Skype-a...Kao sto vec rekoh,ne obecava...

Simple

pre 6 godina

Ovo je super dobro, jer ce Nole morati vise da zapne u Parizu da bi zadovoljio Agasija da ostane. Nece Agasi tolerisati mlitavog Noleta u prva dva seta, pa tek onda da se otrezni. Ili od pocetka 100% ili nema Agasija.

autocorrect off

pre 6 godina

Agasi je rođen u Iranu, al mu je otac Sirijac a majka Jermenka
(Djordje, 26. maj 2017 12:36)

agasi je rođen u las vegasu, a ćale mu je asirsko-jermenskog porijekla iz irana. deda je bio agasian ali je skratio prezime da izbjegne progon od muslimana. majka andreova je amerikanka

Space Jam

pre 6 godina

Djoković bi trebao da ima VELIKI motiv da osvoji RG i tako postane JEDINI teniser u istoriji koji je sva 4 GS-a osvojio najmanje 2X.

Mica

pre 6 godina

Agasi je previše odgovoran i veliki šampion da bi stvari uzeo olako.Niko ne voli neuspeh ,pa ni bivši šampioni.Obzirom da nikada prije nije nikoga trenirao ,i on ne zna kako ce sve to funkcinisati.Mislim da ce za njega biti vrlo vazno kako ce se sve to odvijati i sa Novakom.Uticaj S.Graf iz senke ce biti vrlo značajan.To kazem iz vlastitog iskustva , jer suprug i ja smo iste struke i kod kuce uvek pričamo o poslu, a takodje mislim i da vecina parova radi isto.

Mister No

pre 6 godina

Ako se Agasiju ne bude svideo Novakov pristup, njegov angažman će se završiti samo na nivou konsultacija. Pa zar neko stvarno misli da Agasi (i Štefi Graf) ne zna koji je Novakov problem. Rezervisan je iz razloga da vidi koliko će Novak da ga sluša i zagrize. Ako bude zagrizao ko nekad onda će sve ostalo oko Novaka što je izbilo u prvi plan ponovo postati nebitno iako je više nego očigledno da žena, brat i guru traže preko Novaka pažnju javnosti po svaku cenu da bi izlečili neke svoje komplekse i probleme, osetili se važnim u životu ili došli do više novca.

olja

pre 6 godina

Au, tek uci! Nagovorila ga zena. Pa to nesto govori.
Da li ce Novak dobiti ono sto bi trebalo? Mozda je ipak bilo bolje da mu je trener neko (geografski) blizi. Agasi ima dosta obaveza tako da nece moci cesto da bude uz njega. A to mu je veoma, veoma potrebno.