Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 06.06.2016.

09:50

I vi ste šampioni – pao rekord po broju komentara!

Nije samo Novak Đoković šampion, već smo to svi mi koji smo u nedelju učestvovali u stvaranju teniske istorije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

I vi ste šampioni – pao rekord po broju komentara!
B92

Đoković je u finalu Otvorenog prvenstva Francuske savladao Endija Marija sa 3:6, 6:1, 6:2, 6:4 i tako osvojio jedini Gren slem trofej koji mu je nedostajao.

Sada ih ima 12, trenutno u vlasništvu sva četiri na različitim podlogama, što nikome nikada nije pošlo za rukom, a vi imate priliku da o svemu čitate u našem specijalu.

Kada samo 2015. godine na US openu pisali da je oboren rekord po broju komentara na jednoj od naših vesti, nismo ni slutili da će on biti potučen samo nekoliko meseci kasnije.

Međutim, i to se desilo posle finala Rolan Garosa, pa je tako probijena granica od 3.500 odobrenih komentara. Zato ste i vi šampioni, jer ste nam pomogli da ispišemo nove stranice istorije – nije bilo naivno odobriti sve, to znajte, ali smo na kraju uspeli.

Možemo reći da nam je bilo zadovoljstvo jer smo pročitali mnogo onih koji daju podršku načinu na koji pratimo Gren slemove i koji su iz petnih žila zapeli da postavimo novi rekord. Prethodni je iznosio 2.651 na trijumf nad Rodžerom Federerom u Njujorku.

Naravno, niko vam ne brani da ga dodatno "pojačate". :)

Mi ćemo nastaviti da vas obaveštavamo, a vi nastavite da nas čitate i nadamo se da ćete nam uz Đokovićevu pomoć, već na Vimbldonu dati povod da ponovo pišemo sličnu vest.

Vaš B92 sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve