Nova vest
Tenis

Nedelja, 05.06.2016.

13:48

Srbija već ima šampiona Rolan Garosa

Srpska teniserka Olga Danilović je u paru sa Polom Arias Manhon osvojila Rolan Garos u ženskom dublu u juniorskoj konkurenciji.

Izvor: NL

Autor: NL

Srbija već ima šampiona Rolan Garosa
B92/Saša Ozmo

Naša juniorka rođena 2001. godine je u paru sa Španjolkom došla do pobede protiv Olesije Pervušine i Anastasije Potapove.

Arijas Manjoj i Danilović su izgubile prvi set 6:3, ali su uspele da se vrate i sa 6:3 izjednače 1:1. Meč su dobile u super tajbrejku 10:8.

Špankinja i Srpkinja su već posle dva gema izgubile svoj servis, ali su uzele brejk u sedmom gemu. Ipak već u sledećem su opet izgubile svoj servis i izgubile prvi set.

U drugom setu su takođe prve izgubile servis, ali su posle rezultata 3:1 uzele narednih pet gemova i izborile se za super tajbrejk u kome su ispele da dođu do pobede.

Tako je Srbija dobila prvog šampiona Rolan Garosa u nedelju, dok Novak Đoković od 15 časova igra svoj meč finala muškog singla sa Endijem Marijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve