Nova vest
Tenis

Sreda, 25.05.2016.

08:00

Dan IV: Vavrinka se oporavio, kraj dve bajke

Treći dan nije bio toliko neuspešan, iako nas je Rafael Nadal ozbiljno ’zaklao’ fantastičnom partijom protiv Sema Grota.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan IV: Vavrinka se oporavio, kraj dve bajke
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Korpulentni Australijanac ne da nije uspeo da osvoji sedam gemova, nego je i ova tri koja je dobio jedva upisao na semafor.

Međutim, da utisak bude nešto povoljniji pobrinuo se Felisijano Lopes, a možda nas obraduje i Aleksander Zverev koji vodi 2-1 u setovima.

Sreća ili pak nesreća u klađenju je ta što već sutra postoji šansa za popravni, pa se nadamo da u sredu možemo do maksimalnog učinka. Zato ćemo danas predložiti četiri para.

Stan Vavrinka – Taro Danijel

Švajcarski teniser mučio se u prvom kolu protiv Lukaša Rosola i bio na pragu eliminacije. Uspeo je da se izvuče i sada od njega možemo očekivati sve bolje partije. Za drugu rundu ima idealnog protivnika – Taro Danijel je trenutno 93. igrač na svetu, visok je 191 centimetar i ostvario je najbolji rezultat na Gren slemovima. Međutim, ovo bi trebalo da bude kraj njegovog puta.

Predlog: Pobeda Vavrinke u tri seta.

Miloš Raonić – Adrijan Manarino

Miloša Raonića ne moramo da posebno predstavljamo, a Adrijan Manarino jedan je od igrača koji mogu da iznenade i najbolje na svetu. Sada nije neophodno da uradi tako nešto, već da izdrži do finiša prvog seta.

Predlog: ‘Plus gemovi’ prvi set (u prvom setu će biti 10 i više gemova).

Žeremi Šardi – Adam Pavlašek

Mladi Čeh prvi put u karijeri došao je do trećeg kola kvalifikacija, potom ušao u glavni žreb Gren slema, a onda i ostvario prvi trijumf na najvećoj sceni. Sada ide na Žeremija Šardija koji će pokušati da na svaki način iskoristi neiskustvo rivala.

Predlog: Pobeda Žeremija Šardija.

Albert Ramos-Vinolas – Marko Trungeliti

Argentinski teniser napravio je najveće iznenađenje drugog dana kada je eliminisao Marina Čilića, a takođe je i nas ‘oborio’ na jednom od prethodnih tiketa. Ipak, poznato je da slabije rangirani igrači posle velikog skalpa dožive poraz već u sledećem meču i to će se verovatno desiti i u ovom slučaju. Protivnik će mu biti Albert Ramos-Vinolas koji voli da igra na šljaci i koji ne želi da propusti priliku da prvi put u karijeri uđe u treće kolo nekog Gren slema.

Predlog: Pobeda Ramos-Vinolasa.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve