Ponedeljak, 30.05.2016.

13:30

Novak proigrao, kiša ga opet prekinula

Novak Đoković uspeo je da izjednači u setovima i napravi brejk u trećem, ali je meč protiv Roberta Bautiste Aguta po drugi put prekinut. Nastavak u sredu.

Izvor: AK

Novak proigrao, kiša ga opet prekinula IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

422 Komentari

Sortiraj po:

Losmi

pre 7 godina

Ko nije probao da igra po kisi na sljaci nema pojma da su loptice kao pomorandze da udaras. Nema tu ni znanja ni umeca nego cisto prezivljavanje. Kao kad bi fudbalerima dali basket lopti da igraju.(Losmi, 31. maj 2016 19:32)Hoces reci da se loptica pretvara u pomorandzu kada predje na Novakovu strani, a kada je Novak udari i predje u Bautistino polje opet se pretvori u lopticu. Novaka su izgleda zabolela ledja od udaranja u pomorandze...
(Volim i ja nerandze no trpim, 01. jun 2016 01:25)

Losmi

pre 7 godina

Rekao sam realno obrazlozenje, a gresili su oboje. Nole je vodio na kraju jucerasnjeg dana iako su brejkovi pljustali kao kod zena, tako da tvoje misljenje je bazirano na ostrascenoj mrznji prema njemu. Pogledaj kakvi su bili rezultati juce kod ostalih parova pa probaj da shvatis da nisi u pravu. A i rezultat danas potvrdjuje to. Svako dobro.

Predrag

pre 7 godina

Strucnjaci, kada uporedjujete neki teren u Srbiji sa Satrijeom i pisete da ima reflektore, da li se zamislite sta znaci rec tradicija!? Ne znate, jer jedino sto ima veze sa Srbijom i tradicijom je ratovanje! Laku noc.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 31. maj 2016 22:17)

Jumko u ovom komentaru se odao da je Hrvat, tako nemojte da se obazirete na teske muke suseda koji su dobri samo u bocanju.

Komentar je postavio 6.1.2016 na clanak `Novak u blatu, ljutite žene i pobuna na ’kecu’`

Volim i ja nerandze no trpim

pre 7 godina

Ko nije probao da igra po kisi na sljaci nema pojma da su loptice kao pomorandze da udaras. Nema tu ni znanja ni umeca nego cisto prezivljavanje. Kao kad bi fudbalerima dali basket lopti da igraju.
(Losmi, 31. maj 2016 19:32)

Hoces reci da se loptica pretvara u pomorandzu kada predje na Novakovu strani, a kada je Novak udari i predje u Bautistino polje opet se pretvori u lopticu. Novaka su izgleda zabolela ledja od udaranja u pomorandze...

Damir

pre 7 godina

Mec Đoković-Bautista kao Đoletova pesma Boza zvani pub: Znatel' za ono, kad je s' izvesnim baronom, igro cetir' dana, to je bio rat...

Mihajlo

pre 7 godina

1.Loptica dosta teza teren blatnjav
2.Losi uslovi losa igra
3.Pojma nemaju pojedinci
Novak Djokovic Covek Sportista SrBin.......Najbolji uvek
PS Neka hejteri pokusaju sutra kad pada kisa da u majici i sorcu potrce 100 m

betangin

pre 7 godina

plasim se finala sa vavrinkom, opet igra kao lud. al dobro je sto stan ide na marija, trebalo bi da iscede jedan drugog. realno, novaku se zreb odlicno namestio + odustajanje nadala i conge. mora da iskulira sve ovo sa kisom (kapiram da je nadljudski) i da smireno dobije sve ove godine na rg.

Losmi

pre 7 godina

Ko nije probao da igra po kisi na sljaci nema pojma da su loptice kao pomorandze da udaras. Nema tu ni znanja ni umeca nego cisto prezivljavanje. Kao kad bi fudbalerima dali basket lopti da igraju.

fifi

pre 7 godina

Ako je na vojnom mitingu u Bgd. jedan Putin stajao na pljusku onda mogu i igraci da igraju i publika da gleda meceve?? Jos ovo je kisica a ne pljusak? Meni nije jasno, sta hoce?

vu

pre 7 godina

dalje se potvrđuje moja teza da Novak sa ovako smiješnim servisom ne može ništa postići.Procenat prvog servisa ogroman a relizacija oko 40% i to protiv Bautiste . Ne vjerujem da je preko noći Bautista postao strašan riterner...jednostavno NOVAK NEMA NIKAKVU PREDNOST POSLE PRVOG SERVISA.!Zato Novak mora dodatno da UMIRE za svaki svoj poen. Zato i nema previše radovanja kada napravi brejk jer je jako slabašan na svojim gemovima. 
(sasa.r, 31. maj 2016 17:10) 

Ne moze nista postici? Sta tacno on to u zivotu jos treba da postigne? Da osvoji RG i da vam zapusi usta za svagda?

Dejan

pre 7 godina

Ako je normalan trebao bi da se povuce. Ovo je mucenje bez granica; a Francuzi neka malo razmisle u kojim uslovima oni puste top-tenisere da igraju.

praziluk elita

pre 7 godina

I dalje se potvrđuje moja teza da Novak sa ovako smiješnim servisom ne može ništa postići.Procenat prvog servisa ogroman a relizacija oko 40% i to protiv Bautiste . Ne vjerujem da je preko noći Bautista postao strašan riterner...jednostavno NOVAK NEMA NIKAKVU PREDNOST POSLE PRVOG SERVISA.!Zato Novak mora dodatno da UMIRE za svaki svoj poen. Zato i nema previše radovanja kada napravi brejk jer je jako slabašan na svojim gemovima.
(sasa.r, 31. maj 2016 17:10)

Tvoja teza? Ej, ovaj mediokritet ima tezu!

Mikeli PG

pre 7 godina

Novace, naravno da ovo neces nikad procitati al' ajde de. Imam previse godina da bih imao uzore. I ne idealizujem te. Kazu da si nas najveci sportista ikad. Nisi. To su Jasna Sekaric i Igor Milanovic. I to cime se bavis radis za sebe. I dobra lova kaplje a mi se misevi borimo mjesec dana za par stotina eura. I nisi ljekar koji spasava zivote. I ne zivis u Srbiji. I ovdje te mnogi ne simpatisu u komentarima. I nerviras me sa ocajnim drop sotom i smecom. I nerviras me svojom nervozom. I nerviras me sto zicer udarce na mrezi stalno guras u protivnikovu stranu. Ali zna sta? Naprijed Novace! Naprijed!Naprijed protiv vremena, protiv spina i slajsa! Naprijed protiv vjetra, protiv Vilandera i hokaja! Naprijed jer nam cinis dane boljim! Jer cinis da se osjetimo vrijednim, jer cinis da osjetimo da mozemo. Da mozemo da radimo vise i da se borimo vise! Da se borimo protiv slabih sansi, da se borimo protiv loseg dana i protiv losih misli. Naprijed jer ulivas nadu svima nama da mozemo biti bolji nego sto jesmo. Ne znam kako to radis ali radis. I tu lopticu mnogi udaramo tamo sa tobom. I vjerujemo. I ja vjerujem u tebe. Zato naprijed, samo sad na Rolan Garosu. Svaki drugi put od sad kako hoces. Ali sad....naprijed! Naprijed za svog sina! Naprijed za svoju porodicu! Naprijed za sve nas! Naprijed za Srbiju!

Blue Fortress

pre 7 godina

Samo pojedini Srbi mogu da mrze decka koji je zvanicno NAJBOLJI sportista sveta!!! Da li ste svesni sta to znaci!? Neke nacije bi dale sve za ovakvog junaka, ali sta vredi kada je ozlojedjenost, beda i zavist doprla do svih kutaka ovog jadnog drustva. Cudi me da Sunce jos uvek izlazi ovde na ovom prostoru....

SASA

pre 7 godina

STvarno tuzno od organizatora da je u opste i poslao igrace da igraju..OVo nije tenis, nego mucenje..I naravno cim je proslo 2 sata, ili tacnije 2 sata i 1 minutu, odma se prekinu igra, i igraci nazad u svlacionice..Posle 2 sata igre, vise ne moraju da vracaju novac za karte, za celi dan..
I vuk siti, i ovce na broju.... RG , bruka.....

Paja patak

pre 7 godina

Nastavak ne pre 20h
Nastavak ne pre 22h
Nastavak ne pre 00h
Nastavak ne pre 05.06.
Nastavak ne pre 15.06.
Nastavak ne pre OI Rio
Nastavak posle finala US Opena
31.12.2016 Nole pobedio i prosao u četvrtfinale RG
Srecna Nova 2017g

ja sam

pre 7 godina

Ja bih volio da znam sta bi Nole htjeo, da igra danas ili se nada kisi pa da zaigra sutra, ko će znati šta je njima u glavi. Ja bi popi***o cijeli dan cekajuci hoću li igrati ili ne. Izludi ovako u fotelji uz tv a kako je tek njima :)

Драган

pre 7 godina

На жалост не може да се деси оно што би требало, гледаоци да бојкотују посету а играчи да одбију да играју по нерегуларним условима.

kiborg

pre 7 godina

Samo da Nole zavrsi mec veceras. Bilo bi sjajno da Ferer-Berdih igraju i sutra pa bi Nole imao normalan dan odmora i docekao ih u cetvrtak odmoran dok bi pobednik verovatno bio premoren za bilo kakav otpor.

zzbz

pre 7 godina

Treba im oduzeti GS. Na sta ovo lici, pet dana se ne igra zbog kise, a kad stane kisa publike gotovo i nema. Finale ce se igrati u sredu ako se ovako nastavi.

Dica

pre 7 godina

Iako su uslovi isti za obojicu, mislim da ipak mnogo više Noletu znači što su uslovi ovakvi: očigledno je da su loptice teške (jer su pokupile vlagu), tako da mu je servis dosta loš, čak očajan, što, čini mi se i pravi razliku. Jer on protivnikove gemove uglavnom dobija, posebno u drugom setu je prilično neizvesno na svaki Bautistin servis. U prilog teškim lopticama je i činjenica da mu je špan pukao čak dva puta. Pride, ne igra Đoković tako loše, čak i napada (ne sve vreme, ali ima solidne forhende s vremena na vreme), ali verovatno zbog težine, i loptica putuje za nijansu sporije, što omogućava protivniku da se bolje namesti na naredni udarac, i to rezultira time da Bautista vraća skoro sve. Nije baš opravdanje, i slažem se da ovakvom igrom neće daleko dogurati, ali zaista očekujem da prebrodi ovu krizu, pošto deluje da će ovaj meč dobiti. Takođe, sve su šanse da ni Marej ni Vavrinka neće odigrati danas svoj meč, tako da će se dinamika manje-više uspostaviti. Jedino se pitam kako organizatori misle da osuše terene da bi na njima moglo da se igra narednih dana...

323

pre 7 godina

Novak danas treba da dobije ovaj mec. Uslovi su teski. Jasno je da se prilagodio u drugom i pocetkom treceg seta. Nadam se da ce maseri da odrade svoj posao u ovoj pauzi zbog problema sa vratnim misicem. A Vavrinka i Endi neka se ceskaju po glavi jer ne verujem da ce da danas stignu da odigraju svoje meceve. A zna se sta to znaci...

Vlada djordjevic

pre 7 godina

Vrlo teski uslovi koji vise odgovaraju spancu, organizatori su u velikim problemima zbog velikog kasnjenja, ali sto nisu stavili Gaskie i Mary da igraju po ovom vremenu??! Nole svaka čast kako se ti Boris kao i uvek protiv svih cak i Srbi se javljaju da te kritikuju, pametnjakovići koji ništa ne razumeju!! Ajmo Nole , uz tebe do finala!!!!!

dzara

pre 7 godina

Kiša isterala glodare da prozivaju Novaka...ej, NOVAKA, koji sa najboljima svih vremena koji su igrali ili igraju u istoj eri ima pozitivan h2h!
Srbija čeka 12. slem!
Onda punom parom za GOAT-a!

Dagan

pre 7 godina

Novak Djokovic na grend slemovima najgore igra u osmini finala. Mislim da on ovo namerno radi, da bi splasnuo euforiju kod svojih navijaca. Kad god je ovako kriminalno lose odigrao osminu finala grend slema, on je osvojio na kraju taj grend slem. Pobedice ovde, i to ce od cetvrtfinala vec biti druga prica. Finale Roland Garosa Djokovic - Marej.
(zvezdas-rajvoSa, 31. maj 2016 16:30)

Ja tipujem na Gaskea

Enomena

pre 7 godina

U međuvremenu, dok se teniseri pripremaju za novi gem, set i meč, pojavljuju se raznorazne sase - biljke koje su progovorile na našem, srpskom? sajtu.
Ej sasa, sasa, saaasa, voli te curka iz susjednog crnogorskog Ulcinja; i mi preziremo sve sto dolazi iz Pariza a nije kalicko.

City Girl

pre 7 godina

Ivana, mislim da ih teraju da igraju po blatu i kisi iz dva razloga. Prvo, da ne bi morali da vraćaju pare za kupljene karte, sto je sramota. Drugo, da se raspored meceva ne bi jos vise poremetio. 'Ajde Nole, izdrzi to mucenje, kako stvari stoje tesko da ce Murray i Stan danas odigrati svoje meceve.

?

pre 7 godina

@Dica
A Agutu ne smeta sto su loptice teske? Ne mislis da djokovic osvaja toliko Agutovih gemova jer i Agutu teze loptice prave probleme pri servisu? Nije moguce jel? Loptice olaksaju kad Agut servira?

Masha

pre 7 godina

Meni je sve nakako jasno. Nole je mrsav, on odlicno igra na betonu jer tamo moze njegova fina ruka da dodje do izrazaja. Na ovakvoj natopljenoj sljaci lopte su teske, njega boli rame koliko mora da udara, oseca se slabo, nemqa snage za tako teske lopte. Ovde ce da pobedjuje neko sa jacim misicima, a ne tehnika. Uopste se ne sekiram ako ne osvoji ovaj GS, ne bi trebao da bude pod pritiskom, nek igra najbolje sto moze. Nije ovako teska sljaka njegov teren.

Djole

pre 7 godina

Ma pustili su organizatori da se "namakne" dva casa igre da po njihovim pravilima ne bi morali da vracaju novac od karata, kojih danas i nisu nesto prodali. Vade se na sve nacine. Sramotno...

Czv

pre 7 godina

На почетку трећег сета се Новак тако пренемаже, да ја пропадам у земљу од срамоте.
(А. Петров, 31. maj 2016 16:28).....Jel si prop'o?

goblin

pre 7 godina

Alo hejteri,lozi vas Novak,kao na Vimbldonu(Anderson) i Melburnu(Simon),secate se sigurno.Produzava covek ovo danas da Marej ne bi igrao,taktika,jer je tako u mogucnosti.

zex

pre 7 godina

Kakva gomila gluposti od komentara,Novak igra dobro mozda je malo nervozan a kako i nebi bio,on je vec vidjeni finalista,on to zna,ima to u glavi ali treba pobediti 6meca u tri dobijena seta a i ovaj spanac igra izuzetno,teren je spor servis nista ne znaci,pobedice Nole.Mary a i Wawrinka su umalo ispali na pocetku turnira neznam zasto pljujete Novaka njemu je najteze.nemojte da ga saljete u penziju osvojice on jos 10gs bez problema

Solilac

pre 7 godina

Novak ce da dobije kako tako, brine me sta je sa ramenom ili vratom ima neku tegobu i cini mi se da mu smeta kada servira nikad nije ovako lose servirao.

sasa.r

pre 7 godina

I dalje se potvrđuje moja teza da Novak sa ovako smiješnim servisom ne može ništa postići.Procenat prvog servisa ogroman a relizacija oko 40% i to protiv Bautiste . Ne vjerujem da je preko noći Bautista postao strašan riterner...jednostavno NOVAK NEMA NIKAKVU PREDNOST POSLE PRVOG SERVISA.!Zato Novak mora dodatno da UMIRE za svaki svoj poen. Zato i nema previše radovanja kada napravi brejk jer je jako slabašan na svojim gemovima.

jocaskljoca

pre 7 godina

Molim Vas ugasite komentare, Srbi ne zasluzuju njegovo velicanstvo Novaka Djokovica! Da li vi kada pada kisa idete napolje? Kada malo kasljete uzimate bolovanje a Novak po kisi sa povredom ramena igra najvazniji turnir mozda u karijeri. Mislite o tome. Sram da Vas bude, sve do jednog. Molim vas objavite
(ggmu, 31. maj 2016 16:45)

Svaka cast! pravi noloman!!

Kodjak

pre 7 godina

Par predloga za organizatore:
1. Umesto tenisa organizovati turnir u vaterpolu ili rvanju u blatu
2. Pobednika Rg odluciti zrebom ili da odigraju video igrice
3. Od sledece godine organizovati RG u nekom pustinjskom mestu pa mozda padne kisa

Стефан

pre 7 godina

Докле год има људи који тако примитивно размишљају,ми пропадамо.Не добијаш ништа,онда немој да гледаш иди ради приватно да добијеш паре.Нећеш симурно да играш по блату на 12,13 степени.По прогнози може да се игра од 7 до 9.Надам се да ће то бити довољно да Новак добије.Кров и рефлекторе нећу да коментаришем.Ја живим у селу 8 км од Ниша и на бетонском игралишту има рефлектора(каквих,таквих али има).Треба узети французима овај турнир.Али,нека не знају они за СРБСКИ инат.

бaaa

pre 7 godina

Јбт колико гадних мрзитељских коментара!Лечите се људи, лечите се!!!НАПРЕД НОВАЧЕ....

Sinisa

pre 7 godina

Kakvi su ovo uslovi za igru,svaka cast Novaku ako uspije da dobije ovaj mec...Vise se igra po blatu,loptice potpuno utopljene zemljom,uzas.

boban101

pre 7 godina

Svi ste protiv noleta,sta vam nije jasno? kad predje 2 sata igre,ne vracaju se pare,ovo je biznis i igrarijre protiv noleta ali ako ako
OVO JE SPARTAAAAAAAA

boskic

pre 7 godina

Срамота је да је ово грен слем. И УС опен ће ове године имати кров, само Французе изгледа није брига што им је турнир мучење за играче и публику...

znalkos

pre 7 godina

Taman se Nolo smirio i krenuo ka očekivanom, kad prokleta kiša... Ovaj prekid više odgovara Agutu, jer je Nolo uhvatio pobednički ritam...

Milosclub

pre 7 godina

Sta vam je ljudi, namerno gubi servis gemove, razvlaci mec da druga polovina ne bi igrala danas... Opuateno dobija ovo. sada ce da dozvoli brejk i u trecem setu..

slepi tumaraju u gomili!!

pre 7 godina

strasno koliko novak igra iritirajuce za gledanje od pocetka turnira, negativnu energiju je preneo iz rima.. 4 brejk mu pravi agut na polovini drugog seta!!!aloooooo!!!!

od slave se ne zivi

pre 7 godina

Novak igra najbolje sto moze. Druga stvar je sto to ne vredi 5 para. Tu je i povreda kao alibi ako zatreba. Kad ispadne sa RG odmor do Vimbldonam, pa samo ako je spreman neka igra. Trenutno lici na rekreativca.

mihajlo

pre 7 godina

nije to samo slaba igra...odvratno loša igra.. jednostavno odvratno za gledanje.. ne zna se šta je gore.. svaki segment igre ispod svakog nivoa za Br.1.Užas!

ilija

pre 7 godina

Kako je tanak Novak na servi pa ovaj ga brejkuje ko amatera.Katastrofalna realizacija brejk lopti u svakom mecu.Sa ovom igrom moze da samo sanja Roland Garos je mu je ovo posljednji voz.

ja

pre 7 godina

Stvarno je sramota da se ovako ponasa na najvaznijem turniru za njega,igra bez ikakve emocije,samo odradjiva,volim ga ko brata ali ovo njegovo ponasanje ne mogu da podnesem izludice me.36 54

kalu

pre 7 godina

Pisem ovo pri 1:1 u setovima, pobedice on ovog, ali nece osvojiti RG, ovo je uzas od igre, a sad lupajte minuse koliko hocete, i ja navijam za njega al nema nista od RG... a vi lupajte minuse

А. Петров

pre 7 godina

На почетку трећег сета се Новак тако пренемаже, да ја пропадам у земљу од срамоте.

svrco

pre 7 godina

Mene zanima regularnost ovakvih meceva. Gledao sam i finala koja razvuku na dva dana. Taman igraci udju u neki ritam i prekid, onda opet nastave i taman se zagriju i opet prekid. I tako po cijeli dan. Kako onda takvi mecevi mogu uopste biti regularni?

Alek

pre 7 godina

Igrači bukvalno naterani da igraju u neregularnim uslovima - loptica preteška, teren prespor...
Parola - snađi se kako znaš i umeš!

SEVER KOSOVA

pre 7 godina

Dhokovic deluje malo umorno ,ili nije postigao radnu temperaturu ili mu je hladno vreme 15stepeni bas neugodno...vreme je bas protiv novaka....ali IDEEEEMMMOOOOOO

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Novak Djokovic na grend slemovima najgore igra u osmini finala. Mislim da on ovo namerno radi, da bi splasnuo euforiju kod svojih navijaca. Kad god je ovako kriminalno lose odigrao osminu finala grend slema, on je osvojio na kraju taj grend slem. Pobedice ovde, i to ce od cetvrtfinala vec biti druga prica. Finale Roland Garosa Djokovic - Marej.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Ne moze da pobedi Baptistu i sad kao boo,povreda.Tako i Lajovic predao Troickom da bi imao vise odmora do Simona.Strasno.

NastyB

pre 7 godina

Nisam neki veliki stručnjak za tenis, ali se ne sećam kad je Novak bio ovako glasan i stenjao već u drugom setu i to posle odmora zbog kiše. Nešto, definitivno, nije u redu sa njim.

veliki strumf

pre 7 godina

U prva 3 gema drugog seta na svoju servu ne izgubi nijedan poen, a u cetvrtom pretrpi brejk! Strasno. Svoje brejk lopte nikako da iskoristi, tek 1 od 8 u 2. setu, a nijednu protivnikovu ne moze da spasi u celom mecu! Jos strasnije... Novak je mnogo bolji, dominantniji, to se jasno vidi, slomice ga, ali sve ovo je strasno cudno. Evo brejka konacno...

igor

pre 7 godina

Broj 1 ima zenski servis on treba 10 brejka da ga brejkne ovaj svaki put iz prve Bautista. Totalno smejurija od broja 1 izgleda katastrofalno na mrezi kada izadje kada bi isao na smrt.

Djuka Cg

pre 7 godina

Djokovic jednostavno nezna da potvrdi brejk,nema srca kad je najbitnije igra kao kakva baba ! Nijedan brejk do sad nije uspio da potvrdi..

Dagan

pre 7 godina

Ljudi,sta vam je????
Ni jednog jedinog trenutka ne sumnjam da Novak nece osvojiti ovaj RG.
Opustite se i uzivajte u stvaranju istorije.
Samo dokaz da Novaka ne zaustavlja niko,pa cak ni lose vreme

šetač

pre 7 godina

Teren je kaljuga, loptice su mokre i teške, kiša pada u oči kod servisa. U ovakvim uslovima bolje se snalazi igrač sa slabijom tehnikom plus nema šta da izgubi. Ima Nole da se naradi ovde. Čoveka je u normalnim uslovima počistio u Madrudu jer mu se žurilo na utakmicu.

džo

pre 7 godina

Bautista je tek sada počeo da igra. Video čovek da je sa druge strane pikica, a ne prvi igrač sveta, pa ubacio u veću brzinu. Ja sam Novakov navijač, i zahtevam od njega da igri pristupi mnogo ozbiljnije, i briga me što pada kiša, jer ja kao navijač dobijam sede vlasi, a oni (teniseri) gomilu para! Dakle, Novače navali, bre!

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

Pa ovaj Agut samo vraća i čeka greške. Pa i publika je skontala da tu igra samo Nole.Samo gresi i dobija.Od toga zavisi rezultat.Problem je mokar teren i mokre loptice.Spor jako spor teren a loptice teške ko kamen. Nema spina nema brzine pa to tako i izgleda.Jos malo servis da posluži i prolazi on to glatko.
Katastrofalan turnir

ggmu

pre 7 godina

Molim Vas ugasite komentare, Srbi ne zasluzuju njegovo velicanstvo Novaka Djokovica! Da li vi kada pada kisa idete napolje? Kada malo kasljete uzimate bolovanje a Novak po kisi sa povredom ramena igra najvazniji turnir mozda u karijeri. Mislite o tome. Sram da Vas bude, sve do jednog. Molim vas objavite

IvanM

pre 7 godina

Ovaj meč je sličan onom sa Simonom na AO,ako pobedi danas Nole će se prošetati garantujem!
P.S. Nemoj više belu majicu da nosiš Nole svaki put kad je nosiš grešiš ko lud :-)

shamanNS

pre 7 godina

Jbt neverovatan je. Na podlozi na kojoj se najčešće prave brejkovi čovek koristi 1 od 8 brejk lopti (od toga prvo 40:0 pa sledeći put 40:15). Kako li bi brejknuo Isnera, posle 30 brejk lopti?

Manga

pre 7 godina

Tenis na sljaci treba da se ukine, ovo je toliko dosadno,uzas.Pa frajeru je bitno samo da trci lijevo , desno i ubacuje u polje...Napad ne postoji

SEVER KOSOVA

pre 7 godina

Novak igra dobro mislim samo da previse zuri,razmislja vise o kisi nego o protivniku,a ovaj Bautista ne znam samo cemu li se nada!

NI

pre 7 godina

Posle prekida dosta lepo. Samo me nervira sto nije napravio brejk. Nekad mu treba dosta brejk lopti da bi brejknuo protivnika, ali nadam se da ce sve lepo da ide do kraja! :)

Brko

pre 7 godina

Novak loše igra zato što je nervozan jer mu je previše stalo da osvoji RG,pa srlja i žuri, mora se smiriti i igrati opuštenije i koncentrisanije, poen po poen, tada će biti bolje.

Jole

pre 7 godina

Nole je u poslednje vreme popustio mnogo na psiholoskom planu. Od samog pocetka meca pocinje da se nervira i bude nervozan. To mu se desava i protiv Aguta u prvom setu, jer kako drukcije objasniti ovako losu igru. Nadam se da ce se za vreme ove pauze stabilizovati a mislim da ce ovaj prekid vise njemu odgovarati jer ce mu Vajda i Beker skrenuti paznju na propuste u igri. Sto se tice samog turnira i uslova za igru, nemam reci.

JPR23

pre 7 godina

Odlaže se do 15, do 16:30, do 18...Lepo nek kažu da ne znaju kad će početi mečevi.
(Petar, 31. maj 2016 14:34)

Rekli bi oni, ali nedaju TV stanice.. Mora masa da se lozi bilo kako...

Kiša pada trava raste...

pre 7 godina

Da se nešto ovako dešava u nekoj od balkanskih metropola - Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Podgorici - ceo zapadni svet bi rekao da tako nešto ne treba dopustiti primitivnim, neukim i nesposobnim narodima.
Eh, a da su se samo setili Srbina Nikole Tesle i pronalaska struje...

Stevan

pre 7 godina

@Joca gomboca
Aha, znaci organizatori namerno nisu napravili krov i odrvrnuli su kisu da pada da bi kaznili tenisere jer ne igraju Federer Nadal i Conga? I protiv Mareja isto ta zavera jel da? Kakva je tek zavera bila pre 10-ak godina prema Federeru i Nadalu kada ni na RG ni na VB nije bilo krova! I onda su organizatori napravili krov na VB da bi pomogli Djokovicu. Nema drugog objasnjenja.

pom-pom

pre 7 godina

kad god prebacim na eurosport igraju nisikori i gaske. vec tri dana za redom igraju, hhhaha ludilo. (aleksandar, 31. maj 2016 14:31)
E nasmeja me lepo.....to sam i ja pomislila...

alen

pre 7 godina

Pisao sam ovde pre neki dan da ce danas sa Bautistom imati teske probleme jer mu je serva zenska.Sta vise kazati ima pred sebe onu malu kratkonou koja potrebuje da bude u centru paznje sa restoranima bibliotekom a nas Novak propada sa igrom.

sweet

pre 7 godina

Ja mislim da ce ovaj turnir biti sve gori i gori i "najgori" Gs kako budu odmicale godine a srpski junak ga ne bude osvojio!
(Jumko, 31. maj 2016 14:38)

Ti i misljenje, ahahahaaa

Joca gomboca

pre 7 godina

Nenenene i ne! Nema nista od lepog vremena, odnosno prestanka padavina! Svaki dan ce padati bez prestanka do kraja nedelje! I volela bih!!!! Neka se ne odrzi RG, i ne treba Nole da se nervira pogotovu ove godine! Svi teniseri treba da se povuku zarad njihovog dobra i ponosa! To nema smisla prema njima sta organizatori rade, a i ostali se trude da ponize ostale tenisere zbog ne igranja RF, RN, i Conge svako iz svojih razloga! Kao da su oni nebitni! Bas sramota!!!

Kayser Soze

pre 7 godina

Bojim se da je preveliki pritisak na Noletu, jos sve ovo sa kisom, i da ce se tesko izboriti sa svim tim problemima i raspolozenim Bautistom-Agutom. Nadam se da gresim..

ha ha ha

pre 7 godina

Ne zam što se ljutite na organizatore, ljudi se svojski trude da mu omoguće osvajanje ovog GS-a, ne ide sa teniserima pa su ostavili u žrebu teniserčice. Ako ni sa ovim preostalim pacerima ne uspe, predlažem da mu uruče počasni pehar bez borbe. Ne ide da u se u istoriju ide bez ovog pehara sa brdo posluzavnika!

T.t

pre 7 godina

Novak bi morao da se zove Srecko Djokovic. Koliko je samo ovaj momak imao srece u karijeri pa to se kosi sa svim zakonima verovatnoce i probaliteta. U sportu je svakako sreca takodje bitan faktor,ali Novak je izgleda ima u neogranicenim kolicinama.

medicinar

pre 7 godina

SRAMOTA!!!! jedan od najvećih turnira na svetu nema reflektore, nema bar na dva terena krov.
ova cimanje igraca toliko ih remeti da ovo sve gubi smisao

Nikki

pre 7 godina

Da, da ceo svet se urotio protiv Novaka Djokovica a tri puta ga proglasavaju za najboljeg sportistu iako je jednom maksimalno zasluzio, igra u presmesnoj konkurenciji od koje se jedino smesni vi, fanovi Novaka.

Brondby

pre 7 godina

Idemo u LE idemooooooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby



























































Samo Brondby










































































Samo Brondby











































































Samo Brondby






















































































































Samo Brondby



















































































































Samo Brondby











































































Samo Brondby




























































Samo Brondby

Goran

pre 7 godina

Svi pravi favoriti se nalaze u drugom dijelu zrijeba a vi kukate kako je Novaku tesko. Prosle godine je izgubio finale zbog toga sto je morao da igra sa Nadalom i Marejom pa je zaista bio umoran prije finala. Sada kad neme ni jednog od glavnih favorita do finale sve vam smeta!!! Sada bi najbolje bilo da mu svi protivnici do finala a i u finalu predaju bez borbe pa da se jadnik ne umara!!Nisu organizatori izmislili kisu i jos da je pustaju upravo da bi smetale Novaku!!

Bolje častan poraz nego mutna pobeda

pre 7 godina

Pošto Novak od AO igra sve lošije na svakom narednom turniru, kakav li će to tek mučni smehotres od igre biti na WTF - ako uopšte nekim čudom obezbedi učešće...

Poznavalac

pre 7 godina

kad god prebacim na eurosport igraju nisikori i gaske. vec tri dana za redom igraju, hhhaha ludilo.
(aleksandar, 31. maj 2016 14:31)
Igraju i nista se ne bune.

Blue Moon 42

pre 7 godina

Ma hajde bre vise, razvedravanje do 11:30, onda posalju igrače po kisi da igraju, iako su znali da ce brzo ponovo pojačati kisa, sada prekid do 14, pa sad do 15, mogu da zamislim kako je igračima, stvarno je ovo neozbiljno.

Ragnar

pre 7 godina

Ovo je odlicno...Novak po pravilu kada na GS ima jedan mec u 5 setova i kada jedva vadi zivu glavu na kraju ga i osvaja...voli covek na tezi nacin pa to ti je!!! Napred Nole, najveci si!!

Zurkolomac

pre 7 godina

Dabogda im kisa poplavila citavu Francusku. Nisu u stanju vec sto godina da obezbede normalno odvijanje jednog GS-a. Treba igraci da se spakuju i napuste turnir, svi do jednog...

Pozdrav iz Toronta

pre 7 godina

Ako se secate finala Rima, isto je bila jaka kisa i Novak je negodovao kod sudije zbog cinjenice da je u takvim uslovima veliki rizik da se neko povredi. Linije su strasno klizave i Novak je ocigledno drugacije krece pazeci na svaki korak, jer ipak je sezona/karijera vaznija od jednog turnira, makar bio RG. Ako se nastavi igra po jakoj kisi Novak ce u jednom trenutku morati da odluci da li da rizikuje povredu ili da rizikuje poraz.

Fx

pre 7 godina

Pokušao sam u ATP pravilima da pronađem da li su smeli uopšte da počnu meč po kiši. Nema tog pravila u Rulebook 2016, ali organizator je prekršio nepisano pravilo da se čeka da kiša prestane.

Ipak našao sam interesantno pravilo o tri meča u jednom danu.
Gospodin Gi Forže se malo zaneo. Igrač može imati tri meča u jednom danu samo u sledećem slučaju:
1. Nastavak prekinutog meča
2. Redovan meč
3. Meč u dublu.
Između mečeva igraču se mora obezbediti sat ipo pauza.

?

pre 7 godina

@nikola
Hahaha, pa moze, moze, i onda mu zabrane da igra nekih godinu, dve ili zauvek, pa ti vidi ko bi tu bolje prosao. Nadam se da ce da te poslusa.

aaa

pre 7 godina

lepo nek pomere da se igra i sledece nedelje..da igraju svaki drugi dan a ne dan za danom ili jos gore dva meca dnevno..a za ove sto pisu da je ovo teorija zavere da Nole ne osvoji mogu samo da kazem da nisu normalni..pa ne pada samo njemu kisa

Tatjana

pre 7 godina

Verujem da je svaki ljubitelj tenisa i Novakov navijač, primetio pad forme, slabiju koncentraciju i očiglednu nervozu. Ne bih volela da se upuštam u profesionalne i stručne analize, način života i ishrane - ALI: u dnevnoj novini izlazi dodatak o načinu i sadržaju Novakove ishrane od februara meseca. Taj način ishrane je za "šetače" a ne sportiste Noletovog kalibra. Da li je to jedan od razloga?

9dart

pre 7 godina

Ja se iskreno nadam da ce sad imati tezak mec, bilo to zbog kise, zbog RBA, zbog bilo cega, ali nek se vec jednom oslobodi nervoze i zurbe, nek se izdere, lomi rekete. E, tek kad vidim taj njegov ubilacki pogled u ocima, onda mogu lepo da odem na finale bez da moram da se brinem sta ce i kako ce biti!

Кривокапић

pre 7 godina

Новак ужасан у 1. сету. Жури, греши без разлога. Уместо да он води, овако је закомпликовао ситуацију, али сам сигуран да добија.
Што се тиче кише, рефлектора, крова итд. Смањите доживљај. Услови су исти за све. Не могу да разумем да овде видите неку заверу. Организаторима највише одговара да Новак и Енди играју финале.

Anica

pre 7 godina

ne dosadi...krades nikove, pises kao ja, odvratna sam, licemerka, ma da l je moguce? Vodi racuna, izmedju mrznje i ljubavi tanka nit.


Prestani da se predstavljas kao ja,aman

Milosav Jovandić

pre 7 godina

Gledao sam sve mečeve Novaka Djokovića i smatrao sam da je pravo čudo kao do sada nije ispao. Razlog sam video samo u nesnalaženju njegovih protivnika. Danas prvi igrač koji ima malo iskustva i nije baš ona treća liga i kraj.
Nije mi jasno kako su njegov tim i on tako promašili. On izgleda kao da je zalutao na Rolan Garos.
Nadajmo se da ovo nije kraj njegove vrhunske karijere već samo prolazna slabost. Prošllih godina za utehu je osvajao Vimbldon.
Kada već ne može drugačije neka i ove godine bude tako.

rodjen na zapadu

pre 7 godina

Koliko je narod u Srbiji frustriran postao vidi se i po komentarima na ovim teniskim vestima. Kada Djokovic ne moze da igra, citava drzava stane. Ceo zivot vam se sveo na cekanje njegovih meceva i uspeha. A na naslovnoj strani se slazete da ne treba raditi za 22 000 dinara i da je bolje cekati milostinju od roditelja. Samo da vas podsetim, penzija se ne nasledjuje, a ni roditelji ne mogu da zive po 150 godina. Radna etika vam je nula zaista i ne vidim kako ce se ove nadolazece generacije u Srbiji izvuci iz cabra.. :-(

Mikii

pre 7 godina

Prebio ga Bautista. Pa je l' to taj najbolji svih vremena? Krevelji se, upucuje izbezumljene poglede ka svom boksu, kliza se po terenu i nece da igra. A Roberto bije li bije.

Stara skola

pre 7 godina

Previse je nervozan Nole, jos od prvog meca u Rimu. Ne lici mi na njega da tako nema kontrolu nad sobom. Kako svima tako i njemu, uslovi su isti za sve, tako da mora da smiri glavu i kada se nastavi mec da bude smiren i pobedi ovog mucenika pa da vidimo dalje..

Zeljko NS

pre 7 godina

Veliki sam Noletov navijac.Sada gubi sa 1: 0 u setovima. Moze on preokrenuti mec i sa 0: 2. Ovo nisu normalni uslovi za igru.Narocito ne za Noleta koji je suvise lagsn. 78 kg na 1.88m visine.Loptice su teske kao tuc. Cak kada bi Nole osvojio RG, to ne bi bilo to zbog nemogucih uslova za igru. Mnogi ce mi zameriti ali mislim da su njegove sanse minimalne.Nije mu sudeno.

Kad kiša pada ja sam oblak tvoj...

pre 7 godina

Ovo je najgori turnir na ATP turu ubedljivo. Nedopustivo je da jedan GS nema krov, a za reflektore da ne govorim. Krusevac bre ima 2 teniska kompleksa (mala naravno), i svaki teren ima reflektore. Ako je ovaj moj mrtvi Krusevac mogao toliko da obezbedi, a jedan Pariz ne moze onda svarno...

Predlažem da se od sutra košarka igra na šljaci i na otvorenom, kad može tenis može i košarka, ali da u košarci, i kad pada kiša, ne bude prekida! Kao kad je CZ napravila niz.

ama bre

pre 7 godina

Šta, ovo se još igra? A ko je još u žrebu ostao? Agut, Tim, Granoljers, Gofan, Ramos Vinolas, Bedene ups ovaj ispao?! A da, Vavrinka koji "samo jedan turnir godišnje proigra" i Marej koji je "mentalno zaostao" i sad među ove mora da si "mentalna gromada" i "najbolji svih vremena" da iz petnaestog pokušaja nekako uspeš da ne osvojiš jos jedan posluzavnik!

Hocu ja da prenosim

pre 7 godina

Kaze Banjac, komentator na Eurosportu:,,Djokovic ima na sljaci neverovatnih 12:2 ove sezone, Bautista AKut polovičan- 8:4..."

Zigzag

pre 7 godina

RG postao sprdnja. 
Neregularan GS!
(Paja patak, 31. maj 2016 11:26)to cim se pljuga prvi set?a kad ga osvoji onda ce bit najbolji u istoriji?

SRBENDA

pre 7 godina

Veliki sam navijac noleta ali budite malo objektivni. Kad je marej igrao dva dana za redom onda je to normalno a sad mislite da je sve okrenuto protiv noleta zato sto pada kisa po ceo dan????? Da nije mozda harp kriv?

Solilac

pre 7 godina

Bice ovo jedan tezak mec za Novaka treba se sabrati i poceti da igra barem na polovini svojih mogucnosti tesko je kad cekas nesto a neznas kad ce poceti. Samo strpljenje Nole mozes do preokreta.

Marsovac

pre 7 godina

"Zasto bi pravili krov ili reflektore??
Ovo se desi jednom u 10 god. Bez reflektora i bez krova...to je pravi RG
(Marko, 31. maj 2016 12:22)"
Nije, fali Nadal.

Nolefan

pre 7 godina

Kako ljudi pisu glupe komentare
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (STOJKE17,

Ti napisa jos gluplji

Novak ove godine katastrofa.Olako gubi gemove. Ima gomilu brejk sansi a iskoristi tek po neku.Brejkne protivnika na pocetku a onda odmah rebrejk.Suvise nervozan sto i sam priznaje.Ovakve je samarao sa po 6;1, 6:2. sam sebe dovodi u problem da igra sto vise setova. Ako pobedi sutra ce opet na teren i protiv tezeg protivnika a to ce verovatno biti Berdich.Zasto je sebi nabio pritisak da mora da osvoji RG

Lovac_u_mutnom

pre 7 godina

Ispada da ce vreme biti Novakov najveci protivnik na ovom RG. Mnogo meceva je izgubio zbog vetra i ostalih nevremenskih uslova, tako da ..... Nadam se da ce se ipak Nole ipak izdici,mene demantovati i osvojiti pehar !!!

Stefan

pre 7 godina

Kakvi užasni komentari protiv Novaka, kakvi botovi. Kažu "svima su isti uslovi". Nije u tome problem pametnjakovići. Problem je što Nole zna da mora brzo da završi meč da bi bio odmoran za meč koji će igrati sutra bez dana pauze. Takodje zna da mora da požuri zbog kiše. Sa druge strane Aguta boli uvce, zna da nije favorit da osvoji turnir, nema šta da se nervira, i da igra 3 meča u 2 dana, nema veze.

XD

pre 7 godina

ahahaha Granoljers neće ni danas igrati.
Čovek je i dalje na GS a nije igrao tenis nedelju dana.
Što je najgore nemaš gde ni da treniraš, jedino u hotelu da udaraš lopticu o zid sobe.
Nole, jbg, dve duple servis greške a meč nije ni počeo.
Msm, nije Agut pao sa Marsa, čovek će dati život samo da uđe u 1/4 finale. ALi... nije još gotovo...

bpcg

pre 7 godina

Ne zamjeram Nolu na igri. Sve ovo jako utice na sve, ide na živce svima. On ovu boraniju dere u normalnim uslovima. Toliko je toga postigao da sad prekine karijeru ne bi imao za cim da žali.

olja

pre 7 godina

Izdrzi Nole, i kisu, i publiku, i Bautistu, i zlurade izjave bivsih tenisera i sve jos sto ,mozda, dodje! Znacice ti, ako ne sada, onda sigurno jednog dana kada se budes prisjecao RG 2016. Igraj kao da nije ni bilo prekida, kao da si ti poveo sa 1:0.
Igraj za sebe, za nas! A, ako, pak, ne ide, nije smak svijeta, bice jos meceva kao sto ce biti i nase podrske i ljubavi. Ti si nas veliki, veliki Nole. Vec sada si uradio mnogo. Samo da podsjetim, mozda nekom to nije na umu: mnogo djecaka i djevojcica je krenulo put sporta i tako smanjilo zaradu dilerima droge, mnogo novih terena je niklo. Mnogo, mnogo ...

Svete

pre 7 godina

Ovo vise nema nikakve veze sa igrom, sportom, zdravim razumom, ni sa cim.
Ovo je mucno i gledati a mogu samo da zamislim kako je svim tim igracima, prakticno si primoran da igras u blatu, po kijametu, na 10stepeni i to na otvorenom, haos !
U Australiji imaju 3 krova, da je kisa pocela da pada u proslu subotu i da ne prestane 10 dana zavrsili bi turnir bez vecih problema a ovde nemaju jednu lampu a kamoli nesto vise !

wigo

pre 7 godina

I da ne bude broj 1 jos dugo ,i da nikada ne osvoji RG, i dalje ce da bude jedan od najboljih svih vremena u svom poslu.Pa koje su to velicine, Sampras, Laver, Federer, Nadal.A pri tom ce igrati aktivno jos nekoliko godina.Da danas prestane da igra opet bi bio medju najboljima. Koliko je losih ljudi medju komentatorima pa to je neverovatno.

Ostade na 11. Malo li je?

pre 7 godina

Igra broja 1 u poslednja 2 meseca nije poodavno bila gora. Novak više nijedan GS neće osvojiti, to je već neko vreme izvesno.

nikola

pre 7 godina

Novak, kao nekad sahovski genije Fiser, treba sebi da dozvoli da on daje organizatoru USLOVE, pa cak po cenu NAPUSTANJA turnira; sto je po mom misljenju trebao to da uradi JUCE!

fanatik de football

pre 7 godina

Да су паметнији, сви тенисери који играју остатак турнира, да се лепо спакују и оду кући, и припреме за следећи. Ово је брука и срамота. Могли су бар неког шамана, или врача, да доведу, да отера облаке.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Баш Ја, 31. maj 2016 11:22)

A mozda da su pitali Kineze i njihovo iskustvo sa olimpijskim igrama ili Ruse sa iskustvima proslave dana pobede 9 maja, malo da pljunu kesa ali bato moj Francuz je to.

Bojan

pre 7 godina

Ovo nije fer prema Batistuti da tako prekidaju mec, mislim igrao je covek i po losijem vremenu dok je igrao za Fiorentinu, a No1e bi isto morao da se prilagodi i istrpi kisu ako se nada da ce ga u buducnosti kupiti njegov omiljeni klub AC Milan/Real/etc...kod njih mora da se igra i kada je kisa...

sfinga

pre 7 godina

@Kad bi se namestilo da Đokara završi svoj meč danas, a Vavrinka i Marej to ne uspeju, bilo zbog kiše ili mraka... To bi bila pravda.

Zavrsice. Ali ne razumem od kakve vajde ce to biti.

Milan Nis

pre 7 godina

Zasto bi pravili krov ili reflektore??
Ovo se desi jednom u 10 god. Bez reflektora i bez krova...to je pravi RG
(Marko, 31. maj 2016 12:22)
Sto bi reko nas premijer,prvi put u istoriji.Elem,zasto praviti automobile,zaprezna kola zavrsavaju posao,lepse je,romanticnije i zdravije za okolinu.

anica

pre 7 godina

(?, 31. maj 2016 12:50)
I dalje mi se obracas?
Kako ti ne dosadi...krades nikove, pises kao ja, odvratna sam, licemerka, ma da l je moguce? Vodi racuna, izmedju mrznje i ljubavi tanka nit.

Šuluburić

pre 7 godina

Servis je definitivno postao Novakov najopasniji protivnik, udarac nakon kojeg je u podređenom položaju, reternira mu ko kako hoće...

LARA

pre 7 godina

Jesu svima isti uslovi, ali nismo svi isti. Novak je perfekcionista i naravno da mu smetaju ovakvi uslovi, prekidi, sve to unosi neki nemir kod njega... a ostali igraci? ostali jedva cekaju da izadju, da igraju protiv Novaka, nemaju sta da izgube. Da, verovatno i njima smetaju malo uslovi za igru, ali njima je veci problem kad vide preko puta mreze Novaka, pa su ti "uslovi" za igru u drugom planu, njima je samo cilj pobediti Novaka.

Stojan

pre 7 godina

Najteži je prvi protivnik. To je sada Agut. Nije još gotovo, ali treba dobro paziti. Dobro je da se igra na 3 dobijena seta. Ako izgubi Novak, biće to turnir velikih iznenađenja. Poslije Federera i Nadala, da nema ni prvog igrača svijeta. Ja, ipak mislim, da će tu biti velika borba, do kraja meča. IDEMO. Poz!

jackie

pre 7 godina

Ako Španac odigra ovako i u nastavku, Novak će imati velikih problema. Glavni problem je što Novak još od Rima slabo pogađa ravan, jak servis, a u ovakvim uslovima nema puno koristi od slajsa i spina.

Solilac

pre 7 godina

Koliko je ovde razocaranih Rafinih i Rodjinih fanova krivo im sto neigraju pa sad tu pisu kako je Nole u kanalu padu forme kako ne igra dobro i silno zele da izgubi. E braco koji god da ste.

moreplovac

pre 7 godina

Mats kazi nesto proklet bio.
Cim ti ucutis krene naopako po naseg asa. Ovaj mali Spanac da mu uzme srvis 3 (tri) puta u istom setu je ponizavajuce. Posalji bar neki tvoj cinicni tweet mozda pomogne.

zex

pre 7 godina

ovo je Novaku bitan turnir jer mu nedostaje a u sustini najgori gs na svetu. Naravno dok ga Nole ne osvoji vecina ga smatra najvecim na svetu.

Vratite i drvene rekete

pre 7 godina

Nadam se da gresim,ali Novak je u padu forme iz meca u mec. Sa ovakvom igrom tesko do titule osim ako se ne trgne i krene mnogo ofanzivnije. Ajde Nole..

nemanja

pre 7 godina

Nije nikakav izgovor, isti su vremenski uslovi obojici, ali znajuci kakav je Nole perfekcionista sigurno ga ovakvi uslovi dekoncentrisu. Los tenis, Agut vrlo dobar, Noletov bekend ne postoji. Ovo Gren slem? Igra se na 14 C po kisi, pred 20 ljudi? Nema reflektora, nema krova, katastrofalna organizacija.

kvisko

pre 7 godina

Ajde bre majkovicu trgni se malo, igras ko da si celu noc radio trecu smenu. Malo zivosti i koncentrisi se na ono sto radis inace Mats ima da likuje ceo dan.

Sale

pre 7 godina

Pa kakve veze ima sto pada kisa???? Moto i auto trke se odrzavaju cak i kad pada kisa i to pri velikim brzinama pa se ne prekida trka. Ovi teniseri postali balerine koliko ja vidim...

Puttin

pre 7 godina

Zasto bi pravili krov ili reflektore??
Ovo se desi jednom u 10 god. Bez reflektora i bez krova...to je pravi RG
(Marko, 31. maj 2016 12:22)

Bravo! Još samo HAARP-u da plate da se ovakve situacije ne ponavljaju i sve u redu.

Nikola

pre 7 godina

Kisa pada,11 stepeni a oni izvedu igrace na teren.Ej treba da igras na 11 stepeni u majici po kisi.Ako se neko ne razboli bice cudo.Ovim Francuzima treba oduzeti GS i dati ga nekoj drugoj zemlji koja je sposobna organizovati ovakav turnir.Nemaju ni svetlo,kao da su u 18 veku.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Nazalost ovo je kraj jednog sna zvanog RG. Toliko propustenih prilika kroz karijeru, i onda kad nesto toliko zelis kao po pravilu nekako ti izmice.

Roland

pre 7 godina

Jasno je da Djokovic na ovom trurniru moze da izgubi mec samo zbog LOSIH USLOVA, ne treba njemu ni odsustvo Nadala ni Rodzera. Trenutno je mentalno nestabilan na kisu, pomeranje..sve to utice na nervozu. Ko zna , to ce iskoristiti :-)

dejan

pre 7 godina

Na svakom GS-u koji je Nole osvojio bio je najmanje 1 mec u kom se vracao kao Feniks iz mrtvih. Ovo je takav mec. Bautista Agut je uzasno neugodan rival, vremenski uslovi mu vise idu na ruku, a Nole je jos i stegnut i nervozan. Bice cupavo, ali Nole je sampion i verujem u preokret.

Šuluburić

pre 7 godina

Sad mi je jasno zašto Nole nije osvojio RG! Zato što je to najdiletantskiji turnir na kojem učestvuje. Krajnji amateri i lakrdijaši...

milan010

pre 7 godina

Djokoviceva igra se raspada u zadnje vreme, ja ne pamtim kad je ovoliko gresio. I Madrid je bio uzas ali je osvojio jer su ostali jos gori. Rim je pokazao da je Djokovic u dubokom kanalu a ovo mucenje na RG je finalna potvrda da je Djokovic zavrsio sa top tenisom. RG nece osvojiti ni sad a ni u buducnosti, OI zlato moze samo da sanja kao i GS titule uopste. Verovatno ce do kraja karijere uspeti da "ubode" jos koji masters jer je i konkurencija slaba ali je ocigledno da Novak vise nije za najvise domete. Nazalost. Voleo bih da me demantuje ali njegova igra je na nivou rekreativca, servira ko baba a riternira ko deda. O drop-shotovima ne vredi ni pricati, verovatno najgori drop-shot na ATP tour-u a on forsira i forsira... Raspad sistema.

Www.com

pre 7 godina

ja ne razumem ljude koji vide sve ovo kao zaveru protiv Novaka. Boze, imate li razuma?! Pada kisa-pa sta.Raspored je takav kakav jeste.Neko je igrao prvi dan turnira svoj prvi mec neko je igrao drug dan, ta je problem.Novak je tu odmarao 2 dana i sad sto pada kisa sad opet zavera.
I pored toga sto ne igraju Nadal i Rodzer( super ispalo za Novaka) vi sad imate jos neke razloge zbog kojih Novak ne moze da uzme prvi RG. Ma da, njemu ocigledno trebaju idealni uslovi da bi pobedio. Ni ovako ne valja...ccc

Igor

pre 7 godina

Novak se za sada cini gotovo nezainteresovan i bez prepoznatljivog mu apetita, verujem i veoma besan i razocaran zbog ove ujdurme oko kise.

10 gresaka za 5 gemova. Mnogo bas. Cesto vidim i proklizava.

Sve mi nekako sumorno deluje -- on takav, kisni dan, tmurni oblaci, saka publike.

Samo da drmne ovog kako god da ume pa posle sta bude. Ja sam se umorio gledajuci ovih pet gemova do sada.

Block

pre 7 godina

Da, stvarno je malo neprikladno da organizatori jednog od najprestiznijeg teniskog turnira igraju dodole. A mogli su i da nabace po jednog klinca da trckara za teniserima po terenu i drzi im kisobran dok igraju.

Brko

pre 7 godina

Kakvo sranje, ne može se ovako igrati, sad se Nadal sigurno smije, propustio je ovu glupost i odmara na suhom. Teško će Nole do pobjede ovde, ne igra se tu na tri seta već na jedan set puta tri, šteta

Monarhista

pre 7 godina

Kako bi ja spakovao kUfere i otisao kuci,da sam na Noletovom mestu majke mi moje,pa koje je ovo nepostovanje to nigde nema...sad su prekinuti nevazni mecevi a broj jedan mora da igra dok ne izgubi set:-(((

Dragan Jurić

pre 7 godina

Stipse francuske! Ovo nema veze sa tenisom! Valjda će do 2625-te godine instalirati krov, a i poneki reflektor...
Šta god drugo da napišem sigurno mi ne biste objavili...

Walter White

pre 7 godina

I posle se ljudi ljute kada se kaze da je Novak defanzivac bez pravog osecaja za napad,ova igra u prvom setu je na nivou radvanjske.

Dejan

pre 7 godina

Katastrofa
Ja bi odustao od turnira ali to sam ja.
Akde Nole pregrupiši se pa oosle pauze navali, gomila neverovatnih poteza, priberi se. Teško jeste ali tako je svima jbg.

dragan

pre 7 godina

Kakvo nadobudno ponasanje Novaka. Kakav bes sto mora da igra na kisi. Kakvo setanje po terenu?! Izbacivanje po par metara u aut najobicnijih rutinskih loptca..Valjda misli da ce kazniti organizatore ako ispadne sa turnira. On kao da ne igra za milione vec za srpske dinare.Tri brejka u jednom setu na svoj servis? Tri?! Agut samo treba da drzi lopticu u terenu, sto i radi i - "laku noc djaci". A sve zbog nekontrolisanog kataktera i uzivanja u svojoj velicini. Valjda bi neko iz organizacije trebao da mu se izvini zbog kise. Sto se men tice, kada nije uzeo RG zadnjih pet godina kada je igrao tenis, ovakav ga ne mora ni uzeti.

Paradajz turisti

pre 7 godina

Sa ovom igrom da osvoji?! Nema sanse.. Nisam pljuvac nego realni posmatrac, i ovo je zaista lose, zadnjih mesec dana igra prelose, veliki pad forme

.,

pre 7 godina

Prekidaju meč baš sad kad je Bautista poveo i uhvatio zamah. Nečuveno! To je sve mutljavina majorkanskog lobija koji ne dozvoljava da momak iz Valensije bude najbolji španski teniser.

VUK

pre 7 godina

ovo nema veze sa tenisom.. nije ni šljaka.. neko blato.. kao pirit izgleda.. ali Novaka ovakvog nikada nisam video. Sve vreme je vrteo glavom i huktao.. vrlo besan..Ne mogu da verujem da je ovo GS!? Melburn je za ovo druga planeta.. jadno i smešno.. Narod čeka u redu da im se vrate pare za ulaznice.. psuju.. igrače teraju da igraju u nemogućim uslovima. Nije opravdanje
.ali ako će ovako još koji dan.. ljudi ajmo kući.

Vuk

pre 7 godina

Svako ko je uzeo reket u ruke ili makar zna 5 % o tenisu zna da Novak posle 2011 nikad opet nije dostigao taj nivo igre,samo što je tada imao pravog Rafi i Rodzera..Novak polovinu turnira u zadnje 3 god je osvojio na kvalitet,a ne dobru igru..Na prste mogu da se prebroje dobri mečevi ove god i nivo igre Novaka..Svaki Novakov meč gledam i sećam se da je samo ovaj zadnji meč protiv Rafe u Rimu i na A.O protiv Fedeksa uz još par odigrao odlično..Sta je ovo?Zar ovako igra prvi igrač sveta,pogledajte šta radu na mreži..bruka.Nadam se da će posle pauze biti bolje

Stefan

pre 7 godina

Ovo je najgori turnir na ATP turu ubedljivo. Nedopustivo je da jedan GS nema krov, a za reflektore da ne govorim. Krusevac bre ima 2 teniska kompleksa (mala naravno), i svaki teren ima reflektore. Ako je ovaj moj mrtvi Krusevac mogao toliko da obezbedi, a jedan Pariz ne moze onda svarno...

Petar

pre 7 godina

"Prvi i 16. teniser sveta će se sastati peti put, a Đoković je dobio svih pet prethodnih duela". B92 vec racuna da je nole pobedio
(123, 31. maj 2016 11:24)

Lepo pise slovima "cetiri". Ne razumem, ili ljudi izmisljaju da bi trolovali ili stvarno ne znaju da citaju

Krajicek uit Holland

pre 7 godina

Ajmo Nole junacino nasa! Jos 4 pobede do konacnog cilja!
Dace Bog: RG je ove godine TVOJ!
Groningen houdt van jou en wacht de 12de Grand Slam titel.

Ns

pre 7 godina

Novakova igra od kraja AO nelici ni nasta...
Nema servisa nrma igre... Na prste jedne ruke moze da se izbroji neki mev da ga je odigrao kvalitetno... Ova godinabista lao 2012 mucenke i ostace na jednom GS. Mislim da ce endi do kraja godine uzetiesto br1.

sinki

pre 7 godina

Sve sto je moglo naopako da podje,poslo je....Juce nije igrao,citav dan padala kisa,danas poceo po klizavom terenu,odigrao uzasno,izgubio prvi set.Onda ponovo kisa i prekid...Najgori moguci scenario.

dominus

pre 7 godina

Ne razumem zašto forsiraju sa tenisom. Ako je u narednih desetak dana najavljeno sunčano vreme, neka produže turnir do srede pa, ako treba i do sledeće nedelje, i rešen problem.

satelit

pre 7 godina

Djokovic moze da igra samo po idealnim uslovima,sve drugo cini ga nesigurnim i uplasenim.. Ako je tako onda ne mora ni da osvoji! Njegov problem

kangrga

pre 7 godina

Ovakva katastrofalna organizacija postoji samo kod nas u Francuskoj. Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo! O Francusko među vinogradima...

CFO

pre 7 godina

Neka Francuzi pitaju Ruse šta koriste svakog 9. Maja na Dan Pobede da u Moskvi nema ni jednog oblačka A kamo li kiše. Da im prodaju to lepo, pa da se RG igra bez problema. RG sprdnja od turnira kao što je i Francuska sprdnja od države već dugo godina.

?

pre 7 godina

@anica
Sta je sad? Evo kisa spasava djokovica, da nije prekinut mec ovaj bi pocistio sa 3-0. Jel ti i to smeta odvratna licemerko ili i dalje kmecis kako je ovo sve zavera protiv nola?

Hahahahah

pre 7 godina

Hahahah,ovde svi nolobotovi poceli da brinu kako ce Nolo imati manje vremena od Mareja, a pitanje je da li ce proci i Aguta. Smehotres.

Bg

pre 7 godina

Za nekoga perfekcionistu kao što je Novak koji se sprema za meč u minut, rasteže i razgibava, ovo je nešto najgore što može da ga snađe.
I ne samo odlaganje meča, teške loptice i vlažna šljaka, nego i to što stalno misliš kada će kiša početi ponovo, kada ćeš opet na pauzu od sat, dva, ili više.
Na sve ovo Novak nije u onoj formi kao iz 2015, definitivno, malko se oseća ta nesigurnost, neodlučnost u udarcima, bezidejnost na momente.
Na žalost to su činjenice, pa sad, ako se izbori naredna 4 meča to bi bilo neverovatno, ali...

Miroslav

pre 7 godina

Djoković je sve češće u problemu.deluje loše dok igra u zadnje vreme, bez snage i energije, plašim se da neće još dugo biti br. 1

Običan

pre 7 godina

I sta sad?Ovo je regularno kao?Sram vas bilo!Ljudi nemojte se nadati ove godine Noletovom osvajanju RG!Sta vredi sto je za klasu ispred kad ce biti umoran!Forsira se Marej da osvoji RG!Zamislite SRBIN NAJBOLJI TENISER U ISTORIJI!!!!!!Sve rade da ga upropaste!Al nema veze,neka.

Zbunjen!

pre 7 godina

U inostranstvu se priča da zbog nevremena još par dana, ove godine RG neće biti ni okončan.

Onda se sve poništava, kao da nije niko ništa igrao?

Petar

pre 7 godina

Samo neka stane kiša da Nole završi meč i neka nastavi da pada posle. To bi bilo idealno da se malo i Marej poremeti. Novak je već pod stresom sigurno još od prošlog meča koji je jedva završio pre mraka u 21:30, zato što ga je kiša pomerila.

anica

pre 7 godina

Jos 4.kolo nije zavrsio a danas je utorak, hoce li Bog da naredi da stane kisa ili ce ipak morati da se ceka krov, kad se nerviram ja kako li je Novaku. Ovo je Novaku samo problem, nikako nije dobro! Sta ce jadni nemaju para, a tek reflektori koliko kostaju, bitno da se ide u soping po kisnom vremenu...
Samo da se zavrsi da ode iz njihovog blata na lepu cistu urednu travicu. Samo zato sto ga Novak nema, inace zaista ovde ne treba vise da dolazi ako osvoji, dovoljan je jedan.

rejbankecrne

pre 7 godina

Nevezano od Novaka i Wawrinke ovo je blatnjavi pakao. Malo je reci sramota,nije bitan krov,nego odnos prema tim ljudima koji su zivot posvetili sportu da bi se neko sprdao sa njima jer boze moj pada kisa. Neka ga prekrste lepo u maraton na sljaci pa nek se igra u danu mec za mecom u liniji do otkaza pa ko izdrzi... cekate kod doktora 20min recept za kasalj pa popizdite a ne ovo...uzas.

jovan

pre 7 godina

sto bi voleo i danas da ne bude tenisa pa da vidim onda sta bi organizatori smislili.bar da bude malo zanimljivo jer svejedno nas nole osvaja ovo

Баш Ја

pre 7 godina

Да су паметнији, сви тенисери који играју остатак турнира, да се лепо спакују и оду кући, и припреме за следећи. Ово је брука и срамота. Могли су бар неког шамана, или врача, да доведу, да отера облаке.

rejbankecrne

pre 7 godina

Nevezano od Novaka i Wawrinke ovo je blatnjavi pakao. Malo je reci sramota,nije bitan krov,nego odnos prema tim ljudima koji su zivot posvetili sportu da bi se neko sprdao sa njima jer boze moj pada kisa. Neka ga prekrste lepo u maraton na sljaci pa nek se igra u danu mec za mecom u liniji do otkaza pa ko izdrzi... cekate kod doktora 20min recept za kasalj pa popizdite a ne ovo...uzas.

Баш Ја

pre 7 godina

Да су паметнији, сви тенисери који играју остатак турнира, да се лепо спакују и оду кући, и припреме за следећи. Ово је брука и срамота. Могли су бар неког шамана, или врача, да доведу, да отера облаке.

ggmu

pre 7 godina

Molim Vas ugasite komentare, Srbi ne zasluzuju njegovo velicanstvo Novaka Djokovica! Da li vi kada pada kisa idete napolje? Kada malo kasljete uzimate bolovanje a Novak po kisi sa povredom ramena igra najvazniji turnir mozda u karijeri. Mislite o tome. Sram da Vas bude, sve do jednog. Molim vas objavite

Svete

pre 7 godina

Ovo vise nema nikakve veze sa igrom, sportom, zdravim razumom, ni sa cim.
Ovo je mucno i gledati a mogu samo da zamislim kako je svim tim igracima, prakticno si primoran da igras u blatu, po kijametu, na 10stepeni i to na otvorenom, haos !
U Australiji imaju 3 krova, da je kisa pocela da pada u proslu subotu i da ne prestane 10 dana zavrsili bi turnir bez vecih problema a ovde nemaju jednu lampu a kamoli nesto vise !

Czv

pre 7 godina

На почетку трећег сета се Новак тако пренемаже, да ја пропадам у земљу од срамоте.
(А. Петров, 31. maj 2016 16:28).....Jel si prop'o?

бaaa

pre 7 godina

Јбт колико гадних мрзитељских коментара!Лечите се људи, лечите се!!!НАПРЕД НОВАЧЕ....

vu

pre 7 godina

dalje se potvrđuje moja teza da Novak sa ovako smiješnim servisom ne može ništa postići.Procenat prvog servisa ogroman a relizacija oko 40% i to protiv Bautiste . Ne vjerujem da je preko noći Bautista postao strašan riterner...jednostavno NOVAK NEMA NIKAKVU PREDNOST POSLE PRVOG SERVISA.!Zato Novak mora dodatno da UMIRE za svaki svoj poen. Zato i nema previše radovanja kada napravi brejk jer je jako slabašan na svojim gemovima. 
(sasa.r, 31. maj 2016 17:10) 

Ne moze nista postici? Sta tacno on to u zivotu jos treba da postigne? Da osvoji RG i da vam zapusi usta za svagda?

9dart

pre 7 godina

Ja se iskreno nadam da ce sad imati tezak mec, bilo to zbog kise, zbog RBA, zbog bilo cega, ali nek se vec jednom oslobodi nervoze i zurbe, nek se izdere, lomi rekete. E, tek kad vidim taj njegov ubilacki pogled u ocima, onda mogu lepo da odem na finale bez da moram da se brinem sta ce i kako ce biti!

Milan Nis

pre 7 godina

Zasto bi pravili krov ili reflektore??
Ovo se desi jednom u 10 god. Bez reflektora i bez krova...to je pravi RG
(Marko, 31. maj 2016 12:22)
Sto bi reko nas premijer,prvi put u istoriji.Elem,zasto praviti automobile,zaprezna kola zavrsavaju posao,lepse je,romanticnije i zdravije za okolinu.

Vlada djordjevic

pre 7 godina

Vrlo teski uslovi koji vise odgovaraju spancu, organizatori su u velikim problemima zbog velikog kasnjenja, ali sto nisu stavili Gaskie i Mary da igraju po ovom vremenu??! Nole svaka čast kako se ti Boris kao i uvek protiv svih cak i Srbi se javljaju da te kritikuju, pametnjakovići koji ništa ne razumeju!! Ajmo Nole , uz tebe do finala!!!!!

Zurkolomac

pre 7 godina

Dabogda im kisa poplavila citavu Francusku. Nisu u stanju vec sto godina da obezbede normalno odvijanje jednog GS-a. Treba igraci da se spakuju i napuste turnir, svi do jednog...

anica

pre 7 godina

Jos 4.kolo nije zavrsio a danas je utorak, hoce li Bog da naredi da stane kisa ili ce ipak morati da se ceka krov, kad se nerviram ja kako li je Novaku. Ovo je Novaku samo problem, nikako nije dobro! Sta ce jadni nemaju para, a tek reflektori koliko kostaju, bitno da se ide u soping po kisnom vremenu...
Samo da se zavrsi da ode iz njihovog blata na lepu cistu urednu travicu. Samo zato sto ga Novak nema, inace zaista ovde ne treba vise da dolazi ako osvoji, dovoljan je jedan.

praziluk elita

pre 7 godina

I dalje se potvrđuje moja teza da Novak sa ovako smiješnim servisom ne može ništa postići.Procenat prvog servisa ogroman a relizacija oko 40% i to protiv Bautiste . Ne vjerujem da je preko noći Bautista postao strašan riterner...jednostavno NOVAK NEMA NIKAKVU PREDNOST POSLE PRVOG SERVISA.!Zato Novak mora dodatno da UMIRE za svaki svoj poen. Zato i nema previše radovanja kada napravi brejk jer je jako slabašan na svojim gemovima.
(sasa.r, 31. maj 2016 17:10)

Tvoja teza? Ej, ovaj mediokritet ima tezu!

dzara

pre 7 godina

Kiša isterala glodare da prozivaju Novaka...ej, NOVAKA, koji sa najboljima svih vremena koji su igrali ili igraju u istoj eri ima pozitivan h2h!
Srbija čeka 12. slem!
Onda punom parom za GOAT-a!

olja

pre 7 godina

Izdrzi Nole, i kisu, i publiku, i Bautistu, i zlurade izjave bivsih tenisera i sve jos sto ,mozda, dodje! Znacice ti, ako ne sada, onda sigurno jednog dana kada se budes prisjecao RG 2016. Igraj kao da nije ni bilo prekida, kao da si ti poveo sa 1:0.
Igraj za sebe, za nas! A, ako, pak, ne ide, nije smak svijeta, bice jos meceva kao sto ce biti i nase podrske i ljubavi. Ti si nas veliki, veliki Nole. Vec sada si uradio mnogo. Samo da podsjetim, mozda nekom to nije na umu: mnogo djecaka i djevojcica je krenulo put sporta i tako smanjilo zaradu dilerima droge, mnogo novih terena je niklo. Mnogo, mnogo ...

wigo

pre 7 godina

I da ne bude broj 1 jos dugo ,i da nikada ne osvoji RG, i dalje ce da bude jedan od najboljih svih vremena u svom poslu.Pa koje su to velicine, Sampras, Laver, Federer, Nadal.A pri tom ce igrati aktivno jos nekoliko godina.Da danas prestane da igra opet bi bio medju najboljima. Koliko je losih ljudi medju komentatorima pa to je neverovatno.

Fx

pre 7 godina

Pokušao sam u ATP pravilima da pronađem da li su smeli uopšte da počnu meč po kiši. Nema tog pravila u Rulebook 2016, ali organizator je prekršio nepisano pravilo da se čeka da kiša prestane.

Ipak našao sam interesantno pravilo o tri meča u jednom danu.
Gospodin Gi Forže se malo zaneo. Igrač može imati tri meča u jednom danu samo u sledećem slučaju:
1. Nastavak prekinutog meča
2. Redovan meč
3. Meč u dublu.
Između mečeva igraču se mora obezbediti sat ipo pauza.

City Girl

pre 7 godina

Ivana, mislim da ih teraju da igraju po blatu i kisi iz dva razloga. Prvo, da ne bi morali da vraćaju pare za kupljene karte, sto je sramota. Drugo, da se raspored meceva ne bi jos vise poremetio. 'Ajde Nole, izdrzi to mucenje, kako stvari stoje tesko da ce Murray i Stan danas odigrati svoje meceve.

Običan

pre 7 godina

I sta sad?Ovo je regularno kao?Sram vas bilo!Ljudi nemojte se nadati ove godine Noletovom osvajanju RG!Sta vredi sto je za klasu ispred kad ce biti umoran!Forsira se Marej da osvoji RG!Zamislite SRBIN NAJBOLJI TENISER U ISTORIJI!!!!!!Sve rade da ga upropaste!Al nema veze,neka.

jocaskljoca

pre 7 godina

Molim Vas ugasite komentare, Srbi ne zasluzuju njegovo velicanstvo Novaka Djokovica! Da li vi kada pada kisa idete napolje? Kada malo kasljete uzimate bolovanje a Novak po kisi sa povredom ramena igra najvazniji turnir mozda u karijeri. Mislite o tome. Sram da Vas bude, sve do jednog. Molim vas objavite
(ggmu, 31. maj 2016 16:45)

Svaka cast! pravi noloman!!

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

Pa ovaj Agut samo vraća i čeka greške. Pa i publika je skontala da tu igra samo Nole.Samo gresi i dobija.Od toga zavisi rezultat.Problem je mokar teren i mokre loptice.Spor jako spor teren a loptice teške ko kamen. Nema spina nema brzine pa to tako i izgleda.Jos malo servis da posluži i prolazi on to glatko.
Katastrofalan turnir

Krajicek uit Holland

pre 7 godina

Ajmo Nole junacino nasa! Jos 4 pobede do konacnog cilja!
Dace Bog: RG je ove godine TVOJ!
Groningen houdt van jou en wacht de 12de Grand Slam titel.

IvanM

pre 7 godina

Ovaj meč je sličan onom sa Simonom na AO,ako pobedi danas Nole će se prošetati garantujem!
P.S. Nemoj više belu majicu da nosiš Nole svaki put kad je nosiš grešiš ko lud :-)

Paja patak

pre 7 godina

Nastavak ne pre 20h
Nastavak ne pre 22h
Nastavak ne pre 00h
Nastavak ne pre 05.06.
Nastavak ne pre 15.06.
Nastavak ne pre OI Rio
Nastavak posle finala US Opena
31.12.2016 Nole pobedio i prosao u četvrtfinale RG
Srecna Nova 2017g

zzbz

pre 7 godina

Treba im oduzeti GS. Na sta ovo lici, pet dana se ne igra zbog kise, a kad stane kisa publike gotovo i nema. Finale ce se igrati u sredu ako se ovako nastavi.

Стефан

pre 7 godina

Докле год има људи који тако примитивно размишљају,ми пропадамо.Не добијаш ништа,онда немој да гледаш иди ради приватно да добијеш паре.Нећеш симурно да играш по блату на 12,13 степени.По прогнози може да се игра од 7 до 9.Надам се да ће то бити довољно да Новак добије.Кров и рефлекторе нећу да коментаришем.Ја живим у селу 8 км од Ниша и на бетонском игралишту има рефлектора(каквих,таквих али има).Треба узети французима овај турнир.Али,нека не знају они за СРБСКИ инат.

Кривокапић

pre 7 godina

Новак ужасан у 1. сету. Жури, греши без разлога. Уместо да он води, овако је закомпликовао ситуацију, али сам сигуран да добија.
Што се тиче кише, рефлектора, крова итд. Смањите доживљај. Услови су исти за све. Не могу да разумем да овде видите неку заверу. Организаторима највише одговара да Новак и Енди играју финале.

Petar

pre 7 godina

Samo neka stane kiša da Nole završi meč i neka nastavi da pada posle. To bi bilo idealno da se malo i Marej poremeti. Novak je već pod stresom sigurno još od prošlog meča koji je jedva završio pre mraka u 21:30, zato što ga je kiša pomerila.

goblin

pre 7 godina

Alo hejteri,lozi vas Novak,kao na Vimbldonu(Anderson) i Melburnu(Simon),secate se sigurno.Produzava covek ovo danas da Marej ne bi igrao,taktika,jer je tako u mogucnosti.

rodjen na zapadu

pre 7 godina

Koliko je narod u Srbiji frustriran postao vidi se i po komentarima na ovim teniskim vestima. Kada Djokovic ne moze da igra, citava drzava stane. Ceo zivot vam se sveo na cekanje njegovih meceva i uspeha. A na naslovnoj strani se slazete da ne treba raditi za 22 000 dinara i da je bolje cekati milostinju od roditelja. Samo da vas podsetim, penzija se ne nasledjuje, a ni roditelji ne mogu da zive po 150 godina. Radna etika vam je nula zaista i ne vidim kako ce se ove nadolazece generacije u Srbiji izvuci iz cabra.. :-(

nikola

pre 7 godina

Novak, kao nekad sahovski genije Fiser, treba sebi da dozvoli da on daje organizatoru USLOVE, pa cak po cenu NAPUSTANJA turnira; sto je po mom misljenju trebao to da uradi JUCE!

aaa

pre 7 godina

lepo nek pomere da se igra i sledece nedelje..da igraju svaki drugi dan a ne dan za danom ili jos gore dva meca dnevno..a za ove sto pisu da je ovo teorija zavere da Nole ne osvoji mogu samo da kazem da nisu normalni..pa ne pada samo njemu kisa

nemanja

pre 7 godina

Nije nikakav izgovor, isti su vremenski uslovi obojici, ali znajuci kakav je Nole perfekcionista sigurno ga ovakvi uslovi dekoncentrisu. Los tenis, Agut vrlo dobar, Noletov bekend ne postoji. Ovo Gren slem? Igra se na 14 C po kisi, pred 20 ljudi? Nema reflektora, nema krova, katastrofalna organizacija.

Masha

pre 7 godina

Meni je sve nakako jasno. Nole je mrsav, on odlicno igra na betonu jer tamo moze njegova fina ruka da dodje do izrazaja. Na ovakvoj natopljenoj sljaci lopte su teske, njega boli rame koliko mora da udara, oseca se slabo, nemqa snage za tako teske lopte. Ovde ce da pobedjuje neko sa jacim misicima, a ne tehnika. Uopste se ne sekiram ako ne osvoji ovaj GS, ne bi trebao da bude pod pritiskom, nek igra najbolje sto moze. Nije ovako teska sljaka njegov teren.

jovan

pre 7 godina

sto bi voleo i danas da ne bude tenisa pa da vidim onda sta bi organizatori smislili.bar da bude malo zanimljivo jer svejedno nas nole osvaja ovo

VUK

pre 7 godina

ovo nema veze sa tenisom.. nije ni šljaka.. neko blato.. kao pirit izgleda.. ali Novaka ovakvog nikada nisam video. Sve vreme je vrteo glavom i huktao.. vrlo besan..Ne mogu da verujem da je ovo GS!? Melburn je za ovo druga planeta.. jadno i smešno.. Narod čeka u redu da im se vrate pare za ulaznice.. psuju.. igrače teraju da igraju u nemogućim uslovima. Nije opravdanje
.ali ako će ovako još koji dan.. ljudi ajmo kući.

Dagan

pre 7 godina

Ljudi,sta vam je????
Ni jednog jedinog trenutka ne sumnjam da Novak nece osvojiti ovaj RG.
Opustite se i uzivajte u stvaranju istorije.
Samo dokaz da Novaka ne zaustavlja niko,pa cak ni lose vreme

Stefan

pre 7 godina

Ovo je najgori turnir na ATP turu ubedljivo. Nedopustivo je da jedan GS nema krov, a za reflektore da ne govorim. Krusevac bre ima 2 teniska kompleksa (mala naravno), i svaki teren ima reflektore. Ako je ovaj moj mrtvi Krusevac mogao toliko da obezbedi, a jedan Pariz ne moze onda svarno...

Ragnar

pre 7 godina

Ovo je odlicno...Novak po pravilu kada na GS ima jedan mec u 5 setova i kada jedva vadi zivu glavu na kraju ga i osvaja...voli covek na tezi nacin pa to ti je!!! Napred Nole, najveci si!!

Solilac

pre 7 godina

Koliko je ovde razocaranih Rafinih i Rodjinih fanova krivo im sto neigraju pa sad tu pisu kako je Nole u kanalu padu forme kako ne igra dobro i silno zele da izgubi. E braco koji god da ste.

ja sam

pre 7 godina

Ja bih volio da znam sta bi Nole htjeo, da igra danas ili se nada kisi pa da zaigra sutra, ko će znati šta je njima u glavi. Ja bi popi***o cijeli dan cekajuci hoću li igrati ili ne. Izludi ovako u fotelji uz tv a kako je tek njima :)

Solilac

pre 7 godina

Novak ce da dobije kako tako, brine me sta je sa ramenom ili vratom ima neku tegobu i cini mi se da mu smeta kada servira nikad nije ovako lose servirao.

dejan

pre 7 godina

Na svakom GS-u koji je Nole osvojio bio je najmanje 1 mec u kom se vracao kao Feniks iz mrtvih. Ovo je takav mec. Bautista Agut je uzasno neugodan rival, vremenski uslovi mu vise idu na ruku, a Nole je jos i stegnut i nervozan. Bice cupavo, ali Nole je sampion i verujem u preokret.

kangrga

pre 7 godina

Ovakva katastrofalna organizacija postoji samo kod nas u Francuskoj. Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo! O Francusko među vinogradima...

Šuluburić

pre 7 godina

Servis je definitivno postao Novakov najopasniji protivnik, udarac nakon kojeg je u podređenom položaju, reternira mu ko kako hoće...

Marsovac

pre 7 godina

"Zasto bi pravili krov ili reflektore??
Ovo se desi jednom u 10 god. Bez reflektora i bez krova...to je pravi RG
(Marko, 31. maj 2016 12:22)"
Nije, fali Nadal.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Novak Djokovic na grend slemovima najgore igra u osmini finala. Mislim da on ovo namerno radi, da bi splasnuo euforiju kod svojih navijaca. Kad god je ovako kriminalno lose odigrao osminu finala grend slema, on je osvojio na kraju taj grend slem. Pobedice ovde, i to ce od cetvrtfinala vec biti druga prica. Finale Roland Garosa Djokovic - Marej.

Dica

pre 7 godina

Iako su uslovi isti za obojicu, mislim da ipak mnogo više Noletu znači što su uslovi ovakvi: očigledno je da su loptice teške (jer su pokupile vlagu), tako da mu je servis dosta loš, čak očajan, što, čini mi se i pravi razliku. Jer on protivnikove gemove uglavnom dobija, posebno u drugom setu je prilično neizvesno na svaki Bautistin servis. U prilog teškim lopticama je i činjenica da mu je špan pukao čak dva puta. Pride, ne igra Đoković tako loše, čak i napada (ne sve vreme, ali ima solidne forhende s vremena na vreme), ali verovatno zbog težine, i loptica putuje za nijansu sporije, što omogućava protivniku da se bolje namesti na naredni udarac, i to rezultira time da Bautista vraća skoro sve. Nije baš opravdanje, i slažem se da ovakvom igrom neće daleko dogurati, ali zaista očekujem da prebrodi ovu krizu, pošto deluje da će ovaj meč dobiti. Takođe, sve su šanse da ni Marej ni Vavrinka neće odigrati danas svoj meč, tako da će se dinamika manje-više uspostaviti. Jedino se pitam kako organizatori misle da osuše terene da bi na njima moglo da se igra narednih dana...

Šuluburić

pre 7 godina

Sad mi je jasno zašto Nole nije osvojio RG! Zato što je to najdiletantskiji turnir na kojem učestvuje. Krajnji amateri i lakrdijaši...

Vratite i drvene rekete

pre 7 godina

Nadam se da gresim,ali Novak je u padu forme iz meca u mec. Sa ovakvom igrom tesko do titule osim ako se ne trgne i krene mnogo ofanzivnije. Ajde Nole..

Losmi

pre 7 godina

Ko nije probao da igra po kisi na sljaci nema pojma da su loptice kao pomorandze da udaras. Nema tu ni znanja ni umeca nego cisto prezivljavanje. Kao kad bi fudbalerima dali basket lopti da igraju.

Kodjak

pre 7 godina

Par predloga za organizatore:
1. Umesto tenisa organizovati turnir u vaterpolu ili rvanju u blatu
2. Pobednika Rg odluciti zrebom ili da odigraju video igrice
3. Od sledece godine organizovati RG u nekom pustinjskom mestu pa mozda padne kisa

boban101

pre 7 godina

Svi ste protiv noleta,sta vam nije jasno? kad predje 2 sata igre,ne vracaju se pare,ovo je biznis i igrarijre protiv noleta ali ako ako
OVO JE SPARTAAAAAAAA

milan010

pre 7 godina

Djokoviceva igra se raspada u zadnje vreme, ja ne pamtim kad je ovoliko gresio. I Madrid je bio uzas ali je osvojio jer su ostali jos gori. Rim je pokazao da je Djokovic u dubokom kanalu a ovo mucenje na RG je finalna potvrda da je Djokovic zavrsio sa top tenisom. RG nece osvojiti ni sad a ni u buducnosti, OI zlato moze samo da sanja kao i GS titule uopste. Verovatno ce do kraja karijere uspeti da "ubode" jos koji masters jer je i konkurencija slaba ali je ocigledno da Novak vise nije za najvise domete. Nazalost. Voleo bih da me demantuje ali njegova igra je na nivou rekreativca, servira ko baba a riternira ko deda. O drop-shotovima ne vredi ni pricati, verovatno najgori drop-shot na ATP tour-u a on forsira i forsira... Raspad sistema.

Solilac

pre 7 godina

Bice ovo jedan tezak mec za Novaka treba se sabrati i poceti da igra barem na polovini svojih mogucnosti tesko je kad cekas nesto a neznas kad ce poceti. Samo strpljenje Nole mozes do preokreta.

kalu

pre 7 godina

Pisem ovo pri 1:1 u setovima, pobedice on ovog, ali nece osvojiti RG, ovo je uzas od igre, a sad lupajte minuse koliko hocete, i ja navijam za njega al nema nista od RG... a vi lupajte minuse

zex

pre 7 godina

Kakva gomila gluposti od komentara,Novak igra dobro mozda je malo nervozan a kako i nebi bio,on je vec vidjeni finalista,on to zna,ima to u glavi ali treba pobediti 6meca u tri dobijena seta a i ovaj spanac igra izuzetno,teren je spor servis nista ne znaci,pobedice Nole.Mary a i Wawrinka su umalo ispali na pocetku turnira neznam zasto pljujete Novaka njemu je najteze.nemojte da ga saljete u penziju osvojice on jos 10gs bez problema

Stefan

pre 7 godina

Kakvi užasni komentari protiv Novaka, kakvi botovi. Kažu "svima su isti uslovi". Nije u tome problem pametnjakovići. Problem je što Nole zna da mora brzo da završi meč da bi bio odmoran za meč koji će igrati sutra bez dana pauze. Takodje zna da mora da požuri zbog kiše. Sa druge strane Aguta boli uvce, zna da nije favorit da osvoji turnir, nema šta da se nervira, i da igra 3 meča u 2 dana, nema veze.

Nikola

pre 7 godina

Kisa pada,11 stepeni a oni izvedu igrace na teren.Ej treba da igras na 11 stepeni u majici po kisi.Ako se neko ne razboli bice cudo.Ovim Francuzima treba oduzeti GS i dati ga nekoj drugoj zemlji koja je sposobna organizovati ovakav turnir.Nemaju ni svetlo,kao da su u 18 veku.

Stara skola

pre 7 godina

Previse je nervozan Nole, jos od prvog meca u Rimu. Ne lici mi na njega da tako nema kontrolu nad sobom. Kako svima tako i njemu, uslovi su isti za sve, tako da mora da smiri glavu i kada se nastavi mec da bude smiren i pobedi ovog mucenika pa da vidimo dalje..

mihajlo

pre 7 godina

nije to samo slaba igra...odvratno loša igra.. jednostavno odvratno za gledanje.. ne zna se šta je gore.. svaki segment igre ispod svakog nivoa za Br.1.Užas!

Dragan Jurić

pre 7 godina

Stipse francuske! Ovo nema veze sa tenisom! Valjda će do 2625-te godine instalirati krov, a i poneki reflektor...
Šta god drugo da napišem sigurno mi ne biste objavili...

Ostade na 11. Malo li je?

pre 7 godina

Igra broja 1 u poslednja 2 meseca nije poodavno bila gora. Novak više nijedan GS neće osvojiti, to je već neko vreme izvesno.

dominus

pre 7 godina

Ne razumem zašto forsiraju sa tenisom. Ako je u narednih desetak dana najavljeno sunčano vreme, neka produže turnir do srede pa, ako treba i do sledeće nedelje, i rešen problem.

moreplovac

pre 7 godina

Mats kazi nesto proklet bio.
Cim ti ucutis krene naopako po naseg asa. Ovaj mali Spanac da mu uzme srvis 3 (tri) puta u istom setu je ponizavajuce. Posalji bar neki tvoj cinicni tweet mozda pomogne.

XD

pre 7 godina

ahahaha Granoljers neće ni danas igrati.
Čovek je i dalje na GS a nije igrao tenis nedelju dana.
Što je najgore nemaš gde ni da treniraš, jedino u hotelu da udaraš lopticu o zid sobe.
Nole, jbg, dve duple servis greške a meč nije ni počeo.
Msm, nije Agut pao sa Marsa, čovek će dati život samo da uđe u 1/4 finale. ALi... nije još gotovo...

Brko

pre 7 godina

Novak loše igra zato što je nervozan jer mu je previše stalo da osvoji RG,pa srlja i žuri, mora se smiriti i igrati opuštenije i koncentrisanije, poen po poen, tada će biti bolje.

SRBENDA

pre 7 godina

Veliki sam navijac noleta ali budite malo objektivni. Kad je marej igrao dva dana za redom onda je to normalno a sad mislite da je sve okrenuto protiv noleta zato sto pada kisa po ceo dan????? Da nije mozda harp kriv?

CFO

pre 7 godina

Neka Francuzi pitaju Ruse šta koriste svakog 9. Maja na Dan Pobede da u Moskvi nema ni jednog oblačka A kamo li kiše. Da im prodaju to lepo, pa da se RG igra bez problema. RG sprdnja od turnira kao što je i Francuska sprdnja od države već dugo godina.

sinki

pre 7 godina

Sve sto je moglo naopako da podje,poslo je....Juce nije igrao,citav dan padala kisa,danas poceo po klizavom terenu,odigrao uzasno,izgubio prvi set.Onda ponovo kisa i prekid...Najgori moguci scenario.

bpcg

pre 7 godina

Ne zamjeram Nolu na igri. Sve ovo jako utice na sve, ide na živce svima. On ovu boraniju dere u normalnim uslovima. Toliko je toga postigao da sad prekine karijeru ne bi imao za cim da žali.

dragan

pre 7 godina

Kakvo nadobudno ponasanje Novaka. Kakav bes sto mora da igra na kisi. Kakvo setanje po terenu?! Izbacivanje po par metara u aut najobicnijih rutinskih loptca..Valjda misli da ce kazniti organizatore ako ispadne sa turnira. On kao da ne igra za milione vec za srpske dinare.Tri brejka u jednom setu na svoj servis? Tri?! Agut samo treba da drzi lopticu u terenu, sto i radi i - "laku noc djaci". A sve zbog nekontrolisanog kataktera i uzivanja u svojoj velicini. Valjda bi neko iz organizacije trebao da mu se izvini zbog kise. Sto se men tice, kada nije uzeo RG zadnjih pet godina kada je igrao tenis, ovakav ga ne mora ni uzeti.

jackie

pre 7 godina

Ako Španac odigra ovako i u nastavku, Novak će imati velikih problema. Glavni problem je što Novak još od Rima slabo pogađa ravan, jak servis, a u ovakvim uslovima nema puno koristi od slajsa i spina.

Djole

pre 7 godina

Ma pustili su organizatori da se "namakne" dva casa igre da po njihovim pravilima ne bi morali da vracaju novac od karata, kojih danas i nisu nesto prodali. Vade se na sve nacine. Sramotno...

Lovac_u_mutnom

pre 7 godina

Ispada da ce vreme biti Novakov najveci protivnik na ovom RG. Mnogo meceva je izgubio zbog vetra i ostalih nevremenskih uslova, tako da ..... Nadam se da ce se ipak Nole ipak izdici,mene demantovati i osvojiti pehar !!!

Bg

pre 7 godina

Za nekoga perfekcionistu kao što je Novak koji se sprema za meč u minut, rasteže i razgibava, ovo je nešto najgore što može da ga snađe.
I ne samo odlaganje meča, teške loptice i vlažna šljaka, nego i to što stalno misliš kada će kiša početi ponovo, kada ćeš opet na pauzu od sat, dva, ili više.
Na sve ovo Novak nije u onoj formi kao iz 2015, definitivno, malko se oseća ta nesigurnost, neodlučnost u udarcima, bezidejnost na momente.
Na žalost to su činjenice, pa sad, ako se izbori naredna 4 meča to bi bilo neverovatno, ali...

sfinga

pre 7 godina

@Kad bi se namestilo da Đokara završi svoj meč danas, a Vavrinka i Marej to ne uspeju, bilo zbog kiše ili mraka... To bi bila pravda.

Zavrsice. Ali ne razumem od kakve vajde ce to biti.

Blue Moon 42

pre 7 godina

Ma hajde bre vise, razvedravanje do 11:30, onda posalju igrače po kisi da igraju, iako su znali da ce brzo ponovo pojačati kisa, sada prekid do 14, pa sad do 15, mogu da zamislim kako je igračima, stvarno je ovo neozbiljno.

Paradajz turisti

pre 7 godina

Sa ovom igrom da osvoji?! Nema sanse.. Nisam pljuvac nego realni posmatrac, i ovo je zaista lose, zadnjih mesec dana igra prelose, veliki pad forme

fanatik de football

pre 7 godina

Да су паметнији, сви тенисери који играју остатак турнира, да се лепо спакују и оду кући, и припреме за следећи. Ово је брука и срамота. Могли су бар неког шамана, или врача, да доведу, да отера облаке.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Баш Ја, 31. maj 2016 11:22)

A mozda da su pitali Kineze i njihovo iskustvo sa olimpijskim igrama ili Ruse sa iskustvima proslave dana pobede 9 maja, malo da pljunu kesa ali bato moj Francuz je to.

Tatjana

pre 7 godina

Verujem da je svaki ljubitelj tenisa i Novakov navijač, primetio pad forme, slabiju koncentraciju i očiglednu nervozu. Ne bih volela da se upuštam u profesionalne i stručne analize, način života i ishrane - ALI: u dnevnoj novini izlazi dodatak o načinu i sadržaju Novakove ishrane od februara meseca. Taj način ishrane je za "šetače" a ne sportiste Noletovog kalibra. Da li je to jedan od razloga?

Alek

pre 7 godina

Igrači bukvalno naterani da igraju u neregularnim uslovima - loptica preteška, teren prespor...
Parola - snađi se kako znaš i umeš!

svrco

pre 7 godina

Mene zanima regularnost ovakvih meceva. Gledao sam i finala koja razvuku na dva dana. Taman igraci udju u neki ritam i prekid, onda opet nastave i taman se zagriju i opet prekid. I tako po cijeli dan. Kako onda takvi mecevi mogu uopste biti regularni?

Www.com

pre 7 godina

ja ne razumem ljude koji vide sve ovo kao zaveru protiv Novaka. Boze, imate li razuma?! Pada kisa-pa sta.Raspored je takav kakav jeste.Neko je igrao prvi dan turnira svoj prvi mec neko je igrao drug dan, ta je problem.Novak je tu odmarao 2 dana i sad sto pada kisa sad opet zavera.
I pored toga sto ne igraju Nadal i Rodzer( super ispalo za Novaka) vi sad imate jos neke razloge zbog kojih Novak ne moze da uzme prvi RG. Ma da, njemu ocigledno trebaju idealni uslovi da bi pobedio. Ni ovako ne valja...ccc

sweet

pre 7 godina

Ja mislim da ce ovaj turnir biti sve gori i gori i "najgori" Gs kako budu odmicale godine a srpski junak ga ne bude osvojio!
(Jumko, 31. maj 2016 14:38)

Ti i misljenje, ahahahaaa

А. Петров

pre 7 godina

На почетку трећег сета се Новак тако пренемаже, да ја пропадам у земљу од срамоте.

Brko

pre 7 godina

Kakvo sranje, ne može se ovako igrati, sad se Nadal sigurno smije, propustio je ovu glupost i odmara na suhom. Teško će Nole do pobjede ovde, ne igra se tu na tri seta već na jedan set puta tri, šteta

Zeljko NS

pre 7 godina

Veliki sam Noletov navijac.Sada gubi sa 1: 0 u setovima. Moze on preokrenuti mec i sa 0: 2. Ovo nisu normalni uslovi za igru.Narocito ne za Noleta koji je suvise lagsn. 78 kg na 1.88m visine.Loptice su teske kao tuc. Cak kada bi Nole osvojio RG, to ne bi bilo to zbog nemogucih uslova za igru. Mnogi ce mi zameriti ali mislim da su njegove sanse minimalne.Nije mu sudeno.

ama bre

pre 7 godina

Šta, ovo se još igra? A ko je još u žrebu ostao? Agut, Tim, Granoljers, Gofan, Ramos Vinolas, Bedene ups ovaj ispao?! A da, Vavrinka koji "samo jedan turnir godišnje proigra" i Marej koji je "mentalno zaostao" i sad među ove mora da si "mentalna gromada" i "najbolji svih vremena" da iz petnaestog pokušaja nekako uspeš da ne osvojiš jos jedan posluzavnik!

pom-pom

pre 7 godina

kad god prebacim na eurosport igraju nisikori i gaske. vec tri dana za redom igraju, hhhaha ludilo. (aleksandar, 31. maj 2016 14:31)
E nasmeja me lepo.....to sam i ja pomislila...

323

pre 7 godina

Novak danas treba da dobije ovaj mec. Uslovi su teski. Jasno je da se prilagodio u drugom i pocetkom treceg seta. Nadam se da ce maseri da odrade svoj posao u ovoj pauzi zbog problema sa vratnim misicem. A Vavrinka i Endi neka se ceskaju po glavi jer ne verujem da ce da danas stignu da odigraju svoje meceve. A zna se sta to znaci...

Damir

pre 7 godina

Mec Đoković-Bautista kao Đoletova pesma Boza zvani pub: Znatel' za ono, kad je s' izvesnim baronom, igro cetir' dana, to je bio rat...

Zbunjen!

pre 7 godina

U inostranstvu se priča da zbog nevremena još par dana, ove godine RG neće biti ni okončan.

Onda se sve poništava, kao da nije niko ništa igrao?

Kad kiša pada ja sam oblak tvoj...

pre 7 godina

Ovo je najgori turnir na ATP turu ubedljivo. Nedopustivo je da jedan GS nema krov, a za reflektore da ne govorim. Krusevac bre ima 2 teniska kompleksa (mala naravno), i svaki teren ima reflektore. Ako je ovaj moj mrtvi Krusevac mogao toliko da obezbedi, a jedan Pariz ne moze onda svarno...

Predlažem da se od sutra košarka igra na šljaci i na otvorenom, kad može tenis može i košarka, ali da u košarci, i kad pada kiša, ne bude prekida! Kao kad je CZ napravila niz.

Kiša pada trava raste...

pre 7 godina

Da se nešto ovako dešava u nekoj od balkanskih metropola - Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Podgorici - ceo zapadni svet bi rekao da tako nešto ne treba dopustiti primitivnim, neukim i nesposobnim narodima.
Eh, a da su se samo setili Srbina Nikole Tesle i pronalaska struje...

šetač

pre 7 godina

Teren je kaljuga, loptice su mokre i teške, kiša pada u oči kod servisa. U ovakvim uslovima bolje se snalazi igrač sa slabijom tehnikom plus nema šta da izgubi. Ima Nole da se naradi ovde. Čoveka je u normalnim uslovima počistio u Madrudu jer mu se žurilo na utakmicu.

Dejan

pre 7 godina

Ako je normalan trebao bi da se povuce. Ovo je mucenje bez granica; a Francuzi neka malo razmisle u kojim uslovima oni puste top-tenisere da igraju.

satelit

pre 7 godina

Djokovic moze da igra samo po idealnim uslovima,sve drugo cini ga nesigurnim i uplasenim.. Ako je tako onda ne mora ni da osvoji! Njegov problem

Anica

pre 7 godina

ne dosadi...krades nikove, pises kao ja, odvratna sam, licemerka, ma da l je moguce? Vodi racuna, izmedju mrznje i ljubavi tanka nit.


Prestani da se predstavljas kao ja,aman

slepi tumaraju u gomili!!

pre 7 godina

strasno koliko novak igra iritirajuce za gledanje od pocetka turnira, negativnu energiju je preneo iz rima.. 4 brejk mu pravi agut na polovini drugog seta!!!aloooooo!!!!

SEVER KOSOVA

pre 7 godina

Dhokovic deluje malo umorno ,ili nije postigao radnu temperaturu ili mu je hladno vreme 15stepeni bas neugodno...vreme je bas protiv novaka....ali IDEEEEMMMOOOOOO

Vuk

pre 7 godina

Svako ko je uzeo reket u ruke ili makar zna 5 % o tenisu zna da Novak posle 2011 nikad opet nije dostigao taj nivo igre,samo što je tada imao pravog Rafi i Rodzera..Novak polovinu turnira u zadnje 3 god je osvojio na kvalitet,a ne dobru igru..Na prste mogu da se prebroje dobri mečevi ove god i nivo igre Novaka..Svaki Novakov meč gledam i sećam se da je samo ovaj zadnji meč protiv Rafe u Rimu i na A.O protiv Fedeksa uz još par odigrao odlično..Sta je ovo?Zar ovako igra prvi igrač sveta,pogledajte šta radu na mreži..bruka.Nadam se da će posle pauze biti bolje

betangin

pre 7 godina

plasim se finala sa vavrinkom, opet igra kao lud. al dobro je sto stan ide na marija, trebalo bi da iscede jedan drugog. realno, novaku se zreb odlicno namestio + odustajanje nadala i conge. mora da iskulira sve ovo sa kisom (kapiram da je nadljudski) i da smireno dobije sve ove godine na rg.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Nazalost ovo je kraj jednog sna zvanog RG. Toliko propustenih prilika kroz karijeru, i onda kad nesto toliko zelis kao po pravilu nekako ti izmice.

boskic

pre 7 godina

Срамота је да је ово грен слем. И УС опен ће ове године имати кров, само Французе изгледа није брига што им је турнир мучење за играче и публику...

Brondby

pre 7 godina

Idemo u LE idemooooooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby



























































Samo Brondby










































































Samo Brondby











































































Samo Brondby






















































































































Samo Brondby



















































































































Samo Brondby











































































Samo Brondby




























































Samo Brondby

NastyB

pre 7 godina

Nisam neki veliki stručnjak za tenis, ali se ne sećam kad je Novak bio ovako glasan i stenjao već u drugom setu i to posle odmora zbog kiše. Nešto, definitivno, nije u redu sa njim.

Mikii

pre 7 godina

Prebio ga Bautista. Pa je l' to taj najbolji svih vremena? Krevelji se, upucuje izbezumljene poglede ka svom boksu, kliza se po terenu i nece da igra. A Roberto bije li bije.

Hocu ja da prenosim

pre 7 godina

Kaze Banjac, komentator na Eurosportu:,,Djokovic ima na sljaci neverovatnih 12:2 ove sezone, Bautista AKut polovičan- 8:4..."

zex

pre 7 godina

ovo je Novaku bitan turnir jer mu nedostaje a u sustini najgori gs na svetu. Naravno dok ga Nole ne osvoji vecina ga smatra najvecim na svetu.

Nikki

pre 7 godina

Da, da ceo svet se urotio protiv Novaka Djokovica a tri puta ga proglasavaju za najboljeg sportistu iako je jednom maksimalno zasluzio, igra u presmesnoj konkurenciji od koje se jedino smesni vi, fanovi Novaka.

Stojan

pre 7 godina

Najteži je prvi protivnik. To je sada Agut. Nije još gotovo, ali treba dobro paziti. Dobro je da se igra na 3 dobijena seta. Ako izgubi Novak, biće to turnir velikih iznenađenja. Poslije Federera i Nadala, da nema ni prvog igrača svijeta. Ja, ipak mislim, da će tu biti velika borba, do kraja meča. IDEMO. Poz!

Mihajlo

pre 7 godina

1.Loptica dosta teza teren blatnjav
2.Losi uslovi losa igra
3.Pojma nemaju pojedinci
Novak Djokovic Covek Sportista SrBin.......Najbolji uvek
PS Neka hejteri pokusaju sutra kad pada kisa da u majici i sorcu potrce 100 m

kvisko

pre 7 godina

Ajde bre majkovicu trgni se malo, igras ko da si celu noc radio trecu smenu. Malo zivosti i koncentrisi se na ono sto radis inace Mats ima da likuje ceo dan.

Blue Fortress

pre 7 godina

Samo pojedini Srbi mogu da mrze decka koji je zvanicno NAJBOLJI sportista sveta!!! Da li ste svesni sta to znaci!? Neke nacije bi dale sve za ovakvog junaka, ali sta vredi kada je ozlojedjenost, beda i zavist doprla do svih kutaka ovog jadnog drustva. Cudi me da Sunce jos uvek izlazi ovde na ovom prostoru....

LARA

pre 7 godina

Jesu svima isti uslovi, ali nismo svi isti. Novak je perfekcionista i naravno da mu smetaju ovakvi uslovi, prekidi, sve to unosi neki nemir kod njega... a ostali igraci? ostali jedva cekaju da izadju, da igraju protiv Novaka, nemaju sta da izgube. Da, verovatno i njima smetaju malo uslovi za igru, ali njima je veci problem kad vide preko puta mreze Novaka, pa su ti "uslovi" za igru u drugom planu, njima je samo cilj pobediti Novaka.

Sinisa

pre 7 godina

Kakvi su ovo uslovi za igru,svaka cast Novaku ako uspije da dobije ovaj mec...Vise se igra po blatu,loptice potpuno utopljene zemljom,uzas.

Goran

pre 7 godina

Svi pravi favoriti se nalaze u drugom dijelu zrijeba a vi kukate kako je Novaku tesko. Prosle godine je izgubio finale zbog toga sto je morao da igra sa Nadalom i Marejom pa je zaista bio umoran prije finala. Sada kad neme ni jednog od glavnih favorita do finale sve vam smeta!!! Sada bi najbolje bilo da mu svi protivnici do finala a i u finalu predaju bez borbe pa da se jadnik ne umara!!Nisu organizatori izmislili kisu i jos da je pustaju upravo da bi smetale Novaku!!

?

pre 7 godina

@Dica
A Agutu ne smeta sto su loptice teske? Ne mislis da djokovic osvaja toliko Agutovih gemova jer i Agutu teze loptice prave probleme pri servisu? Nije moguce jel? Loptice olaksaju kad Agut servira?

Mikeli PG

pre 7 godina

Novace, naravno da ovo neces nikad procitati al' ajde de. Imam previse godina da bih imao uzore. I ne idealizujem te. Kazu da si nas najveci sportista ikad. Nisi. To su Jasna Sekaric i Igor Milanovic. I to cime se bavis radis za sebe. I dobra lova kaplje a mi se misevi borimo mjesec dana za par stotina eura. I nisi ljekar koji spasava zivote. I ne zivis u Srbiji. I ovdje te mnogi ne simpatisu u komentarima. I nerviras me sa ocajnim drop sotom i smecom. I nerviras me svojom nervozom. I nerviras me sto zicer udarce na mrezi stalno guras u protivnikovu stranu. Ali zna sta? Naprijed Novace! Naprijed!Naprijed protiv vremena, protiv spina i slajsa! Naprijed protiv vjetra, protiv Vilandera i hokaja! Naprijed jer nam cinis dane boljim! Jer cinis da se osjetimo vrijednim, jer cinis da osjetimo da mozemo. Da mozemo da radimo vise i da se borimo vise! Da se borimo protiv slabih sansi, da se borimo protiv loseg dana i protiv losih misli. Naprijed jer ulivas nadu svima nama da mozemo biti bolji nego sto jesmo. Ne znam kako to radis ali radis. I tu lopticu mnogi udaramo tamo sa tobom. I vjerujemo. I ja vjerujem u tebe. Zato naprijed, samo sad na Rolan Garosu. Svaki drugi put od sad kako hoces. Ali sad....naprijed! Naprijed za svog sina! Naprijed za svoju porodicu! Naprijed za sve nas! Naprijed za Srbiju!

Igor

pre 7 godina

Novak se za sada cini gotovo nezainteresovan i bez prepoznatljivog mu apetita, verujem i veoma besan i razocaran zbog ove ujdurme oko kise.

10 gresaka za 5 gemova. Mnogo bas. Cesto vidim i proklizava.

Sve mi nekako sumorno deluje -- on takav, kisni dan, tmurni oblaci, saka publike.

Samo da drmne ovog kako god da ume pa posle sta bude. Ja sam se umorio gledajuci ovih pet gemova do sada.

Monarhista

pre 7 godina

Kako bi ja spakovao kUfere i otisao kuci,da sam na Noletovom mestu majke mi moje,pa koje je ovo nepostovanje to nigde nema...sad su prekinuti nevazni mecevi a broj jedan mora da igra dok ne izgubi set:-(((

od slave se ne zivi

pre 7 godina

Novak igra najbolje sto moze. Druga stvar je sto to ne vredi 5 para. Tu je i povreda kao alibi ako zatreba. Kad ispadne sa RG odmor do Vimbldonam, pa samo ako je spreman neka igra. Trenutno lici na rekreativca.

džo

pre 7 godina

Bautista je tek sada počeo da igra. Video čovek da je sa druge strane pikica, a ne prvi igrač sveta, pa ubacio u veću brzinu. Ja sam Novakov navijač, i zahtevam od njega da igri pristupi mnogo ozbiljnije, i briga me što pada kiša, jer ja kao navijač dobijam sede vlasi, a oni (teniseri) gomilu para! Dakle, Novače navali, bre!

Roland

pre 7 godina

Jasno je da Djokovic na ovom trurniru moze da izgubi mec samo zbog LOSIH USLOVA, ne treba njemu ni odsustvo Nadala ni Rodzera. Trenutno je mentalno nestabilan na kisu, pomeranje..sve to utice na nervozu. Ko zna , to ce iskoristiti :-)

Ns

pre 7 godina

Novakova igra od kraja AO nelici ni nasta...
Nema servisa nrma igre... Na prste jedne ruke moze da se izbroji neki mev da ga je odigrao kvalitetno... Ova godinabista lao 2012 mucenke i ostace na jednom GS. Mislim da ce endi do kraja godine uzetiesto br1.

medicinar

pre 7 godina

SRAMOTA!!!! jedan od najvećih turnira na svetu nema reflektore, nema bar na dva terena krov.
ova cimanje igraca toliko ih remeti da ovo sve gubi smisao

Walter White

pre 7 godina

I posle se ljudi ljute kada se kaze da je Novak defanzivac bez pravog osecaja za napad,ova igra u prvom setu je na nivou radvanjske.

Jole

pre 7 godina

Nole je u poslednje vreme popustio mnogo na psiholoskom planu. Od samog pocetka meca pocinje da se nervira i bude nervozan. To mu se desava i protiv Aguta u prvom setu, jer kako drukcije objasniti ovako losu igru. Nadam se da ce se za vreme ove pauze stabilizovati a mislim da ce ovaj prekid vise njemu odgovarati jer ce mu Vajda i Beker skrenuti paznju na propuste u igri. Sto se tice samog turnira i uslova za igru, nemam reci.

Miroslav

pre 7 godina

Djoković je sve češće u problemu.deluje loše dok igra u zadnje vreme, bez snage i energije, plašim se da neće još dugo biti br. 1

Poznavalac

pre 7 godina

kad god prebacim na eurosport igraju nisikori i gaske. vec tri dana za redom igraju, hhhaha ludilo.
(aleksandar, 31. maj 2016 14:31)
Igraju i nista se ne bune.

igor

pre 7 godina

Broj 1 ima zenski servis on treba 10 brejka da ga brejkne ovaj svaki put iz prve Bautista. Totalno smejurija od broja 1 izgleda katastrofalno na mrezi kada izadje kada bi isao na smrt.

Dejan

pre 7 godina

Katastrofa
Ja bi odustao od turnira ali to sam ja.
Akde Nole pregrupiši se pa oosle pauze navali, gomila neverovatnih poteza, priberi se. Teško jeste ali tako je svima jbg.

Nolefan

pre 7 godina

Kako ljudi pisu glupe komentare
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (STOJKE17,

Ti napisa jos gluplji

Novak ove godine katastrofa.Olako gubi gemove. Ima gomilu brejk sansi a iskoristi tek po neku.Brejkne protivnika na pocetku a onda odmah rebrejk.Suvise nervozan sto i sam priznaje.Ovakve je samarao sa po 6;1, 6:2. sam sebe dovodi u problem da igra sto vise setova. Ako pobedi sutra ce opet na teren i protiv tezeg protivnika a to ce verovatno biti Berdich.Zasto je sebi nabio pritisak da mora da osvoji RG

sasa.r

pre 7 godina

I dalje se potvrđuje moja teza da Novak sa ovako smiješnim servisom ne može ništa postići.Procenat prvog servisa ogroman a relizacija oko 40% i to protiv Bautiste . Ne vjerujem da je preko noći Bautista postao strašan riterner...jednostavno NOVAK NEMA NIKAKVU PREDNOST POSLE PRVOG SERVISA.!Zato Novak mora dodatno da UMIRE za svaki svoj poen. Zato i nema previše radovanja kada napravi brejk jer je jako slabašan na svojim gemovima.

Hahahahah

pre 7 godina

Hahahah,ovde svi nolobotovi poceli da brinu kako ce Nolo imati manje vremena od Mareja, a pitanje je da li ce proci i Aguta. Smehotres.

?

pre 7 godina

@anica
Sta je sad? Evo kisa spasava djokovica, da nije prekinut mec ovaj bi pocistio sa 3-0. Jel ti i to smeta odvratna licemerko ili i dalje kmecis kako je ovo sve zavera protiv nola?

SASA

pre 7 godina

STvarno tuzno od organizatora da je u opste i poslao igrace da igraju..OVo nije tenis, nego mucenje..I naravno cim je proslo 2 sata, ili tacnije 2 sata i 1 minutu, odma se prekinu igra, i igraci nazad u svlacionice..Posle 2 sata igre, vise ne moraju da vracaju novac za karte, za celi dan..
I vuk siti, i ovce na broju.... RG , bruka.....

ja

pre 7 godina

Stvarno je sramota da se ovako ponasa na najvaznijem turniru za njega,igra bez ikakve emocije,samo odradjiva,volim ga ko brata ali ovo njegovo ponasanje ne mogu da podnesem izludice me.36 54

znalkos

pre 7 godina

Taman se Nolo smirio i krenuo ka očekivanom, kad prokleta kiša... Ovaj prekid više odgovara Agutu, jer je Nolo uhvatio pobednički ritam...

Block

pre 7 godina

Da, stvarno je malo neprikladno da organizatori jednog od najprestiznijeg teniskog turnira igraju dodole. A mogli su i da nabace po jednog klinca da trckara za teniserima po terenu i drzi im kisobran dok igraju.

Milosav Jovandić

pre 7 godina

Gledao sam sve mečeve Novaka Djokovića i smatrao sam da je pravo čudo kao do sada nije ispao. Razlog sam video samo u nesnalaženju njegovih protivnika. Danas prvi igrač koji ima malo iskustva i nije baš ona treća liga i kraj.
Nije mi jasno kako su njegov tim i on tako promašili. On izgleda kao da je zalutao na Rolan Garos.
Nadajmo se da ovo nije kraj njegove vrhunske karijere već samo prolazna slabost. Prošllih godina za utehu je osvajao Vimbldon.
Kada već ne može drugačije neka i ove godine bude tako.

.,

pre 7 godina

Prekidaju meč baš sad kad je Bautista poveo i uhvatio zamah. Nečuveno! To je sve mutljavina majorkanskog lobija koji ne dozvoljava da momak iz Valensije bude najbolji španski teniser.

Bojan

pre 7 godina

Ovo nije fer prema Batistuti da tako prekidaju mec, mislim igrao je covek i po losijem vremenu dok je igrao za Fiorentinu, a No1e bi isto morao da se prilagodi i istrpi kisu ako se nada da ce ga u buducnosti kupiti njegov omiljeni klub AC Milan/Real/etc...kod njih mora da se igra i kada je kisa...

Dagan

pre 7 godina

Novak Djokovic na grend slemovima najgore igra u osmini finala. Mislim da on ovo namerno radi, da bi splasnuo euforiju kod svojih navijaca. Kad god je ovako kriminalno lose odigrao osminu finala grend slema, on je osvojio na kraju taj grend slem. Pobedice ovde, i to ce od cetvrtfinala vec biti druga prica. Finale Roland Garosa Djokovic - Marej.
(zvezdas-rajvoSa, 31. maj 2016 16:30)

Ja tipujem na Gaskea

Puttin

pre 7 godina

Zasto bi pravili krov ili reflektore??
Ovo se desi jednom u 10 god. Bez reflektora i bez krova...to je pravi RG
(Marko, 31. maj 2016 12:22)

Bravo! Još samo HAARP-u da plate da se ovakve situacije ne ponavljaju i sve u redu.

Zigzag

pre 7 godina

RG postao sprdnja. 
Neregularan GS!
(Paja patak, 31. maj 2016 11:26)to cim se pljuga prvi set?a kad ga osvoji onda ce bit najbolji u istoriji?

shamanNS

pre 7 godina

Jbt neverovatan je. Na podlozi na kojoj se najčešće prave brejkovi čovek koristi 1 od 8 brejk lopti (od toga prvo 40:0 pa sledeći put 40:15). Kako li bi brejknuo Isnera, posle 30 brejk lopti?

Petar

pre 7 godina

"Prvi i 16. teniser sveta će se sastati peti put, a Đoković je dobio svih pet prethodnih duela". B92 vec racuna da je nole pobedio
(123, 31. maj 2016 11:24)

Lepo pise slovima "cetiri". Ne razumem, ili ljudi izmisljaju da bi trolovali ili stvarno ne znaju da citaju

Sale

pre 7 godina

Pa kakve veze ima sto pada kisa???? Moto i auto trke se odrzavaju cak i kad pada kisa i to pri velikim brzinama pa se ne prekida trka. Ovi teniseri postali balerine koliko ja vidim...

ilija

pre 7 godina

Kako je tanak Novak na servi pa ovaj ga brejkuje ko amatera.Katastrofalna realizacija brejk lopti u svakom mecu.Sa ovom igrom moze da samo sanja Roland Garos je mu je ovo posljednji voz.

Manga

pre 7 godina

Tenis na sljaci treba da se ukine, ovo je toliko dosadno,uzas.Pa frajeru je bitno samo da trci lijevo , desno i ubacuje u polje...Napad ne postoji

Драган

pre 7 godina

На жалост не може да се деси оно што би требало, гледаоци да бојкотују посету а играчи да одбију да играју по нерегуларним условима.

Stevan

pre 7 godina

@Joca gomboca
Aha, znaci organizatori namerno nisu napravili krov i odrvrnuli su kisu da pada da bi kaznili tenisere jer ne igraju Federer Nadal i Conga? I protiv Mareja isto ta zavera jel da? Kakva je tek zavera bila pre 10-ak godina prema Federeru i Nadalu kada ni na RG ni na VB nije bilo krova! I onda su organizatori napravili krov na VB da bi pomogli Djokovicu. Nema drugog objasnjenja.

T.t

pre 7 godina

Novak bi morao da se zove Srecko Djokovic. Koliko je samo ovaj momak imao srece u karijeri pa to se kosi sa svim zakonima verovatnoce i probaliteta. U sportu je svakako sreca takodje bitan faktor,ali Novak je izgleda ima u neogranicenim kolicinama.

Kayser Soze

pre 7 godina

Bojim se da je preveliki pritisak na Noletu, jos sve ovo sa kisom, i da ce se tesko izboriti sa svim tim problemima i raspolozenim Bautistom-Agutom. Nadam se da gresim..

SEVER KOSOVA

pre 7 godina

Novak igra dobro mislim samo da previse zuri,razmislja vise o kisi nego o protivniku,a ovaj Bautista ne znam samo cemu li se nada!

JPR23

pre 7 godina

Odlaže se do 15, do 16:30, do 18...Lepo nek kažu da ne znaju kad će početi mečevi.
(Petar, 31. maj 2016 14:34)

Rekli bi oni, ali nedaju TV stanice.. Mora masa da se lozi bilo kako...

veliki strumf

pre 7 godina

U prva 3 gema drugog seta na svoju servu ne izgubi nijedan poen, a u cetvrtom pretrpi brejk! Strasno. Svoje brejk lopte nikako da iskoristi, tek 1 od 8 u 2. setu, a nijednu protivnikovu ne moze da spasi u celom mecu! Jos strasnije... Novak je mnogo bolji, dominantniji, to se jasno vidi, slomice ga, ali sve ovo je strasno cudno. Evo brejka konacno...

anica

pre 7 godina

(?, 31. maj 2016 12:50)
I dalje mi se obracas?
Kako ti ne dosadi...krades nikove, pises kao ja, odvratna sam, licemerka, ma da l je moguce? Vodi racuna, izmedju mrznje i ljubavi tanka nit.

Pozdrav iz Toronta

pre 7 godina

Ako se secate finala Rima, isto je bila jaka kisa i Novak je negodovao kod sudije zbog cinjenice da je u takvim uslovima veliki rizik da se neko povredi. Linije su strasno klizave i Novak je ocigledno drugacije krece pazeci na svaki korak, jer ipak je sezona/karijera vaznija od jednog turnira, makar bio RG. Ako se nastavi igra po jakoj kisi Novak ce u jednom trenutku morati da odluci da li da rizikuje povredu ili da rizikuje poraz.

alen

pre 7 godina

Pisao sam ovde pre neki dan da ce danas sa Bautistom imati teske probleme jer mu je serva zenska.Sta vise kazati ima pred sebe onu malu kratkonou koja potrebuje da bude u centru paznje sa restoranima bibliotekom a nas Novak propada sa igrom.

fifi

pre 7 godina

Ako je na vojnom mitingu u Bgd. jedan Putin stajao na pljusku onda mogu i igraci da igraju i publika da gleda meceve?? Jos ovo je kisica a ne pljusak? Meni nije jasno, sta hoce?

Enomena

pre 7 godina

U međuvremenu, dok se teniseri pripremaju za novi gem, set i meč, pojavljuju se raznorazne sase - biljke koje su progovorile na našem, srpskom? sajtu.
Ej sasa, sasa, saaasa, voli te curka iz susjednog crnogorskog Ulcinja; i mi preziremo sve sto dolazi iz Pariza a nije kalicko.

Joca gomboca

pre 7 godina

Nenenene i ne! Nema nista od lepog vremena, odnosno prestanka padavina! Svaki dan ce padati bez prestanka do kraja nedelje! I volela bih!!!! Neka se ne odrzi RG, i ne treba Nole da se nervira pogotovu ove godine! Svi teniseri treba da se povuku zarad njihovog dobra i ponosa! To nema smisla prema njima sta organizatori rade, a i ostali se trude da ponize ostale tenisere zbog ne igranja RF, RN, i Conge svako iz svojih razloga! Kao da su oni nebitni! Bas sramota!!!

ha ha ha

pre 7 godina

Ne zam što se ljutite na organizatore, ljudi se svojski trude da mu omoguće osvajanje ovog GS-a, ne ide sa teniserima pa su ostavili u žrebu teniserčice. Ako ni sa ovim preostalim pacerima ne uspe, predlažem da mu uruče počasni pehar bez borbe. Ne ide da u se u istoriju ide bez ovog pehara sa brdo posluzavnika!

NI

pre 7 godina

Posle prekida dosta lepo. Samo me nervira sto nije napravio brejk. Nekad mu treba dosta brejk lopti da bi brejknuo protivnika, ali nadam se da ce sve lepo da ide do kraja! :)

?

pre 7 godina

@nikola
Hahaha, pa moze, moze, i onda mu zabrane da igra nekih godinu, dve ili zauvek, pa ti vidi ko bi tu bolje prosao. Nadam se da ce da te poslusa.

Milosclub

pre 7 godina

Sta vam je ljudi, namerno gubi servis gemove, razvlaci mec da druga polovina ne bi igrala danas... Opuateno dobija ovo. sada ce da dozvoli brejk i u trecem setu..

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Ne moze da pobedi Baptistu i sad kao boo,povreda.Tako i Lajovic predao Troickom da bi imao vise odmora do Simona.Strasno.

Djuka Cg

pre 7 godina

Djokovic jednostavno nezna da potvrdi brejk,nema srca kad je najbitnije igra kao kakva baba ! Nijedan brejk do sad nije uspio da potvrdi..

Bolje častan poraz nego mutna pobeda

pre 7 godina

Pošto Novak od AO igra sve lošije na svakom narednom turniru, kakav li će to tek mučni smehotres od igre biti na WTF - ako uopšte nekim čudom obezbedi učešće...

Predrag

pre 7 godina

Strucnjaci, kada uporedjujete neki teren u Srbiji sa Satrijeom i pisete da ima reflektore, da li se zamislite sta znaci rec tradicija!? Ne znate, jer jedino sto ima veze sa Srbijom i tradicijom je ratovanje! Laku noc.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 31. maj 2016 22:17)

Jumko u ovom komentaru se odao da je Hrvat, tako nemojte da se obazirete na teske muke suseda koji su dobri samo u bocanju.

Komentar je postavio 6.1.2016 na clanak `Novak u blatu, ljutite žene i pobuna na ’kecu’`

Volim i ja nerandze no trpim

pre 7 godina

Ko nije probao da igra po kisi na sljaci nema pojma da su loptice kao pomorandze da udaras. Nema tu ni znanja ni umeca nego cisto prezivljavanje. Kao kad bi fudbalerima dali basket lopti da igraju.
(Losmi, 31. maj 2016 19:32)

Hoces reci da se loptica pretvara u pomorandzu kada predje na Novakovu strani, a kada je Novak udari i predje u Bautistino polje opet se pretvori u lopticu. Novaka su izgleda zabolela ledja od udaranja u pomorandze...

kiborg

pre 7 godina

Samo da Nole zavrsi mec veceras. Bilo bi sjajno da Ferer-Berdih igraju i sutra pa bi Nole imao normalan dan odmora i docekao ih u cetvrtak odmoran dok bi pobednik verovatno bio premoren za bilo kakav otpor.

Losmi

pre 7 godina

Ko nije probao da igra po kisi na sljaci nema pojma da su loptice kao pomorandze da udaras. Nema tu ni znanja ni umeca nego cisto prezivljavanje. Kao kad bi fudbalerima dali basket lopti da igraju.(Losmi, 31. maj 2016 19:32)Hoces reci da se loptica pretvara u pomorandzu kada predje na Novakovu strani, a kada je Novak udari i predje u Bautistino polje opet se pretvori u lopticu. Novaka su izgleda zabolela ledja od udaranja u pomorandze...
(Volim i ja nerandze no trpim, 01. jun 2016 01:25)

Losmi

pre 7 godina

Rekao sam realno obrazlozenje, a gresili su oboje. Nole je vodio na kraju jucerasnjeg dana iako su brejkovi pljustali kao kod zena, tako da tvoje misljenje je bazirano na ostrascenoj mrznji prema njemu. Pogledaj kakvi su bili rezultati juce kod ostalih parova pa probaj da shvatis da nisi u pravu. A i rezultat danas potvrdjuje to. Svako dobro.

Ostade na 11. Malo li je?

pre 7 godina

Igra broja 1 u poslednja 2 meseca nije poodavno bila gora. Novak više nijedan GS neće osvojiti, to je već neko vreme izvesno.

milan010

pre 7 godina

Djokoviceva igra se raspada u zadnje vreme, ja ne pamtim kad je ovoliko gresio. I Madrid je bio uzas ali je osvojio jer su ostali jos gori. Rim je pokazao da je Djokovic u dubokom kanalu a ovo mucenje na RG je finalna potvrda da je Djokovic zavrsio sa top tenisom. RG nece osvojiti ni sad a ni u buducnosti, OI zlato moze samo da sanja kao i GS titule uopste. Verovatno ce do kraja karijere uspeti da "ubode" jos koji masters jer je i konkurencija slaba ali je ocigledno da Novak vise nije za najvise domete. Nazalost. Voleo bih da me demantuje ali njegova igra je na nivou rekreativca, servira ko baba a riternira ko deda. O drop-shotovima ne vredi ni pricati, verovatno najgori drop-shot na ATP tour-u a on forsira i forsira... Raspad sistema.

od slave se ne zivi

pre 7 godina

Novak igra najbolje sto moze. Druga stvar je sto to ne vredi 5 para. Tu je i povreda kao alibi ako zatreba. Kad ispadne sa RG odmor do Vimbldonam, pa samo ako je spreman neka igra. Trenutno lici na rekreativca.

Običan

pre 7 godina

I sta sad?Ovo je regularno kao?Sram vas bilo!Ljudi nemojte se nadati ove godine Noletovom osvajanju RG!Sta vredi sto je za klasu ispred kad ce biti umoran!Forsira se Marej da osvoji RG!Zamislite SRBIN NAJBOLJI TENISER U ISTORIJI!!!!!!Sve rade da ga upropaste!Al nema veze,neka.

А. Петров

pre 7 godina

На почетку трећег сета се Новак тако пренемаже, да ја пропадам у земљу од срамоте.

kalu

pre 7 godina

Pisem ovo pri 1:1 u setovima, pobedice on ovog, ali nece osvojiti RG, ovo je uzas od igre, a sad lupajte minuse koliko hocete, i ja navijam za njega al nema nista od RG... a vi lupajte minuse

džo

pre 7 godina

Bautista je tek sada počeo da igra. Video čovek da je sa druge strane pikica, a ne prvi igrač sveta, pa ubacio u veću brzinu. Ja sam Novakov navijač, i zahtevam od njega da igri pristupi mnogo ozbiljnije, i briga me što pada kiša, jer ja kao navijač dobijam sede vlasi, a oni (teniseri) gomilu para! Dakle, Novače navali, bre!

ama bre

pre 7 godina

Šta, ovo se još igra? A ko je još u žrebu ostao? Agut, Tim, Granoljers, Gofan, Ramos Vinolas, Bedene ups ovaj ispao?! A da, Vavrinka koji "samo jedan turnir godišnje proigra" i Marej koji je "mentalno zaostao" i sad među ove mora da si "mentalna gromada" i "najbolji svih vremena" da iz petnaestog pokušaja nekako uspeš da ne osvojiš jos jedan posluzavnik!

Nikki

pre 7 godina

Da, da ceo svet se urotio protiv Novaka Djokovica a tri puta ga proglasavaju za najboljeg sportistu iako je jednom maksimalno zasluzio, igra u presmesnoj konkurenciji od koje se jedino smesni vi, fanovi Novaka.

sasa.r

pre 7 godina

I dalje se potvrđuje moja teza da Novak sa ovako smiješnim servisom ne može ništa postići.Procenat prvog servisa ogroman a relizacija oko 40% i to protiv Bautiste . Ne vjerujem da je preko noći Bautista postao strašan riterner...jednostavno NOVAK NEMA NIKAKVU PREDNOST POSLE PRVOG SERVISA.!Zato Novak mora dodatno da UMIRE za svaki svoj poen. Zato i nema previše radovanja kada napravi brejk jer je jako slabašan na svojim gemovima.

ilija

pre 7 godina

Kako je tanak Novak na servi pa ovaj ga brejkuje ko amatera.Katastrofalna realizacija brejk lopti u svakom mecu.Sa ovom igrom moze da samo sanja Roland Garos je mu je ovo posljednji voz.

ja

pre 7 godina

Stvarno je sramota da se ovako ponasa na najvaznijem turniru za njega,igra bez ikakve emocije,samo odradjiva,volim ga ko brata ali ovo njegovo ponasanje ne mogu da podnesem izludice me.36 54

mihajlo

pre 7 godina

nije to samo slaba igra...odvratno loša igra.. jednostavno odvratno za gledanje.. ne zna se šta je gore.. svaki segment igre ispod svakog nivoa za Br.1.Užas!

rodjen na zapadu

pre 7 godina

Koliko je narod u Srbiji frustriran postao vidi se i po komentarima na ovim teniskim vestima. Kada Djokovic ne moze da igra, citava drzava stane. Ceo zivot vam se sveo na cekanje njegovih meceva i uspeha. A na naslovnoj strani se slazete da ne treba raditi za 22 000 dinara i da je bolje cekati milostinju od roditelja. Samo da vas podsetim, penzija se ne nasledjuje, a ni roditelji ne mogu da zive po 150 godina. Radna etika vam je nula zaista i ne vidim kako ce se ove nadolazece generacije u Srbiji izvuci iz cabra.. :-(

?

pre 7 godina

@anica
Sta je sad? Evo kisa spasava djokovica, da nije prekinut mec ovaj bi pocistio sa 3-0. Jel ti i to smeta odvratna licemerko ili i dalje kmecis kako je ovo sve zavera protiv nola?

?

pre 7 godina

@Dica
A Agutu ne smeta sto su loptice teske? Ne mislis da djokovic osvaja toliko Agutovih gemova jer i Agutu teze loptice prave probleme pri servisu? Nije moguce jel? Loptice olaksaju kad Agut servira?

Marsovac

pre 7 godina

"Zasto bi pravili krov ili reflektore??
Ovo se desi jednom u 10 god. Bez reflektora i bez krova...to je pravi RG
(Marko, 31. maj 2016 12:22)"
Nije, fali Nadal.

Milosav Jovandić

pre 7 godina

Gledao sam sve mečeve Novaka Djokovića i smatrao sam da je pravo čudo kao do sada nije ispao. Razlog sam video samo u nesnalaženju njegovih protivnika. Danas prvi igrač koji ima malo iskustva i nije baš ona treća liga i kraj.
Nije mi jasno kako su njegov tim i on tako promašili. On izgleda kao da je zalutao na Rolan Garos.
Nadajmo se da ovo nije kraj njegove vrhunske karijere već samo prolazna slabost. Prošllih godina za utehu je osvajao Vimbldon.
Kada već ne može drugačije neka i ove godine bude tako.

Zbunjen!

pre 7 godina

U inostranstvu se priča da zbog nevremena još par dana, ove godine RG neće biti ni okončan.

Onda se sve poništava, kao da nije niko ništa igrao?

igor

pre 7 godina

Broj 1 ima zenski servis on treba 10 brejka da ga brejkne ovaj svaki put iz prve Bautista. Totalno smejurija od broja 1 izgleda katastrofalno na mrezi kada izadje kada bi isao na smrt.

Tatjana

pre 7 godina

Verujem da je svaki ljubitelj tenisa i Novakov navijač, primetio pad forme, slabiju koncentraciju i očiglednu nervozu. Ne bih volela da se upuštam u profesionalne i stručne analize, način života i ishrane - ALI: u dnevnoj novini izlazi dodatak o načinu i sadržaju Novakove ishrane od februara meseca. Taj način ishrane je za "šetače" a ne sportiste Noletovog kalibra. Da li je to jedan od razloga?

NastyB

pre 7 godina

Nisam neki veliki stručnjak za tenis, ali se ne sećam kad je Novak bio ovako glasan i stenjao već u drugom setu i to posle odmora zbog kiše. Nešto, definitivno, nije u redu sa njim.

Brondby

pre 7 godina

Idemo u LE idemooooooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby



























































Samo Brondby










































































Samo Brondby











































































Samo Brondby






















































































































Samo Brondby



















































































































Samo Brondby











































































Samo Brondby




























































Samo Brondby

dragan

pre 7 godina

Kakvo nadobudno ponasanje Novaka. Kakav bes sto mora da igra na kisi. Kakvo setanje po terenu?! Izbacivanje po par metara u aut najobicnijih rutinskih loptca..Valjda misli da ce kazniti organizatore ako ispadne sa turnira. On kao da ne igra za milione vec za srpske dinare.Tri brejka u jednom setu na svoj servis? Tri?! Agut samo treba da drzi lopticu u terenu, sto i radi i - "laku noc djaci". A sve zbog nekontrolisanog kataktera i uzivanja u svojoj velicini. Valjda bi neko iz organizacije trebao da mu se izvini zbog kise. Sto se men tice, kada nije uzeo RG zadnjih pet godina kada je igrao tenis, ovakav ga ne mora ni uzeti.

fifi

pre 7 godina

Ako je na vojnom mitingu u Bgd. jedan Putin stajao na pljusku onda mogu i igraci da igraju i publika da gleda meceve?? Jos ovo je kisica a ne pljusak? Meni nije jasno, sta hoce?

T.t

pre 7 godina

Novak bi morao da se zove Srecko Djokovic. Koliko je samo ovaj momak imao srece u karijeri pa to se kosi sa svim zakonima verovatnoce i probaliteta. U sportu je svakako sreca takodje bitan faktor,ali Novak je izgleda ima u neogranicenim kolicinama.

Czv

pre 7 godina

На почетку трећег сета се Новак тако пренемаже, да ја пропадам у земљу од срамоте.
(А. Петров, 31. maj 2016 16:28).....Jel si prop'o?

Ns

pre 7 godina

Novakova igra od kraja AO nelici ni nasta...
Nema servisa nrma igre... Na prste jedne ruke moze da se izbroji neki mev da ga je odigrao kvalitetno... Ova godinabista lao 2012 mucenke i ostace na jednom GS. Mislim da ce endi do kraja godine uzetiesto br1.

Hahahahah

pre 7 godina

Hahahah,ovde svi nolobotovi poceli da brinu kako ce Nolo imati manje vremena od Mareja, a pitanje je da li ce proci i Aguta. Smehotres.

Vuk

pre 7 godina

Svako ko je uzeo reket u ruke ili makar zna 5 % o tenisu zna da Novak posle 2011 nikad opet nije dostigao taj nivo igre,samo što je tada imao pravog Rafi i Rodzera..Novak polovinu turnira u zadnje 3 god je osvojio na kvalitet,a ne dobru igru..Na prste mogu da se prebroje dobri mečevi ove god i nivo igre Novaka..Svaki Novakov meč gledam i sećam se da je samo ovaj zadnji meč protiv Rafe u Rimu i na A.O protiv Fedeksa uz još par odigrao odlično..Sta je ovo?Zar ovako igra prvi igrač sveta,pogledajte šta radu na mreži..bruka.Nadam se da će posle pauze biti bolje

Zurkolomac

pre 7 godina

Dabogda im kisa poplavila citavu Francusku. Nisu u stanju vec sto godina da obezbede normalno odvijanje jednog GS-a. Treba igraci da se spakuju i napuste turnir, svi do jednog...

Enomena

pre 7 godina

U međuvremenu, dok se teniseri pripremaju za novi gem, set i meč, pojavljuju se raznorazne sase - biljke koje su progovorile na našem, srpskom? sajtu.
Ej sasa, sasa, saaasa, voli te curka iz susjednog crnogorskog Ulcinja; i mi preziremo sve sto dolazi iz Pariza a nije kalicko.

Mikii

pre 7 godina

Prebio ga Bautista. Pa je l' to taj najbolji svih vremena? Krevelji se, upucuje izbezumljene poglede ka svom boksu, kliza se po terenu i nece da igra. A Roberto bije li bije.

Djuka Cg

pre 7 godina

Djokovic jednostavno nezna da potvrdi brejk,nema srca kad je najbitnije igra kao kakva baba ! Nijedan brejk do sad nije uspio da potvrdi..

.,

pre 7 godina

Prekidaju meč baš sad kad je Bautista poveo i uhvatio zamah. Nečuveno! To je sve mutljavina majorkanskog lobija koji ne dozvoljava da momak iz Valensije bude najbolji španski teniser.

ggmu

pre 7 godina

Molim Vas ugasite komentare, Srbi ne zasluzuju njegovo velicanstvo Novaka Djokovica! Da li vi kada pada kisa idete napolje? Kada malo kasljete uzimate bolovanje a Novak po kisi sa povredom ramena igra najvazniji turnir mozda u karijeri. Mislite o tome. Sram da Vas bude, sve do jednog. Molim vas objavite

Krajicek uit Holland

pre 7 godina

Ajmo Nole junacino nasa! Jos 4 pobede do konacnog cilja!
Dace Bog: RG je ove godine TVOJ!
Groningen houdt van jou en wacht de 12de Grand Slam titel.

slepi tumaraju u gomili!!

pre 7 godina

strasno koliko novak igra iritirajuce za gledanje od pocetka turnira, negativnu energiju je preneo iz rima.. 4 brejk mu pravi agut na polovini drugog seta!!!aloooooo!!!!

rejbankecrne

pre 7 godina

Nevezano od Novaka i Wawrinke ovo je blatnjavi pakao. Malo je reci sramota,nije bitan krov,nego odnos prema tim ljudima koji su zivot posvetili sportu da bi se neko sprdao sa njima jer boze moj pada kisa. Neka ga prekrste lepo u maraton na sljaci pa nek se igra u danu mec za mecom u liniji do otkaza pa ko izdrzi... cekate kod doktora 20min recept za kasalj pa popizdite a ne ovo...uzas.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Ne moze da pobedi Baptistu i sad kao boo,povreda.Tako i Lajovic predao Troickom da bi imao vise odmora do Simona.Strasno.

Bolje častan poraz nego mutna pobeda

pre 7 godina

Pošto Novak od AO igra sve lošije na svakom narednom turniru, kakav li će to tek mučni smehotres od igre biti na WTF - ako uopšte nekim čudom obezbedi učešće...

Vlada djordjevic

pre 7 godina

Vrlo teski uslovi koji vise odgovaraju spancu, organizatori su u velikim problemima zbog velikog kasnjenja, ali sto nisu stavili Gaskie i Mary da igraju po ovom vremenu??! Nole svaka čast kako se ti Boris kao i uvek protiv svih cak i Srbi se javljaju da te kritikuju, pametnjakovići koji ništa ne razumeju!! Ajmo Nole , uz tebe do finala!!!!!

olja

pre 7 godina

Izdrzi Nole, i kisu, i publiku, i Bautistu, i zlurade izjave bivsih tenisera i sve jos sto ,mozda, dodje! Znacice ti, ako ne sada, onda sigurno jednog dana kada se budes prisjecao RG 2016. Igraj kao da nije ni bilo prekida, kao da si ti poveo sa 1:0.
Igraj za sebe, za nas! A, ako, pak, ne ide, nije smak svijeta, bice jos meceva kao sto ce biti i nase podrske i ljubavi. Ti si nas veliki, veliki Nole. Vec sada si uradio mnogo. Samo da podsjetim, mozda nekom to nije na umu: mnogo djecaka i djevojcica je krenulo put sporta i tako smanjilo zaradu dilerima droge, mnogo novih terena je niklo. Mnogo, mnogo ...

Zigzag

pre 7 godina

RG postao sprdnja. 
Neregularan GS!
(Paja patak, 31. maj 2016 11:26)to cim se pljuga prvi set?a kad ga osvoji onda ce bit najbolji u istoriji?

Miroslav

pre 7 godina

Djoković je sve češće u problemu.deluje loše dok igra u zadnje vreme, bez snage i energije, plašim se da neće još dugo biti br. 1

Sale

pre 7 godina

Pa kakve veze ima sto pada kisa???? Moto i auto trke se odrzavaju cak i kad pada kisa i to pri velikim brzinama pa se ne prekida trka. Ovi teniseri postali balerine koliko ja vidim...

jocaskljoca

pre 7 godina

Molim Vas ugasite komentare, Srbi ne zasluzuju njegovo velicanstvo Novaka Djokovica! Da li vi kada pada kisa idete napolje? Kada malo kasljete uzimate bolovanje a Novak po kisi sa povredom ramena igra najvazniji turnir mozda u karijeri. Mislite o tome. Sram da Vas bude, sve do jednog. Molim vas objavite
(ggmu, 31. maj 2016 16:45)

Svaka cast! pravi noloman!!

ha ha ha

pre 7 godina

Ne zam što se ljutite na organizatore, ljudi se svojski trude da mu omoguće osvajanje ovog GS-a, ne ide sa teniserima pa su ostavili u žrebu teniserčice. Ako ni sa ovim preostalim pacerima ne uspe, predlažem da mu uruče počasni pehar bez borbe. Ne ide da u se u istoriju ide bez ovog pehara sa brdo posluzavnika!

Solilac

pre 7 godina

Koliko je ovde razocaranih Rafinih i Rodjinih fanova krivo im sto neigraju pa sad tu pisu kako je Nole u kanalu padu forme kako ne igra dobro i silno zele da izgubi. E braco koji god da ste.

nikola

pre 7 godina

Novak, kao nekad sahovski genije Fiser, treba sebi da dozvoli da on daje organizatoru USLOVE, pa cak po cenu NAPUSTANJA turnira; sto je po mom misljenju trebao to da uradi JUCE!

praziluk elita

pre 7 godina

I dalje se potvrđuje moja teza da Novak sa ovako smiješnim servisom ne može ništa postići.Procenat prvog servisa ogroman a relizacija oko 40% i to protiv Bautiste . Ne vjerujem da je preko noći Bautista postao strašan riterner...jednostavno NOVAK NEMA NIKAKVU PREDNOST POSLE PRVOG SERVISA.!Zato Novak mora dodatno da UMIRE za svaki svoj poen. Zato i nema previše radovanja kada napravi brejk jer je jako slabašan na svojim gemovima.
(sasa.r, 31. maj 2016 17:10)

Tvoja teza? Ej, ovaj mediokritet ima tezu!

Goran

pre 7 godina

Svi pravi favoriti se nalaze u drugom dijelu zrijeba a vi kukate kako je Novaku tesko. Prosle godine je izgubio finale zbog toga sto je morao da igra sa Nadalom i Marejom pa je zaista bio umoran prije finala. Sada kad neme ni jednog od glavnih favorita do finale sve vam smeta!!! Sada bi najbolje bilo da mu svi protivnici do finala a i u finalu predaju bez borbe pa da se jadnik ne umara!!Nisu organizatori izmislili kisu i jos da je pustaju upravo da bi smetale Novaku!!

Баш Ја

pre 7 godina

Да су паметнији, сви тенисери који играју остатак турнира, да се лепо спакују и оду кући, и припреме за следећи. Ово је брука и срамота. Могли су бар неког шамана, или врача, да доведу, да отера облаке.

Bojan

pre 7 godina

Ovo nije fer prema Batistuti da tako prekidaju mec, mislim igrao je covek i po losijem vremenu dok je igrao za Fiorentinu, a No1e bi isto morao da se prilagodi i istrpi kisu ako se nada da ce ga u buducnosti kupiti njegov omiljeni klub AC Milan/Real/etc...kod njih mora da se igra i kada je kisa...

shamanNS

pre 7 godina

Jbt neverovatan je. Na podlozi na kojoj se najčešće prave brejkovi čovek koristi 1 od 8 brejk lopti (od toga prvo 40:0 pa sledeći put 40:15). Kako li bi brejknuo Isnera, posle 30 brejk lopti?

alen

pre 7 godina

Pisao sam ovde pre neki dan da ce danas sa Bautistom imati teske probleme jer mu je serva zenska.Sta vise kazati ima pred sebe onu malu kratkonou koja potrebuje da bude u centru paznje sa restoranima bibliotekom a nas Novak propada sa igrom.

anica

pre 7 godina

Jos 4.kolo nije zavrsio a danas je utorak, hoce li Bog da naredi da stane kisa ili ce ipak morati da se ceka krov, kad se nerviram ja kako li je Novaku. Ovo je Novaku samo problem, nikako nije dobro! Sta ce jadni nemaju para, a tek reflektori koliko kostaju, bitno da se ide u soping po kisnom vremenu...
Samo da se zavrsi da ode iz njihovog blata na lepu cistu urednu travicu. Samo zato sto ga Novak nema, inace zaista ovde ne treba vise da dolazi ako osvoji, dovoljan je jedan.

9dart

pre 7 godina

Ja se iskreno nadam da ce sad imati tezak mec, bilo to zbog kise, zbog RBA, zbog bilo cega, ali nek se vec jednom oslobodi nervoze i zurbe, nek se izdere, lomi rekete. E, tek kad vidim taj njegov ubilacki pogled u ocima, onda mogu lepo da odem na finale bez da moram da se brinem sta ce i kako ce biti!

dzara

pre 7 godina

Kiša isterala glodare da prozivaju Novaka...ej, NOVAKA, koji sa najboljima svih vremena koji su igrali ili igraju u istoj eri ima pozitivan h2h!
Srbija čeka 12. slem!
Onda punom parom za GOAT-a!

Petar

pre 7 godina

Samo neka stane kiša da Nole završi meč i neka nastavi da pada posle. To bi bilo idealno da se malo i Marej poremeti. Novak je već pod stresom sigurno još od prošlog meča koji je jedva završio pre mraka u 21:30, zato što ga je kiša pomerila.

Fx

pre 7 godina

Pokušao sam u ATP pravilima da pronađem da li su smeli uopšte da počnu meč po kiši. Nema tog pravila u Rulebook 2016, ali organizator je prekršio nepisano pravilo da se čeka da kiša prestane.

Ipak našao sam interesantno pravilo o tri meča u jednom danu.
Gospodin Gi Forže se malo zaneo. Igrač može imati tri meča u jednom danu samo u sledećem slučaju:
1. Nastavak prekinutog meča
2. Redovan meč
3. Meč u dublu.
Između mečeva igraču se mora obezbediti sat ipo pauza.

Mikeli PG

pre 7 godina

Novace, naravno da ovo neces nikad procitati al' ajde de. Imam previse godina da bih imao uzore. I ne idealizujem te. Kazu da si nas najveci sportista ikad. Nisi. To su Jasna Sekaric i Igor Milanovic. I to cime se bavis radis za sebe. I dobra lova kaplje a mi se misevi borimo mjesec dana za par stotina eura. I nisi ljekar koji spasava zivote. I ne zivis u Srbiji. I ovdje te mnogi ne simpatisu u komentarima. I nerviras me sa ocajnim drop sotom i smecom. I nerviras me svojom nervozom. I nerviras me sto zicer udarce na mrezi stalno guras u protivnikovu stranu. Ali zna sta? Naprijed Novace! Naprijed!Naprijed protiv vremena, protiv spina i slajsa! Naprijed protiv vjetra, protiv Vilandera i hokaja! Naprijed jer nam cinis dane boljim! Jer cinis da se osjetimo vrijednim, jer cinis da osjetimo da mozemo. Da mozemo da radimo vise i da se borimo vise! Da se borimo protiv slabih sansi, da se borimo protiv loseg dana i protiv losih misli. Naprijed jer ulivas nadu svima nama da mozemo biti bolji nego sto jesmo. Ne znam kako to radis ali radis. I tu lopticu mnogi udaramo tamo sa tobom. I vjerujemo. I ja vjerujem u tebe. Zato naprijed, samo sad na Rolan Garosu. Svaki drugi put od sad kako hoces. Ali sad....naprijed! Naprijed za svog sina! Naprijed za svoju porodicu! Naprijed za sve nas! Naprijed za Srbiju!

jovan

pre 7 godina

sto bi voleo i danas da ne bude tenisa pa da vidim onda sta bi organizatori smislili.bar da bude malo zanimljivo jer svejedno nas nole osvaja ovo

znalkos

pre 7 godina

Taman se Nolo smirio i krenuo ka očekivanom, kad prokleta kiša... Ovaj prekid više odgovara Agutu, jer je Nolo uhvatio pobednički ritam...

Anica

pre 7 godina

ne dosadi...krades nikove, pises kao ja, odvratna sam, licemerka, ma da l je moguce? Vodi racuna, izmedju mrznje i ljubavi tanka nit.


Prestani da se predstavljas kao ja,aman

sweet

pre 7 godina

Ja mislim da ce ovaj turnir biti sve gori i gori i "najgori" Gs kako budu odmicale godine a srpski junak ga ne bude osvojio!
(Jumko, 31. maj 2016 14:38)

Ti i misljenje, ahahahaaa

бaaa

pre 7 godina

Јбт колико гадних мрзитељских коментара!Лечите се људи, лечите се!!!НАПРЕД НОВАЧЕ....

Стефан

pre 7 godina

Докле год има људи који тако примитивно размишљају,ми пропадамо.Не добијаш ништа,онда немој да гледаш иди ради приватно да добијеш паре.Нећеш симурно да играш по блату на 12,13 степени.По прогнози може да се игра од 7 до 9.Надам се да ће то бити довољно да Новак добије.Кров и рефлекторе нећу да коментаришем.Ја живим у селу 8 км од Ниша и на бетонском игралишту има рефлектора(каквих,таквих али има).Треба узети французима овај турнир.Али,нека не знају они за СРБСКИ инат.

goblin

pre 7 godina

Alo hejteri,lozi vas Novak,kao na Vimbldonu(Anderson) i Melburnu(Simon),secate se sigurno.Produzava covek ovo danas da Marej ne bi igrao,taktika,jer je tako u mogucnosti.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Nazalost ovo je kraj jednog sna zvanog RG. Toliko propustenih prilika kroz karijeru, i onda kad nesto toliko zelis kao po pravilu nekako ti izmice.

Stefan

pre 7 godina

Kakvi užasni komentari protiv Novaka, kakvi botovi. Kažu "svima su isti uslovi". Nije u tome problem pametnjakovići. Problem je što Nole zna da mora brzo da završi meč da bi bio odmoran za meč koji će igrati sutra bez dana pauze. Takodje zna da mora da požuri zbog kiše. Sa druge strane Aguta boli uvce, zna da nije favorit da osvoji turnir, nema šta da se nervira, i da igra 3 meča u 2 dana, nema veze.

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

Pa ovaj Agut samo vraća i čeka greške. Pa i publika je skontala da tu igra samo Nole.Samo gresi i dobija.Od toga zavisi rezultat.Problem je mokar teren i mokre loptice.Spor jako spor teren a loptice teške ko kamen. Nema spina nema brzine pa to tako i izgleda.Jos malo servis da posluži i prolazi on to glatko.
Katastrofalan turnir

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Novak Djokovic na grend slemovima najgore igra u osmini finala. Mislim da on ovo namerno radi, da bi splasnuo euforiju kod svojih navijaca. Kad god je ovako kriminalno lose odigrao osminu finala grend slema, on je osvojio na kraju taj grend slem. Pobedice ovde, i to ce od cetvrtfinala vec biti druga prica. Finale Roland Garosa Djokovic - Marej.

Walter White

pre 7 godina

I posle se ljudi ljute kada se kaze da je Novak defanzivac bez pravog osecaja za napad,ova igra u prvom setu je na nivou radvanjske.

dejan

pre 7 godina

Na svakom GS-u koji je Nole osvojio bio je najmanje 1 mec u kom se vracao kao Feniks iz mrtvih. Ovo je takav mec. Bautista Agut je uzasno neugodan rival, vremenski uslovi mu vise idu na ruku, a Nole je jos i stegnut i nervozan. Bice cupavo, ali Nole je sampion i verujem u preokret.

Ragnar

pre 7 godina

Ovo je odlicno...Novak po pravilu kada na GS ima jedan mec u 5 setova i kada jedva vadi zivu glavu na kraju ga i osvaja...voli covek na tezi nacin pa to ti je!!! Napred Nole, najveci si!!

IvanM

pre 7 godina

Ovaj meč je sličan onom sa Simonom na AO,ako pobedi danas Nole će se prošetati garantujem!
P.S. Nemoj više belu majicu da nosiš Nole svaki put kad je nosiš grešiš ko lud :-)

Кривокапић

pre 7 godina

Новак ужасан у 1. сету. Жури, греши без разлога. Уместо да он води, овако је закомпликовао ситуацију, али сам сигуран да добија.
Што се тиче кише, рефлектора, крова итд. Смањите доживљај. Услови су исти за све. Не могу да разумем да овде видите неку заверу. Организаторима највише одговара да Новак и Енди играју финале.

satelit

pre 7 godina

Djokovic moze da igra samo po idealnim uslovima,sve drugo cini ga nesigurnim i uplasenim.. Ako je tako onda ne mora ni da osvoji! Njegov problem

Dejan

pre 7 godina

Ako je normalan trebao bi da se povuce. Ovo je mucenje bez granica; a Francuzi neka malo razmisle u kojim uslovima oni puste top-tenisere da igraju.

Www.com

pre 7 godina

ja ne razumem ljude koji vide sve ovo kao zaveru protiv Novaka. Boze, imate li razuma?! Pada kisa-pa sta.Raspored je takav kakav jeste.Neko je igrao prvi dan turnira svoj prvi mec neko je igrao drug dan, ta je problem.Novak je tu odmarao 2 dana i sad sto pada kisa sad opet zavera.
I pored toga sto ne igraju Nadal i Rodzer( super ispalo za Novaka) vi sad imate jos neke razloge zbog kojih Novak ne moze da uzme prvi RG. Ma da, njemu ocigledno trebaju idealni uslovi da bi pobedio. Ni ovako ne valja...ccc

Milan Nis

pre 7 godina

Zasto bi pravili krov ili reflektore??
Ovo se desi jednom u 10 god. Bez reflektora i bez krova...to je pravi RG
(Marko, 31. maj 2016 12:22)
Sto bi reko nas premijer,prvi put u istoriji.Elem,zasto praviti automobile,zaprezna kola zavrsavaju posao,lepse je,romanticnije i zdravije za okolinu.

Svete

pre 7 godina

Ovo vise nema nikakve veze sa igrom, sportom, zdravim razumom, ni sa cim.
Ovo je mucno i gledati a mogu samo da zamislim kako je svim tim igracima, prakticno si primoran da igras u blatu, po kijametu, na 10stepeni i to na otvorenom, haos !
U Australiji imaju 3 krova, da je kisa pocela da pada u proslu subotu i da ne prestane 10 dana zavrsili bi turnir bez vecih problema a ovde nemaju jednu lampu a kamoli nesto vise !

wigo

pre 7 godina

I da ne bude broj 1 jos dugo ,i da nikada ne osvoji RG, i dalje ce da bude jedan od najboljih svih vremena u svom poslu.Pa koje su to velicine, Sampras, Laver, Federer, Nadal.A pri tom ce igrati aktivno jos nekoliko godina.Da danas prestane da igra opet bi bio medju najboljima. Koliko je losih ljudi medju komentatorima pa to je neverovatno.

boban101

pre 7 godina

Svi ste protiv noleta,sta vam nije jasno? kad predje 2 sata igre,ne vracaju se pare,ovo je biznis i igrarijre protiv noleta ali ako ako
OVO JE SPARTAAAAAAAA

Masha

pre 7 godina

Meni je sve nakako jasno. Nole je mrsav, on odlicno igra na betonu jer tamo moze njegova fina ruka da dodje do izrazaja. Na ovakvoj natopljenoj sljaci lopte su teske, njega boli rame koliko mora da udara, oseca se slabo, nemqa snage za tako teske lopte. Ovde ce da pobedjuje neko sa jacim misicima, a ne tehnika. Uopste se ne sekiram ako ne osvoji ovaj GS, ne bi trebao da bude pod pritiskom, nek igra najbolje sto moze. Nije ovako teska sljaka njegov teren.

vu

pre 7 godina

dalje se potvrđuje moja teza da Novak sa ovako smiješnim servisom ne može ništa postići.Procenat prvog servisa ogroman a relizacija oko 40% i to protiv Bautiste . Ne vjerujem da je preko noći Bautista postao strašan riterner...jednostavno NOVAK NEMA NIKAKVU PREDNOST POSLE PRVOG SERVISA.!Zato Novak mora dodatno da UMIRE za svaki svoj poen. Zato i nema previše radovanja kada napravi brejk jer je jako slabašan na svojim gemovima. 
(sasa.r, 31. maj 2016 17:10) 

Ne moze nista postici? Sta tacno on to u zivotu jos treba da postigne? Da osvoji RG i da vam zapusi usta za svagda?

Šuluburić

pre 7 godina

Sad mi je jasno zašto Nole nije osvojio RG! Zato što je to najdiletantskiji turnir na kojem učestvuje. Krajnji amateri i lakrdijaši...

SRBENDA

pre 7 godina

Veliki sam navijac noleta ali budite malo objektivni. Kad je marej igrao dva dana za redom onda je to normalno a sad mislite da je sve okrenuto protiv noleta zato sto pada kisa po ceo dan????? Da nije mozda harp kriv?

Vratite i drvene rekete

pre 7 godina

Nadam se da gresim,ali Novak je u padu forme iz meca u mec. Sa ovakvom igrom tesko do titule osim ako se ne trgne i krene mnogo ofanzivnije. Ajde Nole..

Solilac

pre 7 godina

Bice ovo jedan tezak mec za Novaka treba se sabrati i poceti da igra barem na polovini svojih mogucnosti tesko je kad cekas nesto a neznas kad ce poceti. Samo strpljenje Nole mozes do preokreta.

Joca gomboca

pre 7 godina

Nenenene i ne! Nema nista od lepog vremena, odnosno prestanka padavina! Svaki dan ce padati bez prestanka do kraja nedelje! I volela bih!!!! Neka se ne odrzi RG, i ne treba Nole da se nervira pogotovu ove godine! Svi teniseri treba da se povuku zarad njihovog dobra i ponosa! To nema smisla prema njima sta organizatori rade, a i ostali se trude da ponize ostale tenisere zbog ne igranja RF, RN, i Conge svako iz svojih razloga! Kao da su oni nebitni! Bas sramota!!!

Kayser Soze

pre 7 godina

Bojim se da je preveliki pritisak na Noletu, jos sve ovo sa kisom, i da ce se tesko izboriti sa svim tim problemima i raspolozenim Bautistom-Agutom. Nadam se da gresim..

SEVER KOSOVA

pre 7 godina

Novak igra dobro mislim samo da previse zuri,razmislja vise o kisi nego o protivniku,a ovaj Bautista ne znam samo cemu li se nada!

Dagan

pre 7 godina

Ljudi,sta vam je????
Ni jednog jedinog trenutka ne sumnjam da Novak nece osvojiti ovaj RG.
Opustite se i uzivajte u stvaranju istorije.
Samo dokaz da Novaka ne zaustavlja niko,pa cak ni lose vreme

Milosclub

pre 7 godina

Sta vam je ljudi, namerno gubi servis gemove, razvlaci mec da druga polovina ne bi igrala danas... Opuateno dobija ovo. sada ce da dozvoli brejk i u trecem setu..

Manga

pre 7 godina

Tenis na sljaci treba da se ukine, ovo je toliko dosadno,uzas.Pa frajeru je bitno samo da trci lijevo , desno i ubacuje u polje...Napad ne postoji

zex

pre 7 godina

Kakva gomila gluposti od komentara,Novak igra dobro mozda je malo nervozan a kako i nebi bio,on je vec vidjeni finalista,on to zna,ima to u glavi ali treba pobediti 6meca u tri dobijena seta a i ovaj spanac igra izuzetno,teren je spor servis nista ne znaci,pobedice Nole.Mary a i Wawrinka su umalo ispali na pocetku turnira neznam zasto pljujete Novaka njemu je najteze.nemojte da ga saljete u penziju osvojice on jos 10gs bez problema

Paradajz turisti

pre 7 godina

Sa ovom igrom da osvoji?! Nema sanse.. Nisam pljuvac nego realni posmatrac, i ovo je zaista lose, zadnjih mesec dana igra prelose, veliki pad forme

Stevan

pre 7 godina

@Joca gomboca
Aha, znaci organizatori namerno nisu napravili krov i odrvrnuli su kisu da pada da bi kaznili tenisere jer ne igraju Federer Nadal i Conga? I protiv Mareja isto ta zavera jel da? Kakva je tek zavera bila pre 10-ak godina prema Federeru i Nadalu kada ni na RG ni na VB nije bilo krova! I onda su organizatori napravili krov na VB da bi pomogli Djokovicu. Nema drugog objasnjenja.

Dica

pre 7 godina

Iako su uslovi isti za obojicu, mislim da ipak mnogo više Noletu znači što su uslovi ovakvi: očigledno je da su loptice teške (jer su pokupile vlagu), tako da mu je servis dosta loš, čak očajan, što, čini mi se i pravi razliku. Jer on protivnikove gemove uglavnom dobija, posebno u drugom setu je prilično neizvesno na svaki Bautistin servis. U prilog teškim lopticama je i činjenica da mu je špan pukao čak dva puta. Pride, ne igra Đoković tako loše, čak i napada (ne sve vreme, ali ima solidne forhende s vremena na vreme), ali verovatno zbog težine, i loptica putuje za nijansu sporije, što omogućava protivniku da se bolje namesti na naredni udarac, i to rezultira time da Bautista vraća skoro sve. Nije baš opravdanje, i slažem se da ovakvom igrom neće daleko dogurati, ali zaista očekujem da prebrodi ovu krizu, pošto deluje da će ovaj meč dobiti. Takođe, sve su šanse da ni Marej ni Vavrinka neće odigrati danas svoj meč, tako da će se dinamika manje-više uspostaviti. Jedino se pitam kako organizatori misle da osuše terene da bi na njima moglo da se igra narednih dana...

zzbz

pre 7 godina

Treba im oduzeti GS. Na sta ovo lici, pet dana se ne igra zbog kise, a kad stane kisa publike gotovo i nema. Finale ce se igrati u sredu ako se ovako nastavi.

Roland

pre 7 godina

Jasno je da Djokovic na ovom trurniru moze da izgubi mec samo zbog LOSIH USLOVA, ne treba njemu ni odsustvo Nadala ni Rodzera. Trenutno je mentalno nestabilan na kisu, pomeranje..sve to utice na nervozu. Ko zna , to ce iskoristiti :-)

Stefan

pre 7 godina

Ovo je najgori turnir na ATP turu ubedljivo. Nedopustivo je da jedan GS nema krov, a za reflektore da ne govorim. Krusevac bre ima 2 teniska kompleksa (mala naravno), i svaki teren ima reflektore. Ako je ovaj moj mrtvi Krusevac mogao toliko da obezbedi, a jedan Pariz ne moze onda svarno...

moreplovac

pre 7 godina

Mats kazi nesto proklet bio.
Cim ti ucutis krene naopako po naseg asa. Ovaj mali Spanac da mu uzme srvis 3 (tri) puta u istom setu je ponizavajuce. Posalji bar neki tvoj cinicni tweet mozda pomogne.

LARA

pre 7 godina

Jesu svima isti uslovi, ali nismo svi isti. Novak je perfekcionista i naravno da mu smetaju ovakvi uslovi, prekidi, sve to unosi neki nemir kod njega... a ostali igraci? ostali jedva cekaju da izadju, da igraju protiv Novaka, nemaju sta da izgube. Da, verovatno i njima smetaju malo uslovi za igru, ali njima je veci problem kad vide preko puta mreze Novaka, pa su ti "uslovi" za igru u drugom planu, njima je samo cilj pobediti Novaka.

Kad kiša pada ja sam oblak tvoj...

pre 7 godina

Ovo je najgori turnir na ATP turu ubedljivo. Nedopustivo je da jedan GS nema krov, a za reflektore da ne govorim. Krusevac bre ima 2 teniska kompleksa (mala naravno), i svaki teren ima reflektore. Ako je ovaj moj mrtvi Krusevac mogao toliko da obezbedi, a jedan Pariz ne moze onda svarno...

Predlažem da se od sutra košarka igra na šljaci i na otvorenom, kad može tenis može i košarka, ali da u košarci, i kad pada kiša, ne bude prekida! Kao kad je CZ napravila niz.

Volim i ja nerandze no trpim

pre 7 godina

Ko nije probao da igra po kisi na sljaci nema pojma da su loptice kao pomorandze da udaras. Nema tu ni znanja ni umeca nego cisto prezivljavanje. Kao kad bi fudbalerima dali basket lopti da igraju.
(Losmi, 31. maj 2016 19:32)

Hoces reci da se loptica pretvara u pomorandzu kada predje na Novakovu strani, a kada je Novak udari i predje u Bautistino polje opet se pretvori u lopticu. Novaka su izgleda zabolela ledja od udaranja u pomorandze...

CFO

pre 7 godina

Neka Francuzi pitaju Ruse šta koriste svakog 9. Maja na Dan Pobede da u Moskvi nema ni jednog oblačka A kamo li kiše. Da im prodaju to lepo, pa da se RG igra bez problema. RG sprdnja od turnira kao što je i Francuska sprdnja od države već dugo godina.

Monarhista

pre 7 godina

Kako bi ja spakovao kUfere i otisao kuci,da sam na Noletovom mestu majke mi moje,pa koje je ovo nepostovanje to nigde nema...sad su prekinuti nevazni mecevi a broj jedan mora da igra dok ne izgubi set:-(((

dominus

pre 7 godina

Ne razumem zašto forsiraju sa tenisom. Ako je u narednih desetak dana najavljeno sunčano vreme, neka produže turnir do srede pa, ako treba i do sledeće nedelje, i rešen problem.

Lovac_u_mutnom

pre 7 godina

Ispada da ce vreme biti Novakov najveci protivnik na ovom RG. Mnogo meceva je izgubio zbog vetra i ostalih nevremenskih uslova, tako da ..... Nadam se da ce se ipak Nole ipak izdici,mene demantovati i osvojiti pehar !!!

zex

pre 7 godina

ovo je Novaku bitan turnir jer mu nedostaje a u sustini najgori gs na svetu. Naravno dok ga Nole ne osvoji vecina ga smatra najvecim na svetu.

Nolefan

pre 7 godina

Kako ljudi pisu glupe komentare
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (STOJKE17,

Ti napisa jos gluplji

Novak ove godine katastrofa.Olako gubi gemove. Ima gomilu brejk sansi a iskoristi tek po neku.Brejkne protivnika na pocetku a onda odmah rebrejk.Suvise nervozan sto i sam priznaje.Ovakve je samarao sa po 6;1, 6:2. sam sebe dovodi u problem da igra sto vise setova. Ako pobedi sutra ce opet na teren i protiv tezeg protivnika a to ce verovatno biti Berdich.Zasto je sebi nabio pritisak da mora da osvoji RG

bpcg

pre 7 godina

Ne zamjeram Nolu na igri. Sve ovo jako utice na sve, ide na živce svima. On ovu boraniju dere u normalnim uslovima. Toliko je toga postigao da sad prekine karijeru ne bi imao za cim da žali.

sfinga

pre 7 godina

@Kad bi se namestilo da Đokara završi svoj meč danas, a Vavrinka i Marej to ne uspeju, bilo zbog kiše ili mraka... To bi bila pravda.

Zavrsice. Ali ne razumem od kakve vajde ce to biti.

veliki strumf

pre 7 godina

U prva 3 gema drugog seta na svoju servu ne izgubi nijedan poen, a u cetvrtom pretrpi brejk! Strasno. Svoje brejk lopte nikako da iskoristi, tek 1 od 8 u 2. setu, a nijednu protivnikovu ne moze da spasi u celom mecu! Jos strasnije... Novak je mnogo bolji, dominantniji, to se jasno vidi, slomice ga, ali sve ovo je strasno cudno. Evo brejka konacno...

Dagan

pre 7 godina

Novak Djokovic na grend slemovima najgore igra u osmini finala. Mislim da on ovo namerno radi, da bi splasnuo euforiju kod svojih navijaca. Kad god je ovako kriminalno lose odigrao osminu finala grend slema, on je osvojio na kraju taj grend slem. Pobedice ovde, i to ce od cetvrtfinala vec biti druga prica. Finale Roland Garosa Djokovic - Marej.
(zvezdas-rajvoSa, 31. maj 2016 16:30)

Ja tipujem na Gaskea

Petar

pre 7 godina

"Prvi i 16. teniser sveta će se sastati peti put, a Đoković je dobio svih pet prethodnih duela". B92 vec racuna da je nole pobedio
(123, 31. maj 2016 11:24)

Lepo pise slovima "cetiri". Ne razumem, ili ljudi izmisljaju da bi trolovali ili stvarno ne znaju da citaju

VUK

pre 7 godina

ovo nema veze sa tenisom.. nije ni šljaka.. neko blato.. kao pirit izgleda.. ali Novaka ovakvog nikada nisam video. Sve vreme je vrteo glavom i huktao.. vrlo besan..Ne mogu da verujem da je ovo GS!? Melburn je za ovo druga planeta.. jadno i smešno.. Narod čeka u redu da im se vrate pare za ulaznice.. psuju.. igrače teraju da igraju u nemogućim uslovima. Nije opravdanje
.ali ako će ovako još koji dan.. ljudi ajmo kući.

Brko

pre 7 godina

Novak loše igra zato što je nervozan jer mu je previše stalo da osvoji RG,pa srlja i žuri, mora se smiriti i igrati opuštenije i koncentrisanije, poen po poen, tada će biti bolje.

Kodjak

pre 7 godina

Par predloga za organizatore:
1. Umesto tenisa organizovati turnir u vaterpolu ili rvanju u blatu
2. Pobednika Rg odluciti zrebom ili da odigraju video igrice
3. Od sledece godine organizovati RG u nekom pustinjskom mestu pa mozda padne kisa

City Girl

pre 7 godina

Ivana, mislim da ih teraju da igraju po blatu i kisi iz dva razloga. Prvo, da ne bi morali da vraćaju pare za kupljene karte, sto je sramota. Drugo, da se raspored meceva ne bi jos vise poremetio. 'Ajde Nole, izdrzi to mucenje, kako stvari stoje tesko da ce Murray i Stan danas odigrati svoje meceve.

Djole

pre 7 godina

Ma pustili su organizatori da se "namakne" dva casa igre da po njihovim pravilima ne bi morali da vracaju novac od karata, kojih danas i nisu nesto prodali. Vade se na sve nacine. Sramotno...

Paja patak

pre 7 godina

Nastavak ne pre 20h
Nastavak ne pre 22h
Nastavak ne pre 00h
Nastavak ne pre 05.06.
Nastavak ne pre 15.06.
Nastavak ne pre OI Rio
Nastavak posle finala US Opena
31.12.2016 Nole pobedio i prosao u četvrtfinale RG
Srecna Nova 2017g

betangin

pre 7 godina

plasim se finala sa vavrinkom, opet igra kao lud. al dobro je sto stan ide na marija, trebalo bi da iscede jedan drugog. realno, novaku se zreb odlicno namestio + odustajanje nadala i conge. mora da iskulira sve ovo sa kisom (kapiram da je nadljudski) i da smireno dobije sve ove godine na rg.

Nikola

pre 7 godina

Kisa pada,11 stepeni a oni izvedu igrace na teren.Ej treba da igras na 11 stepeni u majici po kisi.Ako se neko ne razboli bice cudo.Ovim Francuzima treba oduzeti GS i dati ga nekoj drugoj zemlji koja je sposobna organizovati ovakav turnir.Nemaju ni svetlo,kao da su u 18 veku.

Blue Moon 42

pre 7 godina

Ma hajde bre vise, razvedravanje do 11:30, onda posalju igrače po kisi da igraju, iako su znali da ce brzo ponovo pojačati kisa, sada prekid do 14, pa sad do 15, mogu da zamislim kako je igračima, stvarno je ovo neozbiljno.

SEVER KOSOVA

pre 7 godina

Dhokovic deluje malo umorno ,ili nije postigao radnu temperaturu ili mu je hladno vreme 15stepeni bas neugodno...vreme je bas protiv novaka....ali IDEEEEMMMOOOOOO

Solilac

pre 7 godina

Novak ce da dobije kako tako, brine me sta je sa ramenom ili vratom ima neku tegobu i cini mi se da mu smeta kada servira nikad nije ovako lose servirao.

ja sam

pre 7 godina

Ja bih volio da znam sta bi Nole htjeo, da igra danas ili se nada kisi pa da zaigra sutra, ko će znati šta je njima u glavi. Ja bi popi***o cijeli dan cekajuci hoću li igrati ili ne. Izludi ovako u fotelji uz tv a kako je tek njima :)

anica

pre 7 godina

(?, 31. maj 2016 12:50)
I dalje mi se obracas?
Kako ti ne dosadi...krades nikove, pises kao ja, odvratna sam, licemerka, ma da l je moguce? Vodi racuna, izmedju mrznje i ljubavi tanka nit.

aaa

pre 7 godina

lepo nek pomere da se igra i sledece nedelje..da igraju svaki drugi dan a ne dan za danom ili jos gore dva meca dnevno..a za ove sto pisu da je ovo teorija zavere da Nole ne osvoji mogu samo da kazem da nisu normalni..pa ne pada samo njemu kisa

kiborg

pre 7 godina

Samo da Nole zavrsi mec veceras. Bilo bi sjajno da Ferer-Berdih igraju i sutra pa bi Nole imao normalan dan odmora i docekao ih u cetvrtak odmoran dok bi pobednik verovatno bio premoren za bilo kakav otpor.

Mihajlo

pre 7 godina

1.Loptica dosta teza teren blatnjav
2.Losi uslovi losa igra
3.Pojma nemaju pojedinci
Novak Djokovic Covek Sportista SrBin.......Najbolji uvek
PS Neka hejteri pokusaju sutra kad pada kisa da u majici i sorcu potrce 100 m

nemanja

pre 7 godina

Nije nikakav izgovor, isti su vremenski uslovi obojici, ali znajuci kakav je Nole perfekcionista sigurno ga ovakvi uslovi dekoncentrisu. Los tenis, Agut vrlo dobar, Noletov bekend ne postoji. Ovo Gren slem? Igra se na 14 C po kisi, pred 20 ljudi? Nema reflektora, nema krova, katastrofalna organizacija.

fanatik de football

pre 7 godina

Да су паметнији, сви тенисери који играју остатак турнира, да се лепо спакују и оду кући, и припреме за следећи. Ово је брука и срамота. Могли су бар неког шамана, или врача, да доведу, да отера облаке.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Баш Ја, 31. maj 2016 11:22)

A mozda da su pitali Kineze i njihovo iskustvo sa olimpijskim igrama ili Ruse sa iskustvima proslave dana pobede 9 maja, malo da pljunu kesa ali bato moj Francuz je to.

Stara skola

pre 7 godina

Previse je nervozan Nole, jos od prvog meca u Rimu. Ne lici mi na njega da tako nema kontrolu nad sobom. Kako svima tako i njemu, uslovi su isti za sve, tako da mora da smiri glavu i kada se nastavi mec da bude smiren i pobedi ovog mucenika pa da vidimo dalje..

medicinar

pre 7 godina

SRAMOTA!!!! jedan od najvećih turnira na svetu nema reflektore, nema bar na dva terena krov.
ova cimanje igraca toliko ih remeti da ovo sve gubi smisao

svrco

pre 7 godina

Mene zanima regularnost ovakvih meceva. Gledao sam i finala koja razvuku na dva dana. Taman igraci udju u neki ritam i prekid, onda opet nastave i taman se zagriju i opet prekid. I tako po cijeli dan. Kako onda takvi mecevi mogu uopste biti regularni?

323

pre 7 godina

Novak danas treba da dobije ovaj mec. Uslovi su teski. Jasno je da se prilagodio u drugom i pocetkom treceg seta. Nadam se da ce maseri da odrade svoj posao u ovoj pauzi zbog problema sa vratnim misicem. A Vavrinka i Endi neka se ceskaju po glavi jer ne verujem da ce da danas stignu da odigraju svoje meceve. A zna se sta to znaci...

Bg

pre 7 godina

Za nekoga perfekcionistu kao što je Novak koji se sprema za meč u minut, rasteže i razgibava, ovo je nešto najgore što može da ga snađe.
I ne samo odlaganje meča, teške loptice i vlažna šljaka, nego i to što stalno misliš kada će kiša početi ponovo, kada ćeš opet na pauzu od sat, dva, ili više.
Na sve ovo Novak nije u onoj formi kao iz 2015, definitivno, malko se oseća ta nesigurnost, neodlučnost u udarcima, bezidejnost na momente.
Na žalost to su činjenice, pa sad, ako se izbori naredna 4 meča to bi bilo neverovatno, ali...

Brko

pre 7 godina

Kakvo sranje, ne može se ovako igrati, sad se Nadal sigurno smije, propustio je ovu glupost i odmara na suhom. Teško će Nole do pobjede ovde, ne igra se tu na tri seta već na jedan set puta tri, šteta

Dragan Jurić

pre 7 godina

Stipse francuske! Ovo nema veze sa tenisom! Valjda će do 2625-te godine instalirati krov, a i poneki reflektor...
Šta god drugo da napišem sigurno mi ne biste objavili...

Zeljko NS

pre 7 godina

Veliki sam Noletov navijac.Sada gubi sa 1: 0 u setovima. Moze on preokrenuti mec i sa 0: 2. Ovo nisu normalni uslovi za igru.Narocito ne za Noleta koji je suvise lagsn. 78 kg na 1.88m visine.Loptice su teske kao tuc. Cak kada bi Nole osvojio RG, to ne bi bilo to zbog nemogucih uslova za igru. Mnogi ce mi zameriti ali mislim da su njegove sanse minimalne.Nije mu sudeno.

Kiša pada trava raste...

pre 7 godina

Da se nešto ovako dešava u nekoj od balkanskih metropola - Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Podgorici - ceo zapadni svet bi rekao da tako nešto ne treba dopustiti primitivnim, neukim i nesposobnim narodima.
Eh, a da su se samo setili Srbina Nikole Tesle i pronalaska struje...

Alek

pre 7 godina

Igrači bukvalno naterani da igraju u neregularnim uslovima - loptica preteška, teren prespor...
Parola - snađi se kako znaš i umeš!

Sinisa

pre 7 godina

Kakvi su ovo uslovi za igru,svaka cast Novaku ako uspije da dobije ovaj mec...Vise se igra po blatu,loptice potpuno utopljene zemljom,uzas.

Losmi

pre 7 godina

Ko nije probao da igra po kisi na sljaci nema pojma da su loptice kao pomorandze da udaras. Nema tu ni znanja ni umeca nego cisto prezivljavanje. Kao kad bi fudbalerima dali basket lopti da igraju.

kangrga

pre 7 godina

Ovakva katastrofalna organizacija postoji samo kod nas u Francuskoj. Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo! O Francusko među vinogradima...

Dejan

pre 7 godina

Katastrofa
Ja bi odustao od turnira ali to sam ja.
Akde Nole pregrupiši se pa oosle pauze navali, gomila neverovatnih poteza, priberi se. Teško jeste ali tako je svima jbg.

Šuluburić

pre 7 godina

Servis je definitivno postao Novakov najopasniji protivnik, udarac nakon kojeg je u podređenom položaju, reternira mu ko kako hoće...

boskic

pre 7 godina

Срамота је да је ово грен слем. И УС опен ће ове године имати кров, само Французе изгледа није брига што им је турнир мучење за играче и публику...

Blue Fortress

pre 7 godina

Samo pojedini Srbi mogu da mrze decka koji je zvanicno NAJBOLJI sportista sveta!!! Da li ste svesni sta to znaci!? Neke nacije bi dale sve za ovakvog junaka, ali sta vredi kada je ozlojedjenost, beda i zavist doprla do svih kutaka ovog jadnog drustva. Cudi me da Sunce jos uvek izlazi ovde na ovom prostoru....

sinki

pre 7 godina

Sve sto je moglo naopako da podje,poslo je....Juce nije igrao,citav dan padala kisa,danas poceo po klizavom terenu,odigrao uzasno,izgubio prvi set.Onda ponovo kisa i prekid...Najgori moguci scenario.

Stojan

pre 7 godina

Najteži je prvi protivnik. To je sada Agut. Nije još gotovo, ali treba dobro paziti. Dobro je da se igra na 3 dobijena seta. Ako izgubi Novak, biće to turnir velikih iznenađenja. Poslije Federera i Nadala, da nema ni prvog igrača svijeta. Ja, ipak mislim, da će tu biti velika borba, do kraja meča. IDEMO. Poz!

Hocu ja da prenosim

pre 7 godina

Kaze Banjac, komentator na Eurosportu:,,Djokovic ima na sljaci neverovatnih 12:2 ove sezone, Bautista AKut polovičan- 8:4..."

jackie

pre 7 godina

Ako Španac odigra ovako i u nastavku, Novak će imati velikih problema. Glavni problem je što Novak još od Rima slabo pogađa ravan, jak servis, a u ovakvim uslovima nema puno koristi od slajsa i spina.

XD

pre 7 godina

ahahaha Granoljers neće ni danas igrati.
Čovek je i dalje na GS a nije igrao tenis nedelju dana.
Što je najgore nemaš gde ni da treniraš, jedino u hotelu da udaraš lopticu o zid sobe.
Nole, jbg, dve duple servis greške a meč nije ni počeo.
Msm, nije Agut pao sa Marsa, čovek će dati život samo da uđe u 1/4 finale. ALi... nije još gotovo...

Pozdrav iz Toronta

pre 7 godina

Ako se secate finala Rima, isto je bila jaka kisa i Novak je negodovao kod sudije zbog cinjenice da je u takvim uslovima veliki rizik da se neko povredi. Linije su strasno klizave i Novak je ocigledno drugacije krece pazeci na svaki korak, jer ipak je sezona/karijera vaznija od jednog turnira, makar bio RG. Ako se nastavi igra po jakoj kisi Novak ce u jednom trenutku morati da odluci da li da rizikuje povredu ili da rizikuje poraz.

NI

pre 7 godina

Posle prekida dosta lepo. Samo me nervira sto nije napravio brejk. Nekad mu treba dosta brejk lopti da bi brejknuo protivnika, ali nadam se da ce sve lepo da ide do kraja! :)

šetač

pre 7 godina

Teren je kaljuga, loptice su mokre i teške, kiša pada u oči kod servisa. U ovakvim uslovima bolje se snalazi igrač sa slabijom tehnikom plus nema šta da izgubi. Ima Nole da se naradi ovde. Čoveka je u normalnim uslovima počistio u Madrudu jer mu se žurilo na utakmicu.

Igor

pre 7 godina

Novak se za sada cini gotovo nezainteresovan i bez prepoznatljivog mu apetita, verujem i veoma besan i razocaran zbog ove ujdurme oko kise.

10 gresaka za 5 gemova. Mnogo bas. Cesto vidim i proklizava.

Sve mi nekako sumorno deluje -- on takav, kisni dan, tmurni oblaci, saka publike.

Samo da drmne ovog kako god da ume pa posle sta bude. Ja sam se umorio gledajuci ovih pet gemova do sada.

Block

pre 7 godina

Da, stvarno je malo neprikladno da organizatori jednog od najprestiznijeg teniskog turnira igraju dodole. A mogli su i da nabace po jednog klinca da trckara za teniserima po terenu i drzi im kisobran dok igraju.

kvisko

pre 7 godina

Ajde bre majkovicu trgni se malo, igras ko da si celu noc radio trecu smenu. Malo zivosti i koncentrisi se na ono sto radis inace Mats ima da likuje ceo dan.

Puttin

pre 7 godina

Zasto bi pravili krov ili reflektore??
Ovo se desi jednom u 10 god. Bez reflektora i bez krova...to je pravi RG
(Marko, 31. maj 2016 12:22)

Bravo! Još samo HAARP-u da plate da se ovakve situacije ne ponavljaju i sve u redu.

Jole

pre 7 godina

Nole je u poslednje vreme popustio mnogo na psiholoskom planu. Od samog pocetka meca pocinje da se nervira i bude nervozan. To mu se desava i protiv Aguta u prvom setu, jer kako drukcije objasniti ovako losu igru. Nadam se da ce se za vreme ove pauze stabilizovati a mislim da ce ovaj prekid vise njemu odgovarati jer ce mu Vajda i Beker skrenuti paznju na propuste u igri. Sto se tice samog turnira i uslova za igru, nemam reci.

JPR23

pre 7 godina

Odlaže se do 15, do 16:30, do 18...Lepo nek kažu da ne znaju kad će početi mečevi.
(Petar, 31. maj 2016 14:34)

Rekli bi oni, ali nedaju TV stanice.. Mora masa da se lozi bilo kako...

Damir

pre 7 godina

Mec Đoković-Bautista kao Đoletova pesma Boza zvani pub: Znatel' za ono, kad je s' izvesnim baronom, igro cetir' dana, to je bio rat...

Predrag

pre 7 godina

Strucnjaci, kada uporedjujete neki teren u Srbiji sa Satrijeom i pisete da ima reflektore, da li se zamislite sta znaci rec tradicija!? Ne znate, jer jedino sto ima veze sa Srbijom i tradicijom je ratovanje! Laku noc.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 31. maj 2016 22:17)

Jumko u ovom komentaru se odao da je Hrvat, tako nemojte da se obazirete na teske muke suseda koji su dobri samo u bocanju.

Komentar je postavio 6.1.2016 na clanak `Novak u blatu, ljutite žene i pobuna na ’kecu’`

Драган

pre 7 godina

На жалост не може да се деси оно што би требало, гледаоци да бојкотују посету а играчи да одбију да играју по нерегуларним условима.

SASA

pre 7 godina

STvarno tuzno od organizatora da je u opste i poslao igrace da igraju..OVo nije tenis, nego mucenje..I naravno cim je proslo 2 sata, ili tacnije 2 sata i 1 minutu, odma se prekinu igra, i igraci nazad u svlacionice..Posle 2 sata igre, vise ne moraju da vracaju novac za karte, za celi dan..
I vuk siti, i ovce na broju.... RG , bruka.....

Losmi

pre 7 godina

Ko nije probao da igra po kisi na sljaci nema pojma da su loptice kao pomorandze da udaras. Nema tu ni znanja ni umeca nego cisto prezivljavanje. Kao kad bi fudbalerima dali basket lopti da igraju.(Losmi, 31. maj 2016 19:32)Hoces reci da se loptica pretvara u pomorandzu kada predje na Novakovu strani, a kada je Novak udari i predje u Bautistino polje opet se pretvori u lopticu. Novaka su izgleda zabolela ledja od udaranja u pomorandze...
(Volim i ja nerandze no trpim, 01. jun 2016 01:25)

?

pre 7 godina

@nikola
Hahaha, pa moze, moze, i onda mu zabrane da igra nekih godinu, dve ili zauvek, pa ti vidi ko bi tu bolje prosao. Nadam se da ce da te poslusa.

Poznavalac

pre 7 godina

kad god prebacim na eurosport igraju nisikori i gaske. vec tri dana za redom igraju, hhhaha ludilo.
(aleksandar, 31. maj 2016 14:31)
Igraju i nista se ne bune.

pom-pom

pre 7 godina

kad god prebacim na eurosport igraju nisikori i gaske. vec tri dana za redom igraju, hhhaha ludilo. (aleksandar, 31. maj 2016 14:31)
E nasmeja me lepo.....to sam i ja pomislila...

Losmi

pre 7 godina

Rekao sam realno obrazlozenje, a gresili su oboje. Nole je vodio na kraju jucerasnjeg dana iako su brejkovi pljustali kao kod zena, tako da tvoje misljenje je bazirano na ostrascenoj mrznji prema njemu. Pogledaj kakvi su bili rezultati juce kod ostalih parova pa probaj da shvatis da nisi u pravu. A i rezultat danas potvrdjuje to. Svako dobro.