Nova vest
Tenis

Četvrtak, 28.05.2015.

12:18

Kirjos: Imam seks pre velikih mečeva

Švedski fudbaler Fredi Ljunberg bio je poznat po tome što je veče pred svaku utakmicu upražnjavao seks, a sada je dobio i naslednika.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Robert Prezioso/Getty Images

Australijski teniser Nik Kirjos priznao je da uživa u odnosu sa devojkama pre velikih mečeva, iako zna se time oglušuje o savete trenera.

Kirjos je prošle godine eksplodirao na ATP turu i odmah postao velika zvezda, kako u Australiji tako i na čitavoj planeti, što mu očigledno prija.

„Ne pridržavam se tog pravila. Uopšte se ne pridržavam toga da nemam seks pre mečeva“, odgovorio je Kirjos na pitanje o pravilu da nema seksa pre duela.

20-godišnji momak iz Kanbere privlači veliki broj žena širom sveta, baš zbog svog karakterističnog izgleda.

„Definitivno ima svojih prednosti – putujete širom sveta i radite ono što volite, a to je igranje tenisa. Ako su dovoljno dobri, neki vrhunski teniseri takođe mogu imati i mnogo devojaka“, dodao je Nik.

Trenutno 30. igrač planete često se dovodi u vezu i sa teniserkama, ali on to demantuje.

„Ne želim govoriti imena, ali druže (obraćanje novinaru), svašta se tu događa. Na Turu se oko vas sve brzo dešava, morate biti pažljivi. Zato se nikada ne ’muvam’ sa devojkama sa WTP tura“, zaključio je Kirjos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

13 h

U fokusu

Vidi sve