Nova vest
Tenis

Sreda, 27.05.2015.

23:09

Dan V: Novak, Viktor, Bojana i Nenad

Petog dana na Rolan Garosu na teren će četvoro srpskih tenisera – po dvoje u singlu i dublu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Novak Đoković i Viktor Troicki igraju mečeve 2. kola u singlu, Nenad Zimonjić kreće u miksu, kao i Bojana Jovanovski u dublu.

Đoković u drugom kolu igra protiv 32-godišnjeg Žila Milera iz Luksemburga, koji je prethodno pobedio Lorencija sa 3-2 u meču koji je počeo u utorak, a završen u sredu.

Novakov meč postavljen je na teren Suzan Lenglen, treći je po redu posle dva ženska singla i trebalo bi da počne najkasnije u 15h. Đoković je delovao sigurno u prvoj rundi protiv Nieminena, a problema ne bi trebalo da ima ni protiv Milera kojeg je savladao u jedinom međusobnom duelu koji su odigrali ove godine na Australijan openu.

Na terenu broj 17 poslednji meč dana posle muškog i ženskog singla i jednog muškog dubla igra Viktor Troicki protiv Simonea Bolelija. Viktor je bio veoma dobar u prvom kolu, a favorit je i protiv Bolelija. U prethodna četiri duela, srpski teniser ostvario je tri pobede.

Nenad Zimonjić zajedno sa Jelenom Vesninom u prvom kolu mešotivih parova igra protiv Mihaele Krajiček i Florina Mergee, dok se Bojana Jovanovski i Čen Liang sastaju sa Karolin Garsijom i Katarinom Srebotnik u prvoj rundi ženskog dubla.

Peti dan donosi i duel Almagra i Nadala, a na teren će još Endi Mari, Karolina Voznijacki, Petra Kvitova, Serena Vilijams, Rišar Gaske...

Filip Šatrije (početak u 11h):

Julija Gerges – Karolina Voznijacki
Nikolas Almagro – Rafael Nadal
Endi Mari – Žoao Souza
Danka Kovinić – Kristina Mladenović

Suzan Lenglen (početak u 11h):

Petra Kvitova – Silvija Soler-Espinoza
Serena Vilijams – Ana-Lena Fridsam
Novak Đoković – Žil Miler
Rišar Gaske – Karlos Berlok

Teren broj 1 (početak u 11h):

Frančeska Skjavone – Svetlana Kuznjecova
Lucije Hradecka – Viktorija Azarenka
Žeremi Šardi – Džon Izner
Danijel himeno Traver – David Ferer

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve