Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 25.05.2015.

11:00

Bonjour: Pratite RG uz blog B92

Pratite sve što se dešava na Rolan Garosu iz minuta u minut uz blog B92.net.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Ove godine će Saša Ozmo biti naše oči i uši u Parizu, pa osim vesti, zanimljivosti, fotografija i snimaka imaćete priliku da vidite i ono "iza kulisa".

Troje srpskih tenisera izaći će na teren drugog dana takmičenja – Filip Krajinović, Aleksandra Krunić i Viktor Troicki.

Prva bi na teren trebalo da izađe Aleksandra Krunić koja se na startu turnira sastaje sa Kazahstankom Julijom Putincevom. Taj meč je postavljen na teren broj 10 i počinuje posle jednog muškog singla (oko 13.30h).

Odmah posle Aleksandre na istom terenu takmičenje na Rolan Garosu počinje i Viktor Troicki koji je postavljen za 31. nosioca. Njegov protivnik biće 25-godišnji Nemac Jan Lenard Štruf koji je treutno 98. na ATP listi.

Otpirlike u isto vreme kad i Troicki, na teren će izaći i Filip Krajinović koji na terenu broj dva igra< treći meč dana protiv Belgijanca Davida Gofana.

Osim srpskih tenisera, drugi dan drugog Gren slema sezone obeležiće iMarija Šarapova, Endi Mari, Tomaš Berdih, Gael Monfis, ali i američki derbi Sloun Stivens – Venus Vilijams.

Uživajte uz BLOG našeg sajta, gde ćete sve najbitnije inforimacije saznati prvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve