Nova vest
Tenis

Utorak, 02.06.2015.

22:20

Dan XI: Serena u ’minusu’, povratak Hingis i Mirze

Poraz Džeka Soka i Vaseka Pospišila, kao i Keija Nišikorija prekinuo je našu dobitnu seriju, ali smo i pored toga uspeli nešto da pogodimo.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Do juče smo imali velikih uspeha, pa za te promašaje želimo odmah da se iskupimo – zbog slabije ponude predložili smo dva para koja bi trebalo da budu dobitni.

Raduje nas i što dobijamo veliki broj komentara od vas, samo tako nastavite i zajedno ćemo biti bolji.

Serena Vilijams – Sara Erani

Prva teniserka sveta mučila se u prethodna tri kola u kojima je morala da preokreće rezultat posle izgubljenog prvog seta. To je tek treći put u karijeri da je u tri uzastopna meča na Gren slemovima bila u zaostatku, ali je uspela da se izvuče. Teški mečevi dodatno su je učvrstili na poziciji prve favoritkinje Rolan Garosa, a u četvrtfinalu bi trebalo da ima nešto lakši posao. Protivnica će joj biti Sara Erani koja je u Parizu igrala finale pre tri godine. Iako igra sjajno, mora se priznati da je imala sreće u žrebu – pobedila je Alison Riske, Karolinu Viteft, Andreu Petković i Juliju Gerges. 164 centimetra visoka Italijanka nema nijedno oružje kojim bi mogla da parira Sereni, pa se očekuje laka pobeda Amerikanke.

Predlog: Minus gemovi (granica 18,5).

Hingis/Mirza – Matek-Sends/Šafaržova

Betani Matek-Sends i Lucije Šafaržova već su nam donele uspeh prethodnih dana, ali sada ćemo ipak igrati protiv njih. Martina Hingis i Sanja Mirza najbolje su na svetu u ženskom dublu, potpuno su dominirale na startu sezone, pošto su osvojile pet turnira. Imaju relativno slabu sezonu na šljaci, ali su u Parizu podigle formu u pravo vreme. Od Amerikanke i Čehinje izgubile su u četvrtfinalu Madrida i sada žele revanš. Otežavajuća okolnost za njihove protivnice jeste što se Šafaržova plasirala u polufinale singla, pa će biti potpuno koncentrisana na meč sa Anom Ivanović.

Predlog: Pobeda Hingis i Mirze.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

13 h

U fokusu

Vidi sve