Nova vest
Tenis

Petak, 29.05.2015.

22:00

Dan VII: Ubedljivi Novak, poraz Ćorića

Za razliku od jučerašnjeg dana, subota nam donosi nekoliko izuzetno dobrih parova za klađenje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Istrpeli ste nešto klimaviju sredinu nedelje, ali smo vam jučerašnjim parovima dokazali da možete računati na naše predloge.

I mi osećamo isto, zato nam još jednom u komentarima pomozite da budemo što uspešniji i bogatiji… :)

Novak Đoković – Tanasi Kokinakis

Đoković polako ’ulazi’ u turnir, odigrao je koliko je potrebmo u prva dva kola, a nešto slično treba očekivati i sada, uz možda malo jači tempo. Mladom Kokinakisu šljaka nije baš omiljena podloga, ali u prvoj rundi je dobio Basilašvilija, da bi u drugoj spasao meč lopte i iznenadio Bernarda Tomića sa 8:6 u petom setu. Popularni Kok još nije dovoljno fizički zreo i snažan za dva takva meča.

Predlog: Ubedljiva pobeda Đokovića doneće minus gemove.

Serena Vilijams – Viktorija Azarenka

Do skoro je ovaj meč bio nezamisliv pre završnice Gren slem turnira, ali je povred izbacila Azarenku iz prvih 20. Ni jednoj ni drugoj šljaka nije baš draga podloga, a do sada je Viktorija delovala ubedljivije, pošto se Serena mnogo mučila sa Nemicom Fridzam.

Predlog: Verovatno ćemo videti veliku borbu, tako da su plus gemovi solidno rešenje.

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Džek Sok – Borna Ćorić

Džek Sok jedini je Amerikanac koji obožava da igra na šljaci, što je pokazao sjajnim rezultatima u proteklih nekoliko nedelja. U Parizu igra odlično – prvo je izbacio 11. igrača sveta Grigora Dimitrova, a onda i specijalistu za šljaku Pabla Karenjo-Bustu. Sada mu je protivnik mladi Borna Ćorić koji je na terenu proveo više od sedam i po sati u prva dva meča. U drugoj rundi posle pet setova eliminisao je Španca Tomija Robreda i sigurno oseća posledice tog meča. Ovo je izuzetna prilika za Soka da zabeleži najbolji rezultat na Gren slemovima.

Predlog: Pobeda Džeka Soka.

Kristina Mladenović – Alison van Ujtvank

Priznaću da su neki od vaših komentara dosta uticali da izaberem ovaj par, ali daleko od toga da ne znam kako igra Van Ujtvank. 21-godišnja Belgijanka igra Gren slem karijere i sada ima priliku da ode korak dalje. Iako je najbolje rezultate beležila na tvrdoj podlozi, u Parizu pokazuje da joj odgovara i šljaka. Svakako ima šanse protiv Kristine Mladenović koja igra pred domaćom publikom, pa se očekuje velika borba. Kiki je na startu izbacila Judžini Bušar, a pre dva dana je protiv Danke Kovinić pokazala da je i te kako ranjiva. Postavljena je za favorita, ali velika kvota na Belgijanku „zagolicaće“ svakog kladioničara.

Predlog: Plus gemovi (granica 20,5) ili potencijalno iznenađenje – pobeda Alison van Ujtvank.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve