Nova vest
Tenis

Sreda, 27.05.2015.

23:10

V dan: Pliškova u ‘fiksu’, Izner opet plus I

Takmičenje na Rolan Garosu polako se zahuktava, iznenađenja su sve češća, pa je samim tim i nama posao teži.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Petog dana samo je Nikola sa vama, i pokušaće da zanimljivim parovima nadomesti kratkotrajno odsustvo kolege Saše.

Ima još kandidata, a vi nas dopunite u komentarima, kao i uvek.

Karolina Pliškova – Andrea Micu

Češka teniserka više voli da igra na betonu, ali je i ovoga puta velika favoritkinja u odnosu na 23-godišnju Rumunku. Pliškova je igrala sjajno u prvom delu sezone, potom malo pala, ali se vratila titulom u Pragu pre nekoliko nedelja. Micu, trenutno 100. igračica na WTA listi, beleži najbolji rezultat na Gren slemovima i u drugom kolu bi trebalo da bude kraj njenog puta.

Predlog: Pobeda Karoline Pliškove.

Žeremi Šardi – Džon Izner

Ako mene pitate, igra 'plus gemovi prvi set' najbolja je što se tiče tenisa, pa ćemo je i ovoga puta forsirati. Meč jednog od najboljih servera na svetu sa Šardijem trebalo bi da protekne u kratkim poenima i velikom broju gemova, a može se očekivati i nekoliko taj brejkova.

Predlog: Plus gemovi prvi set (10 i više gemova u prvom setu).

Jirži Janovič – Leonardo Majer

Duel dvojice tenisera od kojih se na ovoj vrsti podloge može sve očekivati. Ovoga puta, nadaćemo se da će imati više oscilacija, što bi moglo da nam donese zaradu. Kladionice su postavile Argentinca za favorita, ali ukoliko Janovič „poludi“, može da konkuriše za trijumf. Očekujem veliku borbu, ali nek isprate samo oni koji žele da rizikuju.

Predlog: Plus gemovi (granica 38,5)

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve