Nedelja, 31.05.2015.

20:37

Mrak i kiša prekinuli Rodžera i Gaela

Duel osmine finala na Rolan Garosu između Rodžera Federera i Gaela Monfisa prekinut je posle drugog seta zbog mraka i najavljene kiše.

Izvor: B92

Mrak i kiša prekinuli Rodžera i Gaela IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

anica

pre 8 godina

(Svete, 1. jun 2015 00:30)
Koji si ti kralj covece, da ne kazem nesto drugo, o kakvoj zlobi pises ne znam, ali da se neko plasi dede Federera, zasto bi?
Covek namesta kako njemu odgovara, kad ce da igra, ima protekcije i ja to razumem ipak je zvezda, a Nole ga se plasi idi begaj, mozda nekad, vise ne, Nadal je druga prica ali i njega ce da otrese...okani se TI mrznje i gledanja samo u svoj nos, pogledaj malo objektivnije i jasnije dalje, pa da zajedno slavimo 7.juna.
pozdrav

VUK

pre 8 godina

prvo Monfils nije tražio prekid nego Federer.. na snimku se vidi.. predlog daje Federer, a sudija traži od Monfilsa da se složi jer je to protiv pravila. Monfils iz respekta i što je šmeker pristaje i pruža ruku Federeru.. Po pravilima igra se dok postoje uslovi za igru.. bez obzira na vremenske prognoze.. supervizor donosi odluku o prekidu..KIŠA NIJE PALA U 21h.Iskusni Federer izvatao je na brzaka Monfilsa.. ali ORGANIZATOR je to morao da spreči.. jednostavno Federer radi šta hoće, kad može.. nije hteo da dan završi sa setom zaostatka.. Na Wimbldonu i Rimu nije mogao da radi šta hoće .. postoji extravizor koji mu slaže tacne. Buši, aaaaaa,Buši aaaaaa..voleo bih to finale.. Kad već Rafa ne može u finale, onda počistiti parisku šljaku sa njim bi bilo pravo zadovoljstvo.. a kažiprst da stavi pod novu tacnu.. i polako da uči reči naše himne..ajmo Nole.. nauči pameti tog folera.

bozic

pre 8 godina

R.Federer je tako drsko ,arogantno prestao da igra ,nije imao prvi servis,u svim segmentima slab i bukvalno se i sudija B.koji ima problem sa Nadalom slozio,Monfis je bio vidno iznenadjen a prihvatio totalno nespreman,nema dobre savetnike a sam nije lukav kao RF.

laRS0n

pre 8 godina

Al su se zaleteli braca Srbi, da napadnu Rodju. Samo su se malo presli, jer je mec prekinut na inicijativu Monfisa..
(Ha, 31. maj 2015 21:13)
Ne shvataju da takvim komentarima prave nove Nadalovce i Federerovce. Muka mi je od takvih navijača. Samo znaju da izmišljaju i da izvrću reči. Nebi me čudilo da neko spomene HAARP zbog ove kiše na RG. Odvratni ste od te silne zelje da istaknete Novaka. Idite komentarišite politiku ili nesto slično tamo ima vise zavera.

NOLKICA

pre 8 godina

Ja ne znam sto se vi uopste pitate ko je trazio prekid igre, kada je Fedrer lepo pruzio ruku Monfisu, da je hteo da se mec nastavi mogao je da se ne slozi, on je veoma autrativan, tako da me uopste ne intersuje ko je trazio prekid igre, sto se Nadala tice sto kmecite na kom terenu igra, sam je reko da mu i odgovaraju manji tereni, brinite vi vasu brigu!

Svete

pre 8 godina

Kako se djokovicevci plase Federera, pa to je cudo jedno.
Dal je moguce da se toliko plasite da se uporno nadate da ce on ispasti ne bi li Nolence nekako ipak osvojio RG?
Nece ga osvojiti, ispasce od Nadala za 3 dana i to vam je to. Zasto onda vas zanima protiv koga ce Nadal igrati u finalu?
Okanite se zlobe, ne valja vam to.

@

pre 8 godina

Razbice ga Federer sutra, Monfis je danas uzeo set samo zahvaljujuci greskama Federera.
Sutra lepo vreme, nema vetra, lagano Federer pobedjuje 3-1.

Бане

pre 8 godina

Ни самом коментатору у том тренутку на евроспорту није му било јасно због чега се прекида меч?? Али сада је разјашњено ! Све у свему сутра благо предност на страни Роџер јер да се који случајем наставио меч при водству 1-1 мислим да би изгубио али тесно.

Mitar

pre 8 godina

Definitivno Gael ima igru za Federera, dobija ga u poslednje vreme, bilo bi fenomenalno za njega da ga i ovde pobedi.
U tom slucaju bi verovatno gledali Nisikorija u finalu!
(Beobrad, 31. maj 2015 22:28)

Може да га добија сада када је у 33 години живота зато када је био млађи Роџер га је тукао где стигне...

miladin

pre 8 godina

alo.meteorolozi su predvidjeli kisu oko devet sati i organizatori nisu htijeli da nastavljaju radi jos par gemova.nije prekinuto zbog mraka

Beobrad

pre 8 godina

Definitivno Gael ima igru za Federera, dobija ga u poslednje vreme, bilo bi fenomenalno za njega da ga i ovde pobedi.
U tom slucaju bi verovatno gledali Nisikorija u finalu!

Nebojša

pre 8 godina

Reflektori zar je stvarno toliko teško postaviti ih a nije ni skupo za tako veliki turnir RG je jedini koji ja znam da nema ni jedan osvetljen teren a od sledeće godine i jedini grenslem bez pokretnog krova iako je meni RG drugi omiljeni grenslem po mnogo čemu je najgori.

City Girl

pre 8 godina

Lepo pise da je mec prekinut zbog mraka i kise. Meteorolozi su najavili kisu za 15 minuta posle zavrsetka drugog seta i zato je mec prekinut. Mrak je samo sekundarni razlog - kada je skoro sumrak i nebo je crno, ima mnogo manje svetla nego kada je vedar dan i kada u 21 ili cak 21.30 jos uvek ima svetla.

goran

pre 8 godina

Ovaj prekid ide na ruku Federeru jer ce sutra biti odmorniji barem ja tako rezonujem ,ali to sve (pogotovu kada je Gael u pitanju) ne mora bas apsolutno nista da znaci,Federer je odlicno startovao danas u prvom setu je podsetio na svoja najbolja izdanja ,igrao je nepogresivo i u svom stilu lako dosao do prvog seta za nekih tridesetak minuta igre ,ali onda nastaje stara boljka Federera iznenadni pad u igri i Gael dolazi do 5:3 i do prilike da servira za set ,medjutim Federer se tada budi ponovo podize nivo igre i vraca brejk i tada kada su svi ocekivali da ce lako izjednaciti na 5:5 i iskoristiti psiholoski momentum do kraja i prelomiti mec u svoju korist, onda na scenu stupa Monfils koji je taj sledeci gem na Federerov servis odigrao kao u transu pogodivsi neke neverovatne i spektakularne udarce koje su cak i Federera ostavile bez daha ...tako da nas sutra ocekuje verujem veoma zanimljiv nastavak ovog duela,blagu prednost ipak dajem Federeru i zbog iskustva i cinjenice da je ipak drugi teniser sveta ,ali ako Monfils na krilima publike uspe da odigra onako najbolje kako zna i ume i ako pruzi svoj maksimum onda se Federeru ne pise dobro !

Gajetano

pre 8 godina

Umesto u tri, sledi mec u dva dobijena seta.

Uz ovakav zreb i splet okolonosti Rodzer se nekako i moze dogegati do polufinala. Ako prodje Monfilsa (a mislim da hoce), brat Vavrinka ga nece mnogo namuciti, a onda u polufinalu sledi Conga i tu mu je verovatno kraj. Conga ponovo igra strasan tenis, omaleni Japanac nema nijedno oruzje da ga zaustavi, a Federeru neka je Bog u pomoci, navijacu za njega. Inace uvek navijam da domaci igraci/timovi sto pre ispadnu, jer dokle god su prisutni regularnost takmicenja je ugrozena i tako je u svim sportovima i svim takmicenjima. Pogledajte samo publiku. Horor! Jos su se u ovom mecu i uzdrzali zbog pijeteta prema Maestru, ali u prethodnom Conginom, a verovatno i u Gaskeovom sutrasnjem - jedna nevaspitana rulja koja blage veze sa tenisom nema.

Pozdrav,

ivan

pre 8 godina

Iskreno mislim da ce Sten da oduva Federera ako dodje do tog meca. Ovo sto je danas odigrao protiv Simona, je bila takva dominacija svojstvena samo mecevima Novaka Djokovica. Igra vrhunski tenis, spreman je kao zmaj, ne skracuje poene kao Rodja jer ne moze da trci...

Nebojša

pre 8 godina

Kako da ne. Narocito kada tvoji protivnici sasvim "slucajno" obavezno igraju po 2-3 dana zaredom. Sve to zbog najgorih termina koje opet "slucajno" dobijaju, da bi bili sto umorniji kada dodju da igraju protiv tebe. 
(Svete, 31. maj 2015 18:35) 


Kako su pokvareni ovi francuzi prekinuli su Fedexa i domaćeg igrača Monfisa nebi li pomogli Wavrinki sada će ovi jadni igrati tri dana :(
za svaki slučaj i bog se umešao poslao je kišu sve samo nebi li Wavrinki :)

sascha

pre 8 godina

Nije prekinut zbog mraka , već zbog prognoze meteorologa da će za 15 minuta početi kiša , pa su se saglasili da se prekine na kraju drugog seta .

Svete

pre 8 godina

(Stefan, 31. maj 2015 20:42)

DJokovic i Nadal ce verovatno igrati u isto vreme posto su u istom delu zreba ! Neka su prekinuli, verovatno su mogli da zavrse 3 set, pa bi onda jedan poveo i trazio bi da se igra, ovaj drugi bi trazio prekid i natezali bi se bezveze. Sve u svemu dobar mec, mada ako ovi igraju ovako u QF i Wawrinka onako kako je igrao, Wawrinka ce biti veliki favorit u tom mecu!

drago

pre 8 godina

Sjajne vijesti za Cilica. Znaci Marin pored Federera, Nadala i Djokovica nema sanse da igra na glavnom terenu. Drugi teren je puno brzi i to Marina vodi u sigurnu pobjedu. Ferrer je fantastican ali Marin je sa ovom igrom bolji. Ova, kao i igra sa US Opena je jednosravno prebrza i prejaka. Te loptice tjeraju protivnike u greske a vecinom ih ni ne stignu ili stignu damo da mu prebace za winner. Ako i ne dobije, nista se ne mjenja, cilj mu je osvajanje Wimbledona i ocito je bio upravu kad je to rekao jer ce uz Djoku biti glavni favorit tamo.

anica

pre 8 godina

Rekoh mozda mu uzme Monfis jedan set, medjutim po igri iz drugog seta mozda ga i dobije, ajde Gael mozes da mu pariras...
moglo je jos da se igra, al treba da se smire strasti, da Rodja odmori, pa da lepo sutra nastavi...samo polako, ima vremena:)

Jovan

pre 8 godina

Monfils strashno igra protiv Federera, ne znam zasto ali ima nesto u njegovoj igri sto Federeru nikako ne orgovara i njihovi mecevi su uvek uzbudljivi. Ovaj mec je prekinut uveren sam na inicijativu Monfilsa. Prehladjen je, umoran od mnogo dugih meceva, a do sutra ce biti rehabilitovan barem 80%. Sto se tice Federera on igra svoju igru koliko moze trenutno i to je to. Jedina prednost za njega sutra je sto ce teren biti suvlji, loptice lakse i bice mu mnogo lakse da napada, a on jeste ofanzivniji u ovom mecu, medjutim i Monf ume itekako da zapali forhend. Tako da ovaj prekid obojici ide na ruku, a ocekujem sutra jos 3 vrhunska seta i pobedu Monfilsa na krilima publike.

ivan78bg

pre 8 godina

@milwood
Rafa je 6 nosilac.Stavljaju ga dva puta na Suzanne-Lenglen a sa Djokovicem ce igrati na Philippe-Chatrier.A svi znamo da je Lenglen brzi teren i Nadal ne bi mogao da kampuje 5 metara iza osnovne linije.Da stvarno zele da ga se rese ne bi do cetvrtfinala ni jedom igrao na Lenglenu a onda bi sa Djokovicem odigrao na Lenglenu gde realno nema nikakve sanse.

Dusan

pre 8 godina

Pa ljudi, da li vi zaista mislite da bi francuzi prekinuli meč da bi pomogli Federeru, da pobedi njihovog Monfisa? Koji ste vi carevi, kakve su to teorije zavere u vašim glavama. Kao prvo mi preko TV-a vidimo mnogo, mnogo svetliju sliku nego što zaista jeste, jer kamere automatski otvaraju blendu kako je tamo sve tamnije. Tako da bi prenos bio podnošljiv. A igračima je previše mračno da igraju. Tako ste se isto bunili kada je Novak izgubio od Federera 2011, tada vam je bilo jako mračno na terenu, a odjednom sada nije. Definicija licemerja.

gg

pre 8 godina

Ocigledno je da je Federer trazio prekid jer mu se nije dopalo koliko je Gael bio u naletu i koliko dobar ritam je imao. Neverovatno je koliko se dozvoljava ovom coveku. jos malo pa ce traziti da zaustave Zemlju da se okrece oko svoje ose.

Stefan

pre 8 godina

Mec je u stvari prekinut zato sto su meteorolozi najavili da ce biti kise za 15 minutu, i da nema potrebe da pocinju set. Tako je i bilo, evo pljusti kisa u Parizu. Svaka cast meteorolozima.

novica

pre 8 godina

Novak sutra igra na Satrijeu.Prvo igra Sarapova,zatim Federer zavrsava danasnji mec.Treci mec igra Serena pa posle toga Novak.Mec ce verovatno poceti oko 4 ili 5 popodne.Rafa,Marej igraju na Lenglanu drugi mec uzastopno.Sutra lepo vreme bez kise.

milwood

pre 8 godina

Sram bilo organizatora , najboljeg u istoriji turnira - Rafu , 2. mec za redom stavlja na Suzan Lenglen koji je teren kao na drugom turniru , da bi u sredu igrao na Satrijeu . Sve se radi da Rafa ne osvoji . Posle stavljanja Rafe u Djokovicevu cetvrtinu i sada ovog sve je ocigledno . Federer nijedan mec nije odigrao na Suzan Lenglenu .Ali ima jedna rec koja se zove PRAVDA .

323

pre 8 godina

Verovatno Rodji odgovara ovaj prekid ali ce ga docekati igranje dan za danom verovatno protiv Vavrenke, jedino ako i tu nesto ne uzmuva organizator.

Bozidar

pre 8 godina

Uopste mi se ne dopada prekid.
Sutra Novak igra poslednji i imace manje vremena za odmor,a sta ako se desi naprimer da i njegov mec odloze za prekosutra kao ovaj danas...jos manje vremena mu ostaje.
Kao da organizatori to namerno rade,znaju da je Novak favorit protiv Gaskea a sledeci mec ce biti Nadal i stavili ga poslednjeg.
Ne bih da umisljam teorije zavere ali moze da se iskomplikuje,Monfis kakav je talican sutra ima da tera do konacnih pet setova a plus program planirani za sutra.
Uopste nije lepo i nije fer sto tako rade,a Novak na programu poslednji...kao da zele da maksimalo otezaju Novaku a Nadalu olaksaju put do desete titule.
Novace drzi se..samo jako i samouvereno.

Bjorn Borg

pre 8 godina

Monfis je trazio maramicu od predsjednika FTF-a Gasasana rsdi fore jer je bilo hladno a i radi fore.Federer je insistirao da se nastavi sutra.Ne sirite dezinformacije.Koja sramota organizatora,Nadala stavljati na Lenglen 2x zaredom..koji je 3x brzi.Bas su rijesili da ga maknu sa prestola:) Prednost na Satrijeu mec poput Safarova-Sarapova???Za Novaka razumijem da igra na Satrijeu ali Safarova ispred Rafe.Sramno.

dsdsdsd

pre 8 godina

rodzer ce pobediti,jer monfis stvarno nema nikakav arsenal udarac sem forhenda dok federer poseduje vanzemaljsku tehniku bez ikakvog naprezanja i vristanja kao sto imamo kod gaela,realno za tenis je bolje da pobedi federer jer ce sve biti zanimljivije,posto gael stv nije zanimljiv jer ce ga wawrinka oduvati sa terena u cetvrtfinalu a federera jedino moze dobiti u francuskoj jer se igra na domacem terenu gde publika ko divljaci skacu i divljaju gde ne moze ni da se igra,videcete po statistici h2h gde ga je monfils dobio 4 puta i sva 4 puta na tlu francuske. napred federer jedini teniser na turu ostalo sve prebacivaci loptice preko mreze!!!!! :D

bazan

pre 8 godina

sasvim ispravno sto je prekinut mec.mogao se odigrati jos jedan set pa bi jedan imao visak set pred nastavak sutra a ovako su u ravnopravnom polozaju 1:1

lord

pre 8 godina

Hvala Bogu pa je prekinuto, Da su nastavili, lagana pobeda Gaela. Nmg da verujem koliko se Roger uplasio u drugom setu. Znaci samo da prebaci lopticu. Forhendom napao par puta. O bekhendu da ne pricam. Poslednji gem glupo izgubio skroz

Stefan

pre 8 godina

Pa prekjuce su se mecevi igrali i do 10 sati. Ne razumem zasto je mec prekinut. I kako ce sutra da rasporede meceve bas me zanima ? Sad kad Rodju-Monfisa i Nadala-Soka stave rano popodne, a Noleta tamo pred mrak, da bi imao sto manje vremena da se odmori..

Stan the man

pre 8 godina

Cak i da pobedi Rodja sutra ima Stan da ga bedi pogotovu sto ce biti dan odmorniji.
A vetra se dobro secam kad je Nole izgubio USOpen od Murreya koji je u tim uslovima imao vise srece, jer Nole nije mogao da kontrolise lopticu.

anica

pre 8 godina

Moglo je jos da se igra, taman je Monfis usao u ritam, i uzeo set, odlicna igra, ovako je pitanje sutra dal ce izdrzati...nadam se da hoce!
Udri Monfis, potamani ga 3;1, igras dobar tenis i mozes da mu pariras, ajde!!!!!!

Srba

pre 8 godina

Mrak ? Ma nema veze s mozgom.Pa da svi mi smo slepi.Sigurno je još jedan set mogao da se odigra.I verovatno bi da je Rodžer vodio 2:0.Ovako pošto je Gael krenuo da ga delje onda da se to prekida na vreme.

Smilica

pre 8 godina

Ma kakav mrak.
Da je Rodja dobio i .set, ne bi prekinuo mec.

U Londonu pobegao od No1Eta a sad "kao mrak" cim je Gael uzeo set.
Fedja "igra" razne igre....

Osvoj No1E SOKOLE RG.

Najbolji si !!!!

drago

pre 8 godina

Sjajne vijesti za Cilica. Znaci Marin pored Federera, Nadala i Djokovica nema sanse da igra na glavnom terenu. Drugi teren je puno brzi i to Marina vodi u sigurnu pobjedu. Ferrer je fantastican ali Marin je sa ovom igrom bolji. Ova, kao i igra sa US Opena je jednosravno prebrza i prejaka. Te loptice tjeraju protivnike u greske a vecinom ih ni ne stignu ili stignu damo da mu prebace za winner. Ako i ne dobije, nista se ne mjenja, cilj mu je osvajanje Wimbledona i ocito je bio upravu kad je to rekao jer ce uz Djoku biti glavni favorit tamo.

Stan the man

pre 8 godina

Cak i da pobedi Rodja sutra ima Stan da ga bedi pogotovu sto ce biti dan odmorniji.
A vetra se dobro secam kad je Nole izgubio USOpen od Murreya koji je u tim uslovima imao vise srece, jer Nole nije mogao da kontrolise lopticu.

dls

pre 8 godina

U sredu nece biti vrucine u Parizu, a to su bolji uslovi za Novaka. Nadal najbolje igra kad su velike vrucine. Samo da ih ne pomere za cetvrtak, jer posle srede svaki dan tropski

Smilica

pre 8 godina

Ma kakav mrak.
Da je Rodja dobio i .set, ne bi prekinuo mec.

U Londonu pobegao od No1Eta a sad "kao mrak" cim je Gael uzeo set.
Fedja "igra" razne igre....

Osvoj No1E SOKOLE RG.

Najbolji si !!!!

Stefan

pre 8 godina

Pa prekjuce su se mecevi igrali i do 10 sati. Ne razumem zasto je mec prekinut. I kako ce sutra da rasporede meceve bas me zanima ? Sad kad Rodju-Monfisa i Nadala-Soka stave rano popodne, a Noleta tamo pred mrak, da bi imao sto manje vremena da se odmori..

Gajetano

pre 8 godina

Umesto u tri, sledi mec u dva dobijena seta.

Uz ovakav zreb i splet okolonosti Rodzer se nekako i moze dogegati do polufinala. Ako prodje Monfilsa (a mislim da hoce), brat Vavrinka ga nece mnogo namuciti, a onda u polufinalu sledi Conga i tu mu je verovatno kraj. Conga ponovo igra strasan tenis, omaleni Japanac nema nijedno oruzje da ga zaustavi, a Federeru neka je Bog u pomoci, navijacu za njega. Inace uvek navijam da domaci igraci/timovi sto pre ispadnu, jer dokle god su prisutni regularnost takmicenja je ugrozena i tako je u svim sportovima i svim takmicenjima. Pogledajte samo publiku. Horor! Jos su se u ovom mecu i uzdrzali zbog pijeteta prema Maestru, ali u prethodnom Conginom, a verovatno i u Gaskeovom sutrasnjem - jedna nevaspitana rulja koja blage veze sa tenisom nema.

Pozdrav,

lord

pre 8 godina

Hvala Bogu pa je prekinuto, Da su nastavili, lagana pobeda Gaela. Nmg da verujem koliko se Roger uplasio u drugom setu. Znaci samo da prebaci lopticu. Forhendom napao par puta. O bekhendu da ne pricam. Poslednji gem glupo izgubio skroz

ivan78bg

pre 8 godina

@milwood
Rafa je 6 nosilac.Stavljaju ga dva puta na Suzanne-Lenglen a sa Djokovicem ce igrati na Philippe-Chatrier.A svi znamo da je Lenglen brzi teren i Nadal ne bi mogao da kampuje 5 metara iza osnovne linije.Da stvarno zele da ga se rese ne bi do cetvrtfinala ni jedom igrao na Lenglenu a onda bi sa Djokovicem odigrao na Lenglenu gde realno nema nikakve sanse.

miladin

pre 8 godina

alo.meteorolozi su predvidjeli kisu oko devet sati i organizatori nisu htijeli da nastavljaju radi jos par gemova.nije prekinuto zbog mraka

Beobrad

pre 8 godina

Definitivno Gael ima igru za Federera, dobija ga u poslednje vreme, bilo bi fenomenalno za njega da ga i ovde pobedi.
U tom slucaju bi verovatno gledali Nisikorija u finalu!

Stan the man

pre 8 godina

Cak i da pobedi Rodja sutra ima Stan da ga bedi pogotovu sto ce biti dan odmorniji.
A vetra se dobro secam kad je Nole izgubio USOpen od Murreya koji je u tim uslovima imao vise srece, jer Nole nije mogao da kontrolise lopticu.

bazan

pre 8 godina

sasvim ispravno sto je prekinut mec.mogao se odigrati jos jedan set pa bi jedan imao visak set pred nastavak sutra a ovako su u ravnopravnom polozaju 1:1

Bozidar

pre 8 godina

Uopste mi se ne dopada prekid.
Sutra Novak igra poslednji i imace manje vremena za odmor,a sta ako se desi naprimer da i njegov mec odloze za prekosutra kao ovaj danas...jos manje vremena mu ostaje.
Kao da organizatori to namerno rade,znaju da je Novak favorit protiv Gaskea a sledeci mec ce biti Nadal i stavili ga poslednjeg.
Ne bih da umisljam teorije zavere ali moze da se iskomplikuje,Monfis kakav je talican sutra ima da tera do konacnih pet setova a plus program planirani za sutra.
Uopste nije lepo i nije fer sto tako rade,a Novak na programu poslednji...kao da zele da maksimalo otezaju Novaku a Nadalu olaksaju put do desete titule.
Novace drzi se..samo jako i samouvereno.

novica

pre 8 godina

Novak sutra igra na Satrijeu.Prvo igra Sarapova,zatim Federer zavrsava danasnji mec.Treci mec igra Serena pa posle toga Novak.Mec ce verovatno poceti oko 4 ili 5 popodne.Rafa,Marej igraju na Lenglanu drugi mec uzastopno.Sutra lepo vreme bez kise.

Stan the man

pre 8 godina

Cak i da pobedi Rodja sutra ima Stan da ga bedi pogotovu sto ce biti dan odmorniji.
A vetra se dobro secam kad je Nole izgubio USOpen od Murreya koji je u tim uslovima imao vise srece, jer Nole nije mogao da kontrolise lopticu.

Stefan

pre 8 godina

Mec je u stvari prekinut zato sto su meteorolozi najavili da ce biti kise za 15 minutu, i da nema potrebe da pocinju set. Tako je i bilo, evo pljusti kisa u Parizu. Svaka cast meteorolozima.

Nebojša

pre 8 godina

Reflektori zar je stvarno toliko teško postaviti ih a nije ni skupo za tako veliki turnir RG je jedini koji ja znam da nema ni jedan osvetljen teren a od sledeće godine i jedini grenslem bez pokretnog krova iako je meni RG drugi omiljeni grenslem po mnogo čemu je najgori.

Dusan

pre 8 godina

Pa ljudi, da li vi zaista mislite da bi francuzi prekinuli meč da bi pomogli Federeru, da pobedi njihovog Monfisa? Koji ste vi carevi, kakve su to teorije zavere u vašim glavama. Kao prvo mi preko TV-a vidimo mnogo, mnogo svetliju sliku nego što zaista jeste, jer kamere automatski otvaraju blendu kako je tamo sve tamnije. Tako da bi prenos bio podnošljiv. A igračima je previše mračno da igraju. Tako ste se isto bunili kada je Novak izgubio od Federera 2011, tada vam je bilo jako mračno na terenu, a odjednom sada nije. Definicija licemerja.

City Girl

pre 8 godina

Lepo pise da je mec prekinut zbog mraka i kise. Meteorolozi su najavili kisu za 15 minuta posle zavrsetka drugog seta i zato je mec prekinut. Mrak je samo sekundarni razlog - kada je skoro sumrak i nebo je crno, ima mnogo manje svetla nego kada je vedar dan i kada u 21 ili cak 21.30 jos uvek ima svetla.

anica

pre 8 godina

Rekoh mozda mu uzme Monfis jedan set, medjutim po igri iz drugog seta mozda ga i dobije, ajde Gael mozes da mu pariras...
moglo je jos da se igra, al treba da se smire strasti, da Rodja odmori, pa da lepo sutra nastavi...samo polako, ima vremena:)

Nebojša

pre 8 godina

Kako da ne. Narocito kada tvoji protivnici sasvim "slucajno" obavezno igraju po 2-3 dana zaredom. Sve to zbog najgorih termina koje opet "slucajno" dobijaju, da bi bili sto umorniji kada dodju da igraju protiv tebe. 
(Svete, 31. maj 2015 18:35) 


Kako su pokvareni ovi francuzi prekinuli su Fedexa i domaćeg igrača Monfisa nebi li pomogli Wavrinki sada će ovi jadni igrati tri dana :(
za svaki slučaj i bog se umešao poslao je kišu sve samo nebi li Wavrinki :)

Jovan

pre 8 godina

Monfils strashno igra protiv Federera, ne znam zasto ali ima nesto u njegovoj igri sto Federeru nikako ne orgovara i njihovi mecevi su uvek uzbudljivi. Ovaj mec je prekinut uveren sam na inicijativu Monfilsa. Prehladjen je, umoran od mnogo dugih meceva, a do sutra ce biti rehabilitovan barem 80%. Sto se tice Federera on igra svoju igru koliko moze trenutno i to je to. Jedina prednost za njega sutra je sto ce teren biti suvlji, loptice lakse i bice mu mnogo lakse da napada, a on jeste ofanzivniji u ovom mecu, medjutim i Monf ume itekako da zapali forhend. Tako da ovaj prekid obojici ide na ruku, a ocekujem sutra jos 3 vrhunska seta i pobedu Monfilsa na krilima publike.

323

pre 8 godina

Verovatno Rodji odgovara ovaj prekid ali ce ga docekati igranje dan za danom verovatno protiv Vavrenke, jedino ako i tu nesto ne uzmuva organizator.

dls

pre 8 godina

U sredu nece biti vrucine u Parizu, a to su bolji uslovi za Novaka. Nadal najbolje igra kad su velike vrucine. Samo da ih ne pomere za cetvrtak, jer posle srede svaki dan tropski

sascha

pre 8 godina

Nije prekinut zbog mraka , već zbog prognoze meteorologa da će za 15 minuta početi kiša , pa su se saglasili da se prekine na kraju drugog seta .

goran

pre 8 godina

Ovaj prekid ide na ruku Federeru jer ce sutra biti odmorniji barem ja tako rezonujem ,ali to sve (pogotovu kada je Gael u pitanju) ne mora bas apsolutno nista da znaci,Federer je odlicno startovao danas u prvom setu je podsetio na svoja najbolja izdanja ,igrao je nepogresivo i u svom stilu lako dosao do prvog seta za nekih tridesetak minuta igre ,ali onda nastaje stara boljka Federera iznenadni pad u igri i Gael dolazi do 5:3 i do prilike da servira za set ,medjutim Federer se tada budi ponovo podize nivo igre i vraca brejk i tada kada su svi ocekivali da ce lako izjednaciti na 5:5 i iskoristiti psiholoski momentum do kraja i prelomiti mec u svoju korist, onda na scenu stupa Monfils koji je taj sledeci gem na Federerov servis odigrao kao u transu pogodivsi neke neverovatne i spektakularne udarce koje su cak i Federera ostavile bez daha ...tako da nas sutra ocekuje verujem veoma zanimljiv nastavak ovog duela,blagu prednost ipak dajem Federeru i zbog iskustva i cinjenice da je ipak drugi teniser sveta ,ali ako Monfils na krilima publike uspe da odigra onako najbolje kako zna i ume i ako pruzi svoj maksimum onda se Federeru ne pise dobro !

Bjorn Borg

pre 8 godina

Monfis je trazio maramicu od predsjednika FTF-a Gasasana rsdi fore jer je bilo hladno a i radi fore.Federer je insistirao da se nastavi sutra.Ne sirite dezinformacije.Koja sramota organizatora,Nadala stavljati na Lenglen 2x zaredom..koji je 3x brzi.Bas su rijesili da ga maknu sa prestola:) Prednost na Satrijeu mec poput Safarova-Sarapova???Za Novaka razumijem da igra na Satrijeu ali Safarova ispred Rafe.Sramno.

ivan

pre 8 godina

Iskreno mislim da ce Sten da oduva Federera ako dodje do tog meca. Ovo sto je danas odigrao protiv Simona, je bila takva dominacija svojstvena samo mecevima Novaka Djokovica. Igra vrhunski tenis, spreman je kao zmaj, ne skracuje poene kao Rodja jer ne moze da trci...

Svete

pre 8 godina

(Stefan, 31. maj 2015 20:42)

DJokovic i Nadal ce verovatno igrati u isto vreme posto su u istom delu zreba ! Neka su prekinuli, verovatno su mogli da zavrse 3 set, pa bi onda jedan poveo i trazio bi da se igra, ovaj drugi bi trazio prekid i natezali bi se bezveze. Sve u svemu dobar mec, mada ako ovi igraju ovako u QF i Wawrinka onako kako je igrao, Wawrinka ce biti veliki favorit u tom mecu!

anica

pre 8 godina

Moglo je jos da se igra, taman je Monfis usao u ritam, i uzeo set, odlicna igra, ovako je pitanje sutra dal ce izdrzati...nadam se da hoce!
Udri Monfis, potamani ga 3;1, igras dobar tenis i mozes da mu pariras, ajde!!!!!!

Srba

pre 8 godina

Mrak ? Ma nema veze s mozgom.Pa da svi mi smo slepi.Sigurno je još jedan set mogao da se odigra.I verovatno bi da je Rodžer vodio 2:0.Ovako pošto je Gael krenuo da ga delje onda da se to prekida na vreme.

milwood

pre 8 godina

Sram bilo organizatora , najboljeg u istoriji turnira - Rafu , 2. mec za redom stavlja na Suzan Lenglen koji je teren kao na drugom turniru , da bi u sredu igrao na Satrijeu . Sve se radi da Rafa ne osvoji . Posle stavljanja Rafe u Djokovicevu cetvrtinu i sada ovog sve je ocigledno . Federer nijedan mec nije odigrao na Suzan Lenglenu .Ali ima jedna rec koja se zove PRAVDA .

dsdsdsd

pre 8 godina

rodzer ce pobediti,jer monfis stvarno nema nikakav arsenal udarac sem forhenda dok federer poseduje vanzemaljsku tehniku bez ikakvog naprezanja i vristanja kao sto imamo kod gaela,realno za tenis je bolje da pobedi federer jer ce sve biti zanimljivije,posto gael stv nije zanimljiv jer ce ga wawrinka oduvati sa terena u cetvrtfinalu a federera jedino moze dobiti u francuskoj jer se igra na domacem terenu gde publika ko divljaci skacu i divljaju gde ne moze ni da se igra,videcete po statistici h2h gde ga je monfils dobio 4 puta i sva 4 puta na tlu francuske. napred federer jedini teniser na turu ostalo sve prebacivaci loptice preko mreze!!!!! :D

VUK

pre 8 godina

prvo Monfils nije tražio prekid nego Federer.. na snimku se vidi.. predlog daje Federer, a sudija traži od Monfilsa da se složi jer je to protiv pravila. Monfils iz respekta i što je šmeker pristaje i pruža ruku Federeru.. Po pravilima igra se dok postoje uslovi za igru.. bez obzira na vremenske prognoze.. supervizor donosi odluku o prekidu..KIŠA NIJE PALA U 21h.Iskusni Federer izvatao je na brzaka Monfilsa.. ali ORGANIZATOR je to morao da spreči.. jednostavno Federer radi šta hoće, kad može.. nije hteo da dan završi sa setom zaostatka.. Na Wimbldonu i Rimu nije mogao da radi šta hoće .. postoji extravizor koji mu slaže tacne. Buši, aaaaaa,Buši aaaaaa..voleo bih to finale.. Kad već Rafa ne može u finale, onda počistiti parisku šljaku sa njim bi bilo pravo zadovoljstvo.. a kažiprst da stavi pod novu tacnu.. i polako da uči reči naše himne..ajmo Nole.. nauči pameti tog folera.

laRS0n

pre 8 godina

Al su se zaleteli braca Srbi, da napadnu Rodju. Samo su se malo presli, jer je mec prekinut na inicijativu Monfisa..
(Ha, 31. maj 2015 21:13)
Ne shvataju da takvim komentarima prave nove Nadalovce i Federerovce. Muka mi je od takvih navijača. Samo znaju da izmišljaju i da izvrću reči. Nebi me čudilo da neko spomene HAARP zbog ove kiše na RG. Odvratni ste od te silne zelje da istaknete Novaka. Idite komentarišite politiku ili nesto slično tamo ima vise zavera.

drago

pre 8 godina

Sjajne vijesti za Cilica. Znaci Marin pored Federera, Nadala i Djokovica nema sanse da igra na glavnom terenu. Drugi teren je puno brzi i to Marina vodi u sigurnu pobjedu. Ferrer je fantastican ali Marin je sa ovom igrom bolji. Ova, kao i igra sa US Opena je jednosravno prebrza i prejaka. Te loptice tjeraju protivnike u greske a vecinom ih ni ne stignu ili stignu damo da mu prebace za winner. Ako i ne dobije, nista se ne mjenja, cilj mu je osvajanje Wimbledona i ocito je bio upravu kad je to rekao jer ce uz Djoku biti glavni favorit tamo.

Mitar

pre 8 godina

Definitivno Gael ima igru za Federera, dobija ga u poslednje vreme, bilo bi fenomenalno za njega da ga i ovde pobedi.
U tom slucaju bi verovatno gledali Nisikorija u finalu!
(Beobrad, 31. maj 2015 22:28)

Може да га добија сада када је у 33 години живота зато када је био млађи Роџер га је тукао где стигне...

gg

pre 8 godina

Ocigledno je da je Federer trazio prekid jer mu se nije dopalo koliko je Gael bio u naletu i koliko dobar ritam je imao. Neverovatno je koliko se dozvoljava ovom coveku. jos malo pa ce traziti da zaustave Zemlju da se okrece oko svoje ose.

@

pre 8 godina

Razbice ga Federer sutra, Monfis je danas uzeo set samo zahvaljujuci greskama Federera.
Sutra lepo vreme, nema vetra, lagano Federer pobedjuje 3-1.

bozic

pre 8 godina

R.Federer je tako drsko ,arogantno prestao da igra ,nije imao prvi servis,u svim segmentima slab i bukvalno se i sudija B.koji ima problem sa Nadalom slozio,Monfis je bio vidno iznenadjen a prihvatio totalno nespreman,nema dobre savetnike a sam nije lukav kao RF.

anica

pre 8 godina

(Svete, 1. jun 2015 00:30)
Koji si ti kralj covece, da ne kazem nesto drugo, o kakvoj zlobi pises ne znam, ali da se neko plasi dede Federera, zasto bi?
Covek namesta kako njemu odgovara, kad ce da igra, ima protekcije i ja to razumem ipak je zvezda, a Nole ga se plasi idi begaj, mozda nekad, vise ne, Nadal je druga prica ali i njega ce da otrese...okani se TI mrznje i gledanja samo u svoj nos, pogledaj malo objektivnije i jasnije dalje, pa da zajedno slavimo 7.juna.
pozdrav

Бане

pre 8 godina

Ни самом коментатору у том тренутку на евроспорту није му било јасно због чега се прекида меч?? Али сада је разјашњено ! Све у свему сутра благо предност на страни Роџер јер да се који случајем наставио меч при водству 1-1 мислим да би изгубио али тесно.

Svete

pre 8 godina

Kako se djokovicevci plase Federera, pa to je cudo jedno.
Dal je moguce da se toliko plasite da se uporno nadate da ce on ispasti ne bi li Nolence nekako ipak osvojio RG?
Nece ga osvojiti, ispasce od Nadala za 3 dana i to vam je to. Zasto onda vas zanima protiv koga ce Nadal igrati u finalu?
Okanite se zlobe, ne valja vam to.

NOLKICA

pre 8 godina

Ja ne znam sto se vi uopste pitate ko je trazio prekid igre, kada je Fedrer lepo pruzio ruku Monfisu, da je hteo da se mec nastavi mogao je da se ne slozi, on je veoma autrativan, tako da me uopste ne intersuje ko je trazio prekid igre, sto se Nadala tice sto kmecite na kom terenu igra, sam je reko da mu i odgovaraju manji tereni, brinite vi vasu brigu!

drago

pre 8 godina

Sjajne vijesti za Cilica. Znaci Marin pored Federera, Nadala i Djokovica nema sanse da igra na glavnom terenu. Drugi teren je puno brzi i to Marina vodi u sigurnu pobjedu. Ferrer je fantastican ali Marin je sa ovom igrom bolji. Ova, kao i igra sa US Opena je jednosravno prebrza i prejaka. Te loptice tjeraju protivnike u greske a vecinom ih ni ne stignu ili stignu damo da mu prebace za winner. Ako i ne dobije, nista se ne mjenja, cilj mu je osvajanje Wimbledona i ocito je bio upravu kad je to rekao jer ce uz Djoku biti glavni favorit tamo.

milwood

pre 8 godina

Sram bilo organizatora , najboljeg u istoriji turnira - Rafu , 2. mec za redom stavlja na Suzan Lenglen koji je teren kao na drugom turniru , da bi u sredu igrao na Satrijeu . Sve se radi da Rafa ne osvoji . Posle stavljanja Rafe u Djokovicevu cetvrtinu i sada ovog sve je ocigledno . Federer nijedan mec nije odigrao na Suzan Lenglenu .Ali ima jedna rec koja se zove PRAVDA .

drago

pre 8 godina

Sjajne vijesti za Cilica. Znaci Marin pored Federera, Nadala i Djokovica nema sanse da igra na glavnom terenu. Drugi teren je puno brzi i to Marina vodi u sigurnu pobjedu. Ferrer je fantastican ali Marin je sa ovom igrom bolji. Ova, kao i igra sa US Opena je jednosravno prebrza i prejaka. Te loptice tjeraju protivnike u greske a vecinom ih ni ne stignu ili stignu damo da mu prebace za winner. Ako i ne dobije, nista se ne mjenja, cilj mu je osvajanje Wimbledona i ocito je bio upravu kad je to rekao jer ce uz Djoku biti glavni favorit tamo.

Smilica

pre 8 godina

Ma kakav mrak.
Da je Rodja dobio i .set, ne bi prekinuo mec.

U Londonu pobegao od No1Eta a sad "kao mrak" cim je Gael uzeo set.
Fedja "igra" razne igre....

Osvoj No1E SOKOLE RG.

Najbolji si !!!!

Bjorn Borg

pre 8 godina

Monfis je trazio maramicu od predsjednika FTF-a Gasasana rsdi fore jer je bilo hladno a i radi fore.Federer je insistirao da se nastavi sutra.Ne sirite dezinformacije.Koja sramota organizatora,Nadala stavljati na Lenglen 2x zaredom..koji je 3x brzi.Bas su rijesili da ga maknu sa prestola:) Prednost na Satrijeu mec poput Safarova-Sarapova???Za Novaka razumijem da igra na Satrijeu ali Safarova ispred Rafe.Sramno.

dsdsdsd

pre 8 godina

rodzer ce pobediti,jer monfis stvarno nema nikakav arsenal udarac sem forhenda dok federer poseduje vanzemaljsku tehniku bez ikakvog naprezanja i vristanja kao sto imamo kod gaela,realno za tenis je bolje da pobedi federer jer ce sve biti zanimljivije,posto gael stv nije zanimljiv jer ce ga wawrinka oduvati sa terena u cetvrtfinalu a federera jedino moze dobiti u francuskoj jer se igra na domacem terenu gde publika ko divljaci skacu i divljaju gde ne moze ni da se igra,videcete po statistici h2h gde ga je monfils dobio 4 puta i sva 4 puta na tlu francuske. napred federer jedini teniser na turu ostalo sve prebacivaci loptice preko mreze!!!!! :D

Stefan

pre 8 godina

Pa prekjuce su se mecevi igrali i do 10 sati. Ne razumem zasto je mec prekinut. I kako ce sutra da rasporede meceve bas me zanima ? Sad kad Rodju-Monfisa i Nadala-Soka stave rano popodne, a Noleta tamo pred mrak, da bi imao sto manje vremena da se odmori..

gg

pre 8 godina

Ocigledno je da je Federer trazio prekid jer mu se nije dopalo koliko je Gael bio u naletu i koliko dobar ritam je imao. Neverovatno je koliko se dozvoljava ovom coveku. jos malo pa ce traziti da zaustave Zemlju da se okrece oko svoje ose.

lord

pre 8 godina

Hvala Bogu pa je prekinuto, Da su nastavili, lagana pobeda Gaela. Nmg da verujem koliko se Roger uplasio u drugom setu. Znaci samo da prebaci lopticu. Forhendom napao par puta. O bekhendu da ne pricam. Poslednji gem glupo izgubio skroz

drago

pre 8 godina

Sjajne vijesti za Cilica. Znaci Marin pored Federera, Nadala i Djokovica nema sanse da igra na glavnom terenu. Drugi teren je puno brzi i to Marina vodi u sigurnu pobjedu. Ferrer je fantastican ali Marin je sa ovom igrom bolji. Ova, kao i igra sa US Opena je jednosravno prebrza i prejaka. Te loptice tjeraju protivnike u greske a vecinom ih ni ne stignu ili stignu damo da mu prebace za winner. Ako i ne dobije, nista se ne mjenja, cilj mu je osvajanje Wimbledona i ocito je bio upravu kad je to rekao jer ce uz Djoku biti glavni favorit tamo.

Bozidar

pre 8 godina

Uopste mi se ne dopada prekid.
Sutra Novak igra poslednji i imace manje vremena za odmor,a sta ako se desi naprimer da i njegov mec odloze za prekosutra kao ovaj danas...jos manje vremena mu ostaje.
Kao da organizatori to namerno rade,znaju da je Novak favorit protiv Gaskea a sledeci mec ce biti Nadal i stavili ga poslednjeg.
Ne bih da umisljam teorije zavere ali moze da se iskomplikuje,Monfis kakav je talican sutra ima da tera do konacnih pet setova a plus program planirani za sutra.
Uopste nije lepo i nije fer sto tako rade,a Novak na programu poslednji...kao da zele da maksimalo otezaju Novaku a Nadalu olaksaju put do desete titule.
Novace drzi se..samo jako i samouvereno.

Beobrad

pre 8 godina

Definitivno Gael ima igru za Federera, dobija ga u poslednje vreme, bilo bi fenomenalno za njega da ga i ovde pobedi.
U tom slucaju bi verovatno gledali Nisikorija u finalu!

VUK

pre 8 godina

prvo Monfils nije tražio prekid nego Federer.. na snimku se vidi.. predlog daje Federer, a sudija traži od Monfilsa da se složi jer je to protiv pravila. Monfils iz respekta i što je šmeker pristaje i pruža ruku Federeru.. Po pravilima igra se dok postoje uslovi za igru.. bez obzira na vremenske prognoze.. supervizor donosi odluku o prekidu..KIŠA NIJE PALA U 21h.Iskusni Federer izvatao je na brzaka Monfilsa.. ali ORGANIZATOR je to morao da spreči.. jednostavno Federer radi šta hoće, kad može.. nije hteo da dan završi sa setom zaostatka.. Na Wimbldonu i Rimu nije mogao da radi šta hoće .. postoji extravizor koji mu slaže tacne. Buši, aaaaaa,Buši aaaaaa..voleo bih to finale.. Kad već Rafa ne može u finale, onda počistiti parisku šljaku sa njim bi bilo pravo zadovoljstvo.. a kažiprst da stavi pod novu tacnu.. i polako da uči reči naše himne..ajmo Nole.. nauči pameti tog folera.

Stan the man

pre 8 godina

Cak i da pobedi Rodja sutra ima Stan da ga bedi pogotovu sto ce biti dan odmorniji.
A vetra se dobro secam kad je Nole izgubio USOpen od Murreya koji je u tim uslovima imao vise srece, jer Nole nije mogao da kontrolise lopticu.

Stan the man

pre 8 godina

Cak i da pobedi Rodja sutra ima Stan da ga bedi pogotovu sto ce biti dan odmorniji.
A vetra se dobro secam kad je Nole izgubio USOpen od Murreya koji je u tim uslovima imao vise srece, jer Nole nije mogao da kontrolise lopticu.

Gajetano

pre 8 godina

Umesto u tri, sledi mec u dva dobijena seta.

Uz ovakav zreb i splet okolonosti Rodzer se nekako i moze dogegati do polufinala. Ako prodje Monfilsa (a mislim da hoce), brat Vavrinka ga nece mnogo namuciti, a onda u polufinalu sledi Conga i tu mu je verovatno kraj. Conga ponovo igra strasan tenis, omaleni Japanac nema nijedno oruzje da ga zaustavi, a Federeru neka je Bog u pomoci, navijacu za njega. Inace uvek navijam da domaci igraci/timovi sto pre ispadnu, jer dokle god su prisutni regularnost takmicenja je ugrozena i tako je u svim sportovima i svim takmicenjima. Pogledajte samo publiku. Horor! Jos su se u ovom mecu i uzdrzali zbog pijeteta prema Maestru, ali u prethodnom Conginom, a verovatno i u Gaskeovom sutrasnjem - jedna nevaspitana rulja koja blage veze sa tenisom nema.

Pozdrav,

Svete

pre 8 godina

Kako se djokovicevci plase Federera, pa to je cudo jedno.
Dal je moguce da se toliko plasite da se uporno nadate da ce on ispasti ne bi li Nolence nekako ipak osvojio RG?
Nece ga osvojiti, ispasce od Nadala za 3 dana i to vam je to. Zasto onda vas zanima protiv koga ce Nadal igrati u finalu?
Okanite se zlobe, ne valja vam to.

ivan78bg

pre 8 godina

@milwood
Rafa je 6 nosilac.Stavljaju ga dva puta na Suzanne-Lenglen a sa Djokovicem ce igrati na Philippe-Chatrier.A svi znamo da je Lenglen brzi teren i Nadal ne bi mogao da kampuje 5 metara iza osnovne linije.Da stvarno zele da ga se rese ne bi do cetvrtfinala ni jedom igrao na Lenglenu a onda bi sa Djokovicem odigrao na Lenglenu gde realno nema nikakve sanse.

anica

pre 8 godina

Rekoh mozda mu uzme Monfis jedan set, medjutim po igri iz drugog seta mozda ga i dobije, ajde Gael mozes da mu pariras...
moglo je jos da se igra, al treba da se smire strasti, da Rodja odmori, pa da lepo sutra nastavi...samo polako, ima vremena:)

Dusan

pre 8 godina

Pa ljudi, da li vi zaista mislite da bi francuzi prekinuli meč da bi pomogli Federeru, da pobedi njihovog Monfisa? Koji ste vi carevi, kakve su to teorije zavere u vašim glavama. Kao prvo mi preko TV-a vidimo mnogo, mnogo svetliju sliku nego što zaista jeste, jer kamere automatski otvaraju blendu kako je tamo sve tamnije. Tako da bi prenos bio podnošljiv. A igračima je previše mračno da igraju. Tako ste se isto bunili kada je Novak izgubio od Federera 2011, tada vam je bilo jako mračno na terenu, a odjednom sada nije. Definicija licemerja.

bozic

pre 8 godina

R.Federer je tako drsko ,arogantno prestao da igra ,nije imao prvi servis,u svim segmentima slab i bukvalno se i sudija B.koji ima problem sa Nadalom slozio,Monfis je bio vidno iznenadjen a prihvatio totalno nespreman,nema dobre savetnike a sam nije lukav kao RF.

Srba

pre 8 godina

Mrak ? Ma nema veze s mozgom.Pa da svi mi smo slepi.Sigurno je još jedan set mogao da se odigra.I verovatno bi da je Rodžer vodio 2:0.Ovako pošto je Gael krenuo da ga delje onda da se to prekida na vreme.

anica

pre 8 godina

Moglo je jos da se igra, taman je Monfis usao u ritam, i uzeo set, odlicna igra, ovako je pitanje sutra dal ce izdrzati...nadam se da hoce!
Udri Monfis, potamani ga 3;1, igras dobar tenis i mozes da mu pariras, ajde!!!!!!

Nebojša

pre 8 godina

Kako da ne. Narocito kada tvoji protivnici sasvim "slucajno" obavezno igraju po 2-3 dana zaredom. Sve to zbog najgorih termina koje opet "slucajno" dobijaju, da bi bili sto umorniji kada dodju da igraju protiv tebe. 
(Svete, 31. maj 2015 18:35) 


Kako su pokvareni ovi francuzi prekinuli su Fedexa i domaćeg igrača Monfisa nebi li pomogli Wavrinki sada će ovi jadni igrati tri dana :(
za svaki slučaj i bog se umešao poslao je kišu sve samo nebi li Wavrinki :)

ivan

pre 8 godina

Iskreno mislim da ce Sten da oduva Federera ako dodje do tog meca. Ovo sto je danas odigrao protiv Simona, je bila takva dominacija svojstvena samo mecevima Novaka Djokovica. Igra vrhunski tenis, spreman je kao zmaj, ne skracuje poene kao Rodja jer ne moze da trci...

Jovan

pre 8 godina

Monfils strashno igra protiv Federera, ne znam zasto ali ima nesto u njegovoj igri sto Federeru nikako ne orgovara i njihovi mecevi su uvek uzbudljivi. Ovaj mec je prekinut uveren sam na inicijativu Monfilsa. Prehladjen je, umoran od mnogo dugih meceva, a do sutra ce biti rehabilitovan barem 80%. Sto se tice Federera on igra svoju igru koliko moze trenutno i to je to. Jedina prednost za njega sutra je sto ce teren biti suvlji, loptice lakse i bice mu mnogo lakse da napada, a on jeste ofanzivniji u ovom mecu, medjutim i Monf ume itekako da zapali forhend. Tako da ovaj prekid obojici ide na ruku, a ocekujem sutra jos 3 vrhunska seta i pobedu Monfilsa na krilima publike.

laRS0n

pre 8 godina

Al su se zaleteli braca Srbi, da napadnu Rodju. Samo su se malo presli, jer je mec prekinut na inicijativu Monfisa..
(Ha, 31. maj 2015 21:13)
Ne shvataju da takvim komentarima prave nove Nadalovce i Federerovce. Muka mi je od takvih navijača. Samo znaju da izmišljaju i da izvrću reči. Nebi me čudilo da neko spomene HAARP zbog ove kiše na RG. Odvratni ste od te silne zelje da istaknete Novaka. Idite komentarišite politiku ili nesto slično tamo ima vise zavera.

323

pre 8 godina

Verovatno Rodji odgovara ovaj prekid ali ce ga docekati igranje dan za danom verovatno protiv Vavrenke, jedino ako i tu nesto ne uzmuva organizator.

bazan

pre 8 godina

sasvim ispravno sto je prekinut mec.mogao se odigrati jos jedan set pa bi jedan imao visak set pred nastavak sutra a ovako su u ravnopravnom polozaju 1:1

miladin

pre 8 godina

alo.meteorolozi su predvidjeli kisu oko devet sati i organizatori nisu htijeli da nastavljaju radi jos par gemova.nije prekinuto zbog mraka

City Girl

pre 8 godina

Lepo pise da je mec prekinut zbog mraka i kise. Meteorolozi su najavili kisu za 15 minuta posle zavrsetka drugog seta i zato je mec prekinut. Mrak je samo sekundarni razlog - kada je skoro sumrak i nebo je crno, ima mnogo manje svetla nego kada je vedar dan i kada u 21 ili cak 21.30 jos uvek ima svetla.

anica

pre 8 godina

(Svete, 1. jun 2015 00:30)
Koji si ti kralj covece, da ne kazem nesto drugo, o kakvoj zlobi pises ne znam, ali da se neko plasi dede Federera, zasto bi?
Covek namesta kako njemu odgovara, kad ce da igra, ima protekcije i ja to razumem ipak je zvezda, a Nole ga se plasi idi begaj, mozda nekad, vise ne, Nadal je druga prica ali i njega ce da otrese...okani se TI mrznje i gledanja samo u svoj nos, pogledaj malo objektivnije i jasnije dalje, pa da zajedno slavimo 7.juna.
pozdrav

dls

pre 8 godina

U sredu nece biti vrucine u Parizu, a to su bolji uslovi za Novaka. Nadal najbolje igra kad su velike vrucine. Samo da ih ne pomere za cetvrtak, jer posle srede svaki dan tropski

Svete

pre 8 godina

(Stefan, 31. maj 2015 20:42)

DJokovic i Nadal ce verovatno igrati u isto vreme posto su u istom delu zreba ! Neka su prekinuli, verovatno su mogli da zavrse 3 set, pa bi onda jedan poveo i trazio bi da se igra, ovaj drugi bi trazio prekid i natezali bi se bezveze. Sve u svemu dobar mec, mada ako ovi igraju ovako u QF i Wawrinka onako kako je igrao, Wawrinka ce biti veliki favorit u tom mecu!

Mitar

pre 8 godina

Definitivno Gael ima igru za Federera, dobija ga u poslednje vreme, bilo bi fenomenalno za njega da ga i ovde pobedi.
U tom slucaju bi verovatno gledali Nisikorija u finalu!
(Beobrad, 31. maj 2015 22:28)

Може да га добија сада када је у 33 години живота зато када је био млађи Роџер га је тукао где стигне...

Nebojša

pre 8 godina

Reflektori zar je stvarno toliko teško postaviti ih a nije ni skupo za tako veliki turnir RG je jedini koji ja znam da nema ni jedan osvetljen teren a od sledeće godine i jedini grenslem bez pokretnog krova iako je meni RG drugi omiljeni grenslem po mnogo čemu je najgori.

Stefan

pre 8 godina

Mec je u stvari prekinut zato sto su meteorolozi najavili da ce biti kise za 15 minutu, i da nema potrebe da pocinju set. Tako je i bilo, evo pljusti kisa u Parizu. Svaka cast meteorolozima.

@

pre 8 godina

Razbice ga Federer sutra, Monfis je danas uzeo set samo zahvaljujuci greskama Federera.
Sutra lepo vreme, nema vetra, lagano Federer pobedjuje 3-1.

goran

pre 8 godina

Ovaj prekid ide na ruku Federeru jer ce sutra biti odmorniji barem ja tako rezonujem ,ali to sve (pogotovu kada je Gael u pitanju) ne mora bas apsolutno nista da znaci,Federer je odlicno startovao danas u prvom setu je podsetio na svoja najbolja izdanja ,igrao je nepogresivo i u svom stilu lako dosao do prvog seta za nekih tridesetak minuta igre ,ali onda nastaje stara boljka Federera iznenadni pad u igri i Gael dolazi do 5:3 i do prilike da servira za set ,medjutim Federer se tada budi ponovo podize nivo igre i vraca brejk i tada kada su svi ocekivali da ce lako izjednaciti na 5:5 i iskoristiti psiholoski momentum do kraja i prelomiti mec u svoju korist, onda na scenu stupa Monfils koji je taj sledeci gem na Federerov servis odigrao kao u transu pogodivsi neke neverovatne i spektakularne udarce koje su cak i Federera ostavile bez daha ...tako da nas sutra ocekuje verujem veoma zanimljiv nastavak ovog duela,blagu prednost ipak dajem Federeru i zbog iskustva i cinjenice da je ipak drugi teniser sveta ,ali ako Monfils na krilima publike uspe da odigra onako najbolje kako zna i ume i ako pruzi svoj maksimum onda se Federeru ne pise dobro !

sascha

pre 8 godina

Nije prekinut zbog mraka , već zbog prognoze meteorologa da će za 15 minuta početi kiša , pa su se saglasili da se prekine na kraju drugog seta .

Бане

pre 8 godina

Ни самом коментатору у том тренутку на евроспорту није му било јасно због чега се прекида меч?? Али сада је разјашњено ! Све у свему сутра благо предност на страни Роџер јер да се који случајем наставио меч при водству 1-1 мислим да би изгубио али тесно.

NOLKICA

pre 8 godina

Ja ne znam sto se vi uopste pitate ko je trazio prekid igre, kada je Fedrer lepo pruzio ruku Monfisu, da je hteo da se mec nastavi mogao je da se ne slozi, on je veoma autrativan, tako da me uopste ne intersuje ko je trazio prekid igre, sto se Nadala tice sto kmecite na kom terenu igra, sam je reko da mu i odgovaraju manji tereni, brinite vi vasu brigu!

novica

pre 8 godina

Novak sutra igra na Satrijeu.Prvo igra Sarapova,zatim Federer zavrsava danasnji mec.Treci mec igra Serena pa posle toga Novak.Mec ce verovatno poceti oko 4 ili 5 popodne.Rafa,Marej igraju na Lenglanu drugi mec uzastopno.Sutra lepo vreme bez kise.