Utorak, 09.06.2015.

08:45

Federer obožava kad Stan pobeđuje

Rodžer Federer i Stan Vavrinka, dvojica najboljih švajcarskih tenisera, još jednom su pokazali da imaju odličan odnos.

Izvor: ÐN

Federer obožava kad Stan pobeðuje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

tenis

pre 8 godina

Ma obozava ga!
Zato sto je pobedio iznurenog Noleta na RG,inace bi razlika,izmedju njega i Noleta,trenutna 4430 poena, bila 5230!
Obozavace on svakoga,ako takvog bude,ko pobedi Noleta pre finala Wimbldona,koji ce Nole i ove godne osvojiti..
Umesto da razmislja racionalno-kojom magijom ON da dodje do finala,kao 2014-e,da ne bi izgubio 1200 poena koje brani...
Bas bih voleo da se on i Stan susretnu u,recimo 8-ni finala,pa da ga Stan "pomete"...
Pa da vidimo "ljubav nebesku"!

mocca

pre 8 godina

Ne samo da se vole njih dvojica u zadnje vreme,nego se i pomažu!
U Rimu (koji Federer nikad nije osvojio) Wawrinka je statirao u međusobnom meču.Na Rolan Garosu, Federer mu je vratio dug i izbegao revanš sa Novakom za 2011.
(oxydant, 9. jun 2015 11:30)
Bravo, majstore! U sledećem meču Wawrinka vraća dug i Federer slavi.
Prosto ko pasulj i pokvareno do bola, kao i njih dvojica.
Ovo je gore od dopinga.

kokac

pre 8 godina

Osvojit ce on RG 100% al kad mu ne budu na putu Nadal,Federer,Stan :P
(fedex, 09. jun 2015 09:56)

Ajd ova dvojca ali gde nađe raspalog Federera, hi, hi?!? Taj Novaka može da pobedi na šljaci samo ako Novak zaboravi žice.

Mirko Kojotovski

pre 8 godina

Najveće rivalstvo i najbolji mečevi svih vremena Novak Djokovic vs Rafael Nadal
Istorijski mečevi Madrid Melburn Pariz.Ukupno 15 sati najboljeg fantastičnog tenisa......

monden

pre 8 godina

... nole je otelotvorenje aristokratizma - a federee plebsa
(siporex, 09. jun 2015 11:19)

Da, naročito kad izvede sve tetke i strinke, iz uže i šire familije, na binu, da bi proslavio osvajanje Wimbledon-a.Veoma "nobles" potez, nema šta.

niskoletač

pre 8 godina

Zato mu je čestitao pobedu u medjusobnom duelu ko na parastosu! Ovo je bila čista ironija. On ga poznaje i zna da bi gnjida najradije da svi mogu da izgube u finalu, kad tamo nema njega, al kad to ne može, onda je najbitnije da Rafa i Novak gube. Može on da drži rekorede u gren slemovima i vremena na prvom mestu, ali džabe, razotkriće se jednom javno njegova prava ljudska priroda. A ni ti rekordi neće doveka, ako Novak odigra bar do 2020, padaju mu svi rekordi, jer on više ništa ne osvoji! Aj se kladimo!!!?

ps

pre 8 godina

Steta sto je RF igrao 3 dana zaredom pa jos protiv Vavrinke po vetru. Mnogo bi lepse bilo da je on dosao do finala i tamo pocistio Novaka 3-0.
Ali dobro, sta je tu je, ovako je mozda i bolje jer ce poraz od Vavrinke mnogo teze mentalno uticati na Djokovica.

Darstar

pre 8 godina

Ne voli Federer da Vavrinka pobeđuje, koliko voli da Novak izgubi.
(pro, 9. jun 2015 08:49)

Upravo tako. Moze se videti na tviteru da je odmah po zavrsetku meca posle cestitke Stenu stavio onaj smajli "party pooper", a svi znamo na koga se to odnosi. Stenova pobeda je 100% zasluzena i dosao je do nje casno pobedivsi najboljeg u finalu, ali nekima su se bas sve kockice slozile za ovaj turnir inace ga nikad ne bi osvojili

.

pre 8 godina

Mirka nije u dobrim odnosima sa Stanom zato sto joj je njegova zena odlicna drugarica. Od kada je saznala da Stan zeli razvod, ona ga ocima ne moze videti. Federer naravno zbog toga nije zeleo da prekine dugogodisnje prijateljstvo i nastavio je da se druzi sa Stanom i da ga podrzava.

Dobro

pre 8 godina

Federer obozava kad Stan pobedjuje?
Ma,ljudi, i ja obozavam kad Stan pobedjuje, ali onako... generalno.
Kad pobedjuje Novaka, to uopste ne obozavam.
Ozbiljno:
Stan je super lik, za mene najgotivniji na Tour-u, posle Monfisa i Del Potra.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Milos

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto mrzite Rogera?Svi se oni medjusobno postuju,daleko od toga da ga Roger mrzi.Jednostavno morate da shvatite da je on legenda ovog sporta,i da i sam Djokovic treba da mu pozavidi na ovakvoj teniskoj karijeri.To je isto kao sto i Novak bodrio Janka posle povrede,i on isto voli kad Janko pobedjuje,tako i Roger isto kad Stan pobedi.

Goran PG

pre 8 godina

Ovo se Sten samo šali,doktorski pecka Mirku nakon onog incidenta u Londonu! Ko zna možda i samog Federera.
Jedno je sigurno Sten se za mene pokazao kao jedan od najboljih prijatelja Novaku na turu pored nasih tenisera i nezaobilaznog Del Potra!

oxydant

pre 8 godina

Ne samo da se vole njih dvojica u zadnje vreme,nego se i pomažu!
U Rimu (koji Federer nikad nije osvojio) Wawrinka je statirao u međusobnom meču.Na Rolan Garosu, Federer mu je vratio dug i izbegao revanš sa Novakom za 2011.

PSL

pre 8 godina

Od kad to obožavanje? Da li oni misle da su svi zaboravili njihov sukob ili bolje rečeno sukob Stena i Mirke. Što se Federera tiče ni g Od gospodina. Novak je rekao Sten je bio bolji zasližio je pobedu, a Federer izjavljuje posle poraza od Novaka protivnik je imao sreće. Toliko o tome ko je ko i kakav je ko. Novak je gospodin i kad pobedjuje i još veći kad izgubi ma koliko mu bilo teško.

Dovla

pre 8 godina

Nole je bio fokusiran kako da pobedi Nadala i Mareja ! A na zalost nije imao vremena da analizira tvoj ubilatacni tenis ! Steta za propustenom sansom za titulu na RG !

Frenklin Klinton

pre 8 godina

O Bože,kakvi komentari... Ma da,baš Federer prezire Noleta,možda zato što preti da ga stigne po GS titulama? 8>17 ? Postigao je više u karijeri? Dajte ljudi,ne budite smešni,pa navijam i ja za Noleta,ali ovakvi komentari nemaju veze sa zdravom pameti.

anica

pre 8 godina

Ma kako da ne, sve je skakao od srece, los je covek Fed bio i ostao...radovao se zato sto je Nole izgubio to je ocigledno, i onako je Sten nadrljao od Mirkice pa me bas cude ti izlivi srece i prijateljstva...veliki sportista nikad gospodin!

optimus prime

pre 8 godina

To je potpuno jasno, Federer ne voli Novaka, čak je Nadal mnogo više puta dobijao Federera ali vidi se iz aviona koliko on ne podnosi Novaka. U jednom trenutku na Vimbldonu je zaplakao kad je Novak pobedio. Puno godina Federer nije hteo da prizna da je Đoković vrhunski teniser, tek skoro mu je odao priznanje. Najveći rivalitet u istoriji tenisa je Nole-Rodžer. Beker je izjavio da je javna tajna kako se Đoković i Federer mrze, a zato je logično da se raduje kad Srbin izgubi.

brufen_od_400

pre 8 godina

Federer je dvolicna osoba, koja od onog riterna i okretanja Noletovog, ne moze da smisli nasu legendu, i koga iz dubine duse, ne mrzi, nego prezire. Tako da on u sustini najvise voli kad Nole izgubi. Zato RF nikad nece biti covek, a Nole, koji je mladji od njega, je za njega GOSPODIN
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vericane, 9. jun 2015 09:00)

Bote,daj i meni malo toga što uzimaš,da i meni bude tako veselo u glavi.

LLTQ

pre 8 godina

Obozava kad dobije njegove najvece rivale Nola i Nadala...Strasno koja sujeta od coveka prosto neverovatan!!!Samo da se ne priblize njegovim rekordima al mu dyaba sve!!!

Petar

pre 8 godina

Ovo je klasican primer odnosa na zapadu!

Mi smo uceni drugacije, sto se videlo i na primeru Djokovica koji je usao u mec kao da nije prvi i kao da nije imao koliko pobeda od pocetka godine dok ej Vavrinka usao dignute glave i ono glavno, kljucna razlika posle pobede kakva god bila utrljace vam taj njihov uspeh u nos jer su generalno takvi.
E zato je Novak trebao da ih opere, ne zbog toga sto mu fali titual na RG ili slicno, pre svega zbog toga.

uh

pre 8 godina

E, zbog ovakvih komentara koje saljete Novaku publika zvizdi. I zbog takve zlobe kojom ste ispunjeni i gubi najvaznije meceve. Jednostavno je, zloba se ne isplati.

tražim odgovor

pre 8 godina

Neka mi neko od ovih koji" poznaju u dušu"Rodžera, iako se sa njim nikad nisu sreli,niti prozborili sa njim nijednu riječ, niti će ,odgovore kako to da je publika širom svijeta u zabludi toliko godina koji joj je već 12 uzastopnih godina najomiljeniji teniser.Prema tvrdnjama Novakovim navijača publika naivna,a ja ih pitam znači li to da su naivni i teniseri sa Tura, koji su mu do sada 11 puta dodjeljivali nagradu kao najkorektnijem među njima.Dugo pratim tenis i do sada nikad nisam pročitala izjavu Rodžerovog oca u kojoj je ocjenjivao karakter nekog tenisera ,niti njegovu majku koja se iz lože oglašavala neprimjerenim porukama.Rodotelji njihovog miljenika to jesu.

fedex

pre 8 godina

Dobar je novak uzeo je set stanu,doduse taj set je ukraden wavrinci al sta fali,ugalvnom ga je uzeo...Osvojit ce on RG 100% al kad mu ne budu na putu Nadal,Federer,Stan :P

drago

pre 8 godina

Zanimljivo i Cilic i Wawrinka su do GS-a dosli preko Simona i Federera.
Da je Marin bio na mjestu Stana i on bi dosao do finala. Za dalje ne znam.
Najveci bi mu problem bio Simon.
Kad se pogleda protiv koga je gubio na Slamovima, to su u 80% slucajeva oni koji puno vracaju (kao sto je Ferrer).

Predo

pre 8 godina

Napisao sam u nekoliko komentara da je čitav ovogodišnji RG izgledao kao da je bio smišljen da ga osvoji Rodžer, a ako ne on, da ga ne osvoje Nadal ili Đoković. Da li u tome ima istine, ne znam, ali tako je izgledalo. Da sam na mestu Rodžera i Rodžerovih navijača, mora da bi mislio isto, tako da mu ne treba nešto posebno ni zamerati, ljudski je to. Mislim, previše stvari je bilo protiv Đokovića, preveliki pritisak, ono polufinale u dva dana je moralo ostaviti traga, a ne bih se čudio da je Federer iskoristio sve svoje resurse, svoje iskustvo i trenere da pomognu Vavrinki u spremanju najbolje taktike protiv Novaka. Međutim, isto bi to verovatno uradio i NOvak, da je situacija bila obratna i da su recimo, Tipsa ili Troicki igrali protiv Federera, samo ne da zagorča život Federeru, nego da pomogne kolegama i prijateljima.

Vladeta

pre 8 godina

Stanislas, mučenik, kao da sam sebe ubedjuje u to... Tužno, koliko god bio skroman i dobar momak i sjajan teniser, uvek će biti u senci "velikog" zemljaka.

XXL

pre 8 godina

Federer više ne može ni iz kurtuazije niti pristojnosti teniskog sporta da sakrije blago rečeno netrpeljivost prema našem Noletu. Jednostavno ga treba pitati u čemu je njegov - problem. Očito da ga ima.

Dejan

pre 8 godina

Ma dajte molim vas pa na završnom u Londonu se umalo ne pobiše i to su onda dobri "drugari". Federer voli kad Nole i Rafa izgube a ne što Vavrinka pobedi, ajde da budemo realni.

Marko

pre 8 godina

Federer voli svakog ko pobjedi Novaka Đokovića! Ne voli nas zapad nikako ali i ja njih ne volim!
(darko, 09. jun 2015 08:51)
Naravno da nas niko ne voli kad smo loši momci

tražim odgovor

pre 8 godina

Neka mi neko od ovih koji" poznaju u dušu"Rodžera, iako se sa njim nikad nisu sreli,niti prozborili sa njim nijednu riječ, niti će ,odgovore kako to da je publika širom svijeta u zabludi toliko godina koji joj je već 12 uzastopnih godina najomiljeniji teniser.Prema tvrdnjama Novakovim navijača publika naivna,a ja ih pitam znači li to da su naivni i teniseri sa Tura, koji su mu do sada 11 puta dodjeljivali nagradu kao najkorektnijem među njima.Dugo pratim tenis i do sada nikad nisam pročitala izjavu Rodžerovog oca u kojoj je ocjenjivao karakter nekog tenisera ,niti njegovu majku koja se iz lože oglašavala neprimjerenim porukama.Rodotelji njihovog miljenika to jesu.

vericane

pre 8 godina

Federer je dvolicna osoba, koja od onog riterna i okretanja Noletovog, ne moze da smisli nasu legendu, i koga iz dubine duse, ne mrzi, nego prezire. Tako da on u sustini najvise voli kad Nole izgubi. Zato RF nikad nece biti covek, a Nole, koji je mladji od njega, je za njega GOSPODIN

Vladeta

pre 8 godina

Stanislas, mučenik, kao da sam sebe ubedjuje u to... Tužno, koliko god bio skroman i dobar momak i sjajan teniser, uvek će biti u senci "velikog" zemljaka.

vericane

pre 8 godina

Federer je dvolicna osoba, koja od onog riterna i okretanja Noletovog, ne moze da smisli nasu legendu, i koga iz dubine duse, ne mrzi, nego prezire. Tako da on u sustini najvise voli kad Nole izgubi. Zato RF nikad nece biti covek, a Nole, koji je mladji od njega, je za njega GOSPODIN

Darstar

pre 8 godina

Ne voli Federer da Vavrinka pobeđuje, koliko voli da Novak izgubi.
(pro, 9. jun 2015 08:49)

Upravo tako. Moze se videti na tviteru da je odmah po zavrsetku meca posle cestitke Stenu stavio onaj smajli "party pooper", a svi znamo na koga se to odnosi. Stenova pobeda je 100% zasluzena i dosao je do nje casno pobedivsi najboljeg u finalu, ali nekima su se bas sve kockice slozile za ovaj turnir inace ga nikad ne bi osvojili

.

pre 8 godina

Mirka nije u dobrim odnosima sa Stanom zato sto joj je njegova zena odlicna drugarica. Od kada je saznala da Stan zeli razvod, ona ga ocima ne moze videti. Federer naravno zbog toga nije zeleo da prekine dugogodisnje prijateljstvo i nastavio je da se druzi sa Stanom i da ga podrzava.

oxydant

pre 8 godina

Ne samo da se vole njih dvojica u zadnje vreme,nego se i pomažu!
U Rimu (koji Federer nikad nije osvojio) Wawrinka je statirao u međusobnom meču.Na Rolan Garosu, Federer mu je vratio dug i izbegao revanš sa Novakom za 2011.

Goran PG

pre 8 godina

Ovo se Sten samo šali,doktorski pecka Mirku nakon onog incidenta u Londonu! Ko zna možda i samog Federera.
Jedno je sigurno Sten se za mene pokazao kao jedan od najboljih prijatelja Novaku na turu pored nasih tenisera i nezaobilaznog Del Potra!

Dobro

pre 8 godina

Federer obozava kad Stan pobedjuje?
Ma,ljudi, i ja obozavam kad Stan pobedjuje, ali onako... generalno.
Kad pobedjuje Novaka, to uopste ne obozavam.
Ozbiljno:
Stan je super lik, za mene najgotivniji na Tour-u, posle Monfisa i Del Potra.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Frenklin Klinton

pre 8 godina

O Bože,kakvi komentari... Ma da,baš Federer prezire Noleta,možda zato što preti da ga stigne po GS titulama? 8>17 ? Postigao je više u karijeri? Dajte ljudi,ne budite smešni,pa navijam i ja za Noleta,ali ovakvi komentari nemaju veze sa zdravom pameti.

Milos

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto mrzite Rogera?Svi se oni medjusobno postuju,daleko od toga da ga Roger mrzi.Jednostavno morate da shvatite da je on legenda ovog sporta,i da i sam Djokovic treba da mu pozavidi na ovakvoj teniskoj karijeri.To je isto kao sto i Novak bodrio Janka posle povrede,i on isto voli kad Janko pobedjuje,tako i Roger isto kad Stan pobedi.

niskoletač

pre 8 godina

Zato mu je čestitao pobedu u medjusobnom duelu ko na parastosu! Ovo je bila čista ironija. On ga poznaje i zna da bi gnjida najradije da svi mogu da izgube u finalu, kad tamo nema njega, al kad to ne može, onda je najbitnije da Rafa i Novak gube. Može on da drži rekorede u gren slemovima i vremena na prvom mestu, ali džabe, razotkriće se jednom javno njegova prava ljudska priroda. A ni ti rekordi neće doveka, ako Novak odigra bar do 2020, padaju mu svi rekordi, jer on više ništa ne osvoji! Aj se kladimo!!!?

ps

pre 8 godina

Steta sto je RF igrao 3 dana zaredom pa jos protiv Vavrinke po vetru. Mnogo bi lepse bilo da je on dosao do finala i tamo pocistio Novaka 3-0.
Ali dobro, sta je tu je, ovako je mozda i bolje jer ce poraz od Vavrinke mnogo teze mentalno uticati na Djokovica.

uh

pre 8 godina

E, zbog ovakvih komentara koje saljete Novaku publika zvizdi. I zbog takve zlobe kojom ste ispunjeni i gubi najvaznije meceve. Jednostavno je, zloba se ne isplati.

PSL

pre 8 godina

Od kad to obožavanje? Da li oni misle da su svi zaboravili njihov sukob ili bolje rečeno sukob Stena i Mirke. Što se Federera tiče ni g Od gospodina. Novak je rekao Sten je bio bolji zasližio je pobedu, a Federer izjavljuje posle poraza od Novaka protivnik je imao sreće. Toliko o tome ko je ko i kakav je ko. Novak je gospodin i kad pobedjuje i još veći kad izgubi ma koliko mu bilo teško.

tražim odgovor

pre 8 godina

Neka mi neko od ovih koji" poznaju u dušu"Rodžera, iako se sa njim nikad nisu sreli,niti prozborili sa njim nijednu riječ, niti će ,odgovore kako to da je publika širom svijeta u zabludi toliko godina koji joj je već 12 uzastopnih godina najomiljeniji teniser.Prema tvrdnjama Novakovim navijača publika naivna,a ja ih pitam znači li to da su naivni i teniseri sa Tura, koji su mu do sada 11 puta dodjeljivali nagradu kao najkorektnijem među njima.Dugo pratim tenis i do sada nikad nisam pročitala izjavu Rodžerovog oca u kojoj je ocjenjivao karakter nekog tenisera ,niti njegovu majku koja se iz lože oglašavala neprimjerenim porukama.Rodotelji njihovog miljenika to jesu.

tražim odgovor

pre 8 godina

Neka mi neko od ovih koji" poznaju u dušu"Rodžera, iako se sa njim nikad nisu sreli,niti prozborili sa njim nijednu riječ, niti će ,odgovore kako to da je publika širom svijeta u zabludi toliko godina koji joj je već 12 uzastopnih godina najomiljeniji teniser.Prema tvrdnjama Novakovim navijača publika naivna,a ja ih pitam znači li to da su naivni i teniseri sa Tura, koji su mu do sada 11 puta dodjeljivali nagradu kao najkorektnijem među njima.Dugo pratim tenis i do sada nikad nisam pročitala izjavu Rodžerovog oca u kojoj je ocjenjivao karakter nekog tenisera ,niti njegovu majku koja se iz lože oglašavala neprimjerenim porukama.Rodotelji njihovog miljenika to jesu.

Predo

pre 8 godina

Napisao sam u nekoliko komentara da je čitav ovogodišnji RG izgledao kao da je bio smišljen da ga osvoji Rodžer, a ako ne on, da ga ne osvoje Nadal ili Đoković. Da li u tome ima istine, ne znam, ali tako je izgledalo. Da sam na mestu Rodžera i Rodžerovih navijača, mora da bi mislio isto, tako da mu ne treba nešto posebno ni zamerati, ljudski je to. Mislim, previše stvari je bilo protiv Đokovića, preveliki pritisak, ono polufinale u dva dana je moralo ostaviti traga, a ne bih se čudio da je Federer iskoristio sve svoje resurse, svoje iskustvo i trenere da pomognu Vavrinki u spremanju najbolje taktike protiv Novaka. Međutim, isto bi to verovatno uradio i NOvak, da je situacija bila obratna i da su recimo, Tipsa ili Troicki igrali protiv Federera, samo ne da zagorča život Federeru, nego da pomogne kolegama i prijateljima.

monden

pre 8 godina

... nole je otelotvorenje aristokratizma - a federee plebsa
(siporex, 09. jun 2015 11:19)

Da, naročito kad izvede sve tetke i strinke, iz uže i šire familije, na binu, da bi proslavio osvajanje Wimbledon-a.Veoma "nobles" potez, nema šta.

brufen_od_400

pre 8 godina

Federer je dvolicna osoba, koja od onog riterna i okretanja Noletovog, ne moze da smisli nasu legendu, i koga iz dubine duse, ne mrzi, nego prezire. Tako da on u sustini najvise voli kad Nole izgubi. Zato RF nikad nece biti covek, a Nole, koji je mladji od njega, je za njega GOSPODIN
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vericane, 9. jun 2015 09:00)

Bote,daj i meni malo toga što uzimaš,da i meni bude tako veselo u glavi.

Dejan

pre 8 godina

Ma dajte molim vas pa na završnom u Londonu se umalo ne pobiše i to su onda dobri "drugari". Federer voli kad Nole i Rafa izgube a ne što Vavrinka pobedi, ajde da budemo realni.

optimus prime

pre 8 godina

To je potpuno jasno, Federer ne voli Novaka, čak je Nadal mnogo više puta dobijao Federera ali vidi se iz aviona koliko on ne podnosi Novaka. U jednom trenutku na Vimbldonu je zaplakao kad je Novak pobedio. Puno godina Federer nije hteo da prizna da je Đoković vrhunski teniser, tek skoro mu je odao priznanje. Najveći rivalitet u istoriji tenisa je Nole-Rodžer. Beker je izjavio da je javna tajna kako se Đoković i Federer mrze, a zato je logično da se raduje kad Srbin izgubi.

Mirko Kojotovski

pre 8 godina

Najveće rivalstvo i najbolji mečevi svih vremena Novak Djokovic vs Rafael Nadal
Istorijski mečevi Madrid Melburn Pariz.Ukupno 15 sati najboljeg fantastičnog tenisa......

Marko

pre 8 godina

Federer voli svakog ko pobjedi Novaka Đokovića! Ne voli nas zapad nikako ali i ja njih ne volim!
(darko, 09. jun 2015 08:51)
Naravno da nas niko ne voli kad smo loši momci

Dovla

pre 8 godina

Nole je bio fokusiran kako da pobedi Nadala i Mareja ! A na zalost nije imao vremena da analizira tvoj ubilatacni tenis ! Steta za propustenom sansom za titulu na RG !

anica

pre 8 godina

Ma kako da ne, sve je skakao od srece, los je covek Fed bio i ostao...radovao se zato sto je Nole izgubio to je ocigledno, i onako je Sten nadrljao od Mirkice pa me bas cude ti izlivi srece i prijateljstva...veliki sportista nikad gospodin!

kokac

pre 8 godina

Osvojit ce on RG 100% al kad mu ne budu na putu Nadal,Federer,Stan :P
(fedex, 09. jun 2015 09:56)

Ajd ova dvojca ali gde nađe raspalog Federera, hi, hi?!? Taj Novaka može da pobedi na šljaci samo ako Novak zaboravi žice.

XXL

pre 8 godina

Federer više ne može ni iz kurtuazije niti pristojnosti teniskog sporta da sakrije blago rečeno netrpeljivost prema našem Noletu. Jednostavno ga treba pitati u čemu je njegov - problem. Očito da ga ima.

fedex

pre 8 godina

Dobar je novak uzeo je set stanu,doduse taj set je ukraden wavrinci al sta fali,ugalvnom ga je uzeo...Osvojit ce on RG 100% al kad mu ne budu na putu Nadal,Federer,Stan :P

mocca

pre 8 godina

Ne samo da se vole njih dvojica u zadnje vreme,nego se i pomažu!
U Rimu (koji Federer nikad nije osvojio) Wawrinka je statirao u međusobnom meču.Na Rolan Garosu, Federer mu je vratio dug i izbegao revanš sa Novakom za 2011.
(oxydant, 9. jun 2015 11:30)
Bravo, majstore! U sledećem meču Wawrinka vraća dug i Federer slavi.
Prosto ko pasulj i pokvareno do bola, kao i njih dvojica.
Ovo je gore od dopinga.

LLTQ

pre 8 godina

Obozava kad dobije njegove najvece rivale Nola i Nadala...Strasno koja sujeta od coveka prosto neverovatan!!!Samo da se ne priblize njegovim rekordima al mu dyaba sve!!!

Vladeta

pre 8 godina

Stanislas, mučenik, kao da sam sebe ubedjuje u to... Tužno, koliko god bio skroman i dobar momak i sjajan teniser, uvek će biti u senci "velikog" zemljaka.

Vladeta

pre 8 godina

Stanislas, mučenik, kao da sam sebe ubedjuje u to... Tužno, koliko god bio skroman i dobar momak i sjajan teniser, uvek će biti u senci "velikog" zemljaka.

Petar

pre 8 godina

Ovo je klasican primer odnosa na zapadu!

Mi smo uceni drugacije, sto se videlo i na primeru Djokovica koji je usao u mec kao da nije prvi i kao da nije imao koliko pobeda od pocetka godine dok ej Vavrinka usao dignute glave i ono glavno, kljucna razlika posle pobede kakva god bila utrljace vam taj njihov uspeh u nos jer su generalno takvi.
E zato je Novak trebao da ih opere, ne zbog toga sto mu fali titual na RG ili slicno, pre svega zbog toga.

tenis

pre 8 godina

Ma obozava ga!
Zato sto je pobedio iznurenog Noleta na RG,inace bi razlika,izmedju njega i Noleta,trenutna 4430 poena, bila 5230!
Obozavace on svakoga,ako takvog bude,ko pobedi Noleta pre finala Wimbldona,koji ce Nole i ove godne osvojiti..
Umesto da razmislja racionalno-kojom magijom ON da dodje do finala,kao 2014-e,da ne bi izgubio 1200 poena koje brani...
Bas bih voleo da se on i Stan susretnu u,recimo 8-ni finala,pa da ga Stan "pomete"...
Pa da vidimo "ljubav nebesku"!

drago

pre 8 godina

Zanimljivo i Cilic i Wawrinka su do GS-a dosli preko Simona i Federera.
Da je Marin bio na mjestu Stana i on bi dosao do finala. Za dalje ne znam.
Najveci bi mu problem bio Simon.
Kad se pogleda protiv koga je gubio na Slamovima, to su u 80% slucajeva oni koji puno vracaju (kao sto je Ferrer).

vericane

pre 8 godina

Federer je dvolicna osoba, koja od onog riterna i okretanja Noletovog, ne moze da smisli nasu legendu, i koga iz dubine duse, ne mrzi, nego prezire. Tako da on u sustini najvise voli kad Nole izgubi. Zato RF nikad nece biti covek, a Nole, koji je mladji od njega, je za njega GOSPODIN

ps

pre 8 godina

Steta sto je RF igrao 3 dana zaredom pa jos protiv Vavrinke po vetru. Mnogo bi lepse bilo da je on dosao do finala i tamo pocistio Novaka 3-0.
Ali dobro, sta je tu je, ovako je mozda i bolje jer ce poraz od Vavrinke mnogo teze mentalno uticati na Djokovica.

niskoletač

pre 8 godina

Zato mu je čestitao pobedu u medjusobnom duelu ko na parastosu! Ovo je bila čista ironija. On ga poznaje i zna da bi gnjida najradije da svi mogu da izgube u finalu, kad tamo nema njega, al kad to ne može, onda je najbitnije da Rafa i Novak gube. Može on da drži rekorede u gren slemovima i vremena na prvom mestu, ali džabe, razotkriće se jednom javno njegova prava ljudska priroda. A ni ti rekordi neće doveka, ako Novak odigra bar do 2020, padaju mu svi rekordi, jer on više ništa ne osvoji! Aj se kladimo!!!?

monden

pre 8 godina

... nole je otelotvorenje aristokratizma - a federee plebsa
(siporex, 09. jun 2015 11:19)

Da, naročito kad izvede sve tetke i strinke, iz uže i šire familije, na binu, da bi proslavio osvajanje Wimbledon-a.Veoma "nobles" potez, nema šta.

fedex

pre 8 godina

Dobar je novak uzeo je set stanu,doduse taj set je ukraden wavrinci al sta fali,ugalvnom ga je uzeo...Osvojit ce on RG 100% al kad mu ne budu na putu Nadal,Federer,Stan :P

optimus prime

pre 8 godina

To je potpuno jasno, Federer ne voli Novaka, čak je Nadal mnogo više puta dobijao Federera ali vidi se iz aviona koliko on ne podnosi Novaka. U jednom trenutku na Vimbldonu je zaplakao kad je Novak pobedio. Puno godina Federer nije hteo da prizna da je Đoković vrhunski teniser, tek skoro mu je odao priznanje. Najveći rivalitet u istoriji tenisa je Nole-Rodžer. Beker je izjavio da je javna tajna kako se Đoković i Federer mrze, a zato je logično da se raduje kad Srbin izgubi.

oxydant

pre 8 godina

Ne samo da se vole njih dvojica u zadnje vreme,nego se i pomažu!
U Rimu (koji Federer nikad nije osvojio) Wawrinka je statirao u međusobnom meču.Na Rolan Garosu, Federer mu je vratio dug i izbegao revanš sa Novakom za 2011.

Darstar

pre 8 godina

Ne voli Federer da Vavrinka pobeđuje, koliko voli da Novak izgubi.
(pro, 9. jun 2015 08:49)

Upravo tako. Moze se videti na tviteru da je odmah po zavrsetku meca posle cestitke Stenu stavio onaj smajli "party pooper", a svi znamo na koga se to odnosi. Stenova pobeda je 100% zasluzena i dosao je do nje casno pobedivsi najboljeg u finalu, ali nekima su se bas sve kockice slozile za ovaj turnir inace ga nikad ne bi osvojili

anica

pre 8 godina

Ma kako da ne, sve je skakao od srece, los je covek Fed bio i ostao...radovao se zato sto je Nole izgubio to je ocigledno, i onako je Sten nadrljao od Mirkice pa me bas cude ti izlivi srece i prijateljstva...veliki sportista nikad gospodin!

brufen_od_400

pre 8 godina

Federer je dvolicna osoba, koja od onog riterna i okretanja Noletovog, ne moze da smisli nasu legendu, i koga iz dubine duse, ne mrzi, nego prezire. Tako da on u sustini najvise voli kad Nole izgubi. Zato RF nikad nece biti covek, a Nole, koji je mladji od njega, je za njega GOSPODIN
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vericane, 9. jun 2015 09:00)

Bote,daj i meni malo toga što uzimaš,da i meni bude tako veselo u glavi.

tražim odgovor

pre 8 godina

Neka mi neko od ovih koji" poznaju u dušu"Rodžera, iako se sa njim nikad nisu sreli,niti prozborili sa njim nijednu riječ, niti će ,odgovore kako to da je publika širom svijeta u zabludi toliko godina koji joj je već 12 uzastopnih godina najomiljeniji teniser.Prema tvrdnjama Novakovim navijača publika naivna,a ja ih pitam znači li to da su naivni i teniseri sa Tura, koji su mu do sada 11 puta dodjeljivali nagradu kao najkorektnijem među njima.Dugo pratim tenis i do sada nikad nisam pročitala izjavu Rodžerovog oca u kojoj je ocjenjivao karakter nekog tenisera ,niti njegovu majku koja se iz lože oglašavala neprimjerenim porukama.Rodotelji njihovog miljenika to jesu.

tražim odgovor

pre 8 godina

Neka mi neko od ovih koji" poznaju u dušu"Rodžera, iako se sa njim nikad nisu sreli,niti prozborili sa njim nijednu riječ, niti će ,odgovore kako to da je publika širom svijeta u zabludi toliko godina koji joj je već 12 uzastopnih godina najomiljeniji teniser.Prema tvrdnjama Novakovim navijača publika naivna,a ja ih pitam znači li to da su naivni i teniseri sa Tura, koji su mu do sada 11 puta dodjeljivali nagradu kao najkorektnijem među njima.Dugo pratim tenis i do sada nikad nisam pročitala izjavu Rodžerovog oca u kojoj je ocjenjivao karakter nekog tenisera ,niti njegovu majku koja se iz lože oglašavala neprimjerenim porukama.Rodotelji njihovog miljenika to jesu.

uh

pre 8 godina

E, zbog ovakvih komentara koje saljete Novaku publika zvizdi. I zbog takve zlobe kojom ste ispunjeni i gubi najvaznije meceve. Jednostavno je, zloba se ne isplati.

Frenklin Klinton

pre 8 godina

O Bože,kakvi komentari... Ma da,baš Federer prezire Noleta,možda zato što preti da ga stigne po GS titulama? 8>17 ? Postigao je više u karijeri? Dajte ljudi,ne budite smešni,pa navijam i ja za Noleta,ali ovakvi komentari nemaju veze sa zdravom pameti.

XXL

pre 8 godina

Federer više ne može ni iz kurtuazije niti pristojnosti teniskog sporta da sakrije blago rečeno netrpeljivost prema našem Noletu. Jednostavno ga treba pitati u čemu je njegov - problem. Očito da ga ima.

Petar

pre 8 godina

Ovo je klasican primer odnosa na zapadu!

Mi smo uceni drugacije, sto se videlo i na primeru Djokovica koji je usao u mec kao da nije prvi i kao da nije imao koliko pobeda od pocetka godine dok ej Vavrinka usao dignute glave i ono glavno, kljucna razlika posle pobede kakva god bila utrljace vam taj njihov uspeh u nos jer su generalno takvi.
E zato je Novak trebao da ih opere, ne zbog toga sto mu fali titual na RG ili slicno, pre svega zbog toga.

Marko

pre 8 godina

Federer voli svakog ko pobjedi Novaka Đokovića! Ne voli nas zapad nikako ali i ja njih ne volim!
(darko, 09. jun 2015 08:51)
Naravno da nas niko ne voli kad smo loši momci

Goran PG

pre 8 godina

Ovo se Sten samo šali,doktorski pecka Mirku nakon onog incidenta u Londonu! Ko zna možda i samog Federera.
Jedno je sigurno Sten se za mene pokazao kao jedan od najboljih prijatelja Novaku na turu pored nasih tenisera i nezaobilaznog Del Potra!

Mirko Kojotovski

pre 8 godina

Najveće rivalstvo i najbolji mečevi svih vremena Novak Djokovic vs Rafael Nadal
Istorijski mečevi Madrid Melburn Pariz.Ukupno 15 sati najboljeg fantastičnog tenisa......

PSL

pre 8 godina

Od kad to obožavanje? Da li oni misle da su svi zaboravili njihov sukob ili bolje rečeno sukob Stena i Mirke. Što se Federera tiče ni g Od gospodina. Novak je rekao Sten je bio bolji zasližio je pobedu, a Federer izjavljuje posle poraza od Novaka protivnik je imao sreće. Toliko o tome ko je ko i kakav je ko. Novak je gospodin i kad pobedjuje i još veći kad izgubi ma koliko mu bilo teško.

Milos

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto mrzite Rogera?Svi se oni medjusobno postuju,daleko od toga da ga Roger mrzi.Jednostavno morate da shvatite da je on legenda ovog sporta,i da i sam Djokovic treba da mu pozavidi na ovakvoj teniskoj karijeri.To je isto kao sto i Novak bodrio Janka posle povrede,i on isto voli kad Janko pobedjuje,tako i Roger isto kad Stan pobedi.

LLTQ

pre 8 godina

Obozava kad dobije njegove najvece rivale Nola i Nadala...Strasno koja sujeta od coveka prosto neverovatan!!!Samo da se ne priblize njegovim rekordima al mu dyaba sve!!!

Vladeta

pre 8 godina

Stanislas, mučenik, kao da sam sebe ubedjuje u to... Tužno, koliko god bio skroman i dobar momak i sjajan teniser, uvek će biti u senci "velikog" zemljaka.

mocca

pre 8 godina

Ne samo da se vole njih dvojica u zadnje vreme,nego se i pomažu!
U Rimu (koji Federer nikad nije osvojio) Wawrinka je statirao u međusobnom meču.Na Rolan Garosu, Federer mu je vratio dug i izbegao revanš sa Novakom za 2011.
(oxydant, 9. jun 2015 11:30)
Bravo, majstore! U sledećem meču Wawrinka vraća dug i Federer slavi.
Prosto ko pasulj i pokvareno do bola, kao i njih dvojica.
Ovo je gore od dopinga.

Dejan

pre 8 godina

Ma dajte molim vas pa na završnom u Londonu se umalo ne pobiše i to su onda dobri "drugari". Federer voli kad Nole i Rafa izgube a ne što Vavrinka pobedi, ajde da budemo realni.

Vladeta

pre 8 godina

Stanislas, mučenik, kao da sam sebe ubedjuje u to... Tužno, koliko god bio skroman i dobar momak i sjajan teniser, uvek će biti u senci "velikog" zemljaka.

Predo

pre 8 godina

Napisao sam u nekoliko komentara da je čitav ovogodišnji RG izgledao kao da je bio smišljen da ga osvoji Rodžer, a ako ne on, da ga ne osvoje Nadal ili Đoković. Da li u tome ima istine, ne znam, ali tako je izgledalo. Da sam na mestu Rodžera i Rodžerovih navijača, mora da bi mislio isto, tako da mu ne treba nešto posebno ni zamerati, ljudski je to. Mislim, previše stvari je bilo protiv Đokovića, preveliki pritisak, ono polufinale u dva dana je moralo ostaviti traga, a ne bih se čudio da je Federer iskoristio sve svoje resurse, svoje iskustvo i trenere da pomognu Vavrinki u spremanju najbolje taktike protiv Novaka. Međutim, isto bi to verovatno uradio i NOvak, da je situacija bila obratna i da su recimo, Tipsa ili Troicki igrali protiv Federera, samo ne da zagorča život Federeru, nego da pomogne kolegama i prijateljima.

Dobro

pre 8 godina

Federer obozava kad Stan pobedjuje?
Ma,ljudi, i ja obozavam kad Stan pobedjuje, ali onako... generalno.
Kad pobedjuje Novaka, to uopste ne obozavam.
Ozbiljno:
Stan je super lik, za mene najgotivniji na Tour-u, posle Monfisa i Del Potra.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

kokac

pre 8 godina

Osvojit ce on RG 100% al kad mu ne budu na putu Nadal,Federer,Stan :P
(fedex, 09. jun 2015 09:56)

Ajd ova dvojca ali gde nađe raspalog Federera, hi, hi?!? Taj Novaka može da pobedi na šljaci samo ako Novak zaboravi žice.

drago

pre 8 godina

Zanimljivo i Cilic i Wawrinka su do GS-a dosli preko Simona i Federera.
Da je Marin bio na mjestu Stana i on bi dosao do finala. Za dalje ne znam.
Najveci bi mu problem bio Simon.
Kad se pogleda protiv koga je gubio na Slamovima, to su u 80% slucajeva oni koji puno vracaju (kao sto je Ferrer).

Dovla

pre 8 godina

Nole je bio fokusiran kako da pobedi Nadala i Mareja ! A na zalost nije imao vremena da analizira tvoj ubilatacni tenis ! Steta za propustenom sansom za titulu na RG !

.

pre 8 godina

Mirka nije u dobrim odnosima sa Stanom zato sto joj je njegova zena odlicna drugarica. Od kada je saznala da Stan zeli razvod, ona ga ocima ne moze videti. Federer naravno zbog toga nije zeleo da prekine dugogodisnje prijateljstvo i nastavio je da se druzi sa Stanom i da ga podrzava.

tenis

pre 8 godina

Ma obozava ga!
Zato sto je pobedio iznurenog Noleta na RG,inace bi razlika,izmedju njega i Noleta,trenutna 4430 poena, bila 5230!
Obozavace on svakoga,ako takvog bude,ko pobedi Noleta pre finala Wimbldona,koji ce Nole i ove godne osvojiti..
Umesto da razmislja racionalno-kojom magijom ON da dodje do finala,kao 2014-e,da ne bi izgubio 1200 poena koje brani...
Bas bih voleo da se on i Stan susretnu u,recimo 8-ni finala,pa da ga Stan "pomete"...
Pa da vidimo "ljubav nebesku"!