Delakva dobila Bartolijevu, ispala Šahar Per

Izvor: Saša Ozmo

Sreda, 28.05.2008.

18:50

Default images

Australijanka Kejsi Delakva pobedila je devetog nosioca Marion Bartoli rezultatom 6:7, 6:3, 6:2. Četrnaesti nosilac Agnješka Radvnska bila je ubedljiva protiv Hrvatice Jelene Pandžić – 6:2, 6:0, a Ana Čakvetadze je posle velike borbe dobila Nuriju Ljagosteru Vives sa 6:3, 5:7, 6:1. Još dve kosturašice okončale su takmičenje – Kanađanka Aleksandra Voznijak savladala je 20. nosioca Sibil Bamer sa 6:0, 6:2, a SAmanta Stosur je dobila 17. nosioca Šahar Per sa 6:2, 3:6, 6:1.

Meč između Delakve i Bartoli trajao je nešto preko dva časa, Australijanka je bila agresivnija i zasluženo pobedila, uprkos tome što je izgubila prvi set. Domaća takmičarka bla je razočarana ranim neuspehom.

"Igram mnogo od početka godine i vrlo sam umorna. Mislila sam da je problem psihološke prirode, ali evo već pet meseci sam u ovom stanu, osećam se vrlo umorno", izjavila je Bartoljieva.

Dankinja Karolina Voznijacki, naredna rivalka Ane Ivanović, nalazi se u odličnoj formi. U prvom kolu je Mejsbergerovoj prepustila samo dva gema, a Jakimovoj dva više. Pritom je u oba meča dobila set 'sa nulom'.

Radvanska je bila ubedljiva protiv Pandžićeve, povela je sa 2:0, Hrvatica je potom došla do 2:2, ali do kraja nije osvojila ni gem. Austrijanka Sibil Bamer je razočarala, napravila je duplo manje direktnih poena, kao i duplo više neiznuđenih grešaka od Aleksandre Voznijak, te ne čudi ubedljiv trijumf Kanađanke – 6:0, 6:2.

Kompletne rezultate pogledajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: