Gaske očekuje brz oporavak

Izvor: Saša Ozmo

Sreda, 28.05.2008.

10:22

Default images

Francuski teniser Rišar Gaske se nada da će terapija na povređenom kolenu biti uspešna i da će biti u mogućnosti da igra na Vimbldonu. Turnirski doktor Bernar Montalvan pokušao je pilulama protiv bolova i injekcijam da osposobi Gaskea za nastup u Parizu, ali nije vredelo. „Stvar nije toliko ozbiljna, ali moraće da prima injekcije kako bismo smanjili cistu. Ne može normalno da savije koleno i pokreti onda uslovljavaju priličan bol“, izjavio je lekar.

Gaske je bio razočaran celokupnom situacijom, koja je samo nastavak loše sreće za 21-godišnjeg tenisera. On ove sezone pruža znatno gore partije od očeikvanog (skor na šljaci 1-4), a trenutno prolazi i kroz krizu sa samopouzdanjem.

Uz to, Gaske se požalio na organizatore, koji nisu hteli da mu odlože prvi meč za utorak i tako mu daju više vremena da se pripremi.

„Pokušao sam sve što je u mojoj moći da ipak izađem na teren. Uzimao sam sve lekove koji su mu preporučeni, išao na elektromagentnu rezonancu, ali jednostavno je bilo nemoguće da igram. Vrlo sam tužan, ali nadam se da ću se oporaviti za sezonu na travi“, kaže Gaske.

Umesto najboljeg francuskog igrača nastupio je Santijago Žiraldo, koji je u tri seta izgubio od Florana Sere – 6:4, 6:3, 6:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: