Nova vest
Olimpizam

Petak, 29.07.2016.

15:08

Vaterpolisti donirali 2 miliona dinara Tiršovoj

Vaterpolo savez Srbije i Organizacioni odbor Međunarodnog humanitarnog turnira "Bor 2016" donirali su dva miliona dinara dečijoj klinici u Tiršovoj.

Izvor: Tanjug

Autor:Tanjug

Vaterpolisti donirali 2 miliona dinara Tiršovoj
Foto: Getty images

Ček na dva miliona dinara preuzela je dr. Mirjana Raičević, načelnik Odeljenja neurohirurgije u beogradskoj klinici.

"U ime uprave klinike u Tiršovoj i sve dece koja se kod nas leče veliko hvala Vaterpolo savezu Srbije, Boru i generalnom direktoru RTB Bor Blagoju Spaskovskom. Svaka pomoć nam je dobrodošla, a ova je dragocena i biće upotrebljena za opremanje Tiršove neophodnim aparatima", istakla je Raičević.

Ostatak prihoda sa humanitarnog turnira u Boru dodeljen je dečijim odeljenjima bolnica u Boru i Majdanpeku, koje su dobile po 400.000 dinara.

Generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marjan zahvalio se Boru za gostoprimstvo i vrhunsku organizaciju, za šta su, kako je istakao, od saveza svih zemalja učesnica dobili reči hvale za besprekorno organizovan turnir.

Na predolimpijskom turniru u Boru učestvovale su reprezentacije Italije, Španije, Crne Gore, Francuske, Japana, Brazila, Srbije i pobednik Grčka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve