Nikolić: Hvala, hvala, hvala; Udovičić: Carevi i carice

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je u društvu supruge Dragice i ministra sporta i omladine Vanje Udovičića srpske olimpijce.

Izvor: AK

Utorak, 23.08.2016.

19:25

Nikolić: Hvala, hvala, hvala; Udovičić: Carevi i carice
Foto: Tanjug

Naši sportisti osvojili su osam medalja na Olimpijskim igrama u Riju, što je najveći uspeh na jednim OI još od Seula 1988. godine.

"Vanja, Dragica i ja smo vas ispratili sa najlepšim željama. A vi ste tamo uradili sve što smo očekivali. Borili ste se najbolje što možete, a to je bilo mnogo bolje od drugih. Sada svi strepe od Srbije. Polovina vas se vratila sa medaljama, neka vam je sa srećom. Podigli ste naciju i sad mogu da vas opteretim time da su milioni strepeli svaki put kad bi neko od vas uzeo loptu, podigao ruku... Raširite se po Srbiji, idite da vas deca pipnu, osete, njima ste idoli. Hvala vam, hvala vam i hvala vam! Ne znam drugu reč kojom bih mogao da objasnim ovaj osećaj", rekao je predsednik Nikolić.

Za njim se obratio i Udovičić, nekadašnji vaterpolista, koji je sada zadužen za sport ispred vlade Srbije.

"Ovo vam kažem kao nekadašnji kolega, a sada vaš ministar, svaka vam čast, carevi i carice! Hvala vam", rekao je ministar sporta.

Srpski olimpijci od 20 časova izlaze pred građane koji ih čekaju ispred Narodne skupštine Srbije.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: