Starovićeva: Nisam zadovoljna rezultatom

Srpska kajakašica Milica Starović rekla je da nije zadovoljna ostvarenim rezultatom četvoroseda na 500 metara na Olimpijskim igrama, ali i da ne žali ni za čim.

Izvor: MN

Petak, 19.08.2016.

20:26

Starovićeva: Nisam zadovoljna rezultatom
Getty Images

"Utisci nisu pozitivni, zbog krajnjeg rezultata. Ne mogu da izdvojim šta nije valjalo. Bile smo složne maksimalno i dale smo sve od sebe. Nisam zadvoljna, ali nemam ni za čim da žalim", rekla je Starovićeva.

Srpske kajakašice u četvrosedu na 500 metara su u kvalifikacijama ostvarile najlošije vreme, ali su ušle u polufinale, u kome su bile 10. od 12 posada.

"U kvalifikacijama smo kalkulisale, jer smo znali da su Mađarice i Nemice jače od nas, a sve posade su išle u polufinale osim prvoplasirane. Polufinale je išlo posle manje od pola sata, pa smo čuvale snagu za to. Sve smo odradile dobro, ali nismo imale dovoljno uspeha", rekla je Starovićeva.

Partnerka u četvorosedu Nikolina Moldovan kazala je da je zadovoljna rezultatom, s obzirom da se nisu pripremale za ovu disciplinu.

"Svaka od nas je dala maksimum u polufinalu. Nismo imale sreću što smo bili u poslednjoj stazi, gde je najjači vetar, a i talasi... U poslednjih 200 metara smo uhvatile dobar ritam, ali prekasno za finale. Koliko smo trenirale za ovo, zadovoljne smo što smo uopšte završile", rekla je Moldovan.

Srpski četvorosed učestvovaće sutra u B finalu koje će startovati u 14.40.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: