Jedan od tri: Finale za muški četverac

Jedna od tri srpske posade u kajaku plasirala se u A finale četrnaestog dana Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Izvor: SO

Petak, 19.08.2016.

15:57

Jedan od tri: Finale za muški četverac
Getty Images

U pitanju je muški četverac u disciplini K4 1.000 naš četverac (Tomićević, Zorić, Pajić, Torubarov), oni su bili treći u polufinalu i plasirali su se u A finale, koje je na programu u subotu od 15.12.

Marko Novaković nije uspeo da se plasira u A finale u disciplini K1 200 metara – Novaković je bio briljantan u središnjem delu trke, ali je popustio u samoj završnici. Na kraju nije imao ni sreće jer je u foto-finišu ustanovljeno da je završio peti da su mu samo tri hiljaditinke nedostajale za A finale.

Ženski četverac (O. Moldovan, N. Moldovan, Starović, Benedek Ružičić) je bio poslednji u kvalifikacionoj trci na 500 metara, ali su se plasirale u polufinale - međutim, tu su bile pretposlednje od sedam čamaca i nisu uspele da se plasiraju u A finale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: