Brazilska policija: Bahati Lokti sve izmislio

Zvaničnik brazilske policije rekao je da je američki plivač Rajan Lokti izmislio priču da je opljačkan u Rio de Žaneiru.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.08.2016.

17:30

Brazilska policija: Bahati Lokti sve izmislio
Getty images

Zvaničnik, koji je direktno umešan u istragu, govorio je za AP, ali je želeo da ostane anoniman jer nije ovlašćen da govori dok istraga traje.

On je rekao da se u nedelju oko šest sati ujutro Lokti sa plivačima Džekom Kognerom, Gunarom Bencom i Džimijem Figenom zaustavio na benzinskoj pumpi u predgrađu Rija gde se nalaze mnoga olimpijska borilišta.

Jedan od plivača je pokušao da otvori vrata od toaleta koji je bio zaključan.

Plivači su potom gurali i slomili vrata. Pojavio se pripadnik obezbeđenja i suprotstavio im se. On je bio naoružan pištoljem, ali ga nije vadio i nije ga uperio u glavu plivačima kako je ranije Lokti rekao.

Nakon toga je na lice mesta stigao menadžer benzinske pumpe. Uz pomoć prevodica zatražio je od plivača da plate slomljena vrata. Posle rasprave oni su mu platili određenu sumu novca i otišli.

Ovu priču su navodno potvrdili Konger i Benc.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: