Ko je emotivniji, Đoković ili Kolumbijac?

Novak Đoković obeležio je drugi dan Olimpijskih igara u Riju emotivnom reakcijom zbog poraza već u prvom kolu.

Izvor: AK

Utorak, 09.08.2016.

16:10

Ko je emotivniji, Đoković ili Kolumbijac?
Foto: Getty images

Najbolji teniser sveta nije mogao da sakrije suze usled razočaranja zbog eliminacije od Huana Martina del Potra.

Dan kasnije dogodio se još jedan izuzetno emotivan trenutak, za razliku od Đokovića, Kolumbijac Figeroa Moskera je zaplakao od sreće zbog osvajanja zlatne medalje u dizanju tegova.

Moskera nije mogao da se obuzda jer se zlatnom medaljom oprostio od aktivnog bavljenja sportom, izuvši patike koj je potom spustio pored sipke s tegovima nakon čega je poljubio tegove i naklonio se publici.

Kolumbijac je plakao i prilikom dodele medalja. Ovaj 33-godišnji olimpijac je podigao ukupno 318 kilograma u finalu discipline do 62 kilograma.

Ko je emotivniji, Đoković ili Kolumbijac?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: