Nova vest
Olimpizam

Subota, 30.07.2016.

10:43

"Federer planira da igra još dve sezone"

Bivši sleektor švajcarske Dejvis kup slekcije Klaudio Mecadri otkrio je da je Rodžer Federer mogao da se vrati na teren i ove godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Getty images

Švajcarac je u utorak saopštio da propušta ostatak 2016. kako bi zalečio povredu kolena, a Mecadri kaže da je legendarni teniser uvideo da ne može da se kvalifikuje na završni Masters i da je zbog toga odlučio da ne igra do 2017.

Federer još uvek ima bolove u kolenu. Želeo je da igra US open, ali doktori su mu rekli da se ne vraća na teren tako brzo. Rodžer je mogao da se vrati u Bazelu, ali s obzirom da praktično nije imao šansu da se plasira na završni Masters, odlučio je zajedno sa Ivanom Ljubičićem da produži period van terena i vrati se sledeće godine“, rekao je Mecadri.

On je dodao da Federer planira da igra još barem dve sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

22 h

U fokusu

Vidi sve