Nova vest
Olimpizam

Sreda, 27.07.2016.

23:00

Novak: Toronto prava priprema za Rio, ne bojim se virusa

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da se ne plaši virusa zika i da će mu turnir u Torontu biti prava priprema za Olimpijske igre.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Novak: Toronto prava priprema za Rio, ne bojim se virusa
Photo by Vaughn Ridley/Getty Images

Đoković je u drugom kolu Rodžers kupa u Torontu savladao Žila Milera rezultatom 7:5, 7:6 (7-3), što mu je bio prvi meč posle poraza u trećem kolu Vimbldona.

„Mislim da je Toronto sjajan način da se pripremim za Olimpijske igre. Volim da provodim vreme i igram na ovom turniru“, rekao je Đokovića.

Kada je spomenuo olimpijski turnir, sledeće pitanje odnosilo se na opasnost od zika virusa.

„Dobio sam više informacija o tome i moja odluka je da učestvujem na Olimpijskim igrama. Iz onoga što sam saznao i što mi je rečeno shvatio sam da nije opasno. Naravno, uvek postoji mogućnost da se zarazite virusom, ali mislim da se 'frka' oko virusa zika podigla zbog nekih stvari u koje ne želim da ulazim. Za mene je dovoljno bezbedno da mogu da idem“, dodao je Novak.

Posle trijumfa pozdravio je navijače na isti način kao na Rolan Garosu i Vimbldonu.

„Bilo je divno“, zaključio je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

14 h

U fokusu

Vidi sve