Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 18.08.2016.

08:01

Bogdanovićeva: Razočarana sam zbog sudija

Tekvondoistkinja Tijana Bogdanović presrećna je zbog medalje na OI, ali je razočarana jer su na ishod finalnog meča protiv Korejke So-hui Kim uticale sudije.

Izvor: B92

Autor:B92

Bogdanovićeva: Razočarana sam zbog sudija
Foto: Getty images

U neverovatnoj završnici Korejka je vodila sa 7:6, u poslednjoj sekundi Tijana ju je oborila na zemlju, što bi bilo dovoljno za pobedu, ali posle uloženog čelendža ustanovljeno je da je isteklo vreme.

"Ona je pala u poslednjoj sekundi, trebalo je da dobijem još jedan bod, izjednačim na 7:7 i da o zlatnoj medalji odlučuje zlatni bod. Ne znam kako bi se to završilo, bilo bi neizvesno, ali razočarana sam jer na ovako velikom takmičenju sudije to nisu videle", rekla je mlada 18-godišnja Bogdanovićeva novinarima u Riju.

Ona je dodala da je presrećna što je uopšte došla u Rio, a da je srebro uspeh, pogotovo jer je na tom putu pobedila dvostruku olimpijsku šampionku Kineskinju Djingju Vu.

"Očekivala sam medalju, ali nisam očekivala da ću izgubiti greškom sudija. Ponosna sam na sebe i ceo tim, mnogo smo radili da bismo došli tu gde smo", zaključila je Bogdanovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve