Nova vest
Olimpizam

Nedelja, 21.08.2016.

14:06

Rašić: Ponosna sam ali u isto vreme i srećna i tužna

Srpska odbojkašica Milena Rašić rekla je da je ponosna na ekipu i da je i srećna i tužna zbog osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru

Izvor: SM

Autor: SM

Rašić: Ponosna sam ali u isto vreme i srećna i  tužna
Getty Images

"Izmešane su mi emocije. Nekako sam i tužna jer smo možda u nekim momentima mogle bolje. Mogle smo da napravimo manje grešaka i da možda i pobedimo, rekla je Rašić novinarima u Rio de Žaneiru.

"S druge strane sam i srećna, jer sam zaista ponosna na celu ekipu i na to što smo stigle dovde. Uradile smo mnogo, još nemam taj osećaj, ali verujem da će se to promeniti kad sletimo u Beograd", dodala je Milena.

Odbojkašice Srbije izgubile su u finalu Olimpijskih igara od Kine sa 1:3 (25:19, 17:25, 22:25, 23:25).

"Bilo je suza, ali kad se sve sabere i oduzme mislim da smo napravile veliki rezultat na ovom turniru. Kroz ceo turnir smo igrale super, imale smo tešku grupu, ali smo uspele. Ostaje žal, ali je ovo veliki uspeh za nas, za našu odbojku i veliki korak za sve nas", rekla je Tijana Malešević.

"Valjda će sutra sve biti jasnije. Zadovoljna sam rezultatom, prevelik je", dodala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve