Nova vest
Olimpizam

Utorak, 23.08.2016.

09:20

Miloš Teodosić – najbolji evropski plejmejker (VIDEO)

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić bio je jedan od najboljih pojedinaca na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Miloš Teodosić – najbolji evropski plejmejker (VIDEO)
EPA/LARRY W. SMITH

Teodosić je vodio Srbiju do prvog olimpijskog finala od 1996. godine, ali šanse protiv Sjedinjenih Američkih Država nije bilo – 96:66.

Uprkos tome, ’Orlovi’ su ostvarili istorijski uspeh, a igrač CSKA iz Moskve potvrdio je da je najbolji plejmejker na tlu Evrope.

Teo je na olimpijskom turniru na parketu provodio nešto više od 25 minuta po meču, a prosečno je beležio 12,1 poen, uz 5,4 asistencije i 2 skoka.

"Miloš Teodosić je jedan od najboljih igrača na svetu. Obožavam ga. Dobar je igrač, dobar bek, igrao je protiv nas baš kao što to radi u Evropi", više puta je naglašavao selektor SAD Majk Kšiševski.

Posle Igara pojavilo se nekoliko snimaka na kojima se vidi umeće srpskog igrača, a posebno impresivan je onaj u kojem su sabrane najbolje asistencije i dodavanja u Riju.

Evo i snimka sa najboljim poenima Miloša Teodosića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve